|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2
Cytat:
A nawet wczoraj, szłam na 19.30 do kościoła, o 20. była msza. Czyli przed 19 wyszłam i już im nie pasowało, że na tą godzine idę do kościoła. Do kościoła. Już nie mówię tego, że to była droga krzyżowa dla młodzieży. A ja mam 15 lat. Nie 10. :/ Za chwilę sie znowu z nimi pokłóce. Jestem tego pewna.
|
|
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
ej, dziewczyny. wielka prośba do was.
![]() piszę z was któraś wiersze? polonistka kazała nam napisać wiersz o Janie Pawle II - a ja w ogóle nie mam pomysłów. i nie może być z neta - wiadomo co może potem się stać ![]() miałaby któraś z was pomysł jak to napisać, jakie rymy dobrać? coś w stylu podziękowań. kurcze, nie wiem jak to opisać. mam nadzieję, że chociaż troszkę pomożecie, bo sama nie dam rady.. nawet w weekend nie mogę odpocząć, ech ![]() ps. jak któaś miałaby pomysł to na pw zapraszam, ewentaulnie na gg.
Na końcu wszystko będzie w porządku, a jeśli nie jest w porządku to znaczy, że to nie jest koniec. zakochana od ponad roku! Edytowane przez letes Czas edycji: 2009-03-14 o 15:26 |
|
|
|
#4354 |
|
Zadomowienie
|
a może komuś sie pomyliło
![]() i zamiast mieć wczoraj pecha każdy ma dzisiaj xd! a wierszy to ja tez pisać nie umiem.. ![]() a tak wgl to chyba wiersz sie rymować nie musi ;D
|
#4355 | |
|
Zadomowienie
|
hah (: bardzo możliwe ;pp
Cytat:
no to ja np. kiedyś niedawno nie mogłam wyjść po 22 przed dom. nigdzie indziej nie chciałam iść tylko PRZED dom. i znajomi musieli iść, bo moja genialna mama mnie nie wypuściła :/ ja jakoś dzisiaj mam z nimi spokój. nie czepiali się jeszcze niczego. btw. nie wiedziałam, że masz 15 lat xDDniestety, nie jestem w tym kierunku utalentowana xD ja już za chwilę wychodzę do koleżanki (: będę w sumie nie wiem o której, ale na pewno dzisiaj (: do zobaczenia i miłego popołudnia ;**
|
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
miłego dnia dziewuszki ;*
do wieczorka )!
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak patrze na zegarek a tu już 17, a na dworze słonecznie i pięknie
O 18;30 jade do koleżanki , zbieramy sie wiekszą ekipą i robimy wieczorek w winkiem Wam też życze miłego wieczorka ;***
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
heyy
![]() ![]() ale sie wkurzyłam... mamie nie odpowiada że uczy mnie Marek bo mam tylko godzine tygodniowo <ale to moja wina, bo mam taki plan zajęć że nie pasuje mi inaczej> no i chciala dzwonic do wlasciciela Artexu by mi kogos innego dał.. boże co za głupota... pokłócilam się z nią o to i powiedziałam, ze jak to zrobi to ja z prawka rezygnuję i jej nic do tego bo ja za to placilam. to nic nie powiedziała. ale wogole jaki bezsens... wydaje mi się z marek mnie dobrze uczy i wgl a to że mam tak żadko to przecież nie jego wina.... wrrrrrrr! no ale bede musiala pogadac w sobote z markiem zeby mnie chociaz na wieczory bral, bo moja mama tego tak nie zostawi... ehh a dzis powiedział do mnie laska ^^ taa musialam się pochwalić
|
#4360 |
|
Raczkowanie
|
skąd ja znam to gadanie. :|
ja mam prawie 17 lat a też cały czas jakiś wyrzuty i nakazy. wczoraj zrobiłam sobie dwa kolczyki w uchu to powiedziała że bede teraz chodzic jak niewiadomo kto i skoncze jako narkoman, pijak. etc. yyy. przez kolczyka. taaaa. jasne. dzisiaj chce pojechac do znajomych. ale nawet nie powiem prawdy. bo nie pusci mnie z kims samochodem :| wiec musze kłamać, ze do kolezanki takej co dalej mieszka. i badz tu człowieku normalny z taka mamą... a tak wgl to co u Was słonka?
'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!'
|
|
|
|
#4361 | |
|
xoxo
|
Cytat:
hehe tak to jest z tymi mamami ja zaraz idę szykowac sie na tą 18-nastkę ale kurcze coś nie mam imprezowego nastroju głowa mnie pobolewa :/ do jutra kochane
|
|
#4362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci że jak byłam w 3 gim chyba to zrobilam sobie 4 kolczyki w jednym i 2 w drugim uchu... to jak wrocilam do domu to matka mi je kazala wyjąć i sprawdzala czy mi dziurki zarosły.... żenua jak ja to mowie.. no ale ostatnio sobie zrobilam 2 i nic nie powiedziala... ale takie ich zagrywki są wkurzające. Cytat:
![]() miłej imprezy
|
|
#4363 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() albo ja mam za bardzo zboczone myśli dziękuję ![]() teraz to już naprawdę idę.
|
|
#4364 |
|
BAN stały
|
O widze ze nie tylko ja mam pecha
![]() a wiec byłam dzis na zakupach w centrum handlowym i nic nie kupiłam! Chciałam Jeansowe pumpy .. przymierzałam chyba z 3 pary ale oczywioscie mojej mamusi sie nie podobały ;( i nie dała mi na nie kasy ![]() ![]() czy któras z was ma moze ? ;> No i jesczze miał przyjechac do mnie chłopak z której lrece od długo czasu . I nie przyjedzie bo hm niby sie zle czuje :/ no fakt ze jest chory. Ale przeciez u mnie w domu nic mu sie nie stanie no
|
|
|
|
#4365 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() przez to jedno zdjęcie z brodą oplułam sobie monitor ![]() nie moge w to uwierzyć, że 1 cm brody sprawił, że jest taki odrażający
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-03-14 o 19:08 |
|
|
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
wr.. ;|
wyszłam dosłownie na 10 min z psem a jak przyszłam to nikogo w chacie nie było ;| a oczywiście nie pozadowalam kluczami i z godzinę siedziałam na schodach ;|!
|
#4367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o czym się kręci dziś rozmowa?^ pomijając Zmierzch i Edwarda to jeszcze jakieś tematy?
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
witam witam ;p mało ostatnio pisze bo czasu mam jeszcze mniej ;] ciągle coś i mija dzień za dniem itp. terminy gonią ;d ale zaglądam czesto żeby tyłów nie narobić ;p mam taki temat dla was ;d
bo mam napisać rozprawkę "czy warto podążać za marzeniami" no temat super(jak dla mnie, bo lubie pisać takie luźniejsze rozprawki) ale że ostatnio zauważyłam że przez moje głupie "marzenia"-pragnienia niszcze sobie rzeczywistość nie wiem czy napisać że warto czy że nie... jakieś swoje zdania;>
|
|
|
|
#4369 |
|
Marudziara
|
Witajcie dziewczynki
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dość, że byłam zmęczona to zła jak jasna choliera ![]() witaj mandragona
|
|
#4371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rozmowa tak ogl. o pechowym dniu gadamy co u nas slychac i wgl ![]() o kurde.. ! no to niezle..
|
|
#4372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapominam brać klucza, i czekam na tate godzinę. a jak tata nie przychodzi, to siedze do 15:00
|
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
Dobrej nocy
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
jestem.
ale już mnie nie ma ;pp dobranoc ;** ps. carmenka : nie nie nie. Edzio z brodą nie ;pp
|
#4376 |
|
Wtajemniczenie
|
Czuję się odrzucona. Nie wiem co tu się dzieje, nie znam tematów (choć są na pewno Edwardowe) i mi smutno z tego powodu, że nie mogę z Wami posiedzieć jak dawniej ;( łeee.
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- W ogóle to powiem wam, że o dziwo śnił mi się nieznajomy, a z drugiej mańki znajomy M. Dorothea pewnie w górę podskoczy zaraz
|
|
|
|
#4377 |
|
Zadomowienie
|
A myślałaś, że ile? xd
No i mówiłam, było trochę gadania, ale w końcu poszłam. Mój brat mnie do niej podrzucił. No i wchodzę sobie, witam się. A Ona mówi, że do niej idzie jakiś chłopak - a ma nadzieję, że nie idzie. I za 10 min. on wchodzi przez bramę. Myślałam, że padne ze śmiechu. Nie chciała go w domu, więc poszliśmy na spacer. A jej brat, napisał, że może nie chce im przeszkadzać, więc może ma na mnie poczekać. Jednak poszłam z nimi. I od 19.30 do 21.15 byliśmy na dworzu. Potem on sobie poszedł, a my biegiem do domu. Włączyliśmy film, zrobiłyśmy herbatę. I oglądałyśmy. Niestety. o 22.15 zadzwonił mój tata. No i kierunek = dom. No, a potem pisałam sobie z jej bratem. Zgubiłam moje doładowanie. I tak było tylko 5 zł, żeby kupić pakiet, ale buu.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2009-03-15 o 09:32 |
|
|
|
#4378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, głupia jestem ;p o. i mi też doładowanie by się przydało :/ ogólnie to dzień dobry wszystkim ;* miałam iść na 10 do kościoła, aczkolwiek zaspałam ;pp i już się nie wyrobię xD idę na 12 xD ahh i wczoraj jak poszłam do koleżanki, to pisałam z tamtymi kolegami, do których nie pojechaliśmy. no i pytali się kiedy się zobaczymy itd. to ja tak zażartowałam : 'przyjedźcie teraz xD.' ja nie wiedziałam, że oni wzięli to na serio i za ok. godzinę otrzymuje telefon : 'gdzie wy jesteście, bo my zaraz będziemy.' ajj <3 ;pp nie dość, że przyjechali rowerami ! jak ciemno, zimno i wogóle, to i tak byli tylko 2 godziny. żeby o północy być w domu. ahh uwielbiam ich <3 ;pp jednak wczorajszy dzień nie był taki zły (:
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-15 o 09:44 |
|
|
|
|
#4379 |
|
xoxo
|
Dzień dobry
![]() co słychać ? powstawały już śpiochy ? ostatnio coś cicho się tu zrobiło...
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
nydee fajną sobotę miałaś
ja od tygodnia długiego fragmentu z książki na wtorek się uczę :p i dziś muszę to skończyć, a 9 strof mi zostało :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

xDD
)!