|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze bedzie ok Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest nas 2 ![]() Cytat:
![]() rano padalo.... pozniej zimno, wiatr, brrr okropna pogodaAA to wcale nie taki nie mily temat.. dzieki temu ludzie maja swoje wlasne dzieci, nie wszyscy moga zapladniac naturalnie... Cytat:
a my dzisiaj mielismy spotkanie tescie-tescie, temat oczywiscie gosci, bo ode mnie o wiele mniej bedzie i bylo tak weseolo i fajnie, ze 6 godzin tescie moi tu siedzieli i 2 flaszki 05 obrocili hihih ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Yennka - witaj ![]() Po pewnych trudnościach udało mi sie odnależć Nasza Klase na nk !! Wiec tez sie przyłączam zaraz! Byliśmy dzis z TZtem w Ikei i Agata meble poogladac mebelki do mieszkania. Duuuuo tego tam bylo, ale na nic konkretnie sie jeszcze nie zdecydowalismy. Jutro musze dzowonic do pani od poradni i chyba w piatek bedziemy do niej isc pogadac o tych temperaturkach, kalenadarzykach i tych sprawch... Wiem ze ona zadaje "zadanie domowe" czyli przprowadzenie przez miesiac jakiejs metody naturalnej... Chcialabym to obejsc bo juz od ponad dwoch tygodno w sumie tak z ciekawosci sobie ta temperaturkle rano mierze, wiec chcialabym jej to pokazac wiec moze zaliczy juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Moje Kochaniuskie idem spac wiec sie z Wami żegnam i życzę słodziuteńkich snów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() bylam dzisiaj na pierwszej wyprawie po suknie ... i oczywiscie nic nie wybralam .. podobaja mi sie 2 ... sama nie wiem jaka chce .. moze wy mi doradzicie w ktorej mi lepiej? jutro znowu wybieram sie na zakupow ciag dalszy ![]() ta pierwsza polecila mi pani ktora mnie obslugiwala .. powiedziala ze ten kroj najlepiej zatuszuje moje niedoskonalosci ... w zyciu bym nie pomyslala ze bede sie w niej dobrze czula ![]() dodam ze gdy ogladalam suknie z tego sklepu na necie ani 1 ani 2 suknia nie wpadly mi w oko .. ta suknia ktora najbardziej mi sie podobala nie byla w tym sklepie ![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-03-16 o 03:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
zaaaabcia zdecydowanie w 1-szej ładniej
![]() ![]() Ta druga nie bardzo, może to kwestia rozmiaru (biust się wylewa), ale ta pierwsza i tak ładniejsza ![]()
![]() |
#608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#609 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |||
Zakorzenienie
|
dobry wybór, z tych wszystkich ta jest najładniejsza
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() do mnie przyjechała teściowa w sobotę, przywiozła masę jedzenia ![]() ![]() ![]() Przy okazji zaczęłą się wypytywac kiedy pójdziemy do księdza, bo to jeszcze 4 misiace i moze nas skreślił... (bylismy u niego pół roku temu) i nie umiałam jej powiedzieć ze chcemy jednak cywilny... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny... koooope lat mnie tu nie było
![]() ![]() Jaga_2001 ... możesz mnie dopisać do listy? na 12.09.2009? prosze i prosze i nic ![]() poza tym musze Was znalesć na naszej klasie... jak szukać?! Czytam i czytam .. o welonach... o kieckach na poprawiny... o fryzurach.... o teściowych....a wiecie jaki ja mam problem? nie mam kiecki ![]() ![]() ![]() ![]() my mamy tu: http://www.rozana-dolina.octanet.pl/...bankietowa.htm ale nie wiem czy to dobry pomysł z tym parkietem po środku... bardzo sie boje że będzie to nieodpowiednie. nie chcialiśmy 2 różnych sal, a teraz nie wiem czy ta to dobry wybór ![]() zaaaabcia .... zdecydowanie w pierwszej lepiej wyglądasz.... jest własnie taka lekka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zakorzenienie
|
DZIEN DOBRY
![]() Cytat:
jakbyscie zobaczyly moja to byscie pekly ze smiechu... ![]() jest w rozbudowie, pietro dostawiaja!!!!! za miesiac slub a podobno srodek ma byc wykonczony, tyle, ze ma nie byc iotynkowana!!!! i ja nic o tym nie wiedzialam, zabije tego gno*jka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | ||
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do tych sukni ze w internecie one Ci sie nie podobaly - to czesto tak jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Ustalilismy wczoraj godzinę slubu
![]() ![]() ![]() ![]() I w ogóle był to organizacyjny weekend, ustalilismy kto z kim przy stołach ![]()
#616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do kiecki to ja mam ślub tydzień po tobie i też ani sukni, ani welonu nie mam ![]() Właśnie dziewczyny jak Was szukać na naszej klasie ??? Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-16 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żabciu jakie Ty masz śliczne włosy ![]() Co do sukienki to podobnie jak dziewczyny uważam, że pierwsza zdecydowanie lepsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Zaaaabciu, ja bym jeszcze poszukała. Może tak jak dziewczyny mówią - coś w dekolt V i z rękawkami? Niekorzystnie się biuścik prezentuje a ładny jest, więc może jeszcze poszukaj...
Dziewczyny, a jaka macie opinię na temat organizowania noclegu dla gości i kierowców odwożących? My będziemy rozkładać najbliższych przyjezdnych w pokojach u mnie w domu. Ja byłam na kilku weselach i jakoś się mną nikt nie przejmował gdzie spać będę i czym wrócę. A teraz się taka moda robi, że para młoda to musi za wszystko zabulić i wszystko gościom zapewnić.
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-03-16 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() żabcia - zgadzam sie z dziewczynami, poszukaj jeszcze :tak: a nie myslalas o stylu empire (takiej jozefince?). ja bym Cie chyba w czyms takim widziala, bo maja sliczne rekawki i dalej ladnie by sie ulozyla do figurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o kierowcę, który odwozi w trakcie wesela tych, którzy chca wracać do domu.
#623 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za słowa otuchy
![]() mamcia już pojechała (całe szczęście) i całe szczęście mieszkać z nią nie będziemy. Rozmawiałam wieczorem z tż co mi się nie podoba i powiedziałam, że czuję się jak więzień we własnym domu, że jestem młoda, uczę się ale mam już swoje nawyki i że jak potrzebuję pomocy to o nią proszę ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem ci tak nie masz czego żałować !!!! Twoja sala jest piekna , jak z bajki ![]()
![]() |
#625 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
sala jest super, zakochałam się w niej jak tylko ją zobaczyłam... cieszyłam sie jak dziecko jak sie udało nam ją złapać (zwolnił sie termin na ten rok) ... kurcze, stresuje sie tym ![]() oglądałam suknie,nawet mam już jakąś "na oku" - załaczam fotki jej i cześć mnie w niej, bo oczywiście nic w rozmiarze 40/42 nie było ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję... oby nikt się o nikogo nie obijał ![]() ![]() ja też nie mam.... ulżyło mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zadomowienie
|
Ooooo.... udało mi sie zdjęcia sukni załadowac
![]() ![]() Na pierwszej odstaje mi biust, ponieważ jak pisałam, była za mała... ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-03-23 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#628 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
http://nasza-klasa.pl/school/85532/120 chyba to musisz wklepać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z salą wszystko ok, nie musisz się martwić. A to na środku to drewniany parkiet czy kafelki? Cytat:
![]() A teściowej to musisz w końcu powiedzieć o tym, bo kobieta robi sobie nadzieje i plany i czym dłużej bdziecie zwlekać tym to bardziej będize ją bolało po wyjawieniu prawdy. żabcia t ej pierwszej lepiej, choć ta druga bardzo ładne ma te zdobienia ale za dużo tego. Może tak jak dziewczyny mówią coś w stylu józefinki, ona jest taka kobieca, dodaje lekkości i zakrywa nasze conieco
![]() |
#629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() biore sie za czytanie bo mam do nadrobienia ok 20stron ![]()
![]() |
#630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.