Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-14, 19:28   #4231
madziczek
Zadomowienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Dobry wieczór,
nie jestem dziś specjalnie w nastroju, bo pokłóciłam się i to porządnie z moim mążem. Co prawda pogadaliśmy i teraz jest już prawie ok ... ale atmosfera i przeżycia jeszcze w nas siedzą, a zapowiadal się taki fajny dzień :/
... najgorsze, że nie było konkretnego powodu tylko jakaś pierdóła - zebrało nam się chyba trochę nerwów i wybuchliśmy oboje w tym samym czasie

zajrzę jutro i poczytam co napisałyście jak będę w lepszym nastroju.

Buziaki
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:53   #4232
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Hej KOBIETKI...
Wróciłam dziś wcześniej z uczelni ...i powinnam mieć dobry humor, ale ta pogoda jakaś taka...że senna jestem....
ide lulać, bo jutro znowu rano wstać...
Podczytałam Was troszkę na sen.... mogę spac spokojnie...praca domowa odrobiona...
Nic juz dziś "madrego" nie stworzę...dobranoc Wam..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 20:38   #4233
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka

Kasieńko, a nie myślałaś nigdy o tym, żeby zostać stylistką

a gdzie Twój mąż gra w piłkę bo mój na Halpie
Kasieńko zawsze możesz pomysleć o zmianie zawodu

hewehe mój mąż grał kiedys co niedziela wieczorem na hali w piłę z kolegami ale teraz to on już tylko ogladabył na meczu pogonii bo go brat i kolega wyciagneli. Ale widze że nasi dwaj mężowie to fanatycy piłki nożnej

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka dziewuszki ja spadam do domciu szykować się na imprezkę
Miłego wieczorku i udanych imprezek (jeżeli się wybieracie) do jutra papa
udanej imprezki ja o dziwo dzisiaj w domku siedzę ale juz drinkuję

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ad1. no tak, masz rację pominę fakt ile muszę pracować, żeby zarobić 3 tyśki tylko nie wiem czy śmiać się czy płakać

szkoda, że u nas nie ma castoramy albo ikeii no właśnie też słyszałam, że z jakością średnio, a ceny wcale nie takie małe
Ja tam nie żałuje że je kupiłam bo mi sie podobały najbardziej, nie znalazłam innych takich ładnych a w takiej cenie to raczej wszystkie meble maja podobna jakość .

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Dobry wieczór,
nie jestem dziś specjalnie w nastroju, bo pokłóciłam się i to porządnie z moim mążem. Co prawda pogadaliśmy i teraz jest już prawie ok ... ale atmosfera i przeżycia jeszcze w nas siedzą, a zapowiadal się taki fajny dzień :/
... najgorsze, że nie było konkretnego powodu tylko jakaś pierdóła - zebrało nam się chyba trochę nerwów i wybuchliśmy oboje w tym samym czasie

Buziaki
Oj kochana nie martw sie jutro nastrój bedzie pewnie lepszy. U mnie zawsze jak się kłucimy to o jakies pierdoły. Ale cóż zwiazek bez kłótni byłby nudny
Buziaki kochane i do jutra

Edytowane przez LOLA7
Czas edycji: 2009-03-14 o 20:39
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 23:38   #4234
malutka_24
Wtajemniczenie

Kochane no muszę pochwalić swojego męża od 2 dni chodzi jakiś zakatarzony, lekko podziębiony, bierze jakieś leki właśnie przyszedł do naszej sypialni i mówi mi, że idzie już spać i będzie spał w dużym pokoju, bo nie chce mnie zarazić no normalnie w jestem. Co mu się stało to ale dał nam i już śpi. Więc ja też już idę lulku, bo mi się oczka zamykają
Dobranoc i spokojnej nocy dla każdej

Cytat:
pominę fakt ile muszę pracować, żeby zarobić 3 tyśki tylko nie wiem czy śmiać się czy płakać
te 3 tysiaki to u nas nasze miesięczne dochody

Cytat:
zajrzę jutro i poczytam co napisałyście jak będę w lepszym nastroju
na poprawę humoru

