|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper II
Witajcie!Dzis mam mega focha,pan maz mi zaskorzyl wiec zaleglam na wyrze ze zbolala mina.No strasznie mnie to wscieka,bo w sumie sobie zrobilam kuku.Zmusilam sie do dreptania,ale jakos mi nie szlo.Jeno 1034 kroczki+600 wedle krokomierza(do popoludnia).Pokrecilam sie na czyms z kolcami(a propo's jak to sie zwie
).Zenua,ale jutro zamierzam polazic po miasteczku i oczywiscie piechotka ze szkoly(do szkoly sie nie da,bo moje 7 letnie dziecie ma problemy astmatyczne,a idzie sie pod gore).Obserwuje u siebie poczatki tlumaczenia lenistwa wiec skopcie mi wielki zad literkami .Pozdraw iam cieplutko i obiecuje poprawe.
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
A dziekuje bardzo kochane za takie mile przywitanie
![]() Musze zaczac w koncu jakos cwiczyc, bo mam okropna slabosc do slodyczy .... i wszystko rosnieee a tak byc nie moze ojjj nieee )
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kopa motywacyjnego prosze bardzo wytrwałości życzę
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja od dziś planuję powrót do steppera, bo się ostatnio trochę zakurzył. Naczytałam się tyle o wspaniałych efektach ćwiczenia... Że aż nie wypada nie spróbować, bo 4 kg mam do zrzucenia
|
|
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Przyznaję się bez bicia, ze 4 dni nic nie robiłam ze swoim ciałkiem W pracy byłam całe dzionki i po prostu nie dałam rady. Ale dzisiaj będę ćwiczyła Trzeba troszkę odrobić. Zamelduję się wieczorkiem.Pozdrawiam nowe stepperowiczki i ogólnie wszystkim życzę dobrego dnia!
|
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj zaliczylam 40 min stepperka + cw. na brzuch + polprzysiady
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak chyba narazie moge sie wstrzymac z kupnem nowego stppera bo dostalam naprawiony stary
![]() tak czy inaczej wieczorkiem w koncu postepperuje |
|
|
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
...hej babeczki....wracam do waszego grona po 12 dniach totalnego nic nie robienia.....steper zarósł mi już kurzem przez ten czas, ale za 10 min ruszam...plan na dziś- stepeer (nie wiem jeszcze ile...) arms, buns i stretching...
...witam nowe steperówki
|
|
#519 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przyjechał do domku na jeden dzień z pracy z Niemiec Chciałam spędzić z nim kazdą chwilę i odpuściłam ćwiczenia.Więc dzisiaj muszę znowu zacząć ![]() Bardzo się cieszę że się na to piszesz Mam nadzieję ze we dwie jakoś damy radę![]() Cholernie trudne te cwiczenia ![]() Tak więc od dzisiaj zaczynamy odliczanie ![]() Powodzenia |
|
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
hej...jestem w sumie tutaj nowa...ostatnio dostałam stepper "chodzę" sobie na nim ale szczerze powiedziawszy to nawet nie wiem na co on działa...?? nie czuje żadnych mięśni...możecie mi wytłumaczyć co w ten sposób ćwiczę?? działa to jakos na brzuszek?? mi najbardziej zalezy na zrzuceniu "boczków" myslicie ze stepper mi w tym pomoze??
|
|
|
|
|
#521 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja zaraz biore sie za męczenie steppera a po nim a6w dzień 1 ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki.Taaaaaak,teraz sie rozjasnilo we lbie to twister!!!
|
|
|
|
#523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja melduje 1,5h steppera, ale to jeszcze nie koniec dnia więc zaraz brzuchola pomęcze
|
|
|
#524 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja właśnie skończyłam Ale muszę powiedzieć że już zwątpiłam że mi się uda przejść przez te cwiczenia.Mam problem z prawidłowym wykonaniem 5 i 6 ćwiczenia.Mam tylko nadzieję że po kilku dniach będzie trochę łatwiej ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Ach,zapomniałabym zameldować że oprócz A6W zaliczyłam dzisiaj trening siłowy na dolne partie ciała
|
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, ja juz tez po. masz racje to a6w jest tragiczne dla mojego brzucha , ale musze przyznac ze po 8min abs mialam wieksze zakwasy i w sumie nie wiem czy nie lepiej robic 8min bo mam wrazenie ze dzialaja na wieksza partie miesni brzucha. no ale narazie trzaskamy a6w moze jakies laseczki beda wiedzialy co lepsze: a6w czy 8min??
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
po tygodniu przerwy (problemy chorobowe-sprzetowe
45 stepper 10 twister 200 brzuszkow 300 scisniec agrafki |
|
|
|
|
#527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
suuupera reszta babeczek czemu sie nie melduje czyzby przedłużyły sobie weekend
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
Melduję, a jakże
dziś miałam poważną chwilę zwątpienia, wróciłam z uczelni przed 18 i ucięłam sobie 2h drzemkę bo taka padnięta byłam. Ale zmobilizowałam się i oto efekty mojej dzisiejszej pracy :- 40 min stepper - 8 min buns - 300 brzuszków - ćw. na talię
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis sie lepiej czuje ...
|
|
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Melduję się za wczoraj: 8 min. arm, abs, buns (nice and easy ) oraz 30 min stepperka.Pozdrawiam wszystkie ćwiczące
|
|
#531 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj 1 godzinę na stepperze przechodziłam
pierwszy raz mi się udało chyba ![]() Dziś powtórka z rozrywki będzie
|
|
|
|
|
#532 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Przyznaję się że nie ćwiczyłam , ponieważ dzieciaki Mi się rozchorowały i muszę im więcej czasu poświęcić. Dzisiaj już zaliczyłam brzuszki, ćwiczenia na biodra i biceps, triceps. Później sieknę 8minute legs no i stepperek zaliczę ![]() Miłego dnia i dużo ciepełka
|
|
|
|
|
#533 |
|
Rozeznanie
|
zaliczone 40min steppera , cwiczenia na raczki(biceps,triceps,ram iona) i seria brzuszkow
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm zabieram się znowu za stepper, tym razem (mam nadzieję :P) na dobre
. Powiedzcie mi, żeby wyszczuplić uda trzeba dociskać do końca czy nie? Steppować szybko czy powoli? No i jak tam z efektami w połączeniu z dietą i bez diety? Bo ja tak ciągle zaczynam i kończę, każdy odpowiada na te pytania kompletnie inaczej i już sama nie wiem. Motywacja mi siadła :P, zdecydowanie mi jej brakuje!
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Melduję :
- 60 min stepper - 300 brzuszków Nie mam dziś siły na więcej. W dodatku z dość nieprzyjemnych przyczyn muszę wracać w czwartek do domu, więc będę miała kolejną 4 dniową przerwę od steppera, bo zostawiam go na na stancji (że też musi być taki ciężki :/ ) No nic, postaram się nadrobić ćwiczeniami na brzuszek & tyłek Do juterka stepperowiczki
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wcześniej kiedy ćwiczyłaś??i jak ćwiczyłaś????
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie rzecz w tym, że czytałam na bieżąco i tamten i ten wątek, ale tak naprawdę odpowiedzi nie uzyskałam.
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy w wyszukiwarkę wpisać i wyskakują odp ja od razu znalałam..więc proszę tu masz odp jak ćwiczyć,a czy ćw działają z dietą to chyba oczywiste,że każde ćw wspomagane odpiednią,zdrową dietą wpłyną na szybszy spadek wagihttp://www.wizaz.pl/forum/showthread...e#post11210827 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ki#post8810438 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ki#post9730873 znalazłam jeszcze wiele fragmentów hak ćwiczyć... życzę powodzeni w ćwiczeniach ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-03-17 o 19:39 |
|
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
postanowilam jednak zamiast a6w robic 8min abs bo wiecej miesni brzucha po nich czuje.
a dzis melduje: 1,5h steppera 8min abs 8min legs i jak umyje gary to jeszcze zrobie 8min arms bo dzis mam jakos duzo energii to poszaleje (dziwne to troche bo dzis dostalam @
|
|
#540 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I co ja teraz sama pocznę?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

).Zenua,ale jutro zamierzam polazic po miasteczku i oczywiscie piechotka ze szkoly(do szkoly sie nie da,bo moje 7 letnie dziecie ma problemy astmatyczne,a idzie sie pod gore).Obserwuje u siebie poczatki tlumaczenia lenistwa wiec skopcie mi wielki zad literkami
.Pozdraw iam cieplutko i obiecuje poprawe.

a tak byc nie moze ojjj nieee
)

60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,,
..52.. 51.. 50.. 49. .48kg
W pracy byłam całe dzionki i po prostu nie dałam rady. Ale dzisiaj będę ćwiczyła
i ogólnie wszystkim życzę dobrego dnia!

dzieki.Taaaaaak,teraz sie rozjasnilo we lbie to twister!!!
czyzby przedłużyły sobie weekend