|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Lutens, L'Artisan wymienię- ZAPRASZAM
NIEAKTUALNY WĄTEK
Wymienię Santal Blanc Lutens 46/50 ml Santal nieaktualny dokładka :Wymienię Vanilie L'Artisan 50 ml wymienię odlewkę Dzing! - pojemność do ustalenia najchętniej na jakiegoś L'Artisana: Ananas Fizz, Tea for Two, Safran Troublant, Ambre Extreme. Edytowane przez babeczka81 Czas edycji: 2009-03-21 o 19:52 Powód: dezaktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutens, L'Artisan wymienię- ZAPRASZAM
z 'wishlisty' nic nie mam,ale może i tak coś ci się spodoba [?]
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zaproponować nie Artisany, ale np. Mahore, Contraddiction...
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Może Rance za Lutensa?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320723 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy w Q. jest ten zapach ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak ,bo jest na stronie Quality.A róż to ja tam zdecydowanie nie wyczuwam.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam też vanilliowego Lutensa , mogłabym Ci odlać, masz jakiegoś L'Artisana, których szukam ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,to jak się wyjaśni cos z Santalem to daj znać.A za waniliowego Lutka dziękuję,ale nie lubię niestety odlewek.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Jak tam Lutek,bo jeśli aktualny to moze skusisz się na Josephine? |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,to czekam.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Santal juz nieaktualny , mogę Ci ew.w zamian za Josephine zaproponować Vanilie L'Artisana połowa ze 100 ml, ale najpierw muszę skosztować próbkę, powinna juz jutro być.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż nie znam ale jeśli przypadnie Ci do gustu Josephine to chętnie wymienię.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Dorota, próbki zostały wysłane do mnie dopiero wczoraj, więc mam nadzieję,że jutro będą. Bardzo jestem ciekawa tej Josephine, ambra i vanilia, piżmo, ale trochę mnie stopują te kwiaty. Napisz jak Ty odbierasz ten zapach.
Nie mam próbki to chociaż sobie pogadam
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Oj,ze mną nie pogadasz o nutach bo nigdy nie zwracam na nie szczegółowej uwagi.Zapach ma mi się podobać lub nie i tyle .Kiedyś ta próbka doleci więc najlepiej sama ocenisz czy są tam kwiatki.A ja poczekam.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Doroto, jestem w trakcie testowania. Nie jest zły zapach, ale to nie do końca moje klimaty.
Dziekuję Ci za cierpliwość i ściskam . |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Moglabym wstepnie zaproponowac wymiane odlewki Dzing na odlewke Safran Troublant. Tylko musialabys byc cierpliwa, bo Safran Troublant zostal dzisiaj do mnie wyslany, nie jestem pewna kiedy dojdzie i nie mam tez atomizerkow, wiec musialabym skombinowac
.Hehe, ja spruciula nie zauważyłam, że wątek zamknięty Edytowane przez Estell Czas edycji: 2009-04-07 o 21:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.