Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-14, 14:25   #691
kicia555
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti

halo halo dziewczęta , wróciłam z polowania , oto moje zdobycze

Róż Chanel 57 Fandango z new kolekcji
Pomadka Clarins Joli Rouge Brillant 03 ''Guava ''
Fever Gloss nr 334
Dior Addict high shine nr 260 ''rose couture''
pędzel essence

sorki za kiepską jakość troche przekłamane kolory zwłaszcza różu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1060.jpg (130,0 KB, 20 załadowań)

GALAXIA
Istanbul lover

kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 14:32   #692
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
Bardzo mozliwe, ze uczyla sie czego innego, bo te normy sie w kolko zmieniaja. Inna sprawa, ze studiowanie anglistyki to tez duzo pracy samodzielnej, glownie w domu, bo w ogolniaku wiadomo jak to jest. Ja bylam w klasie angielskiej, 8 godzin angola tygodniowo przez 3 lata, wiec teoretycznie powinnam znac wszystko, mialam babke ktora swietnie mowila po angielsku i miala duza wiedze, ale jednak trzeba bylo isc jednym rytmem i dostosowac go do poziomu calej klasy wiec nie kazdy mogl sie rozwinac tak jak chcial. Mysle, ze powinnas po studiach miec poziom ninimum poziom CAE, chociaz wiadomo, to zalezy tez od typu uczelni. Powiem Ci, ze u mnie z klasy jezykowej na anglistyke (i to wieczorowa) na UWr dostala sie 1 osoba. Ja sie dostalam na zaoczne, ale zrezygnowalam. Takze chyba angielski to bedzie moja wielka "samoucza" milosc, choc mam nadzieje, ze kiedys moze znajde jeszcze czas, zeby zrobic sobie ten kierunek dla samej siebie
tez bylam w klasie jezykowej z rozszerzonym ang i poszerzonym niemieckim i to w jednym z najlepszych LO w malopolsce ale poziom teraz a na studiach to zupelnie co innego w LO nawet na jezykowym bierze sie glowie podstawy a teraz to zglebia sie to wszystko, w Lo sa podstawy czasow, jakie sa jak sie uzywa itp a tutaj mamy czasowe wyjatki a to taki metlik robi w glowie jeszcze po LO ze szkoda gadac...no studia mojej siostry to nie byl typowy angielski bo nie mieli wymowy, fonetyki i innych przedmiotow. Moja uczelnia jest filia UJ, dosc latwo sie jest dostac ale z 6 grup na pierwszym roku zostaja 2 grupy na roku 3 wiec swiadczy to cos o tym kolezanka z mojej grupy ma kolezanki studiujace na AP i ostatnio porownywaly program, i wyszlo ze one nie sa nawet jeszcze w polowie tego co my juz zrobilismy. Wszyscy mnie straszyli ze tutaj daja niezly wycisk i faktycznie tak jest wiec sie zobaczy ile wytrwam
Jak teraz szlam na studia to bylam przekonana ze to bedzie latwizna po LO, bo w koncu poziom mielismy wysoki i nauczycielke dobra ktora co tydzien robila po 3 spr osobno ze slownictwa, z gramatyki i z materialu biezacego a teraz okazuje sie ze to jest jakby porownywac jezyk w podstawowce a w LO
nigdy nie cierpialam historii, ale moze to dlatego ze mialam beznadziejnych nauczycieli? ale uczyc sie po ang historii innych panstw i innych rzeczy to na poczatku mnie przerazalo:| bo zeby cos zrozumiec musialam ze slownikiem siedziec
testowalas juz shimmera??

kusi mnie zeby sobie kupic fever glossa Fatala tez w koncu kupic musze
no i wypatrzylam pelno fajnych ciuchow na all!
Tez u was taka ladna pogoda?

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2009-03-14 o 14:35
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 17:51   #693
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
halo halo dziewczęta , wróciłam z polowania , oto moje zdobycze

Róż Chanel 57 Fandango z new kolekcji
Pomadka Clarins Joli Rouge Brillant 03 ''Guava ''
Fever Gloss nr 334
Dior Addict high shine nr 260 ''rose couture''
pędzel essence

sorki za kiepską jakość troche przekłamane kolory zwłaszcza różu
Sliczne! Kiciu, ogladalam dzisiaj te pudry sypkie nude! Cuda! Mieciutkie, delikatne, sliczne! Wybralam sobie odcien, 030, jak tylko dostane kupon z marionnaud to lece po niego

