|
|
#691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
Cytat:
jeszcze jedno.. COLA LIGHT mniam.. już dawno coli nie piłam, bo nie wolno, a po prostu kocham ten smak, więc od czasu do czasu się tym wspomogę, beż wyrzutów sumienia ![]() zacznij od poniedziałku w takim razie zawsze łatwiej, a ja zaraz poproszę o ebooka, to Wam prześlę, bo jeszcze nie mam knigi ![]() no i dziewczyny piszą, że są tam przepisy chociaż już przejrzałam wątek i przepisałam kilka do zeszytu (ja z tych gotujących pań, które nie są w stanie przepisu zapamiętać).Cytat:
trzymam kciuki za Ciebie, za kazdą z NAS!!!!
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
a to dietka przy hormonach serio jest dobra? bo ja się boję że mi w mięśnie pójdzie bo dość szybko mogę wyprodukować sobie tkankę mięśniową... tego się najbardziej boję, bo to przecież same białko... kurcze mam wątpliwości tzn jestem w stanie spróbować (już we wszystko pójdę... ) ale moja siostra mi odradza....
![]() jak będziesz miała ebook czy coś to podeślij chętnie pooglądam... muszę też dokładnie przejrzeć ten wątek
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
.
Nasz najpiękniejszy dzień - 14.08.2010 ![]() Edytowane przez aanukaa Czas edycji: 2009-06-23 o 09:04 |
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Dziś mój pierwszy dzień z Meridią15.Obecna waga: 72kg, wzrost 160cm ;( Jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie; Dziś pożarłam: -bułeczkę maślaną Dan Cake -Grahamkę za masłem i makrelą -jabłko -pieczone żeberko Do tego 4 kawy, 2 herbaty i 2l wody niegazowanej Mam nadzieję, że jutro zjem mniej. Zrobiłam też parę brzuszków. Jestem ciekawa czy coś schudnę... Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę powodzenia... ![]() A propo to bułki maślane chyba by nie były wskazane... A co do kaw to...hm...strasznie dużo ich wypijasz... Meridia podnosi ciśnienie krwi nie jest wskazane abyś tyle tych kaw piła...może to być dla Ciebie niebezpieczne.Jeśli dasz radę to ogranicz je do minimum. Dodatkowo proponuję ci zrezygnować na jakiś czas z owoców one mają dużo cukrów,bez nich efekty będą większe. Noi ostatnie pytanie na koniec ćwiczysz coś dodatkowo? Jeśli chcesz spalić tłuszcz trwale to zaleca się ćwiczenia. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- No właśnie ja dzisiaj jadłam warzywa,nie wiem czy będzie wskazana ta dieta do ćwiczeń też nie chcę sobie rozbudować ud...zwłaszcza że ja ćwiczę to a6w...kurcze miałam zacząć od jutra bo dzisiaj zawaliłam warzywami,źle przeczytałam...ale nie wiem już sama... ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Aaaa Wisienko świetnie wyglądasz ![]() Szczerze powiedziawszy to na obydwóch pięknie Ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Ale efekty na brzucszku najwięcej widać Gratuluję osiągnięć |
|
|
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamo otworzyłaś tego ebooka który podawały dziewczyny na wątku z diety dunkana? bo ja tam tego nie mogę ogarnąć. w ogóle mi się nie otwiera...
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze te bułeczki maślane nie wskazane hehehehe
ale cóż, ze wszystkiego od razu zrezygnować nie mogę... a moje ciśnienie jest trupie czyli bardzo niskie, więc myślę, że chyba nic mi się nie stanie- dodam, że moja kawa jest słaba i pół na pół z mlekiem.DZIŚ DRUGA TABLETKA W NOCY NIE MOGŁAM SPAĆ ALE TO SIĘ DA
|
|
|
|
|
#699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz jak najbardziej.Cytat:
acha, jak chcesz taką słodszą bułeczkę, to raczej kukurydzianą polecamCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
hm... ale ja nie piję kawy, żeby mi pomogła na wzrost ciśnienia tylko po prostu lubię kawę, dla mnie dzień bez kawy to dzień stracony, zawsze tyle piłam. Wody mineralnej piję dziennie ponad 2 litry. a nad magnezem się zastanowię, chociaż brałam kiedyś i mnie to strasznie usypiało... :P
A co do tych bułek to nie maślane tylko mleczne, pomyliłam się. no, ale też mają sporo kalorii. jednak jestem przyzwyczajona, że zawsze rano coś slodkiego do kawy, potrafiłam zjeść kiedyś kilka ciastek. bedę się odzwyczajać, ale nie wszystko naraz! A co do masła, to przecież na jedną bułkę nie walę kilograma, tylko tyle, żeby się skleiła więc nie będzie więcej niż łyżeczka ![]() A po drugie nie mam zamiaru całkowicie zrezygnować z jedzenia :P dziś zjadłam: bułeczkę mleczną dan cake hahahahaha :P jeszcze zostało mi ich kilka więc na kilka dni będzie ![]() grahamkę z drobiową wędliną i ogórkiem zostało mi jeszcze jabłko i kiwi, a na obiad który mogę zjeść dopiero po 18 będzie flądra smażona ale może nie zjem, zobaczymy...
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2009-03-13 o 13:09 |
|
|
|
|
#701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do tej smażonej flądry to proponuje na oliwie z oliwek
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
postaram się jej wcale nie zjeść
albo jak będzie to jakąś surówkę, żeby wdrożyć jakieś warzywa
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo to to to warzywami podkręcasz metabolizm, żeby nie osłabł na diecie Dziewczyny, byłam dziś na zakupach i kupiłam colę light (nie pamiętam kiedy piłam), spróbowałam... fuuuuj jakie świństwo ha ha
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak od jutra zaczne już się zdecydowałam...no więc tak...
Jutro samo białko...i tak przez maksymalnie 5 dni! nie więcej bo nie chcę sobie rozbudować ud. No a po 5 dniach dodam warzywa. Noi też białko na przemian i raz łączone itd. Pytanie owoców nie wolno? No a co z mlekiem? zawsze pijam je na śniadanie inaczej zasłabne w szkole
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
A ja odpuściłam meridię i na razię spróbuję bez niej, twardo od jakiegoś czasu waga pokazuje 67-68, niezależnie od tego czy trzymam dietę czy grzeszę (ale możliwe, że to dlatego, że jak nagrzeszę to później trzymam dietę
). Działania meridii tym razem w ogóle nie czułam więc nie ma sensu jej brać, jakos będę musiała poradzić sobie bez. Tym bardziej, że wyłażą mi problemy hormonalne, więc chcę to przebadać, bo może moje niezrzucanie kilogramów ani dietą ani wysiłkiem (przed meridią) było związane z czymś innym niż zła przemiana materii :/ Oby. Dziewczyny, nie ma co doradzać odstawienia bułeczek mlecznych czy innych słodyczy permanentnie jeśli ktoś planuje jeszcze kiedyś jeść słodycze - bo organizm sobie wtedy zmagazynuje niezbędne substancje i tak łatwo ich nie odda. Chyba lepiej od czasu do czasu dostarczyć organizmowi małą ilość czegoś grzesznego niż później mieć efekt jojo. No i nerwowo można wysiąść jak się w diecie musi przekreślić wszystkie swoje grzeszki (rozumiem: ograniczyć, częściowo wykreślić, zmodyfikować, ale wywalenie jest bez sensu). Buziaki i powodzenia z dietami!
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie przejmuj się wagą. Wiesz co a może spróbuj zelixy? Ja raz zrobiłam eksperyment i jak wzięłam zelixe to miałam to samo co na początku z meridią. Wydaje mi się że da ci rezultaty. Po za tym po odstaweiniu Meridi bardziej chce się jeść...a może nawet i żreć...bo ja tak miałam. Ja też jestem wkurzona ważę 58! i od dzisiaj dieta proteinowa. Z tym że mi fatalnie niedobrze....i od rana oprócz kawy jeszcze nic w siebie nie wepchałam. I nie wiem czy wepcham...od razu mnie ciągnie do kibelka ble. A właśnie moja droga ta dieta Dukana...to jest też na hormony więc może spróbujesz? ![]() Pozdrawiam cię mocniutko....aaaa noi zazdroszczę biustu Mój całkowicie spadł i spada mimo że ćwiczę![]() Mój chłopak zawsze mówił na nie baloniki a teraz powiedział na nie maleństwa A tak się starałam wypchać Przed okresem sięgają 89 cm a tak to 83 cm |
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj straaasznie zgrzeszylam ;( KFC, chipsy, czekolada ;( ;( ;(
dzisiaj dolaczam do Dukana , razem z Blondi ;*za mna juz: -zielona herbatka -jajecznica z 3 jaj na obiad bedzie: zielona herbata, grillowana piers z kurczaka na kolacje: jogurt naturalny z 2 lyzkami otrebow
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) - 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-03-14 o 10:59 |
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczynamy razem ![]() Przede mną kawa Ze słodzikiem
|
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
A fee, nie cierpię słodzika
No, ale na szczęście nie słodzę kawy ani herbaty bo mi nie smakuje. Jak Wam idzie dziewczyny? Ja po tej meridii wczoraj czułam się fatalnie Serce mi waliło, nogi miałam jak z waty, a w ustach straaasznie sucho, nawet woda mi nie pomagała... Ogólnie czułam się jak na wieelkim kacu!!! :O Ale to może dlatego, że wzięłam M. na pusty żołądek?? MUSZĘ przyzwyczaić się do śniadań.Dziś na szczęście czuję się ok, bo rano wmusiłam kawałek chleba z rybą... ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Dziewczyny, byłam dziś na zakupach i kupiłam colę light (nie pamiętam kiedy piłam), spróbowałam... fuuuuj jakie świństwo ha ha[/quote]Racja, świństwo U mnie na stałe zagościła woda, zresztą nigdy nie lubiłam gazowanych napojów Ja byłam wczoraj w sklepie, kręciłam się koło półek z czipsami, orzeszkami, batonami itp. ale na nic nie miałam ochoty!! Chyba ta meridia rzeczywiście jakoś działa... W końcu kupiłam grejfrut, żeby nie wyjść z pustym koszykiem
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na stałe zagościła woda, zresztą nigdy nie lubiłam gazowanych napojów Ja byłam wczoraj w sklepie, kręciłam się koło półek z czipsami, orzeszkami, batonami itp. ale na nic nie miałam ochoty!! Chyba ta meridia rzeczywiście jakoś działa... W końcu kupiłam grejfrut, żeby nie wyjść z pustym koszykiem [/quote]jej, jak czytam, że ktoś nie jada śniadań i prochy na pusty żołądek bierze, to aż nóż mi się w ręku otwiera... śniadanie to podstawa! taaak, tylko, że ja nie piłam coli od sierpnia 2007, więc trochę mi się stęskniło za czymś niezdrowym i słodkim.
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-15 o 19:22 |
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaak, tylko, że ja nie piłam coli od sierpnia 2007, więc trochę mi się stęskniło za czymś niezdrowym i słodkim.[/quote] To chyba musisz mnie zażnąć ![]() Bo kurcze ...ja nie jadam śniadań bo po prostu nie mam rano apetytu,choć ostatnio jadałam,otręby z mlekiem. Ale teraz na tej diecie to już całkowicie nic nie jem. Nie wiem ale...wczoraj zjadłam...śledzia małego na cały dzień i kawę. Dzisiaj troszkę mięska...noi tyle ![]() Co prawda jest 0,5 kilo mniej. Nic nie mogę w siebie wepchać. I dobrze wole to niż takie coś że ciągle chce mi się jeść:/ |
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
mamoNiny, wiem, że to źle nie jeść śniadań, obiecuję poprawę
Co polecacie na śniadanie??
|
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
hej
dziewczyny źle mi ostatnio... okres się spóźnia i taka ociężała jestem. ile można przytyć przed okresem? 1kg? 2 kg? bo mam prawie 2 kg więcej...w ogóle jedna waga pokazuje 74 a druga 71...nie wydaje mi się, że przytyłam aż 2 kg, trochę tych grzeszków było, ale bez przesady jadłam według sb. a jeżeli druga waga pokazuje prawdę to schudłam 1kg przez 3 tygodnie i tej wersji wole się trzymać
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
od jutra białeczko
ciekawe jak mi pójdzie... aż się trochę boję bo pewnie jak teraz nie mam ochoty na warzywka to jutro nie będę mogła się bez nich obejść ihihihih damy radę! szpurko organizm różnie reaguje... spokojnie... postaraj się teraz nie grzeszyć a na pewno waga wróci
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
oj przepraszam... podwójnie mi się wrzuciło
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-03-15 o 21:45 |
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za dieta
![]() wczoraj było 58 kilo na wieczór...dzisiaj rano 57,5...a teraz wchodzę na wagę i jest 56 ![]() Niewierzyłam weszłam jeszcze 4 razy i dalej 56 ![]() Waga jest na pewno dobra no bo nowa...masakra ![]() Kopara mi opadła |
|
|
|
|
#718 |
|
Rozeznanie
|
a co to za dieta?
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
odpowiem za Blonid
---> DUKANA
|
|
|
#720 |
|
Rozeznanie
|
aaa...to ja poczytam trochę o tym
działa?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

przynajmniej z tego co piszą dziewczyny....
chociaż pewnie chodzi znowu o nie łączenie itp...
zobaczymy 

81->
75->72.5

- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!