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
hewehe mój mąż grał kiedys co niedziela wieczorem na hali w piłę z kolegami ale teraz to on już tylko ogladabył na meczu pogonii bo go brat i kolega wyciagneli. Ale widze że nasi dwaj mężowie to fanatycy piłki nożnej
wolę, żeby poszedł sobie z kumplami z pracy pograć niż miałby się szlajać i pić
Stary 2009-03-15, 00:56   #4235
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
ad1. no tak, masz rację pominę fakt ile muszę pracować, żeby zarobić 3 tyśki tylko nie wiem czy śmiać się czy płakać
Cytat:
te 3 tysiaki to u nas nasze miesięczne dochody
Uhm czyli mam rozumieć, że i tak zarabiam ponad normę więc mam nie marudzić i nie narzekać tylko huknąć się ostro w łep i iść kupić to mieszkanie
Dobra przeprszam i publicznie sama wmierzam sobie baty

A tak serio to w sumie cała moja pensja będzie szła na kredyt, czynsz i opłaty związane z mieszkaniem .... no może mi jeszcze na jakąś parę butków z przeceny zostanie

A instytutowa pensja mojego małża będzie musiała nam starczyć na resztę .... będzie ciężko przez max 1,5 roku dopóki małż nie skończy doktoratu i nie zacznie pracować za normalne wynagrodzenie w jakimś koncernie farmaceutycznym .....

fuck i z wypadu na Kubę wielka tłusta obsrana DUUUUUPA ...... chlip chlip chlip dobrze że przynajmniej będziemy mogli co jakiś czas klucze wysępić od jakiegoś apartamentu za free...... no i baaaaaardzo odległym marzeniem staje się Suzuki Grnad Vitara ale za to będzie kąt na bliźniaki
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 08:07   #4236
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

hehe Ja też mieszkam blisko teściów ale my bardzo chcielismy mieszkać w tej części miasta bo tam gdzie mieszkamy budują się dopiero osiedla a te co już sa to są młode i nie ma żadnych meneli
.
my mieszkamy z tz u moich rodzicow, ale mamy cala gore do siebie..........a jesli chodzi o odleglosc od tesciow, to my mieszkamy w sasiadujacych miasteczkach jakies 10min autem..........i co chwila dzwonia czy przyjedziemy.........

Cytat:

u mnie od rana stukanie, pukanie i kurzenie ale jeszcze długa droga do końca zrobiłam kosztorys mebli, które mi się podobały z brw i wyszło 4000 zł szok plus do tego jakiś narożnik a gdzie reszta oświetlenie, karnisz i inne duperele na które się nie zwraca uwagi trzeba chyba wybrać coś innego

zrobiłam jabłecznik, ustawić się w kolejce to poczęstuje
oj cos o tym wiem, sama jestem na etapie remontu i urzadzania.............po koj ktory niedawano skonczylismy kosztowal nas 11tys zł!!ale sam wypoczynkowy ze skóry byl drogi..............

Cytat:

pieguski hmm... a ja tylko wcinam wafle ryżowe ale o smaku bananowo- kokosowym pyyycha

a ja bym chciała odwiedzić mamę i teściów ale nie da rady w najbliższym czasie ( raczej nie w tym roku)
Czekoladko tak źle a tak niedobrze( nigdy nie dogodzisz)
hmmm........wlasnie kazdy chce czegos innego........ale tak juz jest niestety.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

A co do mebli BRW to nie jestesmy ich zwolennikami widzielismy u znajomych jak szafka pod telewizor wygiela sie pod jego ciezarem i opadla , do tego w komodzie przy szufladzie urwala sie raczka reklamowali 3 razy i za kazdym razem mial ktos w ciagu 2 tygodni przyjechac i z tego co pamietam to juz rok minal a oni wciaz maja popsuta raczke w komodzie....
Dzis wymyslilismy ze z uwagi na to ze mamy dosc niewymiarowy pokoik do umeblowania to mebelki bedziemy robic na zamowienie rowniez do salonu i znalezlismy jedna mebloscianke w Agata meble i regal naroznikowy w BRW ktore by sie nam idealnie spasowaly
powiem tobie ze ja zrazilam sie i do BRW i do Agata meble.........najpierw z Agata mialam przeboje(juz chyba pisalam kiedys tutaj)ze skora, co nam wadliwa przywiezli i musielismy reklamowac, potem mebelkom z BRW brakowalo srubek zeby je poskrecac..........normal nie masakra jakas,,,,,,,,albo my takiego pecha mamytez mamy w pokoju czesc mebli z obu tych firm.....
teraz jestemy na etapie poszukiwania mebli do sypialni i nie wiem gdzie kupic........podobaja mi sie lozka z agaty, ale boje sie ze znowu bedzie cos nie tak,.......a z kolei z BRW ze sie rozejdzie po paru nockach

a my dzisiaj cala rodzinka jedziemy do babci na msze urodzinowa do kosciola znaczy, a potem do babci na obiad

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 08:56   #4237
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Kochane no muszę pochwalić swojego męża od 2 dni chodzi jakiś zakatarzony, lekko podziębiony, bierze jakieś leki właśnie przyszedł do naszej sypialni i mówi mi, że idzie już spać i będzie spał w dużym pokoju, bo nie chce mnie zarazić no normalnie w jestem. Co mu się stało to ale dał nam i już śpi. Więc ja też już idę lulku, bo mi się oczka zamykają

wolę, żeby poszedł sobie z kumplami z pracy pograć niż miałby się szlajać i pić
No to kochany mężuś
No ja też z tego założenia wychodzę, mój mężus na szczęście na miasto że tak powiem sam nie chodzi zawsze tylko na jakiś meczyk sie umawiają z chłopakami i to zazwyczaj w tv u nas w domku albo u Pawła brata. A kiedys to mówię chodził na kosza i na piłkę nożna z kumplami. Wiec dobry mężulek sam się nie szlaja i nie pije. Tylko jak się szlaja to z żonką.
A ja znowu lubię sobie sama od czasu do czsu z dziewczynami wyskoczyć na babski wieczorek bo przynamiej sie wytańcze bo mój mężuś niechętny do tańców.

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Uhm czyli mam rozumieć, że i tak zarabiam ponad normę więc mam nie marudzić i nie narzekać tylko huknąć się ostro w łep i iść kupić to mieszkanie
fuck i z wypadu na Kubę wielka tłusta obsrana DUUUUUPA ...... chlip chlip chlip dobrze że przynajmniej będziemy mogli co jakiś czas klucze wysępić od jakiegoś apartamentu za free...... no i baaaaaardzo odległym marzeniem staje się Suzuki Grnad Vitara ale za to będzie kąt na bliźniaki
Dobrze że się sama zbiczowałaś
A wyjazd i samochód moga poczekać własne M jest jednak najwazniejsze. więc ruszcie się żeby nikt wam z przed nosa nie zawinął tego mieszkanka

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
my mieszkamy z tz u moich rodzicow, ale mamy cala gore do siebie..........a jesli chodzi o odleglosc od tesciow, to my mieszkamy w sasiadujacych miasteczkach jakies 10min autem..........i co chwila dzwonia czy przyjedziemy.........

powiem tobie ze ja zrazilam sie i do BRW i do Agata meble.........najpierw z Agata mialam przeboje(juz chyba pisalam kiedys tutaj)ze skora, co nam wadliwa przywiezli i musielismy reklamowac, potem mebelkom z BRW brakowalo srubek zeby je poskrecac..........normal nie masakra jakas,,,,,,,,albo my takiego pecha mamytez mamy w pokoju czesc mebli z obu tych firm.....
ehhehe my do teściów jeździmy raz na 2 tygodnie na obiadek w niedzielę Mi się tam częściej jeździć nie chce oni tylko czasami marudzą że ich nie zapraszamy i się czasem sami wpraszaja ale na szczęście nie za często.
A w BRW to fakt, nam też zawsze czegoś brakowało np frontów do szafek ale zawsez nam je szybko dostarczali. Ja kupiłam jes i tak bo ładniejszych w takiej cenie nie znalazłam.

A Ja zaraz idę do kościoła a potem robie obiadek dla nas i mojej mamusi. Bo zaprosiłam moja mamę wczoraj na obiadek, w końcu już we wtorek jedzie na 2 tygodnie więc trezba się ładnie pożegnać.

Buziaki i do później

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 11:11   #4238
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam niedzielnie

Cytat:

A tak serio to w sumie cała moja pensja będzie szła na kredyt, czynsz i opłaty związane z mieszkaniem .... no może mi jeszcze na jakąś parę butków z przeceny zostanie

A instytutowa pensja mojego małża będzie musiała nam starczyć na resztę .... będzie ciężko przez max 1,5 roku dopóki małż nie skończy doktoratu i nie zacznie pracować za normalne wynagrodzenie w jakimś koncernie farmaceutycznym .....

ad.1 właśnie masz tak zrobić
ad. 2 jak miło, że sama sobie tyłek przetrzepałaś
ad. 3 widzę, że masz już wydatki rozplanowane - to dobrze, bo to podstawa
ad. 4 1,5 roku to szybko zleci
ad. 5 Kuba i samochód nie zając nie uciekną

Cytat:
a my dzisiaj cala rodzinka jedziemy do babci na msze urodzinowa do kosciola znaczy, a potem do babci na obiad
dla babci i bawcie się dobrze

