|
|
#481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
dziewczyny myslicie ze te welon bedzie pasował do mojej sukni?http://www.allegro.pl/item558739355_...i_slubnej.html taki inny.... może bym sie skusiła na uszycie podobnego
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa piosenka Górniak: "Dobrze wiesz byłes dla mnie wszytskim, przestan mówic to nie tak jak myślisz juz nie łudze sie, że to ma sens, juz nie oszukasz mnie" w sam raz na pierwszy taniec ale Kasiher chodzi napewno o ta Paulle, ja tez sie dopiero niedawno dowiedzialam, ze to nie Górniak tylko Paulla jakas
|
|
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
tak to jakas paulla super piosenka
![]() kotekmamrotek bardzo orginalny welon ale bardzo mi się podoba
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() W końcu udało mi sie troche ponadrabiac co tu napisałyście ![]() Cytat:
Cytat:
Nie w moim guście, ale myśle że przykuł by napewno uwagę gości.! |
||
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
piękny ten welon
![]() ![]() ![]() taki inny a ja sobie bardzo cenie oryginalnosc
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
hej dzziewczynki dawno sie nieodzywałam
ale postaram sie nadrobić jutro jade za suknią oby mi sie coś spodobało to dobrze bedzie bo wesele 29.08,2099 a sukni niemam , oby cos w oko wpadło , i obym w coś sie zmieściła to fajnie będzie![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- my na pierwszy taniec wybralismy piosenke paulli od dzis bardzo nam sie ona podoba słowa trafiaja do serduszka nasz ślub |
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wklejcie jesli macie fryzurki z kwiatem we wlosach przy wlosach do ramion albo krotszych proszę, nie moge nigdzie takiej fryzury znalezc
slubnej oczywisice...
|
|
#488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bylam dzis z tz na krwayh walentykach 3D, strasnzy film, polowe mialam zamkniete oczy, nie dosc ze straszy to jeszcze efekt 3d ale i ta muzyka...
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
diamondbabe - ja nie mam niestety takich fryzurek u mnie zapisanych...
A ja mam znow koszmary zwiazane z weselem... myslalam ze na razie dadza mi spokjoj ale nie bardzo... snila mi sie przymiarka sukni i oczywiscie nie bylo za dobrze A tak w ogole to przejmuje sie ze zle wybralam koronke do sukni ![]() meczy mnie to okropnie.... miala byc delikatna a wcale nie jest taka delikatna... Chociaz co prawda powinna sie dobrze prezentowac na sukni, bo bedzie jej tylko kawalek na "fartuszku" i ma ladne zakonczenie wiec bedzie ladnie widoczny tej kraj ozdobny, ale nie wiem..... Ta krajka ma byc tez na dole jako wykoczenie, ale ja juz nie jestem niczego pewna
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-13 o 23:38 |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
martucha84 - oby było tak jak mówisz
![]() Już staram sie nie ogladav zadnych kiecek zeby mi sie nic innego nie spodobalo, ale ostatnio weszlam do jednmego saloanu bo chcialam zapytac czy maja buty i byla tam taka sliczna koronka... gryyyy Na pacztaku maja pierwsza przymiarka, mam nadzieje ze juz za duzo koszmarow nie bedzie...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem jak to sie skonczy a nie chce doczepiac wlosow nie mam zielonego pojecia w jakich włoskach pójdę do ślubu a c o do koszmarow zwiazanych ze slubem to mi sie jakis raz na jakis czas zdarzy typu goscie czekaja pod kosciolem a my zapomnielismy o slubie albo ze fotografa nie ma albo inne tego typu sprawy ![]() tym bardziej ze nie mam czasu teraz na zabranie sie za konkretne juz przygotowania :/ i w ogole z tym czasem tak kiepsko choc jest te 5 miesiecy to naprawde wydaje sie duzo czasu ale ja wiem ze za 2,3 miesiace bede miec tak samo malo czasu na cokolwiek zaluje bo moglam przewidziec wczesniej jakos moze ze ten rok taki zapracowany bedzie az po prostu cos mi sie robi jak jestem w biegu w ciagu dnia a czasem sobie przypomne - przeciez ja za maz niebawem wychodze a jeszcze nie mammy tego tamtego o mamo ![]() az szkoda gadac.... i ten wymog sali 100 osob skad ja tyle ludzi wezme :/ i mam super liste na 102 osoby z tym ze tam jest z 20 ktore sa tzw "zapchaj dziura" a swiadoma jestem ze ze 20 odpadnie i lipa bedzie naprawde czasem zaczynam zalowac wielu swoich decyzji ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was dziewczyneczki, mam nadzieje, ze slodko sobie snicie ja juz pewnie nie zasne....
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
diamondbabe - widze ze dopada cie jakas depresja przed slubna czy cos
![]() a wiec mowimy jej sioooooooo i nie zamartwiamy sie ze zabraknie ci czasu ... ale powiem Ci szczerze ze ja tez czasem sobie tak lece jak juz moj TZ spij smacznie i mysle ile jeszcze rzeczy do zalatwienia i az spac w nocy nie moge ... my nawet jeszcze zaproszen nie mamy a slub za 4 miesiace i 11 dni ![]() ![]() suknie tez nie mam a TZ garniaka .. wiec wzielam sprawy w swoje rece i umowilam sie na niedziele na mierzenie sukni ( juz nie moge sie doczekac ) obraczki niby wybralismy pani ze sklepu miala jeszcze oddzwonic i dac znac na 100% czy beda takie jakie chcemy ( miala zadzwonic na poczatku tygodnia dzis sobota a ona dalej milczy ) a ja taka zabiegana ze nawet nie mialam kiedy zadzwonic ... zaproszenia tez juz wybrane lista zrobiona ... ale nie ma kiedy tego zalatwic ... jak pomysle sobie o tym ze .. nei zdarzymy to az mi sie slabo robi ![]() ale trzymam wierze ze wszystko bedzie ok .. kto wie moze w niedziele pochwale sie wam MOJA suknia
|
|
#494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a Tobie życzę w niedzielę udanych łowów
|
|
|
#495 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Ej a co wy spać nie możecie w sumie ja wstałam tylko dlatego że tż mnie obudził bo wychodził do pracy i nie mogę już zasnąć chociaż bardzo by mi się przydał odpoczynek tym bardziej że głowa mi pęka , boli mnie buzia i mam strasznie nos zapchany, może jak wezmę antybiotyk to troszke lepiej się poczuje.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie, ja po tych krwawych walentnkach mialam same koszmary...
no ale taki urok jem wlasnie sniadanko musze pospratac i jedziemy z przyjaciolmi do aqua parku do krakowa mam nadzieje ze bedzie super
|
|
#498 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja 163, a tż 196 więc tak myślę, że 8 centymetrowe szpilki to minimum Cytat:
![]() A co do pereł to ja trochę przesądna jestem więc u mnie odpadają ![]() Cytat:
PS. A jaką masz suknie? Bo chyba przegapiłam
|
|||
|
|
|
#499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. A ja dzień spędzę na uczelni, na szczęście dziś dopiero na 11.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie jak super, nie musimy robić poradni, bo mój proboszcz tego nie wymaga, potrzebuje tylko nauk przedmałżeńskich, które już dawno mamy za sobą Cieszę się bo o jedną rzecz do załatwienia mniej.Chyba zmienię fryzjerkę na ślub, bo otwarli niedaleko mnie salon fryzjerski i kosmetyczny i bez problemu w jednym miejscu mnie zrobią na bóstwo(mam nadzieje), tylko musze się na próbny makijaż i fryzurę umówić- ale to dopiero za tydzień, bo w tym tygodniu nie znajdę czasu. Mam nadzieję, że będą miały wolne godziny poranne bo inaczej zostanę przy starej opcji. |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
miłej zabawy, kurcze jeszcze tam nie byłam , ale moze się wybierzemy kiedyś
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc, dawno mnie nie bylo
Cytat:
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, dzisiaj też tylko na chwilkę wpadam. Jade dzisiaj na chrzciny
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Okazało się ze fryzjerka do ktorej chcialam isc jest w ciazy i bedzie rodzic prawdopodobnie w sierpniu i zostałam na lodzie
|
|
|
|
#506 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba za wysoki obcas no chyba ze bedziesz miala na zmiane ![]() Cytat:
mnie od wczoraj gardlo boli i kaszel meczy ;/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiesz ja prawie podobnie do ciebie tylko ze 16 dzien dietki i 5 kg mniej tylko ze u mnie zawsze w 1 tygodniu leci woda wiec tak na oko to 2 kg dopiero schudlam Cytat:
ja wlasnie jestem na etapie szukania swoich ![]() tak to paula ![]() ma super piosenke i my chcemy ja na 1 taniec moj kuzyn ma slub poltora miesiaca wczesniej i tez maja ta piosenke i nawet taniec ulozony do niej kurde juz nie wiem czy tez mamy wziasc ja czy nie... hmm co myslicie?
|
|
|
#507 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
U mnie troszę słonko wyszło, może się wkrótce ociepli, bo mam dosyć tego zimna grrr Strippi, skoro kuzyn ma na swoim weselu Paulę, to zobaczycie sobie jak to wychodzi w praktyce Jeśli Wam się nie spodoba, to wybierzecie inną. Widzę, że teraz bardzo modna ta piosenka, my zostajemy przy swoim Ziyo
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=wTAWt...eature=related kupiłam jedne z moich butków ślubnych na allegro2 parę kupię na mieście
|
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny.Przepraszam za nieobecność ale miałam wirusa który zablokował mi internet.Ale tu się pozmieniało
a ja ślubuję już niedługo.....i wogule to do mnie nie dociera
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

ma podobny głos

kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to
slubnej oczywisice...

bardzo zalezy mi na tych butach i najchetniej bym je kupila troszke taniej a w ostatecznosci dam te 270 zl.. co o nich sadzicie??