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
tez bylam w klasie jezykowej z rozszerzonym ang i poszerzonym niemieckim i to w jednym z najlepszych LO w malopolsce ale poziom teraz a na studiach to zupelnie co innego w LO nawet na jezykowym bierze sie glowie podstawy a teraz to zglebia sie to wszystko, w Lo sa podstawy czasow, jakie sa jak sie uzywa itp a tutaj mamy czasowe wyjatki a to taki metlik robi w glowie jeszcze po LO ze szkoda gadac...no studia mojej siostry to nie byl typowy angielski bo nie mieli wymowy, fonetyki i innych przedmiotow. Moja uczelnia jest filia UJ, dosc latwo sie jest dostac ale z 6 grup na pierwszym roku zostaja 2 grupy na roku 3 wiec swiadczy to cos o tym kolezanka z mojej grupy ma kolezanki studiujace na AP i ostatnio porownywaly program, i wyszlo ze one nie sa nawet jeszcze w polowie tego co my juz zrobilismy. Wszyscy mnie straszyli ze tutaj daja niezly wycisk i faktycznie tak jest wiec sie zobaczy ile wytrwam
Jak teraz szlam na studia to bylam przekonana ze to bedzie latwizna po LO, bo w koncu poziom mielismy wysoki i nauczycielke dobra ktora co tydzien robila po 3 spr osobno ze slownictwa, z gramatyki i z materialu biezacego a teraz okazuje sie ze to jest jakby porownywac jezyk w podstawowce a w LO
nigdy nie cierpialam historii, ale moze to dlatego ze mialam beznadziejnych nauczycieli? ale uczyc sie po ang historii innych panstw i innych rzeczy to na poczatku mnie przerazalo:| bo zeby cos zrozumiec musialam ze slownikiem siedziec

testowalas juz shimmera??

kusi mnie zeby sobie kupic fever glossa Fatala tez w koncu kupic musze
no i wypatrzylam pelno fajnych ciuchow na all!
Tez u was taka ladna pogoda?

Ehh, no widzisz... Tak to wlasnie jest. Oni w lo wychodza z zalozenia, ze albo sie wszystko umie i leca po lebkach, albo ze nic sie nie umie i zaczyna sie od nowa: What's your name? Musieliby juz w lo zrobic grupy i podzielic na stopnie zawansowania, a to jest niewykonalne, bo jest jeden n-el. U mnie teraz na studiach zrobili jezyk i jako, ze zielona jest blisko granicy niemieckiej, to jest AZ jedna grupa angielska (ludzie z poziomami od A1 do B2) i az 2 grupy niemieckie. I wiesz co baba wymyslila? Ze osoby najslabsze beda siedziec pol godziny na zajeciach i pracowac sami, a ona bedzie z reszta pozniej robic trudniejsze rzeczy. No to juz sie ucieszylam, ze moze wreszcie cos ciekawego bedzie, a tu co? past simple i past countinous <lol>

Shimmera testowalam, jest boski Wlasnie takiego czegos szukalam
Teraz bede chorowac na puder sypki nude
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 18:04   #694
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczne! Kiciu, ogladalam dzisiaj te pudry sypkie nude! Cuda! Mieciutkie, delikatne, sliczne! Wybralam sobie odcien, 030, jak tylko dostane kupon z marionnaud to lece po niego

A widzisz to będziemy chorować na niego razem mi został jeszcze jeden kupon z douglasa i tez mam zamiar wykorzystać go na nude , taki mieciutki puszysty no cudo normalnie ja biore 040

tak sie ciesze z tego fever glossa jak szalona , jest swietny , najlepszy błyszczyk jaki chyba miałam szczególne podziękowania dla
Was , Desti i Dimiti
, ach te kusicielki skierowały mnie w jego stronę , ja sama chyba bym go pewni nigdy nie kupiła , bo jakos w oczy mi sie nie rzucał hehe

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-03-14, 18:48   #695
thelila
Zakorzenienie

Witajcie Kochane

Widze że dla Kici i Ulinki ten tydzien okazał się szczęśliwy.. tyle cudów fajnych zdobyłyście że aż cieszę się z Wami Niebawem wkleje Wam moje nowości ale póki co musze zdobyc pryzmy sypkie

Kiciu jak Twoj wysoki kawaler- jakieś postępy

Ulinkoo i Dimiti z tego co czytam to smiem twierdzic że Wasz ang napewno jest na wyzszym poziomie niz anglików czy amerykanów gdy byłam na wakacjach w usa (u kuzynek) to znajoma polka po filologii ang miała sto razy lepszą grame i lepiej ją znała niż wielu moich znajomych rodowitych amerykanów- poprostu szok ... zresztą tak naprawde to nikt w usa nie mowi gramatycznie więc nie ma się co spinać
thelila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:24   #696
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane

Widze że dla Kici i Ulinki ten tydzien okazał się szczęśliwy.. tyle cudów fajnych zdobyłyście że aż cieszę się z Wami Niebawem wkleje Wam moje nowości ale póki co musze zdobyc pryzmy sypkie

Ulinkoo i Dimiti z tego co czytam to smiem twierdzic że Wasz ang napewno jest na wyzszym poziomie niz anglików czy amerykanów gdy byłam na wakacjach w usa (u kuzynek) to znajoma polka po filologii ang miała sto razy lepszą grame i lepiej ją znała niż wielu moich znajomych rodowitych amerykanów- poprostu szok ... zresztą tak naprawde to nikt w usa nie owi gramatycznie więc nie ma się co spinać
no tez slyszalam ze oni nie zwracaja wogole uwagi na te wszystkie swoje czasy, ale z ich gramatyka jest tak jak i z nasza, wiekszosc jej wlasciwie dobrze nie zna i jak wyskakuja jakies pytania zwiazane z gramatyka to wiekszosc robi sie blada i tyle

