Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-14, 09:46   #2551
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nenene musiałam tutaj jeszcze zaglądnąć

399

fajny
http://www.intymna.pl/katalog/comple...bb9fa8bc2d2c3d
tak myślałam, że będzie chciała wszystkich dobić tą trójką
A ten strój miałam upatrzony w zeszłym roku, ale nie go nie kupiłam, bo się bałam, że mi nie zdążą przysłać przed wyjazdem.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Ze nie mogę cytować to trudno Wiec tak na mieszkanie mamy 10000tys. Ale na sam ślub ja mam 2000 bo fundusze się niedawno powiększyły. A na urządzenie wesela rozmawiałam już z rodzicami muszę mieć tylko 6-7 tysiaków Nazbieram

Czy od razu mieszkac z rodzicami. pisałam jescze nic nie jest przesądzone wiec moze i od razu bedziemy z rodzicami mieszkac.

Tz na koniec maja juz wyjeźdza i robote ma załatwiona u Anglika który bedzie na naszym wesleu Wczoraj sie dowiedzielieśmy. A jesli beda spore pieniadze z tego, to Tz powiedział ze zostanie sie dłużej i dopiero w październiku przyjedzie na wesele kuzyna i wraca;( Potem na świeta a później to juz nie wiem;(

Ja sie szykuje i uciekam do szkółki.... A póxniej z Tz i rodzicami jade na wieś do mojej rodziny i wrcam dopiero jutro:j upi::ju pi:

Kaska gratulacje tych 399 dni
no to łał. mi by było szkoda wydawać zaoszczędzoną kasiorę na wynajem i to jeszcze tyle, dla mnie wynajem to jest taki wydatek, na który powinno się mieć kasę z bieżącej pensji. No, ale jak widac każdy ma inne podejście. Mam nadzieję, że Twojemu tż się powiedzie w tej Anglii i że dacie radę z taką rozłąką.

W ogóle to cześć WamI pa, bo muszę iść.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 10:11   #2552
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

MOJE WESELE ZA 1 ROK I 5 MIESIECY JUPI ....

mam takie pytanie czy macie jakieś pomysły na zorganizowanie wieczoru panieńskiego ? moja siostra wychodzi za maż w czerwcu a ja nadal nic nie wymyśliłam chciałabym coś fajnego zorganizować

zmykam do szkoły dzis zajęcia od 11.20 do 21.00 i co to za weekend

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 10:22   #2553
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
nenene musiałam tutaj jeszcze zaglądnąć
399
Ładnie tak dobijać swoje koleżanki tą trójką z przodu Nie wstyd Ci

Mnie dzisiaj nie będzie prawie cały dzień. Za ok. godzinkę wyruszam w trasę z moim K. Jak będę miała siły, to odezwę się wieczorkiem Pozdrowionka i miłego dnia
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 11:04   #2554
centipede
Zadomowienie

Cześć Kociaki
Kaśka jak możesz nas tu dobijać tą trójczyną nie ładnie, oj nieładnie

Za niedługo korki mam, także trzeba powoli ruszyć tyłek, a tak mi się nie chce
Ultraradiola a może jakiś grill? Pełno dobrego jedzonka, dużo alkoholu i reszta się już sama potoczy

Jozia fajnie, że TŻ udało się z pracą pogratuluj mu! tylko szkoda, że będzie ta rozłąka...a nie ma takiej możliwości, żebyś pojechała z nim? Jeśli oczywiście udało by Ci się z pracą.
A co do tych pieniążków to ja chyba wydałabym je na działkę, zawsze wtedy o krok bliżej do Waszego wymarzonego gniazdka. Ale to Wasze życie, i tak Wy zdecydujecie a nam nic do tego a z rodzicami rozmawialiście na ten temat?
Stary 2009-03-14, 12:32   #2555
angluka
Rozeznanie

Helllo
wiecie co tak sobie siedze i myśle ze w tym tygodniu znó małe przmeblowanie zrobie w pokoiku wyrzuce część segment z biurkiem , bo i tak z niego nie korzystam z 4 lata odkąd zaczełam studia a troszke luźniej będzie i wiecej miejsca
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 12:58   #2556
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
super, że workujesz teraz no najważniejsze że masz tż, najwyżej będziecie pustelnikami Żartuje oczywiście co by mnie ktos chciał okrzyczeć zarazAle jak rzekła Onaella do księdza - miłoscią się dzieci (siebie jak sądzę też) nie wyżywi księże profesorze - po czym usiadła oburzona
Eee chodziło mi raczej o to, że TZ zarabia już konkretniejszy pieniądz i jakby co to będę jego utrzymanką Gorzej z moimi zachciankami ciuchowo-kosmetyko-książkowymi

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
To możemy podać sobie ręce Ja za mój etat nauczyciela stażysty dostaję 970 zł + ok. 50 zł za nadgodziny Miała być podwyżka od nowego roku, ale jak na razie ani widu, ani słychy. Cieszę się tylko, że mogę dorobić kaskę na dodatkowych fuchach (czyt. przedszkole, empik, korki). Inaczej byłoby ciężko
Jakoś będzie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Claris co Ty studiujesz?
Biologię W srakach szukałam pasożytów

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hellou ja się tylko witam i żegnam
ale miałam dzis zapracowany dzień, nawet chwili czasu na wizaz w pracy nie było... no do czego to podobne, ja nie wiem
potem byłam u koleżanki odwiedzić jej córeczkę 5cio miesięczną, i stwierdzam, że nie nie to zdecydowanie nie dla mnie jeszcze
a po trzecie to hamulce mi wysiadły praktycznie w aucie, wracałam do domu 20 na godzine i hamowałam już 500 m przed przewidywanym skrętem.. o losie
Współczuję Ja bym chyba zawału dostała, czasami mam takie schizy, że w czasie jazdy coś mi się stanie z autem, typu własnie hamulce wysiądą

Zrobiłam rezerwację do kina na jutro na "siedem dusz" - któraś była? Warto iść do kina, czy lepiej obejrzeć na kompie?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 13:31   #2557
Elitka4
Rozeznanie

Przecież Jozia nie będzie jednocześnie wynajmować i budować. Powynajmuje trochę, żeby samemu z TŻ pomieszkać, a potem wróci do rodziców, żeby budować w tym czasie. Ja też nie chcę z rodzicami mieszkać. Nie ma mowy - od razu na swoje. Nawet gdybym była zmuszona życiową sytuacją do mieszkania z rodzicami, to i tak bym chciała chociaż na początku pomieszkać sama z TŻ. To zupełnie inaczej jak młode małżeństwo mieszka samo niż jak u rodziców, którzy jak by nie było, w jednym domu to wszystko słychać. A ja mam gdzieś pytania o co chodzi gdyby się zdarzyła mniędzy nami kłótnia czy jakieś ciche dni.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Can't chciałas kupić kompa, mozna wygrać, ale komu chce się wydurniaćTam jest napisane, ze kosztuje 2599 zł a jaki jest pięęęękny wszyscy Ci będa zadrościć
http://www.wizaz.pl/Trends-News/Konk...booka-z-VOBIS!
A Ja właśnie już od kilku dni mam gotowy pomysł na to wydurnianie się, tylko jakoś brakuje mi zapału żeby to zrealizować. Ale że z serwisu jeszcze do mnie nie dzwonili, a to znaczy, że mojego lapka wysłali do Della i że wróci do mnie dopiero za 2 tygodnie, to może jednak zrobię coś szalonego i wezmę udział w tym konkursie Can't powydurniasz się ze mną??? Dziewczyny będą na nas głosować, nie?

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
To możemy podać sobie ręce Ja za mój etat nauczyciela stażysty dostaję 970 zł + ok. 50 zł za nadgodziny Miała być podwyżka od nowego roku, ale jak na razie ani widu, ani słychy. Cieszę się tylko, że mogę dorobić kaskę na dodatkowych fuchach (czyt. przedszkole, empik, korki). Inaczej byłoby ciężko
Przy okazji kasy, to muszę się pochwalić, że wreszcie Empik ruszył dupę i wypłaci nam kasę za zajęcia. Niestety póki co tylko za listopad i grudzień, ale lepszy rydz niż nic
A to Empik tak płaci swojej kadrze? Mój TŻ chodzi do Empiku na angielski w soboty.

Ja się do Was przyłączę, bo zarabiam niecałe 1300zł. I też stypendium (390) jest dla mnie zbawieniem w tej sytuacji. Też pracowałam już i w sklepach i na niedzielnych pchlich targach i byłam nianią itp. aż w końcu poszłam na staż. Rok przebiedowałam za tą jałmużnę z urzędu pracy, ale teraz mam pracę w zawodzie i bardzo mnie to cieszy. I muszę się Wam pochwalić, że dostałam w pracy nową firmę - na pełnych księgach. A więc niniejszym oficjalnie zaczynam się bawić w prawdziwą księgowość. Tzn. to wygląda tak, że firma jest moja (tzn. ja oficjalnie jestem przypisaną im księgową - łoch jak to brzmi), ale koleżanka będzie mnie nadzorować czyli mówiąc króko będzie mnie uczyć i sprawdzać po mnie moje wypociny, żebym za kilka miesięcy już sama to robiła. Teraz jednocześnie się cieszę niesamowicie, bo to taki mały przełom w mojej karierze i zarazem boję się przeokropnie, bo jeszcze tak mało umiem z tego co będę teraz robić. No ale trzeba iść do przodu. O to przecież chodzi, nie?
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 13:55   #2558
kaska87
Zakorzenienie

cześć

mam 3 mam 3
kupiłam sobie buty

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 14:04   #2559
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

mam 3 mam 3
kupiłam sobie buty
Pokazuj!!
Ja też kupiłam wreszcie nareszcie kurtałkę na wiosnę

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 14:05   #2560
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Pokazuj!!
już, tylko muszę na allegro znaleźć ich fotkę

tutaj są takie cichobiegi do szkoły
http://www.allegro.pl/item573173346_...8.html#gallery

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-14 o 14:07
Stary 2009-03-14, 14:34   #2561
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
A Ja wczoraj kupiłam zieloną bluzeczkę. \W końcu, bo szukałam takiej już od jakiegoś czasu. Już z myślą o niej kupiłam ciemne zielone rajstopki i spódniczkę Mam tak czasem, że wymyślę sobie w głowie jakiś ciuch, a potem chodzę i szukam konkretnej rzeczy, z tym że czasem się okazuje, że ta rzecz powstała tylko i wyłącznie w mojej głowie.

Ale mnie TŻ dzisiaj zaskoczył. Dzwoni i mówi, że mam się ubrać w nową bluzeczkę (nie chciał pewnie mówić wprost, że ma być spódniczka) i że będzie u mnie tak o 19-20 i zabiera mnie na randkę i nic mi więcej nie powie Ale fajnie lubię takie niespodzianki

Edit: Zauważyłyście, że przez to nowe tło już nie da się pisać na biało? Patrzcie, wszystko widać:
Na biało
Na szaro
Na szaro
Na szaro

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-03-14 o 14:39
Stary 2009-03-14, 14:36   #2562
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Ale mnie TŻ dzisiaj zaskoczył. Dzwoni i mówi, że mam się ubrać w nową bluzeczkę (nie chciał pewnie mówić wprost, że ma być spódniczka) i że będzie u mnie tak o 19-20 i zabiera mnie na randkę i nic mi więcej nie powie Ale fajnie lubię takie niespodzianki
ale Ci fajnie ja będę od 17:00 w domu siedzieć bo mój Tadzik idzie na spotkanie klasowe a dzisiaj jak byłam z nim w Rossmannie to oglądałam czerwone szminki, tylko muszę się zastanowić czy odważę się taką pomalować, a ten już do kasy poleciał ale nie dałam mu zapłacić

Stary 2009-03-14, 14:37   #2563
BlackAngel
Adwokat diabła

Szalejecie Ale na szczęście mam czas Was podczytać. my byliśmy obejrzeć obrączki i o zgrozo najładniejsze były w Kruku .. Zawiodłam się na aparcie.. No ale co tam obejrzeliśmy, trzeba będzie pojechać na Mazury do naszej rodzinnej mieściny tam obrączki pooglądać

Witam nowe PM tak przy okazji

Wybaczcie mi moją absencje

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 14:39   #2564
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Szalejecie Ale na szczęście mam czas Was podczytać. my byliśmy obejrzeć obrączki i o zgrozo najładniejsze były w Kruku .. Zawiodłam się na aparcie.. No ale co tam obejrzeliśmy, trzeba będzie pojechać na Mazury do naszej rodzinnej mieściny tam obrączki pooglądać

Witam nowe PM tak przy okazji

Wybaczcie mi moją absencje
nam też się najbardziej w kruku podobały

Stary 2009-03-14, 14:41   #2565
Elitka4
Rozeznanie

O nie zauważyłam, że coś napisałyście i edytowałąm mój poprzedni post. Zerknijcie na mój edit. Widziałyście jaka lipa? Już na biało nic nie napiszemy dyskretnie Nie lubię tego nowego Wizażu. Tło jest okropne, nie mogę się na stałe zalogować i lipa taka z tego.
Stary 2009-03-14, 14:42   #2566
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Helllo
wiecie co tak sobie siedze i myśle ze w tym tygodniu znó małe przmeblowanie zrobie w pokoiku wyrzuce część segment z biurkiem , bo i tak z niego nie korzystam z 4 lata odkąd zaczełam studia a troszke luźniej będzie i wiecej miejsca
Przemeblowania są fajne i jak się coś wyrzuci to od razu tak więcej przestrzeni i w ogóle lepiej też muszę powyrzucać parę gratów, tylko lenia mam ostatnio strasznego
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Zrobiłam rezerwację do kina na jutro na "siedem dusz" - któraś była? Warto iść do kina, czy lepiej obejrzeć na kompie?
Nie byłam na tym filmie, ale się nad nim zastanawiam właśnie.Może być fajny. Jak jutro napiszesz, że warto iść to też się wybierzemy
Cytat:
Ja się do Was przyłączę, bo zarabiam niecałe 1300zł. I też stypendium (390) jest dla mnie zbawieniem w tej sytuacji. Też pracowałam już i w sklepach i na niedzielnych pchlich targach i byłam nianią itp. aż w końcu poszłam na staż. Rok przebiedowałam za tą jałmużnę z urzędu pracy, ale teraz mam pracę w zawodzie i bardzo mnie to cieszy. I muszę się Wam pochwalić, że dostałam w pracy nową firmę - na pełnych księgach. A więc niniejszym oficjalnie zaczynam się bawić w prawdziwą księgowość. Tzn. to wygląda tak, że firma jest moja (tzn. ja oficjalnie jestem przypisaną im księgową - łoch jak to brzmi), ale koleżanka będzie mnie nadzorować czyli mówiąc króko będzie mnie uczyć i sprawdzać po mnie moje wypociny, żebym za kilka miesięcy już sama to robiła. Teraz jednocześnie się cieszę niesamowicie, bo to taki mały przełom w mojej karierze i zarazem boję się przeokropnie, bo jeszcze tak mało umiem z tego co będę teraz robić. No ale trzeba iść do przodu. O to przecież chodzi, nie?
No no, Gratuluję Pani Księgowej!!!klaski :klas ki: zasłużyłaś na to

A ja już po korepetycjach, teraz pasowałoby jakiś obiadek zjeść

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-03-14 o 14:45
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:00   #2567
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
nam też się najbardziej w kruku podobały
ale ceny też mają fajne..

Stary 2009-03-14, 15:02   #2568
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:

No no, Gratuluję Pani Księgowej!!!klaski :klas ki: zasłużyłaś na to
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale masz buziaka Wszystko się jakoś tak potoczyło w tym tygodniu. W czwartek było spotkanie z tym klientem i trochę się przeraziłam, bo to firma niemiecka, a Ja będę księgolić polski oddział z tym, że nawet w tej polskiej spółce-córce połowa dokumentów (nie, w sumie to większość) jest po niemiecku, a ja się nigdy nie uczyłam tego języka. Ale koleżanka mówi, że nie zna ani niemieckiego ani angielskiego i jakoś daje radę, więc Ja też mam nadzieję, że jakoś to będzie, najwyżej będę się próbowala porozumiewać z właścicielami po angielsku jak będzie trzeba, chociaż mam nadzieję, że wystarczy jak będę się kontaktować z ich polskim przedstawicielem. Jak wszystko dobrze pójdzie i niczego tam nie naknocę i szef mi tej spółki nie odbierze, to może na wakacjach pójdę na kurs niemieckiego żeby nie było siary.

Cytat:
Black, a skąd masz pierścionek? Ja jeszcze się za obrączkami jakoś specjalnie nie oglądałam, więc nawet nie wiem jakie gdzie są ceny i jaki wybór, ale TŻ kupił mi pierścionek w Kruku i dostał jakąś kartę rabatową. Tylko mam nadzieję, że się nie okaże, że jak nam się coś spodoba, to że nie będzie nas stać nawet po rabacie. A w ogóle to jakie są mniej więcej ceny takich obrączek całych z białego złota bez udziwnień?

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-03-14 o 15:09
Stary 2009-03-14, 15:03   #2569
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy upatrzone takie za 499zł/szt.

Stary 2009-03-14, 15:03   #2570
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
O nie zauważyłam, że coś napisałyście i edytowałąm mój poprzedni post. Zerknijcie na mój edit. Widziałyście jaka lipa? Już na biało nic nie napiszemy dyskretnie Nie lubię tego nowego Wizażu. Tło jest okropne, nie mogę się na stałe zalogować i lipa taka z tego.
Już to wczoraj wyczaiłam..Kicha z tym nowym wizażem

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:11   #2571
BlackAngel
Adwokat diabła

Da się przyzwyczaić

Kasia, no chyba wiem o jakie Wam chodzi

Stary 2009-03-14, 15:12   #2572
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Da się przyzwyczaić

Kasia, no chyba wiem o jakie Wam chodzi
z paseczkiem po środku o takie tylko na żywo są o wiele ładniejsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif naszenl3.gif (24,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-14 o 15:15
Stary 2009-03-14, 15:14   #2573
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale masz buziaka Wszystko się jakoś tak potoczyło w tym tygodniu. W czwartek było spotkanie z tym klientem i trochę się przeraziłam, bo to firma niemiecka, a Ja będę księgolić polski oddział z tym, że nawet w tej polskiej spółce-córce połowa dokumentów (nie, w sumie to większość) jest po niemiecku, a ja się nigdy nie uczyłam tego języka. Ale koleżanka mówi, że nie zna ani niemieckiego ani angielskiego i jakoś daje radę, więc Ja też mam nadzieję, że jakoś to będzie, najwyżej będę się próbowala porozumiewać z właścicielami po angielsku jak będzie trzeba, chociaż mam nadzieję, że wystarczy jak będę się kontaktować z ich polskim przedstawicielem. Jak wszystko dobrze pójdzie i niczego tam nie naknocę i szef mi tej spółki nie odbierze, to może na wakacjach pójdę na kurs niemieckiego żeby nie było siary.
Elitka na pewno wszystko będzie dobrze! Skoro Ci przydzielili tą firmę to znaczy, że wiedzą co robią i że się do tego nadajesz a Ty będziesz musiała wszystko pisać po polsku czy po niemiecku?

Cytat:
Kasiu i jaka decyzja zapadła? - to znaczy kupujecie wcześniej obrączki czy czekacie?

Cytat:
Już to wczoraj wyczaiłam..Kicha z tym nowym wizażem
bez sensu, nie wiem jakiego koloru można użyć, żeby ukryć tekst
a teraz widać?

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-03-14 o 15:17
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:16   #2574
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu i jaka decyzja zapadła? - to znaczy kupujecie wcześniej obrączki czy czekacie?

a teraz widać?
do wakacji kupimy

Stary 2009-03-14, 15:32   #2575
centipede
Zadomowienie

Dziewczyny znalazłam jak ukryć tekst procedura była opisana w jednym wątku na plotkowym

[COLOR="lavender" ]tekst [/color]

próba---> co by tu napisać
Stary 2009-03-14, 15:40   #2576
onaella
Zakorzenienie

witam

A teraz uwaga wszsytkie PM patrzą na mój suwaczek

KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK

1 rok 5 miesięcy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:42   #2577
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
witam

1 rok 5 miesięcy
jak to leci

u mnie 1 rok 4 m-ce i 23 dni !!!!

Stary 2009-03-14, 15:46   #2578
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
próba---> co by tu napisać
nie widać
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

1 rok 5 miesięcy
pfff Kozak Kozak Kozak <-klikać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-14 o 15:48
Stary 2009-03-14, 15:51   #2579
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Eee chodziło mi raczej o to, że TZ zarabia już konkretniejszy pieniądz i jakby co to będę jego utrzymanką Gorzej z moimi zachciankami ciuchowo-kosmetyko-książkowymi

Biologię W srakach szukałam pasożytów

mój tz powiedział, że jak będzie zarabiał dyche na rękę to będę mogła siedzieć w domu
Siedem dusz jest suuuper My chyba dziś idziemy na Lektora
Fajne to z ta kupą

Cytat:
gratulacje
Cytat:
już, tylko muszę na allegro znaleźć ich fotkę

tutaj są takie cichobiegi do szkoły
http://www.allegro.pl/item573173346_...8.html#gallery
fajne
Cytat:
ale Ci fajnie ja będę od 17:00 w domu siedzieć bo mój Tadzik idzie na spotkanie klasowe a dzisiaj jak byłam z nim w Rossmannie to oglądałam czerwone szminki, tylko muszę się zastanowić czy odważę się taką pomalować, a ten już do kasy poleciał ale nie dałam mu zapłacić
ja ma i raz na impreze się pomalowałam.

Cytat:
A ja już po korepetycjach, teraz pasowałoby jakiś obiadek zjeść
ja tez dziś byłam

Cytat:
one dalej tyle kosztują?????Zaraz ziorne na stronke kruka
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:51   #2580
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

pfff Kozak Kozak Kozak <-klikać
\
weźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźź Kozaku jeden się już nie chwal

Teraz my Ci zazdorścimy a potem Ty nam będziesz, ze my jeszcze przed

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości