![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe
No, jestem z powrotem...nie chcialo mi sie chodzic po miescie przy takiej pogodzie a zreszta...glodna jestem (znowu..) wiec wrocilam grzecznie do domku
![]() No i...widzialam!! Widzialam dzisiaj serduszko mojej "kropeczki" ![]() ![]() ![]() ![]()
#62 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Super Karenina!!
![]() ![]()
#64 |
Zadomowienie
|
Ja mam wizyte dopiero 31 marca! Bede wtedy w polowie 9. tygodnia i wcale nie mam pewnosci, czy bede miala szanse posluchac serduszka, bo nie ma tego w planach na pierwsza wizyte prenatalna. O usg moge zapomniec na najlblizsze 4-6 tygodni, dopiero wtedy bede je miala robione w innej przychodni, gdzie maja ten "luksusowy" sprzet. Ciezko wierzyc, ze mieszkam w USA...
![]() Gratuluje serdecznie dziewczynom, ktore juz slyszaly serduszko! I trzymam mocno kciuki za to, aby kazda z nas predzej czy pozniej wrocila tu z tymi dobrymi wiesciami ![]() Przy okazji zapytam; jakie macie objawy? U mnie niewiele w zasadzie (zaczynam 7. tydzien): - mam stala temperature 37,3°C - ciezkie, bolace piersi, dosc wrazliwe sutki - odrzuca mnie od miesa, a ciagnie do nabialu - jestem bardzo wyczulona na zapachy - mam malo energii Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
kamilak ja zaczynam 7 tydzien a moje objawy to:
ciagla sennosc ciezkie i bolace piersi powiekszyly mi sie sutki zgaga ![]() brak apetytu odrzucenie od jogurtow i takich gestych napoi w ogole sama nie wiem co chce jesc.. ;P niestety zmiany nastroju.. temperaturka okolo 37.2 hm i 2 krechulki na tescie:P na pierwszej wizycie na ekranie widzialam taka malutla sliczniutka kropeczke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam, was dziewuszki i wasze okruszki ![]() ![]()
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale juz widzialam wlasciwy embrion w srodku pecherzyka ciazowego ![]() Ja mam usg robione co tydzien wiec za tydzien pewnie bedzie jeszcze wiekszy.... ![]() Co do objawow: - powiekszone i bolace piersi oraz sutki - spanie spanie i jeszcze raz spanie - jedzenie, jedzenie i jeszcze raz jedzenie - bieganie siku czasciej niz zazwyczaj - mdlosci (ale poki co tylko mdlosci bez vomitow), - wyczulenie na niektore zapachy - bole w podbrzuszu czasami (macica sie rozciaga...) ...to by bylo na tyle.... agusia gratuluje zdania egzaminu na prawko ![]() ![]() Zycze milego dnia dziewczynki ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-03-13 o 09:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS.1 Moje dziecię we wtorek skończyło 2 miesiące, śpi w nocy po 6-7 h bez przerwy, gaworzy jak najęte i non stop się śmieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS.2 Pęcherzykiem się nie stresuj, może po prostu miałaś później owulację i dzidzia jest młodsza? ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
ooo i kolejna mamusia z "Próbować..." serdecznie gratuluję i życzę szczęśliwych ciążowych miesięcy ![]() No i oczywiście równie serdeczne życzenia dla wszystkich pozostałych mamusiek - mało dolegliwości ciążowych, mało dodatkowych kilogramów i DUŻO zadowolenia z macierzyństwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Kasienko kochana dziekuje bardzo ,ja jeszcze sama tak do konca w to nie wierze chociaz juz widzialam na usg naly pecherzyk,jestem na zwolnieniu i mam pierwsze objawy ciazy to nadal dla mnie to taka troche zagadka
![]() Ciesze sie ze Norbercik taki grzeczny i bardzo ładnie Ci spi,chociaz daje mamusi sie wysypiac.Czesto podczytuje na odchowalni Wasz wateczek .Buziaki kochani
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
i dobrze zobaczysz kachula...bedziemy witac swoje pociechy w listopadzie... witajcie tak wogole dzisiaj... ![]() Moje obijawy ciazy to: - wymioty ![]() -spie po 12 h....wsumie to ciagle spie....heheh jak tylko moge... -nie mam ochoty wogole jesc -biust mnie boli/a sutki to okropmnie.... -jestem zla na wszystko na TZ najbardziej....on sie smieje ze moze nie jestem jednak w ciazy i ze zaraz dostane @ bo az taka zlosliwa jestem.... A ja mowie ze nie tylko w CIAZY jestem... ![]() ja to wogle brzmi w ciazy...hehehe az nadal nie wierze...heheheh ![]() dziewczyny mowilyscie juz rodzica/rodzinie ze jestescie w ciazy...??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
My tez powiedzielismy naszym rodzicom
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- mhm mam ochote na oscypki grilowane ![]()
#72 | |
BAN stały
|
my jeszcze nie wpowiedzilsmy...nie wiem dlaczego....moze zeby nie zapieszyc....
![]() ale powiemy nie wiem tylko nie wiem kiedy... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
ja mam termin na 3 listopada i mam nadzieję, ze mnie dopiszecie do tego wątku ![]() magdawikp (Magdalena, 35 - prawie, Bełżyce) tp. 3.11----- ? / Grześ |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#75 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taaa? ale Ci zazdroszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Witam. Czy mogę się przyłączyć? Mam termin porodu tak jak autorka topicu tj 3 listopad
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- A i dodam taki ładny opis Kasia, 24 , Śląsk) tp. 3.11----- ? / |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Super ze juz są mamusie listopadowo - grudniowe 2009. Ja jeszcze rok temu o tej porze nie wiedzialam ze jestem w ciazy (no dobra cos tam sie domyslalam
![]() ![]() ![]() Życzę Wam mamusie samych lekkich dni w ciązy, odpoczywajcie duzo, zajadacie sie czym tylko mozecie (o kg bedziecie sie martwic pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie ja przeciez tylko malenstwo ma takie zachcianki ![]() (Kobieta w ciazy sie nie odmawia bo Cie myszy zjedza!) ![]() a jesli chodzi o ta cisze to rzeczywiście.. tak jakos dziwnie spokojnie na tym watku u nas.. katekatee Witamy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi ![]() Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2009-03-15 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
czesc dziewczynki
melduje sie jako mamusia na 23 listopad ....prosze o wpisanie na liste |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
BAN stały
|
ja mam na imie Magda jestem z Mississauga imion jeszcze nie mam wybranych ale mysle ze wstepnie mozna wpisac dla dziewczynki Olivia a chlopak Daniel
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Witam i jak Wam minął dzionek? Jutro idę do endokrynologa żeby mi zmienił dawkę, mam nadzieje że będzie ok. Kolejne 50 zł w plecy no ale jak trzeba to trzeba. Powiedzcie mi dziewczyny wy do ginekologów chodzicie prywatnie czy państwowo?? Ja chodzę prywatnie płacę 50 zł za wizytę, Pani dr robi za każdym razem USG. A wasi doktorzy też robią??
Zuzanna witamy ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
witam serdecznie ![]() Cytat:
![]() aha ja sie walsnie zastanawiam czy nie chodzic do prywatnego gina... ![]() dzisaj czuje sie niezle....wymiotuje ogolnie.... ![]() ![]() No i ostatnio moj...TZ..powiedzial do mnie MY...nie JA ![]() ![]() TZ juz sie szkoli....hehehe ![]() buziaczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
czesc dziewuszki
wlasnie gadalam z kolezanka ktora tez jest w ciazy tylko w 11 tyg o karmieniu piersia ona zdecydowanie mi odradza bo karmila swoje pierwsze dziecko piersia i mowi ze oboje zle to znosil maly nie chcial cyca ssac wiec w 4 m-cu przestawila go an formule ja na razie jestem zdeycydowana karmic piersia bo uwazam ze tak bedzie zdrowiej ale kto wie co bedzie to sie okaze w kazdym razie zaczelam myslec o porodzie ktorego sie boje choc to dopiero 5 tydzien wiem znieczulenia sa ale jednak dalej sie boje wogole cos mam dola dzisiaj,,,ukochany w pracy...ja siedze z psem i sie nudze |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cos mnie wlasnie zemdlilo musialam okno otworzyc zebym nie zwymiotowala zaraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Witajcie przyszle Mamuski
![]() Nie moge uwierzyc jak ten czas leci, dopiero co dolaczalam do dziewcznym majowo-czerwcowych a tu juz Wy sie pojawilyscie. No to jest zakonczenie roku ![]() Zycze Wam spokojnej, pieknej ciazy z samymi milymi przezyciami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() za mna pracowity weekend...remont lazienki skonczony wiec trzeba bylo znalezc i kupic mebelki a potem je zlozyc itp... ![]() Witm wszystkie nowe mamusie ![]() ![]() Co do karmienia piersia, to ja zdecydowanie chce ![]() ![]() katekatee nie martw sie kochana, wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() dzudziakowa dobrze dobrze, niech sie tz przyzwyczaja ![]() ![]() ![]() Agusia mysle, ze to dobry pomysl, zeby twoja mama byla z toba na szkole rodzenia a nawet przy porodzie...zawsze bedzie ci razniej ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-03-16 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.