|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń.
Widzę, że szaleją z tymi nowościami. Niby mieli jeszcze tylko 2 modele dodać, a tu się w kółko coś pojawia. Fajnie, przynajmniej jeszcze nie tracę nadziei na jakiś fajny model w turkusie. Niby jeden jest, a nawet dwa, ale ta większa do ręki nie bardzo mi się widzi, zwłaszcza, że jest do ręki, a ta malutka a la Atmosphere jest super i bym ją brała bez zastanowienia gdyby nie cena
![]() Póki co czaję się na tą: http://etorebka.pl/s03.php?f=0137 bo ta kawa z mlekiem ma szansę pasować mi do czółenek. Szkoda tylko, że to taki klasyczny worek, bo choć worki lubię wolałabym jakiś bardziej oryginalny model. No i ta coraz bardziej mnie korci: http://etorebka.pl/s03.php?f=0153 ale może siostra zamówi czerwoną, to najpierw obadam tą jej Chociaż, gdyby któraś się na ten granat skusiła, to proszę o real foty agabil, jak dostaniesz odpowiedź w sprawie przewidywanych nowości, to daj znać koniecznie, bo siostrę interesuje też jeden z przecenionych modeli i boję się, że jak długo będziemy zwlekać, to go wykupią. |
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0154 podoba mi się ten neibieski odcien tylko drogawa jak na tę wielkość ... i znów mam dylemat bo teraz podoba mi się andi , kopertówka z zamkami, ta i niebieska Noel
|
|
|
#3573 |
|
BAN stały
|
Podoba mi się ta liya, szykuję się na nią, ale nie wiem, jaki kolor. A co do milli, mi się na pasku nie podoba, tylko do ręki, więc nie ma co płakać.
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS: dziękuję jakiejś miłej zakupowiczce za skorzystanie z kodu
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-03-14 o 23:56 |
|
|
|
|
#3575 |
|
BAN stały
|
Farfalla, a Ty masz którąś andi? Bo jak nie masz, to po mojemu wybór łatwy.
![]() Przeglądalam dziś sieć za jakąś fajną kopertówką, i nic godnego zawieszenia oka nie wykopałam. No chyba, że zaczniemy rozmawiac o cenach typu 700 f. Więc chyba warto wziąć tą z zamkami, wygląda fajnie, nie jest taka malutka. No i tania, można wziąć 2. Gdyby nie to, że jest tak mocno inspirowana JCh... A noel kompletnie nie jest w moim stylu, to się nie wypowiadam.
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to koniec i kropka i kupuję
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostrzegłam, że odkąd rano przeglądałam etorebkę, pojawiły się dwie turkusowe nowości:
Noel http://etorebka.pl/s03.php?f=0160# i Landi http://etorebka.pl/s03.php?f=0125 Oczywiście obie mi się podobają, nie wiem, która bardziej, ale wiem, że póki co zakup kawowo-mlecznej Keiry odpada, stawiam na turkus. Tylko najpierw pasowałoby sobie jakąś fajną kurtałkę albo płaszczyk wiosenny kupić, a dopiero o torebkach myśleć. Bo póki co ten turkus to tak pod kątem lata bardziej mi pasuje... |
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie miałabym problemu ale masz sporo możliwości z tym turkusem chyba do każdego koloru możesz go dopasować bo nawet do czerwieni mógłby ciekawie wyglądać(o ile lubisz takie odważne kolorystycznie zestawy)
|
|
|
#3579 |
|
BAN stały
|
Obiektywnie
tylko sobie stwierdzam, że andi prezentują się soł najs , że noel na jej tle wypada blado, uważam, że to andi bardziej przyciąga oko..., a na żywo wygląda naprawdę ładnie. A co do noel a landi nic nie powiem, co bym chciała, bo żadna mi się nie podoba. Jeśli interesowałby mnie turkus, bralabym tą http://etorebka.pl/s03.php?f=0129, ale wszystko kwestia co kto lubi. |
|
|
|
#3580 |
|
Raczkowanie
|
O kurczę. Dziekuje. ;pp
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
aga, co to za kolor
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=705 bo chyba nie jest już dostępny? Chyba to nie ten fiolet, który jest na stronie...? eee nie
|
|
|
|
#3582 | |||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
jakby jasny tuskus, jakaś zieleń wiosenno-letnia...Cytat:
![]() dodajesz normalnie zdjęcia do postu w załacznikach i jak już sa dodane ale zanim wyślesz odpowiedź, klikasz na każdy załącznik 1.jpg i kopiujesz sześć cyfr po znaku= 2.jpg i wklejasz do postu między taki kod [ATTACH]... [/ATTACH] (wklejasz te cyfry tam gdzie sa te kropeczki między [ATTACH] a [/ATTACH] Cytat:
|
|||
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam sobie fotki torebek real i stwierdziłam, że bardzo podoba mi się Vivian.
Szkoda, że jej już nie ma
|
|
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
http://etorebka.pl/s03.php?f=0014 jest vivien ale tylko biała.
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto MIZENSA Vivien bag. f0014ab1.jpg Edit: Ale czym to się różni od normalnego załączenia zdjęcia? Edit2: Już widzę
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-03-15 o 13:15 |
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie o jasną mi chodziło.Będzie idealna do letnich ciuchów.Dzięki. |
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zostawcie z jedną Vivine dla mnie
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-03-15 o 18:14 |
|
|
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się spodobał model:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0172 Raczej nie zdecyduję się na nią (może jak przecenią ), bo dopiero co kupiłam torebkę, a w dodatku cena trochę przesadzona, ale jest urocza we wszystkich kolorach...
Edytowane przez Paramore Czas edycji: 2009-03-15 o 13:38 |
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Ten model akurat mi się nie podoba,ale kolor tak. Lubię ten odcień fioletu.
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie udało mi się kliknąć dwie torebki, ale nadal nie dostałam od nich e maila
![]() Czy to zawsze tak długo trwa? Chciałabym już zrobić przelew i dostać jak najszybciej torebeczki a tu cisza!!
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety czy któraś z Was ma te torebkę ?
Może gdzieś się w wątku pojawiła, ale nie umiem jej odnaleźć, ciekawa jestem jak wygląda na żywo ![]() Edit: Ech tak to jest jak się oglada watek od konca, oczywiscie juz widze linki na pierwszej stronie - takze pytania nie bylo
Edytowane przez Bulba1 Czas edycji: 2009-03-15 o 15:13 |
|
|
|
#3594 |
|
Rozeznanie
|
Kolejna nowosć :
http://etorebka.pl/s03.php?f=0143 ładny odcień zieleni i znośna cena
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kształt i zapięcie na zatrzask u mnie ją dyskwalifikują .... (ciekawe ile mają tych nowości bo mówili najpierw 2 potem 3 a cały czas wprowadzają coś ![]()
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak to by napisali ze nie wiadomo ile jeszcze bedzie, alebo ze bedzie tyle i tyle, a tak jak napisza ze np. 2 to jak wejda te 2 modele to pewnie cos kupisz bo bedziesz myslala ze to koniec nowosci, a pozniej jak sie cos pojawi wiecej i tez i sie spodoba to tez kupisz, a tak jakby dodali juz faktycznie wszytskie to zawsze metoda dyskwalifikacji kupilabys mniej
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzaj na allegro - czasami się Andi w kolorze śliwkowym pojawia - sama widziałam kilka dni temu
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
ciągle coś nowego dodają a miały być tylko jeszcze 2 torebki nie przepadam za workami ale kolorek fajny i cena też nienajgorsza ... ale cóż - czekamy dalej może coś jeszcze ładnego się pojawi
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wystawialam ale usunelam i dalam na wymianke wizażową
Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2009-03-15 o 16:12 |
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam na allegro: http://www.allegro.pl/item583211981_...iona_nowa.html jak wklejałaś zdjęcia na ramieniu wyglądała super ! chociaż ja wolałabym inny kolor ale już nie ma ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
a podaj mi link do tego wątku wymianowego - o chciałabyś w zamian?
|
||
|
|
|
#3600 |
|
Rozeznanie
|
Kolejna nowość :
http://etorebka.pl/s03.php?f=0123 Niestety kompletnie nie przemawia do mnie :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

Chociaż, gdyby któraś się na ten granat skusiła, to proszę o real foty 

), bo dopiero co kupiłam torebkę, a w dodatku cena trochę przesadzona, ale jest urocza we wszystkich kolorach...