Cytat:

tak sie ciesze z tego fever glossa jak szalona , jest swietny , najlepszy błyszczyk jaki chyba miałam szczególne podziękowania dla
Was , Desti i Dimiti , ach te kusicielki skierowały mnie w jego stronę , ja sama chyba bym go pewni nigdy nie kupiła , bo jakos w oczy mi sie nie rzucał hehe
super ze sie podoba bardzo ladny kolorek masz
ja to je wszedzie chwale a i tak nikt nie chce uwierzyc!

Cytat:

Ehh, no widzisz... Tak to wlasnie jest. Oni w lo wychodza z zalozenia, ze albo sie wszystko umie i leca po lebkach, albo ze nic sie nie umie i zaczyna sie od nowa: What's your name? Musieliby juz w lo zrobic grupy i podzielic na stopnie zawansowania, a to jest niewykonalne, bo jest jeden n-el. U mnie teraz na studiach zrobili jezyk i jako, ze zielona jest blisko granicy niemieckiej, to jest AZ jedna grupa angielska (ludzie z poziomami od A1 do B2) i az 2 grupy niemieckie. I wiesz co baba wymyslila? Ze osoby najslabsze beda siedziec pol godziny na zajeciach i pracowac sami, a ona bedzie z reszta pozniej robic trudniejsze rzeczy. No to juz sie ucieszylam, ze moze wreszcie cos ciekawego bedzie, a tu co? past simple i past countinous <lol>

UUuu to teraz bedziesz chorowala na nastepnego shimmera??
o tym pudrze waszym nawet nie czytam bo sie skusic nie moge wtedy bede glodowala zakupowo-ciuchowo a ostatnio zalapalam bakcyla

u mnie byl podzial w gim i w LO z ang i z niemieckiego(z niemca w LO) pierw test a pozniej podzial grupy na lepsza i slabsza, ale pozniej jak sie na zlego nauczyciela trafilo to taki podzial malo co dawal
Stary 2009-03-14, 19:37   #697
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Kochane

Lila szcześliwy to okazał sie dzisiejszy dzień cały tydzień do doopki ,
a kawaler - narazie jakis taki zastój sie zrobił ...

Cytat:

normalnie ten kolor jest przekłamany , taki siny i zimny a w rzeczywistosci to taki słodki róż a'la baby doll delikatny oczywiscie
co nikt nie wierzy??? ja żem uwierzyła

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-03-14, 20:19   #698
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

normalnie ten kolor jest przekłamany , taki siny i zimny a w rzeczywistosci to taki słodki róż a'la baby doll delikatny oczywiscie
no i prawidlowo bo gdybys nie uwierzyla to musialabym Cie inaczej na niego skusic!
oj to ten kawaler nie wie ze prawdziwy klejnot jest z Ciebie?
Stary 2009-03-14, 20:22   #699
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
no i prawidlowo bo gdybys nie uwierzyla to musialabym Cie inaczej na niego skusic!
oj to ten kawaler nie wie ze prawdziwy klejnot jest z Ciebie?
ja jestem tak niezależnym klejnotem (troche mnie to zaczyna martwić ) i strasznie jestem upierdliwa i wszystko mi nie pasuje , chyba charakterki nam sie nie zgrają

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-03-14, 22:16   #700
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem tak niezależnym klejnotem (troche mnie to zaczyna martwić ) i strasznie jestem upierdliwa i wszystko mi nie pasuje , chyba charakterki nam sie nie zgrają
jak trafisz na wlasciwego to nic nie da wam rady!
ja tez jestem upierdliwa (po tacie! zeby nie bylo ze moja wina!) zlosliwa i do tego uparta Wodnik w koncu! moj TZ tez Wodniczek ma 4 dni po mnie urodzinki poki co nie oszalal
Ty klejnocik jestes wiec musi sie trafic Idealny! moze chlopak sie wystraszyl chwilowo ze z Idealem Piekna ma do czynienia
Stary 2009-03-14, 22:25   #701
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz to będziemy chorować na niego razem mi został jeszcze jeden kupon z douglasa i tez mam zamiar wykorzystać go na nude , taki mieciutki puszysty no cudo normalnie ja biore 040

Was , Desti i Dimiti , ach te kusicielki skierowały mnie w jego stronę , ja sama chyba bym go pewni nigdy nie kupiła , bo jakos w oczy mi sie nie rzucał hehe
Ja biore 030, 040 jest dla mnie za ciemny troche. Ale jest naprawde cudo! A patrzylam jeszcze na tego prasowanca z diora o ktorym pisalam wczesniej, ale pani mi go stanowczo odradzala, mowila, ze kiepski jest:/ Ale fajnie mi sie ulozylo, bo te puderki nude to nowosc i testery nie byly jeszcze otwierane, wiec mialam przyjemnosc odfoliowywac wszystkie z tej folii na sitku, az puder wybuchl na pania ekspedientke Ona miala strasznie dlugie tipsy i nie byla w stanie tego otworzyc

