Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-15, 21:21   #2671
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Jak już to ja bym tżta samego nie puściła, bo nie dość, że chłopak będzie na jakiejś budownie zapieprzał to jeszcze wróci do domu i co zastanie? Nic..

Mi sie pdodoba tak jak Madziulka robi, że jest z tż i jak Tancerka pojechała z tż na te malinki. I Onaelcia tez pojedzie do swojego zagramanicznego mena
ja też bym samego tżta nie puściła na tyle czasu za granicę niech haruje na dom sam... dlatego na wakacje do pracy jedziemy we dwoje. Mi korona z głowy nie spadła że popracowałam w malinach a teraz jak sobie myślę o moich kilkunastu tysiącach na lokacie to mi błogo i jestem z siebie dumna że to będzie mój własny osobisty wkład na nową drogę życia
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 21:23   #2672
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
tez tak myślę, zwłaszcza, ze np. w Irlandii głupi jogurt potrafi kosztować 3 euro a nie sądzę, zeby między Ang i Irl były duże różnice w cenach.
Z reszta wiesz co mówisz, bo masz tam zagramanicznego narzeczonego
eee, wcale tak do końca nie wiem czasem zdarza mi się majaczyć i gadać bez sensu

chciaż, czy aby napewno tylko czasem.....

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 21:24   #2673
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
(.....)
a jaka ilość złota jest potrzebna na takie obrączki?? ile one gram ważą??? mam jakieś kolczyki złote i jakiś pierścionek i coś jeszcze zapewne... ciekawe czy by się nazbierało.. kurczę jakby mi ktos polecił w mieście złotnika godnego zaufania o bym może się skusiła ale tak to się boję bo jak nie znasz człowieka to ryzyko jest
hmm no właśnie ile gram potrzeba to nie wiem, muszę go zapytać Ja mam rozwalony łańcuszek, kolczyki i pierścionek, ale to i tak za mało. Noo chyba, ze do jesieni uda mi się nazbierać. Wiem, że mogę u niego to co mam oddać, a on mi zrobi ze swojego, byłoby wtedy taniej o tyle za ile przyniosłam to swoje.
Cytat:
(....
)ej no nie cuduj, jesteś mocno przewrażliwiona, nikt nie napisał, ze jak ktos ma rozmiar większy niż 38 to nie może w sukni wystąpić O to mi chodzi z tą samokrytyką, że panna ma udziska wielkie i biodra przypakowane, więc chyba lustra nie ma skoro sie ładuje w wąskę suknię. Specjalnie sprawdzałam na tej stronce suknie w dużych romiarach i inne dziewczyny w dużych rozmiarach wyglądały bardzo ładnie, bo miały dobrze dobraną sukienkę.

Tancerka mi sie nie zacytowała... nie sprzedawaj tej działki w Kazimierzu!!!Tam jest przeciez pięknie, może kiedyś postawiecie dam domek letniskowy? A jak nie to pewnie tamte tereny będą zyskiwały wartość
Hmm być moze i przewrażliwiona jestem, ale popatrz na swoje teksty "panna ma udziska wielkie i biodra przypakowane, więc chyba lustra nie ma skoro sie ładuje w wąskę suknię". Nie Tobie oceniać jej sylwetkę, cycki jej nie wyszły, tyłka widac nie było, nierozumiem po co oceniać i obrażać kogoś ze względu na gabaryty takie, czy inne. Być może i mogła wybrać lepszy model sukienki dla siebie, ale nie trzeba być tak zgryźliwym, bo ma wielkie uda, tyłek, czy coś innego.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiesz to nic trudnego, ale klikać sobie w excelu kilka godzin to już nuda ale wiesz co? lubię to
a co to za projekt?
Stary 2009-03-15, 21:27   #2674
tancerka212
Zakorzenienie

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,142 obrączki 5mm grubości kosztują prawie 1000zł a 4mm 700zł http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,143 cyli jak sie okaze że 4mm to ciut za mało to muszę wyskoczyć z dodatkowych 3 stówek moja skarbonka jęknęła...

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-03-15 o 21:28
Stary 2009-03-15, 21:27   #2675
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Samoa czy Ty wiesz, że znwou się z Tobą zgadzam tak odnosnie tego harowania zagramanicą

Jak by mój Tż miał tyrac nabudowie aby tylko mieć kasę to bym go za ucho do Pl sprowadzila ale, że ma super posadkę to póki co niech tam siedzi i sie spełnia
nie no kurna niemożliwe - znowu? Przestań ode mnie odgapiać poglądy, bo Ci przypomne o Twoim wstydliwym problemie mieszkaniowym ja tam uważam, ze raz się żyje i szkoda zdrowia dla kasiory.
Niech siedzi, Ty pojedziesz co by się dzieci zagramanicą urodziły i zagramaniczne becikowe w kieszeni

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja tu już ciężki przypadek jestem
Ja też z myślą o letnich miesiącach kupiłam..
A odgapiaj kupiłam:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0014
http://etorebka.pl/s03.php?f=0101

Zobaczymy jaki efekt będzie na żywo

Tymczasem, znikam na jakiś film
podobaja mi sięmam podobną do tej białejAle mi się ubrudziła i nie chcialo mi sie jej czyścić to przestałam chodzić, bo się wstydziłam Teraz w ramach oszczędności ją umyjęTen sklep ma siedzibę niedaleko pracy tż i jak ide tą ulica po niego to zawsze próbuje wypatrzyc gdzie jest ten sklep, bo kupiłabym z odbiorem osobistym, ale za cholere go nie widać
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 21:30   #2676
centipede
Zadomowienie

Jozia do maja, do matury jeszcze dużo czasu, spokojnie zdążysz ze wszystkim a to Ty piszesz tylko z WOSu i niemieckiego? A na jakich poziomach? A wielkość działki, to zależy jakie kto ma wymagania, i małe i duże mają swoje plusy i minusy.

Tancerka ja też jestem w transie oglądania sprzętów kuchennych, lodówek, pralek, kuchenek i ogólnie wszystkiego co związane z mieszkaniem teraz zamiast patrzeć po wystawach z ciuchami to oglądam się jak widzę jakieś śliczne filiżanki czy zastawę nie mogę się doczekać kiedy będziemy mieć coś swojego.

Madzia ładnie zaszałałaś z torebkami

Właśnie skończyłam pisać papierzyska na praktyki miałam napisać więcej dzisiaj, no ale cóż, nie chce mi się, dokończę jutro
Stary 2009-03-15, 21:36   #2677
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Tancerka ja też jestem w transie oglądania sprzętów kuchennych, lodówek, pralek, kuchenek i ogólnie wszystkiego co związane z mieszkaniem teraz zamiast patrzeć po wystawach z ciuchami to oglądam się jak widzę jakieś śliczne filiżanki czy zastawę nie mogę się doczekać kiedy będziemy mieć coś swojego.
oj taaaak!!! mama siostrze buty kupiła taakie śliczne a ja zamiast butów wolę mikser bo buty i tak ładne mam już a mikser to ważna rzecz w naszym przyszłym domu np żeby bitą śmietankę ukręcić na gofry z naszej nowej gofrownicy z owocami pokrojonymi na naszej nowej desce do krojenia
Stary 2009-03-15, 21:36   #2678
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
niech się wypcha!
trocinami

Cytat:
ja też bym samego tżta nie puściła na tyle czasu za granicę niech haruje na dom sam... dlatego na wakacje do pracy jedziemy we dwoje. Mi korona z głowy nie spadła że popracowałam w malinach a teraz jak sobie myślę o moich kilkunastu tysiącach na lokacie to mi błogo i jestem z siebie dumna że to będzie mój własny osobisty wkład na nową drogę życia
tez jestem z Ciebie dumna Czuję Twoją satysfakcję
Z siebie jestem dumna z tego, ze zawsze jestem w stanie zarobic kasiore na wakacje i nie musimy sie ograniczaćBo większe oszczędności to wiadomo, ze z tżta pensji.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Hmm być moze i przewrażliwiona jestem, ale popatrz na swoje teksty "panna ma udziska wielkie i biodra przypakowane, więc chyba lustra nie ma skoro sie ładuje w wąskę suknię". Nie Tobie oceniać jej sylwetkę, cycki jej nie wyszły, tyłka widac nie było, nierozumiem po co oceniać i obrażać kogoś ze względu na gabaryty takie, czy inne. Być może i mogła wybrać lepszy model sukienki dla siebie, ale nie trzeba być tak zgryźliwym, bo ma wielkie uda, tyłek, czy coś innego.
wiem, że tak napisałam i chyba mam prawo wyrazić mój pogląd na temat laski, która nie patrząc na niedostatki figury wcisnęła się w suknię niedopasowaną do jej figury, poza tym skomentowałam to co było widać, czyli uda i biodra i celowo je tak nazwałam,tak się składa, że jestem poczytalna
A czy ja oceniam jej osobowośc - nie, oceniam to co widze a na zdjęciu widzę, ze źle dobrała sukienkę. Proste. A się unosisz. I w stosunku do siebie jestem podobnie krytyczna a nie tak, że jadę po innych i a sama się wciskam w rybke z moimi udziskami i wtedy to jest cacy.Luzik.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-15 o 21:37
Stary 2009-03-15, 21:44   #2679
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tez jestem z Ciebie dumna Czuję Twoją satysfakcję
Z siebie jestem dumna z tego, ze zawsze jestem w stanie zarobic kasiore na wakacje i nie musimy sie ograniczaćBo większe oszczędności to wiadomo, ze z tżta pensji.
.
no to w takim razie i ja z ciebie jestem dumna

dziewczyny a powiedzcie mi na temat tych obrączek jeszcze jedną rzecz- bo mam wątpliwość. Ja np mam drobne palce u rąk i rozmiar pierscionka 11 i mi to raczej ta 4mm obrączka będzie pasować ale zastanawiam się jak taka cienka obrączka będzie wyglądać na męskiej ręce??? może tż powinien mieć 5mm a ja 4mm??? kurczę muszę go wyciągnąć na przymierzanie
Stary 2009-03-15, 21:48   #2680
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no to w takim razie i ja z ciebie jestem dumna

dziewczyny a powiedzcie mi na temat tych obrączek jeszcze jedną rzecz- bo mam wątpliwość. Ja np mam drobne palce u rąk i rozmiar pierscionka 11 i mi to raczej ta 4mm obrączka będzie pasować ale zastanawiam się jak taka cienka obrączka będzie wyglądać na męskiej ręce??? może tż powinien mieć 5mm a ja 4mm??? kurczę muszę go wyciągnąć na przymierzanie
myślę, że w razie czego spokojnie on może wziąć szerszą, ale z tego co pisałas jest szczupły, więc może akurat będzie dobrze wyglądał
Ale dla świętego spokoju wyciągnij go na przymierzanie. Jak będę w galerii z tż to tam jest Kruk i Apart i pójdziemy przymierzyć, bo ciekawa jestem jak wyglądamy w tych co wczoraj w necie upatrzyliśmy
Stary 2009-03-15, 21:54   #2681
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że w razie czego spokojnie on może wziąć szerszą, ale z tego co pisałas jest szczupły, więc może akurat będzie dobrze wyglądał
Ale dla świętego spokoju wyciągnij go na przymierzanie. Jak będę w galerii z tż to tam jest Kruk i Apart i pójdziemy przymierzyć, bo ciekawa jestem jak wyglądamy w tych co wczoraj w necie upatrzyliśmy
a no w sumie to i on jest chudziutki więc w szerokiej masywnej obrączce będzie jak cygan jakiś wyglądał i on to tylko na te cienkie patrzy bo takie mu sie najbardziej podobają na mnie cienka 4mm na bank będzie ładnie wyglądać bo mam chude palce..
a wy jakie macie rozmiary tego palca co na nim obrączka będzie????

u nas w galerii są Apart Kruk i Yes więc chyba wszędzie się przejdziemy kiedyś z ciekawości mam nadzieję ze panie nie popatrzą na nas jak na jakieś dzieci tylko będą służyć swą radą

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-03-15 o 21:55
Stary 2009-03-15, 21:57   #2682
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
nie no kurna niemożliwe - znowu? Przestań ode mnie odgapiać poglądy, bo Ci przypomne o Twoim wstydliwym problemie mieszkaniowym ja tam uważam, ze raz się żyje i szkoda zdrowia dla kasiory.
Niech siedzi, Ty pojedziesz co by się dzieci zagramanicą urodziły i zagramaniczne becikowe w kieszeni
co do mojego wstydliwego problemu to wiesz....mam wesele na ponad 300 osób więc na drzwi już pozwolić sobie nie mogę brutalna rzeczyistość moja droga

_________________________ ______
a co do dzieci w UK to już kiedyś pisałam, że za zadne pieniądze moje dziecko tam nie będzie ani sie rodziło ani wychowywało po tych wakacjach wiem to napewno

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-15, 21:58   #2683
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam 16 Tż pewnie z 24 jak nie więcej A w Aparcie to żadne obrączki mi się nie podobały, my będziemy kupować u "zwykłego" jubilera
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 21:58   #2684
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a no w sumie to i on jest chudziutki więc w szerokiej masywnej obrączce będzie jak cygan jakiś wyglądał i on to tylko na te cienkie patrzy bo takie mu sie najbardziej podobają na mnie cienka 4mm na bank będzie ładnie wyglądać bo mam chude palce..
ja mam 14 albo 15, nie wiem nawet, może nawet ani 14 ani 15 nie mam chudych palców, ale tez nie mam raciczek jak świnka Raz mnie zdziwiło jak kolezanka przymierzyła mój pierścionek zaręczynowi taki szok, że mam takie grube palce, bo na jej palcu to latał jak oszalały Ale to jedna, inne koleżanki jak mierzyły (a własciwie wszystkie mierzyły)to pasował, więc raczej mam standardowy rozmiar palcaTż tez nie wie jaki mam numer, bo jak kupował zaręczynowy to miał przy sobie jeden z moich pierścionków.
Stary 2009-03-15, 22:02   #2685
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tez bym sobie darowała chyba piramidy, chociaz pewnie tz by chciał. Zdecydowanie to nurkowanie jest lepsze, jak bylismy w trvelplanet w M1 to koleś mówił, że daja ta wycieczke gratis - biorą Cie n ałódź i przez cały dzień pływasz tylko w różne puknty łódź przepływa.A wycieczki około 100 dolarów kosztuja za jedną.
To chcecie tylko na tydzień jechać?

ja tak patrzylam na te wycieczki fakultatywne to ceny czasem bardzo od siebie odstaja. nurkowanie z jachtu (pod wode shcodzi sie po szkoleniu na pol godziny z instruktorem iles tam metrow wglab) z lunchem zazwyczaj jest w przedziale 35-60$, a gora Synaj ze wschodem slonca i klasztorem sw. Katarzyny 25-55$. mam nadzieje, ze nam sie uda jak najtaniej
chcemy jechac na tydzien bo jeszcze mamy ochote na inne wyjazdy w tym roku (Irlandia, pare razy Tatry, snowboard w okolicach grudnia), a TZ ma jednak ograniczona ilosc dni urlopowych a ja tez tak na 2 tygodnie nie chce zniknac z uczelni, szczegolnie przed sesja dzisiaj kupilam juz sobie na ten wyjazd nowe japonki i przymierzalam kapelusze

Cytat:
a co to za zespół z młodości?

Cradle of Filth i Moonspell (walkowalismy to jak sie poznalismy i zaczelismy byc razem na kolonii w Bulgarii) kupilismy juz dzis bileciki

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
chcialam zauwazyc, ze ohydny wychudzony i koscisty dekolt Kozuchowskiej wystajacy z jej sukni slubnej tez tu komentowalysmy
tez uwazam, ze to poprostu komentowanie czyjejs nieudolnosci w doborze stroju dla siebie. a ty to chyba jednak zbyt personalnie traktujesz. chill out chilanes

a dzis widzialam promocje w Kruku. jak sie kupi cos za minimum 499 zl to dostaje sie bon na zakup o wartosci 299zl... nie wiem czy tam nie ma jakiegos haczyka (pewno jest ), ale jakby tak bylo to mozna najpierw kupic jedna obraczke, a potem skorzystac z bonu i doplacic roznice kupujac druga

ja nie wiem jaki mam rozmiar palucha. zapytalam TZa- on twierdzi, ze kupowal 11-ke. i on czasem luznawy jest.

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-15 o 22:07
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 22:02   #2686
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
u nas w galerii są Apart Kruk i Yes więc chyba wszędzie się przejdziemy kiedyś z ciekawości mam nadzieję ze panie nie popatrzą na nas jak na jakieś dzieci tylko będą służyć swą radą
na pewno nie - jak na mnie pani w Kruku tak nie patrzyła jak byłam sama to spoko. W jednym Aparcie to babki juz mojego tż znająwięc tam możemy iśc, ale w tym ch nie ma Kruka

Cytat:
co do mojego wstydliwego problemu to wiesz....mam wesele na ponad 300 osób więc na drzwi już pozwolić sobie nie mogę brutalna rzeczyistość moja droga

_________________________ ______
a co do dzieci w UK to już kiedyś pisałam, że za zadne pieniądze moje dziecko tam nie będzie ani sie rodziło ani wychowywało po tych wakacjach wiem to napewno
akurat, pewnie dlatego nie masz drzwiDobra, już Ci nie dokuczam, bo jeszcze się rozpłaczesz i będę musiała do Ciebie jechać przepraszać
A dlaczego nie chcesz jukejowych dzieci????Co się wydarzyło w wakacje mów!To zabrzmiało jak trailer filmu grozy
Stary 2009-03-15, 22:04   #2687
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja mam 16
Cytat:
ja mam 14 albo 15, .
czyli ja jednak mam ten niestandardowy rozmiar- mam 11 i myślałam że wszyscy mają taki rozmiar - dopiero jak koleżanki oglądały mój pierścionek zaręczynowy to się śmiały że jest maleńki jak dla lalki bo na żadną nie chciał wejść
ale pewnie za obrączki płaci się za model a nie za rozmiar że jak większa to i droższa co??? czy jak to jest?? ciekawe jaki rozmiar ma tż... będziemy parą z najchudszymi palcami na wątku
Stary 2009-03-15, 22:08   #2688
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
. A dlaczego nie chcesz jukejowych dzieci????Co się wydarzyło w wakacje mów!To zabrzmiało jak trailer filmu grozy
powiem w skrócie bo nie jest to odpowiedni temat na to forum Dzieciątko naszych znajomych z którymi mieszkaliśmy zmarło. Urodziła sie w UK i lekarze i pielęgniarki, które potem przychodziły do domu mowili, że jest wszystko dobrze, a jak pojechali do PL na chrzciny to mieli pogrzeb

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-15, 22:08   #2689
centipede
Zadomowienie

ja pewnie będę mieć rozmiar obrączki 10, ale to się jeszcze wszystko okaże a obrączki będziemy kupować pewnie u jakiegoś miejscowego jubilera, może tam gdzie był kupowany mój pierścionek?! zobaczymy

Ela to straszne co piszesz

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-03-15 o 22:10
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 22:10   #2690
lain
Zakorzenienie

Cytat:
czyli ja jednak mam ten niestandardowy rozmiar- mam 11 i myślałam że wszyscy mają taki rozmiar - dopiero jak koleżanki oglądały mój pierścionek zaręczynowy to się śmiały że jest maleńki jak dla lalki bo na żadną nie chciał wejść
ale pewnie za obrączki płaci się za model a nie za rozmiar że jak większa to i droższa co??? czy jak to jest?? ciekawe jaki rozmiar ma tż... będziemy parą z najchudszymi palcami na wątku
ja tez mam 11-ke
z tego co wiem to wraz z rozmiarem cena nie rosnie (przynajmniej u jubilera u mnie na ulicy)
ale w Aparcie czy Kruku to nie wiem jak to jest.
Stary 2009-03-15, 22:12   #2691
Kasiulinka
Raczkowanie

GG do Kasiulinka

ijeeeeee .... ale mam głupawę
sala, kamerzysta, fotograf załatwieni, jeszcze tylko zespół i wsio na jakiś długi czas chyba że zapomniałam o czyms co mozna załatwić prócz tych 4 rzeczy na rok przed ślubem ;d
Stary 2009-03-15, 22:18   #2692
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja pewnie będę mieć rozmiar obrączki 10, ale to się jeszcze wszystko okaże a obrączki będziemy kupować pewnie u jakiegoś miejscowego jubilera, może tam gdzie był kupowany mój pierścionek?! zobaczymy
o to pobiłaś mnie rozmiarem paluszka

Ela moi znajomi też pół roku temu stracili córeczkę co miała 5 miesięcy... jesteś pewna ze to była wina lekarzy?

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja tez mam 11-ke
z tego co wiem to wraz z rozmiarem cena nie rosnie (przynajmniej u jubilera u mnie na ulicy)
ale w Aparcie czy Kruku to nie wiem jak to jest.
no właśnie ciekawe jak to jest bo na stronie apartu jak są podawane ceny to są podane tak że np "od 709zł". i nie wiadomo co o tym myśleć.. czy w danym modelu można sobie wybierać szerokość i od szerokości obrączki zależy cena czy od rozmiaru??? jak ktoraś wie niech się podzieli wiedzą
Stary 2009-03-15, 22:18   #2693
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja tak patrzylam na te wycieczki fakultatywne to ceny czasem bardzo od siebie odstaja. nurkowanie z jachtu z lunchem zazwyczaj jest w przedziale 35-60$, a gora Synaj ze wschodem slonca i klasztorem sw. Katarzyny 25-55$. mam nadzieje, ze nam sie uda jak najtaniej
chcemy jechac na tydzien bo jeszcze mamy ochote na inne wyjazdy w tym roku (Irlandia, pare razy Tatry, snowboard w okolicach grudnia), a TZ ma jednak ograniczona ilosc dni urlopowych a ja tez tak na 2 tygodnie nie chce zniknac z uczelni, szczegolnie przed sesja dzisiaj kupilam juz sobie na ten wyjazd nowe japonki i przymierzalam kapeleusze

Cradle of Filth i Moonspell (walkowalismy to jak sie poznalismy i zaczelismy byc razem na kolonii w Bulgarii) kupilismy juz dzis bileciki

chcialam zauwazyc, ze ohydny wychudzony i koscisty dekolt Kozuchowskiej wystajacy z jej sukni slubnej tez tu komentowalysmy
tez uwazam, ze to poprostu komentowanie czyjejs nieudolnosci w doborze stroju dla siebie. a ty to chyba jednak zbyt personalnie traktujesz. chill out chilanes

a dzis widzialam promocje w Kruku. jak sie kupi cos za minimum 499 zl to dostaje sie bon na zakup o wartosci 299zl... nie wiem czy tam nie ma jakiegos haczyka (pewno jest ), ale jakby tak bylo to mozna najpierw kupic jedna obraczke, a potem skorzystac z bonu i doplacic roznice kupujac druga
ale nie zapominaj, że tz musi wziąć 2 tygodnie bez przewry zgodnie z kodeksem Moja kolezanka była w Egipcie w zeszłe wakacje i płacili za wycieczke 105$, ale może ich skasowali, bo sie porwali na 5* hotelAlbo może móiwła o cenie za dwie osoby, jak nie zapomne to się jej zapytamAle i tak sie zobaczy jak się pojedzie
Ja wymyśliła, że zostawimy z tz Egipt na okres, kiedy będziemy chcieli sie gdzies wybrac pogrzać tyłki w zimie, bo tam jest cieplutko cały rok no i tanio w porównaniu z podobną temperaturowo egzotyką
Nam sie zapowiada duża kasiora jak na na wakacje, które planujemy więc albo ten rajd Chorwacja, Wiedeń i Czarnogóra albo Turcja na dwa tygodnie albo tydzień w Hiszpanii i z każdej z tych opcji powinna nam zostać kasa. Ale najabrdziej jesteśmy za rajdem a jeszcze we wrześniu będziemy tydzień nad morzem to Sztokholm zaliczymy o ile kasiora pozwoli a i tak chciałbym, zeby nam została kasa na obrączki, ale to wszystko w praniu wyjdzie i w sumie pewnie jest zbyt piekna wizją, zeby była prawdziwa. Taki mam plan wakacyjny z widmem ślubnych spraw, realny czy nie, ale jestAle jeszcze właśnie odnosnie wyjazdu na tydzień vs dwa tygodnie, sama nie wiem czy my wylezymy w hotelu dwa tygodnie, bo my sie szybko nudzimy leżeniem plackiem, więc te dwie wycieczki na pewno bysmy wzięli, bo gdybysmy pojechali gdzies na dwa tygodnie to to groziłoby większa ilością wycieczek i ubytkiem kasy. Własnie wymyśliłam opcję Hiszpania na tydzień a później sam aChorwacja na tydzień - myslicie, ze zdążymy Chorwacje zobaczyć w tydzień? Wtedy to juz samo wybrzeże, prawda?
Lain, myślałam, ze się znam na muzyceZaraz zapuszczam youtube, żeby zobaczyc co to za szatany ta Wasza młodość, bo nazwa zespołu nic mi nie mówi
A co do Kruka, jak będę w okolicy i zobacze to zapytam czy mozna tak zrobic Sherlocku i dam znac
Stary 2009-03-15, 22:19   #2694
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

Ela moi znajomi też pół roku temu stracili córeczkę co miała 5 miesięcy... jesteś pewna ze to była wina lekarzy?
ja nie napisałam, że to była wina lekarzy bo oni nie zawinili bo to byl tętniak ale nic nie zostało wykryte u dziecka a w Pl lekarze od razu zauważyli, że główka dziecku dziwnie leci
Podobno nic sie nie dało zrobić nawet jak b bylo wykryte ale wiesz strach pozostał, że jednka ludzie, którym powierzasz największy skarb nie wykrywają takich rzeczy
Z resztą.... w zeszłym roku dziecko naszych innych znajomych (też mieszkających w UK) zaksztusilo sie orzeszkami a jak pojechali do lekarza to dał leki na astmę i nie chcieli zrobić prześwietlenia, przlecieli do Poslki i dziecko było natychmiast wzięte pod narkozę i wyjmowali jej te orzeszki bo groziło czymś tam w plucach

Tam rodzi się naprawdę sporo dzieci i aż ciśną się na jęzk slowa ze trkatują to po prostu taśmowo

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-15, 22:19   #2695
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulinka Pokaż wiadomość
ijeeeeee .... ale mam głupawę
sala, kamerzysta, fotograf załatwieni, jeszcze tylko zespół i wsio na jakiś długi czas chyba że zapomniałam o czyms co mozna załatwić prócz tych 4 rzeczy na rok przed ślubem ;d
gratulacje! a co z kościołem?
Cytat:
o to pobiłaś mnie rozmiarem paluszka

Kobitki kiedy zamierzacie robić nauki?
Stary 2009-03-15, 22:21   #2696
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
pytałam w Kruku i pani powiedziała, ze can jest taka sama niezaleznie od rozmiaru.

Cytat:
powiem w skrócie bo nie jest to odpowiedni temat na to forum Dzieciątko naszych znajomych z którymi mieszkaliśmy zmarło. Urodziła sie w UK i lekarze i pielęgniarki, które potem przychodziły do domu mowili, że jest wszystko dobrze, a jak pojechali do PL na chrzciny to mieli pogrzeb
ojej...na pewno to wina lekarzy? Jest cos takiego jak śmierć łóżeczkowa na przykład, brrr ja sie własnie boje takich sytuacji związanych z ciążą, albo boje się, ze dziecku sie cos stanie podczas porodu.
Stary 2009-03-15, 22:22   #2697
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam po weekendzie Szkoda tylko, że już się skończył
Cytat:
wlasnie jak byłam pod prysznicem to sie zastanawiałam czy 700m to duża działka i wyszło mi że nie duża.. moja działka w Kazimierzu ma jakieś 800m kwadratowych i zastanawiam się czy zmieściłabym tam dom...
700 czy 800 m to wcale nie jest tak mało. My (tj. rodzice i siorka) na naszej mamy postawione piętrowy domek, garaż z pomieszczeniem gospodarczym, podjazd i dość spory ogródek i wcale nie ma mało miejsca
Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
A to Empik tak płaci swojej kadrze? Mój TŻ chodzi do Empiku na angielski w soboty.
Ja akurat uczę w podstawówce. To są dodatkowe zajęcia dla klas szóstych z programu UE wyrównywania szans. Oni mają podpisane umowę z Empikiem i to on powinien nam wypłacać kasę. Jak na razie cisza, ale może już niedługo

Jeśli chodzi o rozmiary palców, to z tego co słyszałam to może się różnić u różnych jubilerów. Ja u "swojego" miałam dokładnie 13,5

Ale fajny dzień dzisiaj był. Niespodziewanie jechaliśmy sobie na lodowisko Ani razu się nie przewróciłam Wyciągnęła nas moja przyszła teściowa i szwagierki Spontan na maxa, ale było suuuper
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 22:26   #2698
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie napisałam, że to była wina lekarzy bo oni nie zawinili bo to byl tętniak ale nic nie zostało wykryte u dziecka a w Pl lekarze od razu zauważyli, że główka dziecku dziwnie leci
Podobno nic sie nie dało zrobić nawet jak b bylo wykryte ale wiesz strach pozostał, że jednka ludzie, którym powierzasz największy skarb nie wykrywają takich rzeczy
Z resztą.... w zeszłym roku dziecko naszych innych znajomych (też mieszkających w UK) zaksztusilo sie orzeszkami a jak pojechali do lekarza to dał leki na astmę i nie chcieli zrobić prześwietlenia, przlecieli do Poslki i dziecko było natychmiast wzięte pod narkozę i wyjmowali jej te orzeszki bo groziło czymś tam w plucach

Tam rodzi się naprawdę sporo dzieci i aż ciśną się na jęzk slowa ze trkatują to po prostu taśmowo
aha...no tak to by nic nie zmieniło, ale jednak...a nie robili badan prenatalnych? O ile one sa w stanie to wykryć.
A co do orzeszków i innyc tego typu spraw - to mnie przeraża w posiadaniu dziecka - połknie coś, spadnie, czy uderzy sie w głowę i po dziecku...

Cytat:
a dużo wczesniej trzeba sie zapisywać czy mozna tydzien przed?Jak to jest? My pewnie w wakacje w jakiś weekend sie poswięcimy.
Stary 2009-03-15, 22:28   #2699
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
WOW jaki malutki rozmiar
Cytat:
Nawet nie umiem sobie wyobrazić co mogli czuć rodzice Straszne
Cytat:
My już jesteśmy w trakcie. 2 spotkania za nami, a przed nami jeszcze... 10
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 22:29   #2700
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ale nie zapominaj, że tz musi wziąć 2 tygodnie bez przewry zgodnie z kodeksem
wiem wezmie je w wakacje jak i ja bede miala wolne i wtedy na tydzien skoczymy do Irlandii i na pare dni np. w Taterki

Cytat:
Moja kolezanka była w Egipcie w zeszłe wakacje i płacili za wycieczke 105$, ale może ich skasowali, bo sie porwali na 5* hotelAlbo może móiwła o cenie za dwie osoby, jak nie zapomne to się jej zapytamAle i tak sie zobaczy jak się pojedzie
a to my tez na razie na 5* sie porywamy chpc to wiadomo, ze zalezy od teo jakie oferty beda koncem kwietnia
cena wycieczki nie zalezy od hotelu tylko albo od biura podrozy (jak sie wykupuje u rezydenta) albo loklanych biur podrozy sprzedajacych wycieczki. z tego co wiem to od rezydenta srednio sie oplaca. lepiej poszukac czegos na miejscu.

Cytat:
Ja wymyśliła, że zostawimy z tz Egipt na okres, kiedy będziemy chcieli sie gdzies wybrac pogrzać tyłki w zimie, bo tam jest cieplutko cały rok no i tanio w porównaniu z podobną temperaturowo egzotyką
my wlasnie chcemy pogrzac tylki ale w zimie to ja wole na deche jechac i korzystac z zimy

Cytat:
Lain, myślałam, ze się znam na muzyceZaraz zapuszczam youtube, żeby zobaczyc co to za szatany ta Wasza młodość, bo nazwa zespołu nic mi nie mówi
tylko sie nie wystrasz TZ wlasnie sciaga najswiezsza dyskografie i bedziemy sie wdrazac przed koncertem mysle, ze na koncercie powinno byc ciekawie i pod wzgledem muzycznym i widowiskowym bo Cradle of Filth w szczegolnosci to taki zespol gdzie na koncertach w klatkach gole lub prawie gole panie tancza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości