|
|
#751 |
|
BAN stały
|
czesc moje staraczki
dzisiaj czuje sie super choc dalej budze sie w nocy |
|
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
bo teraz jak zacznę cykl to sie jeszcze załapię na grudzień a wydłużony urlop macierzyński też bym się załapała bo to będzie tak samo jak w tym roku wydłużyli - czyli te osoby które w styczniu są na macierzyńskim to im też się wydłuża o 2 tygodnie. Nie trzeba urodzić w styczniu ![]() Cytat:
|
|
|
#753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeden z lekarzy mi to tak tłumaczył, że na tym polega mądrość natury, która chce nas ochronić. Jeżeli coś się nie tak rozwija to organizm chce to usunąć. Widocznie tak było dla nas lepiej. Druga sprawa to to że wiemy że jesteśmy płodne i możemy mieć dzieci- tak tez komentował lekarz. Wierze że na pewno doczekamy się jeszcze zdrowych dzieciaczków i tego trzeba się trzymać, a nie zastanawiać się gdzie popełniło się błąd bo do niczego się nie dojdzie jedynie do jeszcze większego żalu. ------------------------- Patka przepraszam za złe info i dziękuje za doinformowanie ![]() zatem może nam się uda z tym grudniem
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-03-16 o 12:35 |
|
|
|
|
#754 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
teraz juz nie obwiniam siebie kiedys obiwinialam.... Cytat:
|
||
|
|
|
#755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Mówię" oczywiście o wątku "mamusie"
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tylko tak napisałam dla dokładniejszego wyjaśnienia lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć ![]() Dla mnie nieważny miesiąc, najwazniejsze żeby się urodziło zdrowe może być i grudzień byleby wigilia była w domku
|
|
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może los będzie na przekór mnie i jak usłyszy ze mi grudzień nie pasuje to wtedy akurat dzidzia będzie. ![]() Ostatnio przeważnie los wszystko robi na przekór, więc może tym razem też ![]() ... i tak ciągle sobie powtarzam, że chce żeby @ przyszła. Jak mówiłam na odwrót to nie działało to może teraz zadziała.
|
|
#758 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#759 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
:rol leyes:, zobaczymy co nam ten cykl przyniesie.Cytat:
Dziękuję i wzajemnie odsyłam |
|||||
|
|
|
#760 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
a mnie znów migrena złapała,przez ten dziadowski kurs ![]() nie chce już tam chodzić ![]() kumpela pisala,ze kolezanka urodzila 3 dziecko ciesze sie,ale smutek jest,bo ona nic nie dbala o siebie w ciazy,paliła,piła ,dzwigała ... nawet krwawila w ciazy, bylo podejzenie,ze poroni,a ona nic nie robila,ale doczekala sie zdrowej córeczki,tu ktoś nie dba o siebie i ma,a my chcemy dbac jak najlepiej i nic niestety ta niesprawiedliwość Cytat:
Cytat:
ja zaczełam 11 cykl trochę cięzko mi,ale staram myslec się pozytywnie Cytat:
Cytat:
a co u ciebie?? Cytat:
![]() Cytat:
nie lubie jak ktoś mówi,ze czas leczy rany,to nie prawda ,to my się z czasem przyzwyczajamy do tego bólu,ale są takie dni,że rycze bo ból powraca i nigdy nie zniknie,ale uczymy sie życ z bólem
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje kochane za wsparcie
już powoli oswoiłam się z tą myślą ,że znów klapa teraz czekam na @ bo chce zacząc nowy cykldziewczyny ja się nie poddaję, poprostu nie mam silnej psychiki i jak coś mi się w życiu nie udaje to strasznie to przeżywam... no nic jakoś będzie... idę autko szorowac, muszę wyprac 7 siedzeń samochodowych ![]() Dra , Malga i inne co straciły swoje aniołeczki , podziwiam Was P.S. denerwuje mnie ten latający boczny pasek , wiecznie za mną łazi
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde ja się martwię,dziś @ już zero,wczoraj plamiłam tylko malutko,nigdy tak króttkiej i słabej 2 nie miałam,chyba musze iść do ginki,bo to mi się nie podoba
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny...
Jak dawno mnie tu nie bylo. Przybylo was troche na forum i zafasolkowanych tez .My caly czas sie staramy i nic z tego nie wychodzi ![]() Juz myslalam ze sie udalo i niestety.... Prosze o zmaine na liście last@ 13.3.2009 i ciagle jedna krecha na tescie.... Naszczescie widze ze znajome jeszcze sa..... PATKA Cco słońce słychac u Ciebie bo my tak jak kiedys mowilam juz zaczynamy remoncik i juz niedlugo na swoim ![]() BYKI BUZIOLE dla was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to może byś zrobiła test tak dla pewności, bo taka dziwna (kótka i skąpa) @ może oznaczac ciąże . trzymam kciukolea do ginki też idz , lepiej tam się zbadac ... no nic zmykam dalej pracowac |
|
|
|
|
#765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie tak jak poprzedniczka napisała... może warto zrobić test... może udało się i już bobasek rośnie w Twoim brzuszku ![]() ![]() ![]() A ginke z pewnością warto odwiedzić... Trzymam Kciuki![]() ![]() : kciuki:
|
|
|
|
|
#766 | ||||
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny cały tydzień siedzę teraz w domu i sprzątam po remoncie
pozatym dowiedziałam się wczoraj że koleżanka poroniła masakra bardzo mnie to przeraziło czy jak zajde wszystko będzie ok cały czas jak mnie najdzie to wbijam sobie jakieś brednie a tak pozatym mam 11dc i działamy sobie z Tż---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
edi25 "witajcie dziewczyny cały tydzień siedzę teraz w domu i sprzątam po remoncie
pozatym dowiedziałam się wczoraj że koleżanka poroniła masakra bardzo mnie to przeraziło czy jak zajde wszystko będzie ok cały czas jak mnie najdzie to wbijam sobie jakieś brednie a tak pozatym mam 11dc i działamy sobie z Tż"Trzymam kciuki ![]() ![]() : kciuki:![]() , aby to Twoje działanie z TŻ zakończyło się sukcesem... przesyłam trochę Ja już teraz sobie czekam czy staranka się powiodły.... ale jakoś jestem bez przekonania... choć tak bardzo bym chciała jednak zobaczyć te upragnione dwie kreseczki.... |
|
|
|
#768 |
|
BAN stały
|
ja mylse ze zobaczysz.... na kiedy masz termin @?
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#770 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam termin @ na 25 marca, będziemy razem odliczać
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
przeżyłyście takie bolesne chwile w życiu , bardzo bolesne i macie taką wielką siłę walki , choc napewno są chwile zwątpienia nie poddajecie się i dlatego Was podziwiam , mam nadzieję że mnie zrozumiałaś
ja niestety nie mam takiej silnej psychiki , każda @ przynosi mi wielką rozpacz, gdy widzę malutkie dziecko to łzy mi się same cisną do oczu , poprostu nie radzę sobie z tym , ja tak bardzo pragnę dziecka trzymam kciuki ![]()
|
|
|
|
#774 | |
|
Zadomowienie
|
oj ten mój pęcherz niedobry
chyba znowu się zaczyna. Już od kilku dni latam co chwile siusiu w nocy tez się budzę i muszę latać do łazienki. Teraz tak czuje że mam brzuch napchany a siku nie ma zaraz mi go chyba rozsadzi. Popijam ciepłą herbatkę może pomoże. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Będzie dobrze. Trzeba w to wierzyć i powtarzać w kółko. Po kolei kazda z nas ma chwile zwątpienia, wzlotów i upadków i musimy się wspierać nawzajem i podnosić na duchu
|
|
#775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do remontu już wszystko wymyslone? A co dokładnie będziecie remontować? A jak Twoje prawo jazdy?? Bo miałaś chyba egzamin jakiś czas temu i nie napisałaś (albo gdzieś przeoczyłam) jak poszło??Cytat:
![]() Cytat:
ja cały czas powtarzam o tych nasiadówkach, ale moim zdaniem one są bardzo pomocne ![]() _________________________ ____________________ Z mojego placu boju nadal cisza Moja przeciwniczka się nie pojawiła... No ją chyba pokręciło... Nie wiem co ona sobie myśli, ale krzyżuje mi plany bo juz bym chciała zacząć cykl starankowy. Zołza jedna. Jak przyjdzie w nocy to się nie nią obrażę bo nie da mi spać... A ja mam zamiar męczyć się paracetamolem... ehh, co za życie Już nawet okresu nie można być pewnym
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też wole bez gumki, ale przy stosunku przerywanym zawsze ryzyko jest, a u nas był kategoryczny zakaz zachodzenia w ciążę, potem to co prawda przedłużyliśmy ze względu na wyjazd ale tak czy siak nie mogłam zajść w ciążę ![]() Fakt ryzyko jest ale tak jak mówisz jesli sie nie planuje dziecka ale gdyby Bóg dał to byśmy sie cieszyli...to ta metoda jest rewelacyjna...wiesz ja tez się zastanawiam czy ze mna jest wszystko w porządku 2 lata seksu przerywanego i nic i nawet przez ostatnie pol rokunie patrzyłam czy plodne czy nie ...niewiem i w styczniu na całośc w dzien plodny) wedlug moich obliczen) i teraz chyba tez nic z tego:-( |
|
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym! Pozdrawiam nowe FASOLKI i ich INKUBATORKI ![]() Dziś zaobreswowałam u siebie płodny śluz (dziwnie wcześnie, ale nie ważne ![]() Mężuniu, szybko wracaj i do dzieła!
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt ryzyko jest ale tak jak mówisz jesli sie nie planuje dziecka ale gdyby Bóg dał to byśmy sie cieszyli...to ta metoda jest rewelacyjna...wiesz ja tez się zastanawiam czy ze mna jest wszystko w porządku 2 lata seksu przerywanego i nic i nawet przez ostatnie pol rokunie patrzyłam czy plodne czy nie ...niewiem i w styczniu na całośc w dzien plodny) wedlug moich obliczen) i teraz chyba tez nic z tego:-( ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Ja jutro zrobie test jeśłi oczywiście nie dostane okresu co jest niestety watpliwa sprawa w sumie jutro mo 30 dzien cyklu wiec powinien być okres i zqpewne bedzie bo dzis cały dzień mnie brzuszek pobolewał.....wiec jak jutro nie bedzie okresu test bedzie tylko formalnościa...bo jak jutro @ nie przyjdzie to pojawi sie po jutrze...czuje mende...idzie.... |
|
|
|
|
#779 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie mysl,że będzie nie tak,nigdy i tak nie będziemy wiedzieć,ja w życiu nigdy nie pomyślałam,ze mogę poronić,a tu mnie to spotkało,teraz jak zajde to na pewno będę sie bać kazdego dnia,ale mam nadzieje,ze jakoś teraz to będzie,ale strach będzie do końca we mnie chyba Cytat:
chwile bolesne były,ale trzeba żyć dalej,widzisz ja po poronieniu na 3 miesiące wpadłam w alkoholizm,bo topiłam smutki wydawało mi sie,ze to jest życie do mnie,ze wtedy nie musze myślec,byłam prawie na dnie,ale odbiłam sie ,teraz jak pomyśle,że jak moglam tak pić to az niesmak czuje jak jak mogłam,ale psychika padła i tak sie potoczylo,a ja tez wiecej sily nabralam i wiary Cytat:
ja na razie spokój z pęcherzema,le moze przez to,ze od tamtego zapalenia do dzis zawsze popijam wode z cytrynka,a to kupie soczek żurawinowy,wole pić i pić,aby pecherz byl zdrów
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie kobietki...ja mam dziś 29 dzien cyklu a 30 dnia dostaje okres...czyli jutro powinien byc i z pewnościa bedzie...całay czas w pracy myślałam o zrobieniu dzis testu ale jak tylko brzuszek zaczął boleć odpuściłam cały dzin jajniczki bolały i dół brzucha tez i juz mam te swoje humorki...i piersi...ała...idzie wredna @....jutro dam znac czy jest...jak sie nie pojawi wieczorkiem zrobie test...ale to bedzie tylko formalnośc...jak jutro @ nie przyjdzie topojawi sie w środe czuje ja...chociaz WYDAJE MI SIE ze w tym cyklu piersi bola mnie inaczej..bardziej z boku i pod spodem...i zawsze dzien przed okresem mialam juz takie upławy lekko brązowawe...a dziś nie...aj jutro sie odezwe...
Patka szkoda ze negatyw...ale skoro bez leków to może i lepiej...oby nastepnym razem sie udalo... trzymam kciuki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

ale z Ciebie silna kobieta
dasz sobie rade. Może rzeczywiście dobrze skoro nie było leków.

:rol leyes:, zobaczymy co nam ten cykl przyniesie.

tak dla pewności, bo taka dziwna (kótka i skąpa) @ może oznaczac ciąże . trzymam kciukole
cały czas jak mnie najdzie to wbijam sobie jakieś brednie a tak pozatym mam 11dc i działamy sobie
z Tż