|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
a jak bardzo rozlaza sie te ciastka? to zn jak daleko od siebie musze je poukladac zeby sie nie zlaly razem?
ja tez nie mam czekolday ale dzwonie wlasnie do mamy zeby kupila po drodze ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- tak sie zastanawiam jeszcze czy tej czekolady nie dac na wierzch tych ciasteczek no bo ona sie chyba rozpusci nie? i juz nie beda pieguski
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
acha a nawet jak sie ciastka razem skleja to nie ma problemu zeby je rozdzielic, a z papieru schodza bardzo łatwo wystarczy tylko nozem je podwazyc...... a o czekolade sie nie martw- troszke sie rozjedzie, ale jak ciasteczka wystygna to sa w nich kawalki czekolady ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-03-14 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aha no to dobrze, to jak mama kupi czekolade to zrobie po obiedzie
#4924 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() już kiedyś miałam pytać o ten Twój makijaż permanentny ![]() ![]() Cytat:
![]() widze, ze dzisaij rosołek rządzi ![]() ![]() jaka słodka myszka ![]() Cytat:
![]() Mi własnie wypadła imprezka niespodziewana - brata urodziny ![]() Siostra piecze własnie tort, mama robi sałatkę ... a ja miałam szarlotkę piec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiem co przeżywasz, bo mój "malutki" piesek miał 3 operacje w tamtym roku ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Poznaniu na tamtą chwilę miałam chyba wszystkie kobietki przerobione, albo nie wzbudzały mojego zaufania, albo efekty ich pracy mnie odstraszały, co znów rodziło we mnie kupe watpliwości. Tz jak słyszał temat makijażu to dostawał powolutku furii ![]() Z efektu jestem zadowlona od początku po stokroć...cena niestety wysoka, ale naoglądałam się w ciągu 2lat róznych efektów, a nie o to w makijazu trwałym chodzi, zeby z stać przed lustrem i maskować mankamenty. Więc odżałowałam wszystkiego i sobie zafundowalam.Wszystkim polecam ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
A co tu takie pustki? Jeszcze przątacie?
![]() Ja sie przyznaje, ze dalej mam nie poodkurzane ![]() ![]() A tak wogóle to nie wiem czy będzie jeszcze miał siły odkurzac bo od rana na działce siedzi i robi skosy przy wjeździe ... a ziemię zwozi koło domu, bo mi się grządki z marchewką zamarzyły ![]() Cytat:
![]() Ja sie kiedys zastanawiałam nad oczami ... jak jestem nie pomalowana to wydaje mi się, ze oczy są bleeee ... wogóle nie lubie siebie bez makijażu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoja drogą...kreski to najmniejszy wydatek... więc wiesz...po porodzie za trudy i męki sobie zafunduj ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() oczywiscie mialam w planach zrobic oczy i usta ale jakos nie bylo czasu albo byly inne wydatki no i tych oczu boje sie najbardziej - podobno boli nie? po ciazy wybiore sie do mojej magiczki i zrobie sobie reszte bo z brwi jestem mega zadowolona ![]() de robic ciasteczka ale mnie gardlo boli ![]()
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
cześć Mamusie
![]() strasznie dużo mam do nadrobienia ![]() ale dziś nie mam już siły - byłam na konferencji z endodoncji od 9.30 do 18 i ledwo się ruszam... zatem do zobaczenia
![]() |
#4931 |
BAN stały
|
cichutko dziś na forum, ja też teraz piszę bo mąż lada chwila będzie i nareszcie będziemy mieli czas dla siebie
![]() ![]() zatem miłego wieczoru mamusie i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Ola-Unhola
|
A ja dopiero usiadłam i wcale nie byłam na spacerku itp.
Sprzatałam i jeszcze nie skończyłam, bo został pokój małego - przebranie ciuszków za małych i zimowych, wszystko leży u niego na łóżku, ale chyba zostawię to na jutro, bo nie mam już siły. Oczywiście jeszcze dużo mam w szafkach itp, ale to zostawię na kiedy indziej. Małż stwierdził, że chyba coś brałam ![]() ![]()
#4933 |
Wtajemniczenie
|
UnholyOne to mi pojechałaś po sumieniu
![]() ![]()
#4934 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja zrobilam ciasteczka
![]() ![]() a teraz wlasnie robie malemu na kolacje makaron z truskawkami ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- a TZ robi dzis w mieszkaniu - jak da rade jeszcze dzis ze mna pojechac do tesco po srodki czystosci to jutro pojade posprzatam sobie lazieneczki ![]()
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Idę oglądać "Nianię" ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście cisza tutaj. Ja już dawno wszystko porobiłam ale miałam gości "na kawce" więc troche sie przeciągnęło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
frida ceny sa bardzo zroznicowane - przejzyj stronki gabinetow, ktore wykonuja permanentny
u mnie brwi kosztuja 700zl usta kontur 700zl a z wypelnieniem 900zl oczy 550, kreska gorna 350zl ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- nie no takiej ciszy to jeszcze nigdy nie bylo ![]() ja czekam na TZ i jedziemy do tesco chociaz nie mam sily w ogole :/
#4938 |
Wtajemniczenie
|
Zaraz nam się nietoperze na wątku zalęgną taaaaaaaaaka cisza
![]() ![]() ![]()
#4939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kreska jest robiona na linii rzęs, wiec uczucie porównałabym do ...hm...grzebania czymś w rzęsach.Nieprzyjemne było jak igła zahaczała o włoski,ale ból znikomy,poprotu dyskomfort. Mnie najbardziej bolały usta, a brwi miałam robione bez znieczulenia, bo jakos nie miałam potrzeby ich znieczulać i jakos w połowie zapytałam czy mam je znieczulone, bo się z babeczka zagadałysmy i umknęło, a że ja nie oponowałam to i jej wyleciało z głowy. Cytat:
Ale można też znaleźć zdecydowanie taniej...podłozyć się kursantką pod okiem nauczyciela, ale ja dziękuje...wszystkie kolezanki żałują ze sie skusiły na taka cene a w efekcie maja 2 rózne kształty brwi lub usta ze szczelina koloru skóry i dopiero kontur.Usta podczas makijażu puchną, lekko sie deformują ze tak to określe od ingerencji igły z barwnikiem wiec trzeba miec naprawde wprawę i nie żałować paru stów żeby móc sie cieszyc pięknymi ustkami. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() A zmieniając temat...strasznie przezywam historię koleżanki z która razem pracowałam i temat taki praktycznie na czasie... http://www.youtube.com/watch?v=d6PXn-RzhTw nie chce opowiadac całej historii, bo nie czuje sie upowazniona do opowiadania o ludzkiej tragedii... Wszystko było dobrze, nikt nic nie przeczuwał... Nie moge sie otrzasnac
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Wtajemniczenie
|
Brak mi słów na taką tragedię
![]() ![]()
#4941 | |||
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fotki wkleje na dniach.Tylko muszę poszukać aparatu ![]() A co do dzisiejszego dnia. Byłam jednak dzisiaj u gina, bo we wtorek okazało się, że tz pracuje, a chciał iść razem ze mną, więc przełożyliśmy na dzisiaj. No i okazuje się po badaniu, że maluszek wygląda na 17 tc, a ja sobie liczyłam i wychodzi mi, że jestem w 16.Dopiero 19.03 stuknie 17 tc. Ale najważniejsze! Maluszek prawidłowo się rozwija ![]() ![]() Jestem bardzo zadowolona bo pokazywał nam wszystko, dokładnie tłumaczył i pokazywał: żołądek, płuca, nerki, pupke ![]() ![]() Ach, cieszę się, że wszystko z maluszkiem w porządku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Łucja mi się bardzo podoba ![]() A z tym Kwaśniewskim, to tak samo mi się skojarzyło jak tz zaproponował ![]() Cytat:
![]() Anusia_82 - gratuluję synka!! ![]() Czekoladko - ja przy badaniach miałam o ile sobie przypominam podobną sytuację z leuko i okazało się, że badania bardzo dobre, niepotrzebnie się martwiłam, więc i Ty się nie martw!
![]() |
#4942 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
loo matko ale mnie wykonczylo to tesco - kregoslup mnie boli, ja sie juz nie nadaje
no ale jak sie debatuje pol godziny nad proszkiem do prania to tak bywa ![]() Cytat:
no ja robilam i bede robic permanentny u mojej znajomej - ona jest jakas tam mistrzynia, prowadzi szkolenia na cala polske i sprzedaje sprzet i kosmetyki niemieckiej firmy jako jedyny przedstawiciel na polske co do linka...nawet nie wchodze, nie chce sie dolowac i tak mam podly nastroj :/ Cytat:
![]() ![]() a ja kupilam cos dla marcelka nie moglam sie powstrzymac
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2009-03-14 o 23:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn gin mówił mi od początku, że płeć podaje dopiero po 20 tc.O ile sobie przypominam kiedyś coś wspominał o kobietach, którym właśnie około17-18tc mówił płeć, a potem okazało się, że jednak maleństwo 'zamieniło się' , a kobiety miały pretensje.Więc po części go rozumiem. Zresztą na początku kwietnia będę w Pl, tak więc może jak nie będę mogła wytrzymać z niepewności to pójdę do gina. ![]() Co takiego kupiłaś Marcelkowi? Dzisiaj rozmawiałam z teściową, która wraca na dniach z Włoch z czterema walizkami ![]() ![]() Świetnie.
![]() |
#4944 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
mi gin pokazywala no i nie ma bata zeby to bylo cos innego - widac dokladnie dwa jadra i penisa a kupilam takie fajne cus ![]() to Twoja tesciowa zaszala my poki co to dostajemy rzeczy do domu a nie dla malucha
![]() |
#4945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nic jak będę w Pl to tam się dowiem. Cytat:
![]() Inni robią to za nas.Troszkę mnie to..wkurza, bo jak będę znała płeć to chciałabym, żeby mi jeszcze zostało coś do kupienia oprócz wózka i wanienki ![]() ![]()
![]() |
#4946 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no to ja sie pochwale co kupilam:
1. bodki z kubusiem ![]() 2. wyprawka - spiochy, body, czapeczka, niedrapki, sliniaczek
#4947 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzisiaj to juz nawet Karolinak spi
![]()
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę się położyć bo coś mnie w pachwinach ciągnie ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#4949 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to ja tez juz lece bo sama nie bede siedziec
i jeszcze TZ mnie zdolowal ![]() dobranoc
#4950 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sweet - cieszę się że wszystko w porządku z dzidzią Svinecko, Katarzynko cena rzeczywiście wysoka. Chyba narazie nie będę mogła sobie pozwolić na taki makijaż. U mnie za oknem deszcz, ale może potem się wypogodzi. Miłego dnia ![]() Svinecko nocne doły na tż już przeszły? ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- No i po deszczu ![]() ![]() Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-03-15 o 06:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.