A co do fever glossa, to jest najlepszy blyszczyk na swiecie

Cytat:
Witajcie Kochane

Ulinkoo i Dimiti z tego co czytam to smiem twierdzic że Wasz ang napewno jest na wyzszym poziomie niz anglików czy amerykanów gdy byłam na wakacjach w usa (u kuzynek) to znajoma polka po filologii ang miała sto razy lepszą grame i lepiej ją znała niż wielu moich znajomych rodowitych amerykanów- poprostu szok ... zresztą tak naprawde to nikt w usa nie mowi gramatycznie więc nie ma się co spinać
czesc thelila
dziekuje bardzo u mnie byl bardzo udany tydzien dzieki shimmerkowi
ale dzis mnie choroba dopadla, gardlo boli, mam goraczke ehhh
cala zime nie chrowalam, to mnie teraz dopadlo...

Cytat:
no tez slyszalam ze oni nie zwracaja wogole uwagi na te wszystkie swoje czasy, ale z ich gramatyka jest tak jak i z nasza, wiekszosc jej wlasciwie dobrze nie zna i jak wyskakuja jakies pytania zwiazane z gramatyka to wiekszosc robi sie blada i tyle

UUuu to teraz bedziesz chorowala na nastepnego shimmera??
o tym pudrze waszym nawet nie czytam bo sie skusic nie moge wtedy bede glodowala zakupowo-ciuchowo a ostatnio zalapalam bakcyla

u mnie byl podzial w gim i w LO z ang i z niemieckiego(z niemca w LO) pierw test a pozniej podzial grupy na lepsza i slabsza, ale pozniej jak sie na zlego nauczyciela trafilo to taki podzial malo co dawal
dimiti, pare postow wyzej pisalas, ze nie wiesz co sobie kupic
to my z kicia Ci podpowiemy: dior nude w koncu tytul watku: puderki dimiti, wiec to zobowiazuje
na drugiego shimmera chorowac nie bede, bo dla mnie to zbyt chlodny odcien, na buzi zbyt metaliczny, nie lubie takiego efektu moja kieszen odetchnie z ulga i na to miejsce wpadnie nude.
u mnie podzialow z jezykow nigdy nie bylo niestety, a szkoda. niemieckiego uczylam sie w podstawowce i lo - tez milo wspominam, ale jakos nie pociagnelam tematu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 22:30   #702
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jestem upierdliwa (po tacie! zeby nie bylo ze moja wina!) zlosliwa i do tego uparta Wodnik w koncu! moj TZ tez Wodniczek ma 4 dni po mnie urodzinki poki co nie oszalal
Ty klejnocik jestes wiec musi sie trafic Idealny! moze chlopak sie wystraszyl chwilowo ze z Idealem Piekna ma do czynienia
ja też WODNIK !!! i tez uparta ale właśnie jest odwrotnie , nie lubie takich ''pierdołowatych'' ... i nie mających własnego zdania facetów , dlatego poszukiwania dalej trwają choc z drugiej strony tacy faceci tez maja swoje zalety ...

ulinko ja mam prasowańca z diora ,ale forever i jestem zadowolona ,choc juz mi sie troche znudził i mysle nad cliniqueiem almost... cos tam bla bla :d:

GALAXIA
Istanbul lover

Edytowane przez kicia555
Czas edycji: 2009-03-14 o 22:34
Stary 2009-03-14, 22:30   #703
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
O żesz Ci faceci to czasem tacy niedomyślni są ...może jest niesmiały i czeka żebyś Ty wzieła sprawe w swoje rączki
Cytat:
O rany to ja lubie takie różyki musze sobie go obadać
Cytat:
Jak każda z nas przecież my wszystkie charakterne kobitki i uparte.. ale za to jakie koffffane
Cytat:
Pięknie powiedziane więc nic nie dodaje.. lubie wodniczki

Aaaa wodniczki są szalone, zwariowane same krejzole

EDIT:
Ulinkoo zdrowiej nam.. zresztą ja też cały czas trzymałam się suuper a początkiem tygodnia też mnie bardzo osłabiło na kilka dni.. dziś na szczęście już nie ma śladu po przeziębieniu

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-03-14 o 22:38
Stary 2009-03-14, 22:36   #704
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dimiti Twoj tz urodzony 06.02? to tak jak moj

Ja lew jestem, alem tez uparta, niecierpliwa i zlosliwa

Cytat:
ja też WODNIK !!! i tez uparta ale właśnie jest odwrotnie , nie lubie takich ''pierdołowatych'' ... i nie mających własnego zdania facetów , dlatego poszukiwania dalej trwają

ulinko ja mam prasowańca z diora ale forever i jestem zadowolona choc juz mi sie troche znudził i mysle nad cliniqueiem almost... cos tam bla bla :d:
Ojj ja tez nie lubie pierdołowatych, cos w tym jest, ze dziewczynki wybieraja sobie tz tow takich jak ich ojcowie, bo moj tz nie pozwala sobie na glowe wejsc i to ona mnie prowadzi przez zycie swoja silna reka (nie to zebym byla pantoflara).

