![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
![]() ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wzięłam jeszcze dla siebie 3 kremy anew modelujące sylwetkę, jak na razie mogę powiedzieć że szybko się wchłaniają :P jak zobaczę rezultaty to się pochwalę ![]() Torebeczka którą dają do kremów nie jest zła, wręcz jestem z niej bardzo zadowolona, na zamek (w ogóle wprowadzają zamki do torebek - wysłuchali NAS !! ![]() Widziałam torebkę organizatorkę, w rzeczywistości jak dla mnie wygląda znacznie lepiej niż w katalogu co się rzadko zdarza ![]() ![]() Czekam na skany 7... i już jajko znoszę... eh :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
A ta torebeczka to jest srebrna
czy grafitowa (bardziej szara, ciemniejsza) jak nazwano ją w katalogu? |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
jak to jest? mam taki kupon, z którego mozna wyslac kosmetyki, ktores ze SPA. jest napisane, ze zgłoszenia są do 16 marca... ja dziś wysyłam smska i mi odpowiadają, że juz zakonczyli przyjmowanie zgłoszen :/ co to ma byc?
Nie wierzyłam, ze cos dostane, ale wkurzyłam sie, bo kasa poleciala z konta :/ (sorry jesli była juz o tym mowa, ale ostatnio nie mam czasu nawet pobieżnie czytac wiadomosci tutaj ![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
czy któraś z LIDEREK SPRZEDAŻY ma może "Teczkę biznesową dla LS"????
jeśli tak to prosiłabym o zrobienie zdjęcia i napisanie co się w niej mieści (i czy warto ją mieć) z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A katalog 7 jest w wątku ze zdjęciami tylko w takiej śmiesznej formie.. jest filmik na youtube. Trochę dziwnie się tak ogląda, no ale dobre i to. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chciałabym czerwoną, moze nawet lekko wchodzącą w bordo ale na pewno nie w pomarańcz no i czy jest dobrze uszyta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, ktoś wcześniej wspominał na forum, że w katalogu podano inną datę zakończenia konkursu, a na kuponie jest inna. Ja też wczoraj wysłałam jedynego smsa, właśnie tuż przed godz.12 i dostałam odpowiedź, że konkurs zakończony. Spóźniłam się dosłownie parę sekund ![]() Tak czy inaczej to jest nie fair! Napiszmy do Avonu w tej sprawie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie nie wpada w pomarańcz-czysta soczysta czerwień ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś ma konto na tym całym ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i mógłby sciagnać minikatalog i wrzucić na inny serwer? Bardzo mi na tym zależy, z góry dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
czarny to on nie jest ale jest bardzo ciemny, że wygląda jak czerń można powiedzieć że to taka fioletowa czerń
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Czy ktoś może napisać coś o tuszu SuperFull Midnight? Zastanawiam się nad nim i nie wiem, który odcień będzie lepszy: Blackest Black czy Black Pearl. Te opalizujące drobinki zachęcają do kupna ale jakoś nic mi nie mówią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy ktoś już ma z DEMO balsam ujędrniający SSS z masażerem i może powiedzieć jak się sprawuje? Czy to ten sam ujedrniajacy balsam tylko dali taka końcówke? Działa to to? Edytowane przez Chiquita 150 Czas edycji: 2009-03-15 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Ja mam blackest black i jest w sumie normalny czarny, chyba że nałoży się go kilka razy to wtedy jest bardzo czarny. Szczoteczka jest malutka z króciutkimi włoskami, ale fajnie się maluje, chociaż wolałam SuperShock
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
zastanawiam się nad zakupem neonowego tuszu do rzęs CT, nie wiem jeszcze który kolor wybiorę, sprawdzałam na KWC i jest tylko jedna opinia, może ktoś ma ten tusz i może napisać coś więcej?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
moja siostra ma oba kolory ale ze starej wersji i jakoś niespecjalnie je chwaliła.. kolor to w zasadzie widać tylko na szczoteczce, fioletowy jest na rzęsach niemal niezauważalny tylko czasem można wychwycić leciutko fioletową poświatę, a ten turkusowy to owszem widać ale trzeba go nałozyć dość konkretną ilość a poza tym jest strasznie nienaturaly, ale to też może zależeć od karnacji, nie wiem jak jest z tą odświeżoną wersją może jakieś składniki pozmieniali i jakość jest lepsza ale na moje oko wyglądają tak samo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
odradzam.mam fioletowy i w ogóle nie jest fioletowy a na rzęsach wogóle go nie widać.Nie jest wart nawet 2 zł
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to moja koleżanka jakiś czas temu miała ten turkusowy i u niej bardzo dobrze było widać ten kolor, ale inna sprawa, że ma bardzo jasne rzęsy.. Jeśli Twoje rzęsy są odrobinę ciemniejsze niż jasny brąz to odradzam raczej
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
w sumie sama nie wem dlaczego.. wydaja mi sie takie jakies tandetne xD takie.. dziewczece ![]() kiedy sie zawiodlam kolorem blyszczyka ;/ byl przesadnie piink |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Ja ponawiam pytanko które już się kilka razy pojawiło, o tusz z demo i konkretnie o Black Pearl. Trochę się boję że bedzie po prostu szary. Uprzejmie poproszę o opinię na jego temat, bo w sumie chętnie bym sobie go zamówiła ale wolałabym dowiedziec sie co myslicie
![]()
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
witam
czy mozecie pokrótce opisać kolory cienia satynowego podwójnego z wyprzedaży? widziałam tylko zdjęcia teal apleal i cholocalte cherry - a pozostałe dwa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
DZiewczyny mam pytanie
![]() Aha i jeżeli sie da mógłby ktos wkleić kod tych próbek? Będę bardzo wdzięczna, dziekuję ![]()
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tutaj możesz ściągnąć formularz zamówień http://wyslijplik.pl/download.php?sid=9wYqS2Le |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do osób które zamówiły sam krem modelujący sylwetkę (min. 3 szt) czy na pewno dostały 45 % upustu? Wiem że o tym była juz mowa ale ja wolę się upewnić na 100 % przed zamówieniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.