|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
przeglądam czasami ten watek i musze powiedziec ze opisy macie SUPER
czasami cos podkradne![]() *ja nie jestem matołem a to nie jest pacanów *powietrze pachnie jak malinowa mamba *każdego dnia dziękuje Bogu za to że Cie mam
|
#692 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
._________ . Lekcja miłości. . Strach nie zgasi świecy mojej miłości. . Kochaj mnie aż do samej śmierci a potem zapomnij. . Fałszywa miłość ?. . Ty mój słodki narkotyku . . Wezmę sobie Ciebie za męża. Co Ty na to ? . Na wszystko jeszcze raz popatrze. I pójde niewiem gdzie na zawsze. _________ Ja wiem i Ty chyba też wiesz . |
|
|
|
|
#693 |
|
Rozeznanie
|
lilyblack dziękuję
Ode mnie na razie jeden bo się spieszę ( może później coś wrzucę): Są takie dni kiedy kawa wystyga w 3 minuty.. |
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion powinnam nydee abunee Miluuu - okradłam Was, jesteście cudne
To czas kiedy trzebba powiedzieć, ze już Cię nie kocham Spojrzała w lustro i zobaczyła małą dziewczynke... Prawie byłą taka jak ona.. lecz tamta była o wiele szczęśliwsza... było prawie jak w High School Musical 2 Phi, co ja odpie..prza..m?! ![]() Było o kilka nieb lepiej niż w High School Musical Żaden Troy i Gabriella nie będą fikać ![]() Żyj kolorowo,kontroluj to i owo wolę cierpieć w ciszy.. a Twoje imię napisane na ławce w parku doprowadza mnie do histerii.
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to miłe no i ja przyznam, że okradam Ciebie ___________ jest takie jedno słowo na 'm' którego boję się trochę wymawiać. może dlatego, że ma ono w sobie za dużo prawdy. a ja wolę kłamać. zawsze kłamię. zawsze w dobrej intencji... wszystko co kiedyś było ważne, dla mnie to dziś nic wyjątkowego. za dużo dymu w pokoju. i znów nabiera on kształtów. takich znajomych... tak jakby Twoich.
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
wiedza jest grzechem.
u mnie rosną fiołki. trutu tutu. trawa szepcze na wietrze. to tylko taka gra. stłucz szybę i wyrzuć klucz. raz dwa trzy , baba jaga patrzy na oczy. ![]() przyjdź do mnie. ![]() odpadam. kłopoty to jej specjalność. dziewczynka z pozytywką. bądź moją poezją , bądź moim zaklęciem. x33 cud niepamięci. czas nas uczy pogody. niech całują Cię moje oczy. znam cię tak jak na całym świecie nie zna nikt, znam twój śmiech i znam Twój krzyk. swój bezcenny czas już od paru lat dajesz mi, zawsze chcę tak żyć. nieoceniona. nie pomogły spacery.. mieć taki deszcz gdy świeci słońce. człowiek spotęgowany człowiekiem. _______________________ chce usłyszec twój szept mówiacy "kocham", zanim stane na krawedzi tego, co nazywamy życiem. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-16 o 18:50 |
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
żadnego porządku, żadnej zgodności. Żadnej skromności ani inicjatywy. Tutaj nie można oddychać, chodzić, żyć ...
są tylko fragmenty. bezwładne przedmioty. wyście wszystko zniszczyli i niszczycie ciągle, aż zapomnieliście sami, od czego się właściwie zaczęło Czarne jej oczy, chuda twarz chodzą wciąż za mną-boje się spać... Czas, czasami go za dużo, czasami w sam raz, ale prawie zawsze za mało. Czasem jutro nas zalewa łzami, a miało być gładkie jak aksamit... taka piękna jest, po prostu rzekłbyś kicz Mówisz , że brylujesz.. ? Ale nie wszystko złoto co się świeci kotku . Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-16 o 19:12 |
|
|
|
#698 |
|
xoxo
|
Ulice są zrobione ze srebra
To nie jest miejsce braterskiej miłości to miejsce Pełne bólu i cierpienia Tam czeka na mnie lepsze życie, tak Nadal myśle o tej małej iskierce w twoich oczach I powiesz mi że jestem piękna ale to mogłoby być kłamstwo Chwilowe szczęście jest jak czekanie na nóż Więc może usiądę i będę cieszyć tym co teraz mam Jesteś moim największym kochankiem czy rozczarowaniem w życiu ? Słyszałam że masz nową Panią ? Próbowałam grać, że mnie to nie obchodzi Kiedy stałeś się takim cholernym dżentelmenem? Co ona takiego robi? Ze sprawia, że dajesz jej wszystko
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Witam
xD więc pomyslalam ze tak jednorazowo podziele się z wami moim zbiorem, wiekszość jest zebrana wlasnie od Was kobietki ;] z Wizażu więc odrazu mówię żeby nie bylo ;P Więc to te moje ulubione: Panowie paniom, panie - panom kochają , ranią , wyznają , kłamią Chcę widzieć to, co niewidzialne, dotknąć to co nietykalne... Wszystkie dni... Tyle chwil... Znów mi się śnisz... See you, breathe you, I want to be you Bezradna. Coraz częściej. W każdej sytuacji. "...To miejsce dla Ciebie, Które przynosi nam czas..." Weź, co się należy, póki jeszcze chcesz, Póki jeszcze wierzysz, co należy weź To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć. Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy duzo ważniejsze niż spokój... To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy... Wiem jak trudno jest uwierzyć kiedy wszystko traci sens. Uwielbiam zastanawiać się co będzie jutro, wiedząc, że i tak nigdy nie zgadnę... Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Tak samo znów, Bez żadnych słów Pozwalam ci Gdy chcesz tak żyć Lecz nie jest tak jak miało być Chce znów czytać z Twoich ust To co myślisz do Mnie mów Ta cisza zabiera Ci mnie... Jak mam żyć Jak mam prosić o więcej Skoro los żadnych szans nie daje mi Nie wybaczą mi kilku słabszych chwil. Nie uwierzą, że brakło mi już sił. Pójdę pod wiatr, jak najdalej gwiazdy znów wskażą mi drogę, którą do ciebie iść I nie mów jej, że zapomnieć ma.. Rozumiem ją.. Rozumiem jej świat... Noo To by bylo na tyle pozdrawiam ;** *
|
|
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
średnik i gwiazdka.
a wokół same przeszkody.. `Dlaczego życie nie miałoby być łatwiejsze, skoro jest ku temu okazja?
|
#701 | |
|
xoxo
|
Cytat:
fajnie,że dzielisz się z nami swoimi opisami ale czy możesz nie robic tego w taki sposób ?! pisz normalnie bo tego czytać sie nie da. Nie potrafię zaufać ci, przykro mi... im dłużej jestem samotna tym bardziej czuję się żałosna 5cm więcej 5kg mniej = fajny facet kawa w różowym kubku z dwiema łyżeczkami cukru ale ty przecież to wiesz na rozstanie przyniosłeś mi frezje jak mogłeś ? przecież ja ich nienawidzę!
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-03-16 o 19:20 |
|
|
|
|
#702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 | |
|
xoxo
|
Cytat:
no wyobraź sobie,że o niebo lepiej czyta się tekst normalnie napisany. sorry pokemonami my tu nie jesteśmy . don't talk to me. you're killing my dreams. // nie mów do mnie. zabijasz moje marzenia
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
kurde, dziewczyno, to nie Ty tu ustalasz zasady jak sie pisze!! każdy może pisac tak jak mu sie to podoba ;/ jak masz trudnosci z czytaniem, to nie musisz czytac.. jezuuuu ;| i co z tymi pokemonami wyjezdzasz ?! ;| yy..
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że jestem tu nieznajoma i moje kilka opisów nie zrobiły na nikim wrażenia, ale śmię prosic Was jako mistrzynie o opisy związane z poezją i kręconymi włosami (moimi) ale nie tak wprost, tylko :między wierszami". Bedę bardzo wdzięczna
* A ze swojej strony: Kto teraz dotyka krągłego końca jej ucha?
Kim się posługuje, by nie lubić świata? -Powedz mi jak smakuje gruszka -Nie wiesz jak smakuje gruszka -Nie wiem jak smakuje Tobie Nigdy nie pozwól aby przeszłość kierowała Twoim życiem, ale niech pozostanie częścią tego, kim będziesz ![]() Chcesz zobaczyć cud? Bądź tym cudem Jeśli nie nadążasz za konwersacją, to się nie włączaj Ja czuję nieśmiertelność, nieśmiertelność tworzę
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Ty nowa .!
jesteśmy dłużej tu od Ciebie wiec wybacz wiemy co sie czyta dobrze a co nie i jak juz coś plujesz to daj opis a nie się wymądrzasz i nie krzyw bo Ci tak zostanie ! opis ![]() przespieszone bicie serca,strach,niepokój...
|
#707 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jeden opisik bo sie troche nadodawalam wczesniej: Wlochate, niebieskie biedronki. |
|||
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
wcale nie jest powiedziane, że ciągle dając kiedyś coś dostaniesz.
after party - kondycja 2 % ;]wylećmy w przestworza, rozpalmy uczuć pożar... każdy nowy dzień daje nowe szanse. nadal pamiętam o tym, żeby zapomnieć. umiesz prawdę mówić, naucz się jej słuchać. gÓpi JasiÓ.
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
By Wam nie zaśmiecac wątku dam jeszcze jeden opis co mi się ostatnio spodobał: "[...] Masz wolne serce. Miej odwagę iść zawsze za jego głosem Chyba zmieniam zdanie o tych całych "dziewczynach z wątku opisy". Wiem, że to nikogo nie obchodzi, ale mam prawo wyrazic swoje zdanie. Darowałabyś sobie te złośliwości ;/
Nie jest za późno! Jest już za późno! Nie jest za późno! Edytowane przez dusia139 Czas edycji: 2009-03-16 o 19:53 |
|
|
|
|
#710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aa! więc ... pfff... "nie bede plula bez sensu" [ o bożee ;| ] bo zaraz za to ktos jeszcze na mnie wejdzie.. I choć wiemy, że świat kiedyś o Nas zapomni, wierzymy w 'na zawsze'. nawet nie chce mi sie wiecej wypowiadac na ten temat ps. krzywic tez mi sie nie zabronisz wgl.. jezu.. co za ludzie nara |
|
|
|
|
#711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() normalnie Cię kocham <3 ;**tak -.- wyjdz. -.- ---------------------------- Ciebie. Jak nikogo i jak nikt inny. Czy jeśli czujesz za dużo, zaczynasz panikować? |
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
" Chodź ze mną by sens nadać życia krokom "
w przyszłość bezczelnie patrzę ! Chodźmy razem... by wygrać lepszą przyszłość. Tak donośnie bezczelnie raz odrzucić reguły ! " Ten świat nie ma sumienia, ten świat nie chce się zmieniać " ... zawołaj mnie a będę ! Serce, które zwątpiło w istnienie dobra... " to też losu żart jest ponoć, że jak się topisz, to i tak możesz spłonąć " [mistrz metafora ! ] ______________________ <3 bo jesteście moje. bo zawsze będziecie. bo wyjątkowe, bo nie normalne takie :P bo kochamy się … bo tamto i jeszcze tamto … bo tylko taka przyjaźń to przyjaźń. ! bo gdyby Was nie było ,to nawet psycholog by mi nie pomógł
|
|
|
|
#713 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() piszemy normalnie, normalna czcionka, nie kolorujemy opisów na 100 kolorów piszemy tak abym inni mogli z łatwością przeczytać ![]() kończę tą rozmowę z pokemonem P.S. Mała, otrzyj buzie i wracaj do przedszkola opis ![]() `Ciało raz puszczone, puszcza się stale
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-16 o 20:00 |
||
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
nie mam willi, basenu, lecz mam coś z życia.
w powietrzu czuć, cynamon i emocje.. moge być Twoja supersztuką. Przeciągam strunę i pozwalam jej ponownie rozbrzmieć życie to obłęd, ale żyje je dla Ciebie. i wszystko miało się udać.. -mam pustkę w głowie -a ja mam.. -co masz? -no... Ciebie w głowie. potrzebuje Cię mieć gdzieś nie przy sobie, ale dla siebie.. ruszam z marszu do krainy cudów i fikcji, fałszu i paradoksalnych ekspozycji będę tu czekać dopóki promienie słońca zwiędną zalana szczęściem. bo ty wiesz, że mam coś w sobie, ale nie wiesz że to talent megalomania wielkości. weź no przestań skakać, nie uważam się za lepszą. im większy się sobie wydajesz ,tym bardziej malejesz mama mnie uczyła - 'nie kiecka zdobi kobietę' nie piję wódki z sokiem tylko sok z wódką znów po niezauważalnej przerwie powracam ! ; D moje kochane < 3333 bananowalska, lilyblack, Marzeniatko, miluuu, plotkaraa, TiS, dontlookdown, carmenkaa, tyshe, nee, ouu, primadonna, paajkaa, papergirl, Little Ballerina, agatee, nydee, powinnam i reszta mojego cudownego guru < 333 powalacie na kolana ! ;D
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2009-03-16 o 20:10 |
|
|
|
#715 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
nie pogrążaj się. widać właśnie jak długo tutaj przebywasz. skoro Ci coś nie odpowiada to nikt Cię tu na siłę nie trzyma a jak masz zamiar zostać to zastosuj się do reguł. bo jak widzisz My staramy się dbać o to forum,żeby syf z tego nie wyszedł. i KAŻDY pisze tu normalną czcionką. i koniec dyskusji.! _________ Rozczarował mnie świat Po prostu jestem uczulona na głupotę. A na niemyślenie to już zwłaszcza.
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
zanusiek - miło było
![]() no i słynny i niezastąpiony tekst TiS jest tu niezbędny ![]() ___________ szare ulice, szare myśli.
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to kilka cytatów z ksiażki "Samotność w sieci" ![]() Moja wieczność miała 88 dni i 16 godzin. Kochając go, nie potrafiłam mu życzyć nic złego i tym bardziej cierpiałam. Bo ja tak na dobrą sprawę nie potrafię się mścić. Tego, co zrobiłem, nie można wybaczyć. To można tylko zapomnieć.W prawdziwej depresji jesteś tak bardzo bez napędu, że nawet przeciąć żył ci się nie chce. Czasami nie płakałam. Ja nie potrafiłam nie być sama. Ja myślę, że on mnie kocha. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać. Życie toczy się dalej. Jak gdyby nigdy nic. Wtedy też świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwilę. Znowu Bóg niczego nie zauważył... Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. Nareszcie przyda się na coś ten cały Internet. Trafiło na Ciebie. Czy mogę Ci o tym opowiedzieć? Hmm....to by było na tyle. miałam zniknąć na długo... ale jakoś miło się tu wpada. i teraz... nie moge tu nie wchodzić Kocham.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-16 o 20:13 |
|
|
|
|
#718 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY OLEJCIE JA PO PROSTU, NIECH PLACZE, W KONCU SKONCZY. (: Ukradnę z Tobą księżyc.. jeszcze dziś. Cytat:
Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-03-16 o 20:08 |
||
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaszlo nieporozumienie i stwierdzilam, że to do mnie
Więc przeprszam.![]() Każdy nowy dzien zaczyna się głęboką nocą..
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
ale popędziłyście dziewczęta z tymi opisami. ;DD
nie nadążam. ![]() i przyznaj się... jak mogłeś spalić raj? nie płacz z mego powodu. jeśli mnie chcesz - przyjdź i znajdź. droga Miłości, czemu nie chciałaś być ze mną? dla mnie jesteś tylko Ty. każdego dnia pragnę Cię coraz więcej. życie zaczyna pobierać swą opłatę. wstrzymuję oddech. czasem warto usiąść nad oceanem marzeń. gdybyś mnie kochał byłbyś tu ze mną. teraz. otwórz swe serce. oddaj mi siebie. mogłabym oddać wszystko by ofiarować Ci siebie. do końca. bez reszty. uwierzę w Twe kłamstwa. tylko udawaj, że mnie kochasz. nie jesteś prawdziwy. nie możesz mnie uratować. dziś to tylko resztki kochanków strudzonych życiem. krzyk budzika, niczym potwór, woła mnie po imieniu. w cukierkowych chmurach kołysanki trwać bezustannie. nie wiem jak przetrwam bez Ciebie w moich ramionach... nadziei iskra błyśnie w nas ostatni raz. save me from the death. / ocal mnie przed śmiercią. wszyscy jesteśmy głupcami. spójrz w moje oczy. zobacz jak w środku krzyczę PRZEPRASZAM. musisz mierzyć wyżej od gwiazd. i nawet nie wiem kiedy zatopiony został statek z szarością. udając kochanie. to tyle. może coś się spodoba... ![]() agattee, Plotkaraaa, nydee, papergirl, Miluuu - UBÓSTWIAM WAS. <3
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

czasami cos podkradne

.
to miłe
no i ja przyznam, że okradam Ciebie