Cytat:
No to kochany mężuś
No ja też z tego założenia wychodzę, mój mężus na szczęście na miasto że tak powiem sam nie chodzi zawsze tylko na jakiś meczyk sie umawiają z chłopakami i to zazwyczaj w tv u nas w domku albo u Pawła brata. A kiedys to mówię chodził na kosza i na piłkę nożna z kumplami. Wiec dobry mężulek sam się nie szlaja i nie pije. Tylko jak się szlaja to z żonką. A ja znowu lubię sobie sama od czasu do czsu z dziewczynami wyskoczyć na babski wieczorek bo przynamiej sie wytańcze bo mój mężuś niechętny do tańców.

A Ja zaraz idę do kościoła a potem robie obiadek dla nas i mojej mamusi. Bo zaprosiłam moja mamę wczoraj na obiadek, w końcu już we wtorek jedzie na 2 tygodnie więc trezba się ładnie pożegnać
ad. 1 przynajmniej wiem gdzie jest, co robi i w jakim towarzystwie i wiem w jakim stanie wróci, bo zawsze jedzie samochodem jak nie byłam w ciąży i nie mieliśmy autka to często z nim jeździłam, bo tam jest też bat więc można się piwka napić, ale teraz jakoś nie czuję takiej potrzeby, zresztą tam dużo osób pali
ad. 2 to smacznego

Buziaczek dla każdej
Stary 2009-03-15, 13:28   #4239
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
oooo...

aż tak???
Krokiecik do Ciebie polecial....Ale ze co az tak ???

Cytat:
Dobry wieczór,
nie jestem dziś specjalnie w nastroju, bo pokłóciłam się i to porządnie z moim mążem.
dla Ciebie. Mam nadzieje ze dzisiejszy nastroj jest duzo, duzo lepszy

Cytat:

no i baaaaaardzo odległym marzeniem staje się Suzuki Grnad Vitara ale za to będzie kąt na bliźniaki
Wlasnie bez marudzenia... A skoro chcesz miec blizniaki to trzeba przygotowac sie na ich przyjscie

Cytat:
teraz jestemy na etapie poszukiwania mebli do sypialni i nie wiem gdzie kupic........podobaja mi sie lozka z agaty, ale boje sie ze znowu bedzie cos nie tak,.......a z kolei z BRW ze sie rozejdzie po paru nockach
Ach bo z tymi meblami to tak wlasnie jest...

Lece do meza bo znaowu cos nam z autem nie hula.... Trzymajcie kciuki bo ona dzialaja cuda
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 17:29   #4240
agunia82
Zakorzenienie

Jak Wam dziewczynki weekend mija? Bo my z mężem po ogromnej kłótni, tu mogę sobie ręce z madziczkiem podać Co prawda już pogodzeni, ale mnie mój mąż już ostatnio do szału doprowadza. Zrobił się nerwowy jak nie wiem i o wszystko się czepia... Dobrze chociaż że wie, że nawalił i ładnie przeprosił

Daguś i jak autko, wszystko ok?

Widzę że można sobie skórki na wizażu zmieniać Ustawiłam sobie szarą i jest o niebo lepiej, w końcu nie daje tak bardzo po oczach...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 18:02   #4241
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki
Właśnie pożegnałam gości (tzn brata z dziewczyna byli na weekend) i zmęczona przycupnełam nadrobic zaległości wizażowe. Małż poszedł wyrzucić butelki - po praktycznie jednej nocy 3 reklamówki butelek poalkoholowych naprodukowaliśmy ).

Cytat:
Widze, ze ktos tu mnie podgladal na moim watku artystycznym . Ciesze sie , ze stalo sie to napedem do dzialan i czekam na rezultaty . Anus wiem, ze taki stan rzeczy jakim byla ostatnia rozmowa jest frustrujacy, ale sie nie daj. Znam to z autopsji, jak ktos robi Cie w balona.... Zobaczysz znajdziemy w koncu prace
Własnie - podejrzałam i pokopiowałam pomysły Wkleję zdjęcia (obiecałam już wczoraj ale czasu brak )
Dzięki za słowa otuchy

czekoladka79 z tymi cenami mieszkań to mnie zagiełaś Ja myslałam że w opolu jest drogo... Ale rzeczywiście jak wreszcie jakieś mieszkanie Wam tak bardzo przypadło do gustu to trzeba brać I tez się dokładam do paczek wizażowych z żywnościa i ciuchami

Cytat:
My po imprezie imieninowej mego meza . Byla pizza, krokieciki z kapusta i grzybami, watrobeczka, ciacho i wisky, winko oraz ajerkoniak
Mmmm... krokieciki zaostał jakies jeszcze ??

Cytat:
Dobranoc i spokojnej nocy dla każdej
Jaki wzorowy mężuś i tatuś

Madziczek i Agunia - całusy na pocieszenie po kłótniach z mężami
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 18:46   #4242
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki
Ja tylko wpadłam się przywitać bo jakaś taka leniwa dzisiaj jestem i weny brak
Na parapetówce wczoraj było w miarę ale tak jak zapowiadałam długo nie byłam, jakoś o północy już wróciłam do domu
Dzisiaj pospałam do 12 posprzątałam trochę i koleżanka wpadła na kawkę a potem pojechałyśmy na zakupki
a teraz już zapowiada się wieczór przed TV sama w domku siedzę i zaraz Taniec z gwiazdami potem teraz albo nigdy

Miłego wieczorku żoneczki
Stary 2009-03-15, 19:02   #4243
czekoladka79
Zadomowienie

A ja rypię te MSSF-y z tego okropnego segregatorzyska i już mi niedobrze ..... jak można pracować w czymś takim, jak można było studiować coś takiego

O ile ciekawsze by były studia o seksualności pierwotnych plemion w Ameryce Południowej ..... a badania jakie hmmmm ...... przyjemne i ciepło tam

I taki doktorat można by napisać o wpływie długości członka i wielkości jąder na rozrodzcość plemienną i jakie badania fascynujące

To nie ja chciałam być ambitna, bankowość, finanse, rynki kapitałowe, giełdy, forwardy, futuresy, swapy, akcje, opcje i całe to inne śmierdzące gówno

Wybaczcie ..... przeżywam mały kryzys

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-03-15 o 19:07
Stary 2009-03-15, 19:23   #4244
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Mam obiecane fotki portfela . Przepraszam tylko, że to tak długo trwało, ale czas mi poleciał jak z bicza strzelił i dopiero dzisiaj sobie przypomniałam, że mnie prosiłyście. Więc to on.

Pozdrawiam Was serdecznie. Mam nadzieje, że przyjdzie taki dzień na porządne nadrobienie wizażowych zaległości w czytaniu tego wątku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg portfel1.jpg (11,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg portfel2.jpg (15,6 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-03-15, 19:26   #4245
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien dobry wieczór
A ja remontuję bez końca
Czeko bierz to wyremontowane gniazdko-fakt-drogo ale dacie radę. Do ceny dolicz sobie koszty notarialne...
Podziwiam cię za ten doktorat. Ekonomistów ogólnie podziwiam
Już wolę liczyć moje projekty-obecnie projektuje chłodziarkę do mrożenia grzybów
Pozdrawiam Was malutkie
Stary 2009-03-15, 19:33   #4246
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Mam obiecane fotki portfela . Przepraszam tylko, że to tak długo trwało, ale czas mi poleciał jak z bicza strzelił i dopiero dzisiaj sobie przypomniałam, że mnie prosiłyście. Więc to on.
Porfelik cud, miód i orzeszki aż się obśliniłam
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzien dobry wieczór
A ja remontuję bez końca
Czeko bierz to wyremontowane gniazdko-fakt-drogo ale dacie radę. Do ceny dolicz sobie koszty notarialne...
Już wolę liczyć moje projekty-obecnie projektuje chłodziarkę do mrożenia grzybów
Pozdrawiam Was malutkie
Słonko już doliczyłam PCC 7800 i notariusz około 2 500 tylko wziąć cztery cegłówki w kieszenie i na najbliższy most (mam hmm aż 5 do wyboru ..... ale Świetorzyski chyba najbardziej efektowny) i do Wisły ...... tylko skąd ja o tej porze cegłówki wezmę ..... castorama już zamknęta

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-03-15 o 19:34
Stary 2009-03-15, 19:39   #4247
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Porfelik cud, miód i orzeszki aż się obśliniłam
Dziękuje . Mam w nim tyle wizytówek, zdjęć mężula, "trochę kasy" że czasami mam problemy z jego domknięciem . Muszę zrobić małe sprzątanko.
Stary 2009-03-15, 19:53   #4248
czekoladka79
Zadomowienie

Aaaaaaa znalazłam w necie ofertę tego mieszkania 410 tys więc już zeszli o 15 tys.

Załączam jedną fotkę z tej chałupy ..... zobaczcie na widok za oknem .... oczywiście zabudowa w cene ale bez tego zwieszającego się zielska

Aaaa no i zakup z ostatniej chwili w ramach odstresowania od nauki .... kobaltowa spódniczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 172022474.jpg (46,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 579355536.jpg (39,0 KB, 19 załadowań)
Stary 2009-03-15, 19:57   #4249
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Lece do meza bo znaowu cos nam z autem nie hula.... Trzymajcie kciuki bo ona dzialaja cuda
proszę

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Właśnie pożegnałam gości (tzn brata z dziewczyna byli na weekend) i zmęczona przycupnełam nadrobic zaległości wizażowe. Małż poszedł wyrzucić butelki - po praktycznie jednej nocy 3 reklamówki butelek poalkoholowych naprodukowaliśmy )

Jaki wzorowy mężuś i tatuś
ad. 1 no to widać, że było ostro
ad. 2 zdarza mu się tak od święta, ale tak na serio to całkiem porządny człowiek z niego jest

Cytat:
a teraz już zapowiada się wieczór przed TV
sama w domku siedzę i zaraz Taniec z gwiazdami potem teraz albo nigdy
ja też oglądam kątem jednego oka "Taniec z gwiazdami", a drugim okiem śledzę co tam na wizażu

Cytat:
A ja rypię te MSSF-y z tego okropnego segregatorzyska i już mi niedobrze ..... jak można pracować w czymś takim, jak można było studiować coś takiego

O ile ciekawsze by były studia o seksualności pierwotnych plemion w Ameryce Południowej ..... a badania jakie hmmmm ...... przyjemne i ciepło tam

I taki doktorat można by napisać o wpływie długości członka i wielkości jąder na rozrodzcość plemienną i jakie badania fascynujące

To nie ja chciałam być ambitna, bankowość, finanse, rynki kapitałowe, giełdy, forwardy, futuresy, swapy, akcje, opcje i całe to inne śmierdzące gówno

widać, że solidaryzujesz się ze światowym kryzysem
uwielbiam Ciebie czytać, humor murowany

Cytat:
Mam obiecane fotki portfela

Przepraszam tylko, że to tak długo trwało, ale czas mi poleciał jak z bicza strzelił i dopiero dzisiaj sobie przypomniałam, że mnie prosiłyście. Więc to on

Pozdrawiam Was serdecznie. Mam nadzieje, że przyjdzie taki dzień na porządne nadrobienie wizażowych zaległości w czytaniu tego wątku.
ad. 1 fajny ten portfel
ad. 2 no jak tak można zapomnieć o naszej prośbie
ad. 3 powodzenia w nadrabianiu

Cytat:
Dzien dobry wieczór
A ja remontuję bez końca
Pozdrawiam Was malutkie
za remont i projekt

Cytat:
Słonko już doliczyłam PCC 7800 i notariusz około 2 500 tylko wziąć cztery cegłówki w kieszenie i na najbliższy most (mam hmm aż 5 do wyboru ..... ale Świetorzyski chyba najbardziej efektowny) i do Wisły ...... tylko skąd ja o tej porze cegłówki wezmę ..... castorama już zamknęta
no jak jutro gdzieś usłyszymy, że ze sklepu zostały skradzione cegłówki to już wiemy czyja to sprawka
Stary 2009-03-15, 20:11   #4250
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziewczynki
Ja tylko wpadłam się przywitać bo jakaś taka leniwa dzisiaj jestem i weny brak
Na parapetówce wczoraj było w miarę ale tak jak zapowiadałam długo nie byłam, jakoś o północy już wróciłam do domu
Dzisiaj pospałam do 12 posprzątałam trochę i koleżanka wpadła na kawkę a potem pojechałyśmy na zakupki
a teraz już zapowiada się wieczór przed TV sama w domku siedzę i zaraz Taniec z gwiazdami potem teraz albo nigdy

Miłego wieczorku żoneczki

Ja dokładnie tak samo spędzam wieczorek

Cytat:

Cytat:
Aaaaaaa znalazłam w necie ofertę tego mieszkania 410 tys więc już zeszli o 15 tys.
Aaaa no i zakup z ostatniej chwili w ramach odstresowania od nauki .... kobaltowa spódniczka
\

spódniczka piękna,a mieszkanko mało widac ale fajnie że z całym wyposazeniem

A ja siedzę i pije piwko z soczkiem i ogladam tv,a małzonek poszedł właśnie spać
Stary 2009-03-15, 20:16   #4251
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czeko mieszkanko widać że wypieszczone jest!!! Więc sądzę że warto- kto wie czy trafi sie cos atrakcyjnego. Pamietaj ze nieruchomosci po kryzysku znów pójdą w górę!
A lokalizacja superowa
Na pociechę powiem ze ceny w Wawie zawsze mnie przerażały. Kuzyn Kama kupił tam mieszkanie 4 pokojowe. Zapłacili coś koło melona

Marta ja też mam czerwony portfelik Super jest Widzę ze lubisz kobiece portmonetki- ja bardziej preferuję styl unisex
Stary 2009-03-15, 20:29   #4252
czekoladka79
Zadomowienie

No my z małżem jak jest kumulacja w lotto to siadamy i oglądamy apartamenty w Warszawie po 2-3 miliony i się nakręcamy.

A mieszkanko faktycznie jest dopracowane i tak jak przemyśleliśmy to możemy je teraz tylko pomalować wstawić meble i przez kolejne 5 lat kompetnie nic nie robić.

Dodatkową fajną opcją jest to, że tam są położone panele ale na starym parkiecie z klepki, wiec jeśli nam się odwidzi to za jakiś czas zdejmujemy panele, cyklinujmey klepkę i mamy parkiet.
Stary 2009-03-15, 20:37   #4253
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Załączam jedną fotkę z tej chałupy ..... zobaczcie na widok za oknem .... oczywiście zabudowa w cene ale bez tego zwieszającego się zielska

ad. 1 po fotce widać, że mieszkanie jest z tych extra
ad. 2 ostatnie zakupy przed kryzysem

Cytat:
A mieszkanko faktycznie jest dopracowane i tak jak przemyśleliśmy to możemy je teraz tylko pomalować wstawić meble i przez kolejne 5 lat kompetnie nic nie robić.

Dodatkową fajną opcją jest to, że tam są położone panele ale na starym parkiecie z klepki, wiec jeśli nam się odwidzi to za jakiś czas zdejmujemy panele, cyklinujmey klepkę i mamy parkiet.
no i nad czym się tutaj zastanawiać kupujcie, bo my chcemy jakieś parapetówy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 21:16   #4254
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale się uśmiałam nieźle się u ciebie ten kryzys przejawia
Cytat:

Mieszkanko - nie zastanawiaj się tylko bierzcie a ja się wpraszam na parapetówę

Spódniczka - krój ciekawy tylko ja nie przepadam za tym kolorem. Moja siostra na taki choruje i juz dosłownie wszystko chce mieć w takim kolorku. Ostatnio sobie nawet bielizne sprawiła
Stary 2009-03-15, 21:21   #4255
czekoladka79
Zadomowienie

O ile pozwoli nam na to nasza zdolność kredytowa to mieszkanko bierzemy ..... jutro się podopytuję w moim banku i u doradcy (taki mały sabotaż - a nuż wyłapie jakąś lepszą ofertę niż ta pracownicza )

No i chciałam dodać, jak pilnie się uczę na wizażu z 24 rozdziałów .... przeczytałam 4 ..... jeszcze tylko 20 ..... :bełt: :podwójny bełt:
Stary 2009-03-15, 21:47   #4256
Milibili
Zadomowienie

Jak mnie dawno nie było...
Mam nadzieję, że ktoś tu o mnie jeszcze pamieta

Wpadłam się przywitać i powiedziec, że żyje Tesknie za wami okrutnie ale nie jestem zazwyczaj wstanie wysiedziec przy kompie ... jeszcze troche i wszystko wroci do normy (mam nadzieję)

Buziaki dla wszystkich razem i kazdej z osobna : cmok::c mok: dla nowych pm-ek takze bo widze ze nam sie grono powiekszyło wiec mam nadzieje ze sie za niedługo poznamy

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 22:20   #4257
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
No i chciałam dodać, jak pilnie się uczę na wizażu z 24 rozdziałów .... przeczytałam 4 ..... jeszcze tylko 20 ..... :bełt: :podwójny bełt:
Czyli dzisiaj nocka ??
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Buziaki dla wszystkich razem i kazdej z osobna : cmok::c mok: dla nowych pm-ek takze bo widze ze nam sie grono powiekszyło wiec mam nadzieje ze sie za niedługo poznamy
Więc my sie jeszcze nie znamy - śpieszę się przedstawić: Anusia jestem

Uciekam już spać bo coś w ogóle pusto tu dzisiaj Wszystkie wymęczone po weekendzie juz śpią
Dobranoc
Stary 2009-03-15, 23:07   #4258
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
O ile pozwoli nam na to nasza zdolność kredytowa to mieszkanko bierzemy ..... jutro się podopytuję w moim banku i u doradcy (taki mały sabotaż - a nuż wyłapie jakąś lepszą ofertę niż ta pracownicza )

ad. 1 jak to się mówi a nóż łyżka widelec. Moja jedna kuzynka też pracuje w banku i dostałaś jakiś czas temu kredyt hipoteczny na pracowniczych warunkach
ad. 2 no wiadomo, że jak nauka to tylko z wizażem

Cytat:

Wpadłam się przywitać i powiedziec, że żyje Tesknie za wami okrutnie ale nie jestem zazwyczaj wstanie wysiedziec przy kompie ... jeszcze troche i wszystko wroci do normy (mam nadzieję)

jak miło Ciebie w końcu zobaczyć na wizażu
pewnie, że pamiętaliśmy o Tobie i przeokrutnie tęskniłyśmy

Zmykam spać, bom padam na ryjka. Do juterka i miłych snów
Stary 2009-03-16, 06:39   #4259
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam nie żałuje że je kupiłam bo mi sie podobały najbardziej, nie znalazłam innych takich ładnych a w takiej cenie to raczej wszystkie meble maja podobna jakość .
no tak, ile ludzi tyle opinii

Cytat:
no właśnie
jakbym zarabiała 3 tyśki to chyba bym zwariowała

Cytat:
oj cos o tym wiem, sama jestem na etapie remontu i urzadzania.............po koj ktory niedawano skonczylismy kosztowal nas 11tys zł!!ale sam wypoczynkowy ze skóry byl drogi..............
skórzane sofy są katastrofalnie drogie dobrze, że się na takie nie napaliłam

Cytat:
Krokiecik do Ciebie polecial....Ale ze co az tak???
ad1. dzięuję, zostawię sobie na obiad
ad2. chodziło mi o te meble, że aż takie z nimi przeboje

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Jak Wam dziewczynki weekend mija? Bo my z mężem po ogromnej kłótni, tu mogę sobie ręce z madziczkiem podać Co prawda już pogodzeni, ale mnie mój mąż już ostatnio do szału doprowadza. Zrobił się nerwowy jak nie wiem i o wszystko się czepia... Dobrze chociaż że wie, że nawalił i ładnie przeprosił

Widzę że można sobie skórki na wizażu zmieniać Ustawiłam sobie szarą i jest o niebo lepiej, w końcu nie daje tak bardzo po oczach...
ad1. nie smuć się
ad2. zaraz poszukam

Cytat:
ładny

Cytat:
Dzien dobry wieczór
A ja remontuję bez końca
Pozdrawiam Was malutkie

Cytat:

ad1. całkiem, całkiem bierzcie
ad2. ładniusia

Cytat:
Na pociechę powiem ze ceny w Wawie zawsze mnie przerażały. Kuzyn Kama kupił tam mieszkanie 4 pokojowe. Zapłacili coś koło melona

jaką ja bym miala chałupę za tego miliona nawet za te 400 tyśków, normalnie dom "prawie" z marzeń

Cytat:

ad1. pamiętamy za gadanie głupot
ad2. zdrówka życzę

byliśmy wczoraj pojeździć po marketach i zorientować się w cenach farb, paneli i innych pierdół i mam koncepcje na sypialnie no i lekki zarys salonu

ma któraś z Was meble Forte bo tam ceny trochę niższe niż w BRW, tylko ciekawe jak z jakością

miłego dnia

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 08:18   #4260
agunia82
Zakorzenienie

Hej robaczki Pochmurno i brzydko dzisiaj za oknem więc na przekór wszystkiemu każdej po promyczku słonka śle

Mili, Marta
miło Was tu znowu widzieć. Stęskniłam się za Wami Za Lilką też tęsknie

Cytat:

ad1. nie smuć się
ad2. zaraz poszukam

jaką ja bym miala chałupę za tego miliona nawet za te 400 tyśków, normalnie dom "prawie" z marzeń
Ad.1 Już się nie smucę, mężuś wczoraj po tej kłótni był baaaaaardzo kochany. I było godzenie się bardzo przyjemne Smucić się to ja już nie mam siły
Ad.2 No dokładnie o tym samym pomyślałam My tu kombinujemy jakby tu jakieś mieszkanko za nie więcej niż 180000 kupić, żeby nie było norą... A te 3 tys co miesiąc do banku, no to My mniej więcej tyle łącznie miesięcznie zarabiamy....

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości