![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Łódź
Nellcia już wcześnie pisałam w tym wątku o Pani dr Derbich ze szpitala MSWiA. Bardzo skrupulatna i miła młoda Pani doktor, cytologie i usg robi bezpłatnie, tyle ze do niej są długie terminy oczekiwania, w ogole w tym szpitalu. Na usg np jestem zapisana dopiero na marzec w zapisywałam się w grudniu :-(. Ach zapomniałam chodzi o usg dopochwowe narządów rodnych. Jeśli jesteś w ciąży to to pewnie tez inaczej wygląda. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-01 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Konto usunięte
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Tak Elu, jest normalnie poradnia K, bezpłatnie wszystko, no i w dniu zapisów na kolejny miesiąc są kolejki od 8 rano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
a kogo możecie polecic z Mielca?
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Wałbrzych
Polecam dr.Burka jest świetnym lekarzem bardzo sympatycznym, potrafi prowadzić miłą pogawędkę a jednocześnie badać co uspokaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Zna ktoś dobrego ginekologa z RYBNIKA, płci żeńskiej, NFZ ???
#128 |
Przyczajenie
|
A może zna ktoś dobrego ginekologa z Zamościa?
Proszę o odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam panią Katarzynę Bednarczyk przyjmuje na Byłych Więźniów Politycznych na NFZ jest młoda, miła i dobra - z tego co wiem to są do niej duże kolejki i trzeba się dużo wcześniej zapisywać. Swego czasu do niej chodziłam. Nr tel do rejestracji 4329438 Mam nadzieję że tel się zgadza bo już 2 lata do niej nie chodzę. Pozdrawiam
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Zielona Góra
Dr Bartkiewicz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
dph: p. dr Bednarczyk odpada, chodziłam do niej i nie byłam zadowolona
![]()
#132 |
Raczkowanie
|
a Bydgoszcz?czy ktos zna dobrego ginekologa w Bydgoszczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chodzę prywatnie do dr Jakuba Grudnia jest to facet i bierze 50 zł za wizytę ale mogę go polecic z czystym sumieniem. Jest bardzo delikatny i dokładny. Kiedys miałam obawy przed ginem-facetem ale po moich nieudanych poszukiwaniach ginów kobiet stwierdzam że w tym fachu wolę facetów - są delikatniejsi. Pozdrawiam
![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2006-01-06 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Krakow
Dr Urszula Sedzimir chodzilam tylko prywatnie do jej gabinetu na ul Sarego 12/10 tel.012.422.96.52 ale wiem, ze pracuje tez w kilnice polozniczej przyjmuje w poniedzialki i piatki od 15-do okolo 19, nie ma zapisow telefonicznych, niestety trzeba przyjsc tuz po 15, najlepiej z dobra ksiazka ![]() A bedzie ona nagrodzona! Pani doktor jest fachowa, cierpliwa, delikatna, wyleczyla mi (genetyczna, babcia i jej corka a moja mama tez mialy) nadzerke, od niej dostalam (po szczegolowym badaniu i zleconych badaniach hormonalnych itd.) pierwsze tabletki antykoncepcyjne - zadnego moralizowania, tabletki dobrane swietnie. Przez fachowosc, wizyty trwaja dlugo, dlatego nie oplaca sie przychodzic pozniej niz o 16-17, mozna juz nie zostac przyjetym! Cena wizyty 50 zl, (tyle samo wypisanie recepty na tabletki - pod warunkiem bycia jej pacjentka! ale pani doktor wypisuje recepte na kilka opakowan - ja bralam Mercilon, wiec dostawalam np recepte na 3 opakowania, tak pakuja Mercilon). Cytologia 30 zl (o wyniki mozna sie dowiedziec telefonicznie a przy wizycie odebrac sobie dokladne wyniki badania). Nie pamietam ceny za usg (tylko narzadow rodnych, biustu robi ktos inny, mozna zapytac, ja robilam u znajomej pani doktor dostarczajac jedynie wynik badania) ale ide w piatek na copolroczna rutynowa kontrole wiec zweryfikuje wszystkie ceny i uzupelnie zgloszenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Czy ktos moze polecic dobrego ginekologa z Rzeszowa???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
A kogo polecicie ze Słupska lub Ustki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Kochane wizażanki!
warszawa Szukam dobrego ginekologa Warszawie, preferuje kobiety. ![]() Jestem tu od niedawna i zasatanwaiam się nad wyborem właściwego lekarza. Czy któraś z Was ma jakieś doświadzcenia np.: z kliniką LIM? Na ich stronie znalałzam dużo lekarzy i niezłe zaplecze medyczne. Jestem nieco zdezorientowana, a chciałabym trafić na kompetentnego i sympatycznego lekarza-najlepiej klinicystę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Wrocław
Nawiązując do mojego wcześniejszego postu - naprawdę polecam dr Martę Górecką - Balcerek z Mediconceptu na Krzyckiej. Byłam u niej dwa razy i jest swietna - fachowa i delikatna, wytłumaczy wszystko o co się zapytasz. Można do niej dzwonić na komórkę i stwierdzi czy trzeba się pojawiać na wizycie, a jeśli tak to kiedy. Preferowałam lekarzy, ale tej lekarki nie zamieniłabym na nikogo innego ![]()
#140 |
Rozeznanie
|
Czy moze któś polecić dobrego ginekologa z Warszawy? Wyjatkowo mało ich tutaj moim zdanie.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
A na Śląsku juz nie ma polecanych ginekologów??? Nie wierzę... Dawajcie kobitki - ja też poszukuję. Chętnie kobiety, bo "męskiego" już mam
![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Łódź
ja polecam z Łodzi z ulicy Piotrkowskiej dr Joanne Gruszczyńską-Walczak. Byłam u niej dopiero raz, ale już wiem, że wreszcie po wielu próbach natfafiłam na wspaniałego lekarza i na wspaniałą osobę w jednym, zresztą dyplom wydany przez Twój Styl też potwierdza, ze Pani doktor jest przyjacielem kobiety. Pani doktor jest delikatna, symaptyczna i wytłumaczyła wszystko mi po kolei co tylko chciałam wiedzieć. Nie zbagatelizowała jak inna doktorowa moich dolegliowści tylko zdiagnozowała je. Jedynym minusem był czas oczekiwania ![]() ![]() ![]()
CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-11 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
misiu, a czy mogłabyś podać dokładny adres? Rozumiem, że pani doktor przyjmuje prywatnie, więc jaki jest koszt takiej wizyty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Czy może ktoś polecić mi dobrego ginekologa z Mikołowa lub Katowic? Proszę też o dokładne namiary na niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam agajot |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
a czy moze mi ktos polecic dobrego ginekologa z Rzeszowa??
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI ![]() Edytowane przez *misia* Czas edycji: 2006-01-11 o 19:33 Powód: dopisek o cenie:) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Nie Elu idziesz i czekasz to jedyny minus na szczęście wizyta i to jak zostajesz potraktowana przez lekarza Ci to wynagradza
![]() ![]() ![]()
#150 |
Przyczajenie
|
dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.