Co do pudru, nie wiem dokladnie jaka byla nazwa, wiem, ze prasowany byl, ale jak zobaczylam i co wazniejsze, jak dotknelam tego sypkiego to juz nie bylo zmiluj
Stary 2009-03-14, 22:47   #705
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
O żesz Ci faceci to czasem tacy niedomyślni są ...może jest niesmiały i czeka żebyś Ty wzieła sprawe w swoje rączki

Jak każda z nas przecież my wszystkie charakterne kobitki i uparte.. ale za to jakie koffffane

EDIT:
Ulinkoo zdrowiej nam.. zresztą ja też cały czas trzymałam się suuper a początkiem tygodnia też mnie bardzo osłabiło na kilka dni.. dziś na szczęście już nie ma śladu po przeziębieniu
za nieśmiałymi tez nie przepadam jejku jaka ja zołza obadaj obadaj , róż to raczej jak brązer , a fever jest cudny , a pomadka Clarinsa zaskoczyła mnie na maxa , w dobrym słowa znaczeniu

Cytat:

Ojj ja tez nie lubie pierdołowatych, cos w tym jest, ze dziewczynki wybieraja sobie tz tow takich jak ich ojcowie, bo moj tz nie pozwala sobie na glowe wejsc i to ona mnie prowadzi przez zycie swoja silna reka (nie to zebym byla pantoflara).

Co do pudru, nie wiem dokladnie jaka byla nazwa, wiem, ze prasowany byl, ale jak zobaczylam i co wazniejsze, jak dotknelam tego sypkiego to juz nie bylo zmiluj

hehe to my same jakies uparte , niecierpliwe i złośliwe ale sie dobrałyśmy masz racje ja tez musze miec faceta który poprowadzi mnie przez zycie , takeigo wlasnie szukam , ale jak na złośc trafiają sie całkowicie odmienni
jak pech to pech

Zdrówka życzymy
ja wlasnie pogoniłam zaraze która utrudniała mi ostatnie 2 tyg.

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-03-14, 23:13   #706
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT:
Cytat:
za nieśmiałymi tez nie przepadam jejku jaka ja zołza obadaj obadaj , róż to raczej jak brązer , a fever jest cudny , a pomadka Clarinsa zaskoczyła mnie na maxa , w dobrym słowa znaczeniu

hehe to my same jakies uparte , niecierpliwe i złośliwe ale sie dobrałyśmy masz racje ja tez musze miec faceta który poprowadzi mnie przez zycie , takeigo wlasnie szukam , ale jak na złośc trafiają sie całkowicie odmienni
jak pech to pech

Zdrówka życzymy
ja wlasnie pogoniłam zaraze która utrudniała mi ostatnie 2 tyg.
dziekuje Wam bardzo ide sie wlasnie kurowac.

kiciu, ja wyczytalam dopiero teraz w KWC ze ten puder nude jest mineralny i dziala jak podklad! czyli nie wymaga w takim razie nakladania pod niego dodatkowego fluidu ale super

tego nude w formie fluidu testowalam, ale mam nieco mieszane uczucia, natomiast sypki powalil na kolana

dobrej nocy dziewczynki
Stary 2009-03-14, 23:26   #707
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Ja biore 030, 040 jest dla mnie za ciemny troche. Ale jest naprawde cudo! A patrzylam jeszcze na tego prasowanca z diora o ktorym pisalam wczesniej, ale pani mi go stanowczo odradzala, mowila, ze kiepski jest:/ Ale fajnie mi sie ulozylo, bo te puderki nude to nowosc i testery nie byly jeszcze otwierane, wiec mialam przyjemnosc odfoliowywac wszystkie z tej folii na sitku, az puder wybuchl na pania ekspedientke Ona miala strasznie dlugie tipsy i nie byla w stanie tego otworzyc

A co do fever glossa, to jest najlepszy blyszczyk na swiecie

dimiti, pare postow wyzej pisalas, ze nie wiesz co sobie kupic
to my z kicia Ci podpowiemy: dior nude w koncu tytul watku: puderki dimiti, wiec to zobowiazuje
na drugiego shimmera chorowac nie bede, bo dla mnie to zbyt chlodny odcien, na buzi zbyt metaliczny, nie lubie takiego efektu moja kieszen odetchnie z ulga i na to miejsce wpadnie nude.
u mnie podzialow z jezykow nigdy nie bylo niestety, a szkoda. niemieckiego uczylam sie w podstawowce i lo - tez milo wspominam, ale jakos nie pociagnelam tematu.
no ja niemiecki milo wspominam tylko w gimnazjum bo tak to zawsze nauczyciele byli tacy jacys...beee...
no to mozesz sie cieszyc skoro Ci sie nie podoba zawsze wiecej w portfelu!
a jaki to dokladnie ten puderek? w sumie nie wiem czy chce wiedziec no ale...

Cytat:
ja też WODNIK !!! i tez uparta ale właśnie jest odwrotnie , nie lubie takich ''pierdołowatych'' ... i nie mających własnego zdania facetów , dlatego poszukiwania dalej trwają choc z drugiej strony tacy faceci tez maja swoje zalety ...

:
moj jest taki pomieszany, potrafi huknac czy uderzyc reka w stol () ale czasami potrafi byc taki kochany i milutki ze tylko tulic! chociaz cholera z niego tez jest niezla i nieraz to mam ochote mu wtluc! boje sie tylko ze mi sie nie uda i mi odda!
no prosze Wodniczek grono!

Cytat:

EDIT:
Ulinkoo zdrowiej nam.. zresztą ja też cały czas trzymałam się suuper a początkiem tygodnia też mnie bardzo osłabiło na kilka dni.. dziś na szczęście jusż nie ma śladu po przeziębieniu
hehe no pokrecone w glowach maja! ale w sumie u mnie to rodzinne ale my wszyystkie tutaj takie PZU!
zreszta sprobowalabys wodnikow nie lubic!
Cytat:
Dimiti Twoj tz urodzony 06.02? to tak jak moj

hym nie zastanawialam sie czy moj TZ podobny z charakteru do mojego taty ale w sumie jak sie go zdenerwuje to tez trzeba uciekac
no moj z 06.02 ale fajnie sie ulozylo!
Stary 2009-03-14, 23:27   #708
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Wam bardzo ide sie wlasnie kurowac.

kiciu, ja wyczytalam dopiero teraz w KWC ze ten puder nude jest mineralny i dziala jak podklad! czyli nie wymaga w takim razie nakladania pod niego dodatkowego fluidu ale super

tego nude w formie fluidu testowalam, ale mam nieco mieszane uczucia, natomiast sypki powalil na kolana

dobrej nocy dziewczynki
mineralny ja do fluidu tez nie jestem przekonana , ale nude sypki ach i och, ale sie nakręciłyśmy

edit
dimiti
my z ulinką napaliłyśmy sie na nude diora ale sypki , testowałyśmy i jednogłośnie stwierdziłyśmy ze jest tak puszysty i mieciutki ze musimy go mieć

GALAXIA
Istanbul lover

Edytowane przez kicia555
Czas edycji: 2009-03-14 o 23:33
Stary 2009-03-14, 23:33   #709
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
mineralny ja do fluidu tez nie jestem przekonana , ale nude sypki ach o och, ale sie nakręciłyśmy
No i dwie kusicielki się dobrały Ulinkaa i Kicia i zaraz wszystkie zapragniemy go mieć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 23:47   #710
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
mineralny ja do fluidu tez nie jestem przekonana , ale nude sypki ach i och, ale sie nakręciłyśmy

edit
dimiti my z ulinką napaliłyśmy sie na nude diora ale sypki , testowałyśmy i jednogłośnie stwierdziłyśmy ze jest tak puszysty i mieciutki ze musimy go mieć

na kwc malo jest o nim, jedna recenzja, u mnie może się nie sprawdzić bo ja mam przetłuszczające się czoło niestety...wole chyba nadal próbować próbek z EDM

i kupilam 2 fever glossy
zostaje mi jeszcze Fatale, przydalby sie jakis korektor bo magik i clinique cos sie nie sprawdzaja, cos na zaczerwienienia bym tez chciala i khol
i oto nasuwa mi sie pytanie!
czy kupic khol w pascie czy w sztyfcie (mam jeden ale z innej "firmy" )
boje sie ze ten w pascie bedzie gorzej nakladac i bedzie sie rozmazywal

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2009-03-15 o 00:08
Stary 2009-03-15, 11:14   #711
dimiti
Zakorzenienie

dzien dobry klejnociki wy moje!

ale piekne slonce! moglaby byc taka pogoda juz
az sie na wycieczke chce jechac!
ale wroci TZ to gdzies pojedziemy
tak wogole to mi napisal ze jak wroci chce sobie zalozyc nowe konto, albo karte wyrobic do starego i zebysmy mieli wlasnie takie wspolne konto, ze jak cos potrzebuje zebym pieniadze sobie wybrala
pewnie i tak nie bede z niego korzystac, ale sam pomysl mi sie bardzo podoba! takie cos wspolnego miec...
Stary 2009-03-15, 11:28   #712
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:

tak wogole to mi napisal ze jak wroci chce sobie zalozyc nowe konto, albo karte wyrobic do starego i zebysmy mieli wlasnie takie wspolne konto, ze jak cos potrzebuje zebym pieniadze sobie wybrala
pewnie i tak nie bede z niego korzystac, ale sam pomysl mi sie bardzo podoba! takie cos wspolnego miec...
Och Dzień dobry Klejnociku
ja to bym nie odmówiła wspólnego konta
co ? ładna pogoda , no nie u mnie deszcz pada!!! i taka zgniła kicha
musze sie gdzies ruszyc , ehh moze na wycieczke do marionnauda

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-03-15, 12:05   #713
thelila
Zakorzenienie

A dzien dobry, dzien dobry Skarbeczki

No no Dimiti pomysłowego masz chłopaka
Kiciu czy nie wystarczy CI juz wycieczek do tych kosmetycznych salonów zła

Buuuzie duuuuze i miłego dnia
Stary 2009-03-15, 12:13   #714
ulinkaaa
Zakorzenienie

dzien doberek
Cytat:
no ja niemiecki milo wspominam tylko w gimnazjum bo tak to zawsze nauczyciele byli tacy jacys...beee...
no to mozesz sie cieszyc skoro Ci sie nie podoba zawsze wiecej w portfelu!
a jaki to dokladnie ten puderek? w sumie nie wiem czy chce wiedziec no ale...

moj jest taki pomieszany, potrafi huknac czy uderzyc reka w stol () ale czasami potrafi byc taki kochany i milutki ze tylko tulic! chociaz cholera z niego tez jest niezla i nieraz to mam ochote mu wtluc! boje sie tylko ze mi sie nie uda i mi odda!
no prosze Wodniczek grono!

hehe no pokrecone w glowach maja! ale w sumie u mnie to rodzinne ale my wszyystkie tutaj takie PZU!
zreszta sprobowalabys wodnikow nie lubic!

hym nie zastanawialam sie czy moj TZ podobny z charakteru do mojego taty ale w sumie jak sie go zdenerwuje to tez trzeba uciekac
no moj z 06.02 ale fajnie sie ulozylo!
Moj tz jest podobny napewno z charakteru do mojego taty, ale zauwzylam o dopiero niedawno, czyli po jakichs 5 latac

Cytat:

edit
dimiti my z ulinką napaliłyśmy sie na nude diora ale sypki , testowałyśmy i jednogłośnie stwierdziłyśmy ze jest tak puszysty i mieciutki ze musimy go mieć
kiciu, a myslisz ze on sie bedzie nadawal bez fluidu pod spod? nie testowalam go na twarzy, tylko na rece i wlasnie teraz nie wiem

Cytat:
No i dwie kusicielki się dobrały Ulinkaa i Kicia i zaraz wszystkie zapragniemy go mieć
lilu, my tu kismy, zeby w was silna wole wyrabiac

Cytat:

Ale masz fajnego tz-ta moj tez o tym od dluzszego czasu mowi i nawet nazwal, ze to bedzie moje "kosmetyczno-ciuchowe" konto, ale oczywiscie on bedzie strozem i panem jego i bedzie mi wydzielal kasiore, bo wie, ze ja bym wszystko rozdmuchala
Stary 2009-03-15, 12:35   #715
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Och Dzień dobry Klejnociku
ja to bym nie odmówiła wspólnego konta
co ? ładna pogoda , no nie u mnie deszcz pada!!! i taka zgniła kicha
musze sie gdzies ruszyc , ehh moze na wycieczke do marionnauda
heh to u mnie od wczoraj tak ladnie bo w tygodniu wlasnie sypalo i padalo! a ja sobie niebieska kurtunie kupilam i nie bylo jak w niej wyjsc bo bym zamarzla! ale teraz bedzie chodzenie! mam jeszcze taka rozowawa kolorowy szal bedzie!
mozesz isc na spacerek, zezwalamy ale jak cos znajdziesz co Cie bedzie kusilo to wiesz nie wiem czy Ci to wybijemy z glowy
ja tez nie mam nic przeciwko! dobrze ze to jego pomysl a nie moj bo jeszcze by sobie pomyslal ze chce go oskubac
Cytat:
A dzien dobry, dzien dobry Skarbeczki

No no Dimiti pomysłowego masz chłopaka
Kiciu czy nie wystarczy CI juz wycieczek do tych kosmetycznych salonów zła

Buuuzie duuuuze i miłego dnia
hehe no czaSAmi wpada na dobre pomysly on wie ze ja mam bzika kosmetyczno-ciuchowego ale jak sam ostatnio napisal lubi jak sie usmiecham, a ze najczesciej sie usmiecham jak mam cos nowego no to wiadomo o co kaman!

Cytat:
dzien doberek

Moj tz jest podobny napewno z charakteru do mojego taty, ale zauwzylam o dopiero niedawno, czyli po jakichs 5 latac

kiciu, a myslisz ze on sie bedzie nadawal bez fluidu pod spod? nie testowalam go na twarzy, tylko na rece i wlasnie teraz nie wiem

lilu, my tu kismy, zeby w was silna wole wyrabiac

Ale masz fajnego tz-ta moj tez o tym od dluzszego czasu mowi i nawet nazwal, ze to bedzie moje "kosmetyczno-ciuchowe" konto, ale oczywiscie on bedzie strozem i panem jego i bedzie mi wydzielal kasiore, bo wie, ze ja bym wszystko rozdmuchala
hehe no jakbysmy mogly to czemu mamy sie ograniczac? takie przyjemne jest kupowanie czegos nowego
ja wole nawet nie zastanawiam sie jak moj TZ jest bardzo podobny do mojego taty bo jeszcze sie wystrasze chociaz faktycznie teraz mi sie wydaje ze sa bardzo podobni a TZci dobieraja sobie swoje TZtki podobne z charakteru do ich mamusiek? bo ja to malo przypominam z charakteru jego mame bardziej zberezna jestem

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

A przypomnialo mi sie co mi kiedys TZ napisal...
napisal mi ze cieszy sie ze mam taki Wizaz ktory mnie interesuje a nie zajmuje sie jakimis glupotami

dobrze ze on wszystkich postow nie czyta...
Stary 2009-03-15, 12:43   #716
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
heh to u mnie od wczoraj tak ladnie bo w tygodniu wlasnie sypalo i padalo! a ja sobie niebieska kurtunie kupilam i nie bylo jak w niej wyjsc bo bym zamarzla! ale teraz bedzie chodzenie! mam jeszcze taka rozowawa kolorowy szal bedzie!
mozesz isc na spacerek, zezwalamy ale jak cos znajdziesz co Cie bedzie kusilo to wiesz nie wiem czy Ci to wybijemy z glowy
ja tez nie mam nic przeciwko! dobrze ze to jego pomysl a nie moj bo jeszcze by sobie pomyslal ze chce go oskubac
hehe no czaSAmi wpada na dobre pomysly on wie ze ja mam bzika kosmetyczno-ciuchowego ale jak sam ostatnio napisal lubi jak sie usmiecham, a ze najczesciej sie usmiecham jak mam cos nowego no to wiadomo o co kaman!

hehe no jakbysmy mogly to czemu mamy sie ograniczac? takie przyjemne jest kupowanie czegos nowego
ja wole nawet nie zastanawiam sie jak moj TZ jest bardzo podobny do mojego taty bo jeszcze sie wystrasze chociaz faktycznie teraz mi sie wydaje ze sa bardzo podobni a TZci dobieraja sobie swoje TZtki podobne z charakteru do ich mamusiek? bo ja to malo przypominam z charakteru jego mame bardziej zberezna jestem

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

A przypomnialo mi sie co mi kiedys TZ napisal...
napisal mi ze cieszy sie ze mam taki Wizaz ktory mnie interesuje a nie zajmuje sie jakimis glupotami

dobrze ze on wszystkich postow nie czyta...
Czy wedle tej teorii my jestesmy jak matki tz-tow to nie wiem, ale smiem twierdzic, ze nie, bo ja mamy tz-ta nie przypominam w zadnym calu

A co do wizazu, to moj tz sie smieje, ze ja pol zycia tu spedzam I ze zdanie wizazanek jest wazniejsze niz jego
Stary 2009-03-15, 12:54   #717
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Czy wedle tej teorii my jestesmy jak matki tz-tow to nie wiem, ale smiem twierdzic, ze nie, bo ja mamy tz-ta nie przypominam w zadnym calu

A co do wizazu, to moj tz sie smieje, ze ja pol zycia tu spedzam I ze zdanie wizazanek jest wazniejsze niz jego
no to tylko my szukamy TZ na podobienstwo tatusiow ciekawe dlaczego?
hehe no ja teraz siedze na tym watku w sumie tylko kiedys to wszedzie mnie bylo pelno teraz juz sie zestarzalam i to dlatego pewnie
ale w sumie wizaz to jak taki czat tylko bardziej pozyteczny
Stary 2009-03-15, 13:51   #718
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no to tylko my szukamy TZ na podobienstwo tatusiow ciekawe dlaczego?
hehe no ja teraz siedze na tym watku w sumie tylko kiedys to wszedzie mnie bylo pelno teraz juz sie zestarzalam i to dlatego pewnie
ale w sumie wizaz to jak taki czat tylko bardziej pozyteczny
Hahaha Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety to fakt niezaprzeczalny z tymi tatusiami
No Ty to pamietam ze w rekordowym tempie gromadzilas na swoim koncie liczbe postow i gdzie sie nie weszlo to tam byla Dimiti

Ale cos tym jest, ze wizaz to wlasnie taki czat
Stary 2009-03-15, 14:06   #719
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety to fakt niezaprzeczalny z tymi tatusiami
No Ty to pamietam ze w rekordowym tempie gromadzilas na swoim koncie liczbe postow i gdzie sie nie weszlo to tam byla Dimiti

Ale cos tym jest, ze wizaz to wlasnie taki czat
hehe teraz mi sie juz nie chce biegac po tych watkach ale zaleglosci musze cos nadrobic juz natuklam te 8 tys postow wiec moge przejsc na etap spokojnej jesieni
Stary 2009-03-15, 14:30   #720
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe teraz mi sie juz nie chce biegac po tych watkach ale zaleglosci musze cos nadrobic juz natuklam te 8 tys postow wiec moge przejsc na etap spokojnej jesieni
dobre czyli co? wczesna jesien tak?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości