![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. V
Cytat:
Witam i ja w nowej części wątku. Ale szok, że od pocz ltego nasze grono powiększyło się o 23 kierowniczki ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj miałam swoją pierwszą przejażdżkę, chociaż plasticzka jeszcze nie odebrałam, jechałam z TŻ-tem i normalnie on bał się, chociaż nie wiem dlaczego?? jechałam ostrożnie, a noga latała mi jak na egzaminie, dodam jeszcze, że nie jeżdziłam po mieście, a po bocznych drogach, mam nadzieję że wprawy nabiorę z czasem. Jednak to że z boku siedzi instruktor i ma w razie czego hamulec i może go użyć daje dużo pewnści, a tak trzeba liczyć tylko na siebie i na swój refleks. Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2009-03-16 o 07:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
strawberka ależ szybko Ci się udało ![]() Podziwiam - naprawdę świetna robota ![]() No i jak sie okazuje - bardzo dużo osób tutaj ostatnio zdało ![]() Oby tak dalej ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie, popieram: jeśli ktoś nie poinformuje czy zdał, czy nie, powinien po pewnym czasie być usunięty z listy ![]() Cytat:
Tak, ja zauważyłam - już wczoraj, tylko nic nie pisałam... Ten wiersz - hasło reklamowe - został stworzony dla mnie przez kolegę z wątku przed moim zdanym egzaminem, żeby podtrzymać mnie na duchu Dlatego zwróciłam uwagę na zmianę ... W II i III części było tam jeszcze napisane kto jest twórcą hasła ... W IV części zniknął już podpis kto jest autorem. Ale w tej chwili kolega już chyba tutaj nie zagląda (bo jeśli chodzi o pisanie to w tym wątku już nie pisze od pewnego czasu), więc może nie będzie Mu przykro ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;11464764]strawberka ależ szybko Ci się udało
![]() Podziwiam - naprawdę świetna robota ![]() Tak, ja zauważyłam - już wczoraj, tylko nic nie pisałam... Ten wiersz - hasło reklamowe - został stworzony dla mnie przez kolegę z wątku przed moim zdanym egzaminem, żeby podtrzymać mnie na duchu Dlatego zwróciłam uwagę na zmianę ... W II i III części było tam jeszcze napisane kto jest twórcą hasła ... W IV części zniknął już podpis kto jest autorem. Ale w tej chwili kolega już chyba tutaj nie zagląda (bo jeśli chodzi o pisanie to w tym wątku już nie pisze od pewnego czasu), więc może nie będzie Mu przykro ...[/quote] no nie powiem żebym mi się to szybko udało ![]() ![]() ![]() kolegę maxymiliana umieściłam jako autora, a siebie dopisałam jako autora upgrade'u, bo dopisałam Snickersa ![]()
![]() |
#34 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
oczywiście że szybko, nie spodziewałam się że dasz radę już wczoraj ![]() Cytat:
dziękuję baaaardzo za dopisek ![]() ![]() teraz jest IDEALNIE ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Oo kolejna część
![]()
#36 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
niniona , kajasia POWODZENIA!!!
3mamy łapki, czekamy na relacje! ![]() ![]() popieram akcje dot. nowego watku- w tym watku same sukcesy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
... choć nie Westwood
|
Dziewczyny, trzymam kciuki!
A ja jestem w nerwach, bo dziś zdaje mój brat ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
... choć nie Westwood
|
No jasne, zobaczymy czy wdał się w siostrę
![]()
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
... choć nie Westwood
|
Już nie ma po co....
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
kurczę, szkoda
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||||
Raczkowanie
|
I ja również witam drogie kierowniczki i przyszłe kierowniczki w V części wątku!
![]() Jeeeeeeeeejku!!! Ale się rozpisałyście w weekendzik! Dopiero teraz nadrobiłam zaległości i pozwolę sobie zacytować jeszcze parę wypowiedzi z poprzedniej części wątku, wtrącając oczywiście swoje 5 gr!!! ![]() CukierkowaKsiężniczko - już dziś zaczynam trzymać kciuki za Twój wtorkowy egzamin! ![]() Mój instruktor niestety też od pierwszej godziny jazd do ostatniej godziny informował mnie cały czas co mam zrobić przy każdym manewrze i samodzielności za kierownicą nie zaznałam zbyt wiele i obawiałam się, że na egzaminie nie będę potrafiła sobie poradzić z wydawanymi komendami, choć czułam się dosyć pewnie za "kółeczkiem". I Jak przed każdym egzaminem ma się pewne obawy, i stresik też się załącza! Najlepsza rada - nie dać się stresowi i pokazać mu, że nie on tu rządzi i uwierzyć w swoje umiejętności przede wszystkim! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
niniona kajasia222 powodzenia na egzaminie - trzymam baaaaardzo mocno kciuki ![]() ![]() ![]() A mnie właśnie oświeciło, że przy ostatniej prezentacji świateł na egzaminie też nie zastanowiłam się czy nie są mi potrzebne przypadkiem włączone jakieś inne światła, by zadziałały światełka "Stop" i cofania! Czyli ani pozycyjne, ani mijania nie są do tego potrzebne,bo je włączałam dopiero później ![]() 0lkaa - a ja Ci "mówię", że zdasz i nawet inaczej nie myśl, bo lincz nieunikniony! ![]() Będzie znacznie lepiej niż uważasz! Będzie naprawdę dobrze! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie czubek
![]() nie zauważyłam V części i pisałam w IV ![]() Życzę powodzenia zdającym dzisiaj ![]() Dziewczynki dajcie czadu ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
CukierkowaKsiężniczko - już dziś zaczynam trzymać kciuki za Twój wtorkowy egzamin!
![]() Mój instruktor niestety też od pierwszej godziny jazd do ostatniej godziny informował mnie cały czas co mam zrobić przy każdym manewrze i samodzielności za kierownicą nie zaznałam zbyt wiele i obawiałam się, że na egzaminie nie będę potrafiła sobie poradzić z wydawanymi komendami, choć czułam się dosyć pewnie za "kółeczkiem". I Jak przed każdym egzaminem ma się pewne obawy, i stresik też się załącza! Najlepsza rada - nie dać się stresowi i pokazać mu, że nie on tu rządzi i uwierzyć w swoje umiejętności przede wszystkim! ![]() dziekuje za rady i postaram sie nie dastresowi ja tez juz coraz pewniej się czuje za kierownica ale zobaczymy jak to na dzisiajszych jazdach moj nauczyciel oceni ![]()
#48 |
Konto usunięte
|
no i nie przychodze z dobrymi wiesciami
poraz kolejny poleglam na placu tym razem na wzieniesniu, smiac mi sie chce i plakac jednoczesnie wczoraj sie smialam i mowilam do Tz-ta, ze jesczez nigdy nie udalo mi sie zawalic na gorce i nawet nie wiem jak to jest zrobic zle i bedzie beka jak polegne wlasnie na tym, no i wykrakalam..... nie mialam sily spuscic recznego, za pierszym razem tak sie meczylam z nim, ze w koncu mi zgasl, a za drugim zapikal no i po ptakach ![]() jestem wsciekla na siebie bo egzminatora mialam wspanialego, chyba los mi chcial wynagrodzic tego poprzedniego mlody, przemily, naprawde fajny widac bylo, ze i jemu jest przykro, ze zawalilam a do tego takie ciacho mmmmm szkoda, ze tak krotko moglam sobie na niego popatrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziemy trzymać kciuki za następny raz ![]() a masz już następny termin ustalony?
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że już nowy wątek a ja przed chwilą w starym napisałam
![]() Może jutro wybiorę się na przejażdzkę autkiem. Tato ma imieniny to może pozwoli ![]() Strawberka jak możesz to zmień, bo ja zdałam za 4 razem a nie pierwszym ![]() ![]() Za prawko zapłaciłam 70,50zł, myślałam, że będą droższe ale i tak tanio nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
szkoda że Ci sie dziś nie powiodło ![]() tym bardziej że trafił sie fajny egzaminator ... Może zapomniałaś przycisnąć ten guzik hamulca ręcznego i przez to nie miałaś siły go odblokować i spuścić ... Będziemy trzymali kciuki za Ciebie raz jeszcze - wtedy na pewno się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się,nastepnym razem zdasz ![]()
![]() |
#54 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nooooo... jest to ból straszny, kiedy trafi się na fajnego egzaminatora a samemu się przyczyni do negatywnego wyniku na egzaminie. Zwłaszcza jak z egzaminatora ciacho jest ![]() Wiewióreczko i Deborah... a trzeba było się tak zakochiwać, żeby w starą część się jeszcze wpisywać?! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh ale śmiesznie wyglądał, bo się bał. Trzymał się ręką za tą rączkę nad drzwiami. On mówi, że nie może siedzieć jako pasażer, już woli być w bagażniku niż na przodzie przy kierowcy ![]() Za to mama strasznie komentuje, mówi: uważaj tutaj dół, skręć itp..kompletnie nie zna przepisów i czasami jak coś powie to ręce opadają. Gdy będzie komentować moją jazdę to chyba wkurzę się i będe zbierać kasę na własne auto, bo nie lubię gdy ktoś mi tak gada ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja słyszałam dziś że są egzaminy na 20 maja ustalane, szlag mnie trafia. Jeździłam na corsie i nic nie sprawiało mi problemu, a tu na tym puncie to ja nei wiem gaz do dechy, sprzęgło, puszczam ręczny a tu dupa... wrrrrrrrr i jeszcze tyle czeka na powtorny egzamin;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Strasznie mi przykro, że Ci się nie powiodło ![]() Coś dziś to wzniesienie okazało się pechowe dla Wizażanek ![]() Nie poddawaj się, tylko zapisuj najwcześniej jak możesz na kolejny termin. Następnym razem na pewno będzie dobrze ![]() Wykup sobie jakieś jazdy na grande punto - mnie na początku też "nie leżało" to sprzęgło... Trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
strawberka ja zdałam 4 marca w 25 urodzinki a nie 12
![]() A dziś odebrałam z samego rana prawko ![]() DZIEWCZYNY POWODZENI A DZISIAJ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2009-03-16 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Deborah100 zmieniłam
![]() CukierkowaKsiezniczka- a Ty kiedy dokładnie zdajesz? jutro czy w przyszłym tygodniu? ![]() przykro mi, że nie udało się dzisiejszym zdającym ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
niniona następnym razem zdasz wierzę w to głeboko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.