|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Limit?Jaki limit?
![]() Jane, masz ode mnie zakaz na czytanie wszelkich przykrych wiadomości o paciorkowcach, gronkowcach i innych owcach!! ![]() ![]() ![]() ![]() no właśnie Blondi, pisz jak film, bo też jestem ciekawa ![]() Ja właśnie piekę brzoskwinie w cieście francuskim, bo wieczorem wpada do mnie kuzynka na pogaduchy. A za jakieś pół godziny idziemy z mężem i moim tatą do nowego mieszkania, gdzie będziemy sprzątać, bo dziś Pan Majster zakończył prace ![]()
#1292 |
Zakorzenienie
|
na tej str z filmami sa limity
![]() film fajny najlepsze zakonczenie jak ktos lubi lekkie dramaty ![]() ![]() Ala ale mi smaki narobilas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Ja spedzam wieczór z Tz dzis, u nas pewnie bedzie pizza i piwka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
kuzynka niestety nie wpadnie
![]() No więc pozostał mi wieczór z mężem, moi rodzice idą na imieniny do koleżanki mojej mamy, więc chatę mamy wolną ![]() ![]() ![]() ![]() Domi, hmm. a może ja jeszcze piwko kupię, albo wino (czerwone, wiecie, w ramach powiększania endometrium ![]()
#1295 |
BAN stały
|
Ja już w domku, nawet zdążyłam sie wyspać, miałam tylko 3 godz ćw dzisiaj, jutro natomiast same wykłady.
Jane będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Zuzia 3 h to malutko
![]() Ali kup piwko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
Hejka!
![]() Dziewczyny - staram się już o tym nie myśleć, ok? Zuzia - zarządzanie kryzysowe masz? Fajne - to też mój wątek z pracy ![]() Ali - przypomniaj co to są za filmy, jakieś tytuły i co to za gatunek? A jak piesek??? A kuchnia? Kurcza - wiesz, nasze projekty to mam rysowane własnoręcznie, potem tej babce z firmy mówiłam i ona tworzyła obraz w jakimś programie specjalnym do takiego projektowania (chyba nie był to auto cad), którego nie mamy ( a szkoda ![]() ![]() A Blondi - jaki Ty filmek oglądałaś??? Mój M poszedł pożyczyć jakąś komedię - ciekawe co będzie ![]() Hej - no a powiedzcie mi, na którym wątku były znów jakieś kłótnie...??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Jane ogladalam film" Siedem Dusz"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
No właśnie lookłam Blondi wcześniej i już poczytałam, co oglądasz
![]() Zuzia - ale ja o mojej pracy doktorskiej myślałam i pisałam ![]() Chcemy oglądnąc filmik, ale szukamy jeszcze jakiś kodeków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
[quote=Jane2008;11443962]Hejka!
![]() Ali - przypomniaj co to są za filmy, jakieś tytuły i co to za gatunek? A jak piesek??? quote] Mam 4 filmy z jej udziałem: "Rzymskie wakacje", sniadanie u Tiffany'ego", "sabrina" i "Słodka buzia" (czy jakos tak). Takie komedie z lat 50-tych.Uwielbiam stare filmy ![]() Piesek własnie śpi ![]() ![]() Tortilla się udała, sie przejadłam ![]()
#1303 |
Zakorzenienie
|
Czesc lookłam co porabiacie
![]() My też mamy seans filmowy ![]() Oglądalismy wg mojego Tz przed chwilka "Podróż do wnetrza ziemi" taki bajkowy ![]() a za chwilke jest w planie Bollywood "Zaufaj mi" ![]() ani pół konspektu nie zrobiłam z lekcji ![]() Jane a Wy jaki macie film???Widze, ze Lejdiski dzis to kinomaniaczki ![]() ![]() Aliszcze tez Audrey oglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Rozeznanie
|
![]() dostałam @ chyba się utopie ![]() Ja oglądam ''Elizabeth Złoty wiek'', a póżniej planuje obejżeć ''psy'' ![]() ![]()
#1305 |
Zakorzenienie
|
Oglądaliśmy z Bollywoodu jeden film o takim rasowym psychopacie, ale fajny tylko straszny
![]() fajna gra aktorów, ukazana ślepa miłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Rozeznanie
|
wiesz Domi ja chyba nie oglądałam zadnego filmu z Bollwoodu.
![]() Lubie stare filmy (bez podziało na gatunki i epoki kina ![]() "Tam gdzie rosną poziomki", "Absolwent"z 1967, "Sniadanie u Tiffany'ego", "Niewiniątka"(niezwyk ły film ściągnęłam go głównie dla Audrey Hepburm ale naprawde zachwycił mnie aktualnością tematu), "Zbieg z Alcatras","Bulwar zachodzącego słońca", "Casablanca"( ![]() z nowszych polecam "Zycie jest piekne" (arcydzieło!! co tu dużo pisać, każdy musi obejrzeć ten film) "Zapach kobiety", "K-PAX" (choć niby o kosmicie, ten film jest jak Ogry ...ma warstwy), "Pokuta" ( scena w bibliotece ![]() Troszeczkę się rozpisałam ale temat kina to mój temat ![]() ![]() Aha celowo nie napisałam tu ani jednego polskiego tytułu. To nie dlatego że nie lubie Polskich filmów ![]() Myślałam o tym czy nie założyć wątku o filmach. Ale nie takiego "wymień 5 ulubionych filmów" tylko takiego w któtym można by pomówić o swoich spostrzeżeniach, przemyśleniach, o tym jaki wpływ wywarł na nas jakiś tam film, co nas w nim poruszyło, o tym czy gra aktorsa się podobała, o muzyce filmowej itd. ![]() Brzuszek mnie boli ![]() ![]() ![]() edit P.S Polecam też "Butelki zwrotne" czeski film ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2009-03-15 o 05:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Piwusia, widzę, że mamy bardzo zbieżny gust odnośnie filmów
![]() ![]() ![]() ![]() Ale dziś jestem śpiąca, jak tylko wróciłam ze spaceru z psiakami to poszłam spać, sunia razem ze mną ![]()
#1308 |
Zadomowienie
|
Hejka Lejdiski!!!
E no - widzę, że tu ekspertki mamy filmowe: Piwusia, Ali, Magdzia, Domi, Blondi chyba zresztą też! ![]() Piwusia - a ja myślę, że to dobry pomysł takie forum! No co Ci szkodzi spróbować? Wstyd do kieszeni, wszak gdy założysz taki wątek to i tak, tak naprawdę nikt Cię nie zna, a wyrażać siebie to jest to co się liczy w życiu, jest ważne i ma smaczek! Serio! Spróbuj, a kto wie - może się okaże, że oprócz naszych specjalistek jeszcze wiele osób będzie chciało dzielić się emocjami po-filmowymi i różnymi estetycznymi przeżyciami: muzycznymi, lirycznymi, dramaturgicznymi itd. itd. - spróbuj!!! My Ci "przyklaskujemy" już za pomysł! "1 koty za płoty", bo już o tym napisałaś - odważyłaś się i podzieliłaś z nami, teraz już tylko mały kroczek (chyba zwrot do administratora z prośbą o założenie? To dobrze wie Blondi i Domi na pewno ![]() I ja może sobie czasem poczytam co naprawdę warto oglądnąć, nie? ![]() Ali, Domi, Magdzia, Blondi - no co myslicie specjalistki o tym pomyśle Piwusi? Zuzia - a Ty? Może Ty też "filmowiczka", a Syla??? A my wczoraj najpierw oglądnęliśmy ten filmik na tvn z Banderasem o pasji tańca i uczeniu życia tańcem - fajny no, a potem "To nie tak jak myślisz kotku", no i w końcu się pośmiałam z tej komedii omyłek, którą tam namodzili ![]() ![]() ![]() A dziś mam jeszcze ważne pytanie do zafasolkowanych: Blondi, Syla - czy Wam czasem zdarza się, że brzuszek wybałuszony jest np. z 1 strony? ![]() ![]() ![]() Pa - lecę pisać ten protokół: życzcie mi w tym powdzenia i szybkiego sukcesu, tj. dobrego, w krótkim czasie skończenia i trzmajcie kciuki, żeby mi się zachciało tak jak mi się nie chce ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-15 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Piwusia w sumie takich wątków jest duzo. Chocby "Ostatnio obejrzane filmy" i wydaje mi sie, że taki wątek szybko by Ci przeniesli ![]() ![]() Ja pisze konspekty z lekcji, które niby przeprowadziłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Jane mam nadzieje ze pomoglam
![]() My dzisiaj bylismy na zakupach kupilismy dla mnie buciki wiosenne takie do latania.W Tesco( blisko Ali) byl alla kiermasz z zywnoscia i kupilismy sobie miodzik na chleb ![]() Jutro jak znajde czas wkleje focie bucikow i karocy dla malego bo juz czeka ![]() Jesli ktoras chce moge podac adres str z filmami prosze pisac na priv ![]() wczoraj ogladalam "Diabeł ubiera sie u Prady" teraz kolej na film "Oszukana". |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zadomowienie
|
Uhm, dzięki Blondi - już odpisałam
![]() Zuzia - to super praca! Ciekawa! Masz juz pomysł? Z jakiego punktu Ty chcesz o tym pisać? Ja pisałam o ryzykach katastroficznych, a 1 z nich są akty terrorystyczne, więc jesteśmy blisko ![]() A ja też Wam pisałam, że 1 raz na All kupiłam sobie tuniczki i pzyszły w 2 dni - jestem serio zadowolona ![]() Dobra = wracam do protokołu, 3mcie kciuki! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam 13 konspektów z lekcji, jeszcze tylko dwa, ale już mi sie nie chce i nei dam rady.
Zostaje dziś znów u Tż, pobiegł po piwka i znów seansik filmowy ![]() Piwusia ja kocham filmy z Bollywoodu, niektóre ogladałam juz po 3 razy. Owszem, zdarzają sie takie, że zaczne oglądac i niekończe, bo jest beznadziejny, ale bardzo duzo jest takich, która łapią za serce ![]() moje typy to: „Veer- Zaara” „Trudna droga do miłości” (Salaam namaste) „Czasem Słonce czasem deszcz” „Don” „Fanaa” “ Chalte chalte” “ Gdyby jutra nie było” „Ta Ra rum pum” ”Chori chori” „Koch kuch Hota hai”(cos się dzieje) "Laaga Chunari Mein Daag PL (Podróż kobiety) "Om Shanti Om "Chak de India! „Zaufaj mi” Te filmy skopiowałam z mojej listy. Ogladałam jeszcze wiele innych, ale te moge polecic, w szczególności "Gdyby jutra nie było", "Czasem słońce czasem deszcz", "Om shanti om", "Veer-zaara". Robią ogromna wrażenie ![]() Zuzia, Jane i Blondi pochwalcie sie zakupami, albo chociaz linki wklejcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Domi jutro wkleje
![]() ![]() Zaczelam ogladac "Oszukana' ale non stop mi ktos na gg pisze wiec jutro dokoncze filmik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Ja jak dostane stypendium lece po szpilki, widziałam już takie śliczne szare eleganckie. Beda dobre na obrone i na strojenie sie w lecie
![]() Juz sie nie moge doczekac wiosny, kiedy bede mogla chodzi w cienszych ciuchach ![]() My mamy w planie dzis "Lektora" obejrzec...zobaczymy, jakis thriller to jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
"Lektor" ponoć fajny jest
![]() No to fajne zakupy porobiłyście. Ja tez mam ochotę zrzucić już te ciepłe ubrania i przywdziać lżejsze, wiosenne. Ponadto mam zamiar sobie pokupować. trochę butów na obcasie w różnych kolorach ![]() ![]() No nic, zmykam na spacer z psiakiem, a potem spać bo jutro do pracy ![]()
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Buty na obcasie super są
![]() ![]() To był jednak "Lokator" film, pomyliło mi się. Thriller taki horrorowaty, bardzo ciekawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Wtajemniczenie
|
Filmowo nam sie zrobilo
![]() ![]() ![]() ![]() Caly weekend bylam w gorach (smiac mi sie chce jak to pisze bo tu wszedzie gory ![]() ![]() ![]()
#1320 |
Zakorzenienie
|
Syla Ty to masz fajnie
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj wreszcie sie wyspalam odrazu lepiej sie czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.