![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: odchudzanie od 10.o3
Od dwóch dni nie jem po godzinie 18, zwykle chodzę spać ok 3 w nocy, no i nie mogłam zasnąć a potem z głodu się rzucałam i źle spałam.Myślę, ze powinnam przesunąć godzinę na 19-20.Wczoraj zjadłam jakieś 1200 kcal.Dziś zamierzam poćwiczyć w domu.Właśnie wróciłam z pracy i za pół godzinki potakuję swoje ciało trochę.
![]() ![]() Ś:2 parówki( wiem, że nie powinnam)2 malutkie kromki chleba razowego, kawa z mlekiem bez cukru. 2 herbaty zielone i duuużo wody niegaz. O:Kotlet wołowo-wieprz. w ziołach z teflonu, ok 100 gr ziemniaków, 200 gr surówki z kapusty kiszonej i buraczków.szklanka soku pomarańczowego rozcieńczonego wodą 1:1 No i.. 2 maleńkie beziki ![]() może jeszcze zjem gruszkę albo jabłko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj zjadłam znacznie więcej niż Ty, na śniadanko 1 bawarkę, do tego 2 rzodkiewki, 1/4 papryki, kawałek ogórka, szczypiorek, pare listków sałaty i 1 kromka wasy z bialym serkiem i herbata oczyszczająca. Później długo długo nic bo zapomniałam 2 śniadania ![]() ![]() Ogólnie mam dzisiaj strasznego lenia ![]() ![]() Najchętniej to bym się położyła spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Raczkowanie
|
wreszciemogę Wam odpisac, bo mialam jakies problemy ze sroną
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
no na początek dobre i to, no ale mimo wszystko bym radzila cwiczyc normalnie w domku .. bo to naprawde nie jest wstyd a jesli chcesz shudnac nie powinnas patrzec na inne osoby.. bo to Ty chcesz sie czuc we wlasnym ciele dobrze, ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
oczywiscie ze mozesz sie przylaczyc , im wiecej tym lepiej juz to pisalam nie raz, ![]() do KahlanAmnel no ja dzisiejszy pisilek nie klamiac to zjadlam po godzinie 19stej ale to byl kogurt naturalny z platkami zboza, na sniadanie zjadlam bulke z pomidorkiem, do tego chelbek z pomidorkiem ale to licze drugie sniadanie, na obiad zjadlam zupe warzywna i do tego bulke z pasta rybną oczywiscie ciemne pieczywo, no a kolacja jogurt pocwiczylam troche na brzuch ale nie moglam juz wiecej i mialam zamiar wieczorem ale jestem tak zmeczona, ze klade sie spac tylko zaczne tu odpisywac.. ![]() zgadzam sie co do diet, to chcialabym wiedziec na czym polega South Beach, i Kopenhadzka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() co do aerobicu to ja tez zaczynam chodzic, po jakim czasie zauwazylas efekty? ze ubywa ci cm z ud itp? bo jestem bardzo ciekawa, co do diety kapuscianej to tez bym bardzo chciala bo slyszalam ze mozna schudnac, ale juz nie pamietam ile ? ![]() a co do tabletek na recepte to nie slyszalam szczerze powiem jeszcze, ? chyba ze chodzi ci normalnie o tabletki jakies na odchudzanie.. ? ;/ jak byla mowa wczesniej Therm line? ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
hmm mam pytanie ;* jakas dieta, w tym czasie byla, jak napisalas wyzej ze zrzucilas 2 kg ? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
możesz powiedziec, o co chodzi w tej diecie bo bardzo jestem ciekawa, zreszta nie tylko ja moze inne osoby z tego wątku takze.. co sie powinno jesc.? jaki efekt mozna uzyskac w jakim czasie ;* ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
no kazdy do siebie powinien ustalic godzine, o kotrej juz nie bedzie jesc :P jak ja np o 18stej koncze albo o 16stej zalezy to czasem w zoladku czuje taki glod, ale wtedy pije wode albo zjem tylko jogurt wczoraj mialam ochote zjesc cos po 22 ale mowie nie, juz nie moge ide spac zaraz :P i przezylam jakos.. wiec takie nastawienie mam ![]() ![]() ![]() a dlaczego parowek nie powinnas jesc,? pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Tak, tak była dieta
![]() No ale teraz się muszę baedziej postarać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
będe wdzięczna jesli ktoras z Was opisala diete South Beach, i Kopenhadzka ?
podala skutki uboczne np. patrzac na siebie jak stosowala , itp co powinnosie jesc jakies cwiczenia, efekty po jakim czasie jak sie czuly.? moze byloby dobre rozwiazanie bo kazda moze jest ciekawa, a za bardzo nie wie co i jak.? ;* a tymczasem ide juz, do łozka bo jestem bardzo zmęczona. Dobranoc, i do zobaczenia jutro ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() teraz wszystkie mam nadzieje uzyskamy taki efekt jak chcemy, ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- No pewnie ze lepeij latwiej razem niz w pojedynke bo tak to nie ma zadnej moim zdaniem motywacji, ;* bo tu sie skusisz na cos itp a tak to zawsze mozesz napisac tutaj swoje grzeszki i wtedy damy ci motywacje :P jeszcze ![]() co do aerobicu to ja tez zaczynam chodzic, po jakim czasie zauwazylas efekty? ze ubywa ci cm z ud itp? bo jestem bardzo ciekawa, a dlaczego parowek nie powinnas jesc,? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- do Anonimowa90o Na efekty aerobiku trzeba trochę poczekać, myślę że 3-6 tygodni ![]() Jak zaczęłam chodzić na aerobik nie mogłam na siebie patrzeć wiec nie patrzyłam w lustro tylko na instruktorkę.Po ok 3 miesiącach ze zdziwieniem zauważyłam, ze figura mi się zmieniła.Akurat była zima i nosząc ciepła odzież nie zauważyłam różnicy po ubraniach.Schudłam jakieś 6kg.Teraz znowu przytyłam mimo , że niewiele kalorii spożywam, nie jem czipsów, nie słodzę napoi, żadnej coli, nic tłustego( jesienią miałam usunięty woreczek żółciowy)moim grzechem jest alkohol i czekolada.Jestem ciągle zabiegana, chodzę na basen i aerobik. A jakie mięśnie od tego mam ![]() A parówki nie sa wartościowym pożywieniem, poza tym zawierają dużo tłuszczu.Niestety sa smaczne ![]() A kalorie licze troche na oko w internecie http://kobieta.wp.pl/kat,26231,statp...l?ticaid=17a88 dziś mi wyszło ok.1300, wczoraj 1000 kcal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() W diecie Kopenhadzkiej masz 3 posilki dziennie. Z tym, że teraz nie pamiętam dokładnie jakie to są musiałabym poszukać tej diety najwyżej jak będziesz chciała to potem Ci napisze albo na necie poszukaj ![]() ![]() ![]() Dzisiaj się ważyłam i mam już o kilo mniej ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Madziulinek, gratuluję pierwszego zrzuconego kilosa
![]() ![]() Ja dzisiaj zaczęłam grzecznie - najpierw zrobiłam 20 brzuszków, teraz zjadłam śniadanie - grahamka z serkiem wiejskim light. Dzisiaj czeka mnie jeszcze aerobik, chociaż w taką pogodę to nic mi się nie chce i wolałabym siedzieć w domu. No ale trzeba coś ze sobą robić jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
co prawda 3 dni po terminie, ale przyłaczam sie bo w sumie jestem na diecie juz od jakiegos czasu ; d
ja planuje zejsc do 44 kg, ale mam 155 wiec... wazylam 51 a teraz juz 46-47 ^^ a co dzisiaj jadlam? moj kochany brat (ktory eee schudl 15 kg) zrobil pyyyszny twarozek: pol papryki, bialy chudy twarog, szczypiorek, rzodkiewka + przyprawy i to z wasa, mmm, niebo w gebie ![]() planowalam zmieszac na 2 sniadanie jogobelle z truskawkami z otrebami ale to widzac powyzsze posty nie jest dobry pomysl ![]()
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Ja tak jak wczoraj się domyślałam nie zrobiłam nic
![]() ![]() Dzisiaj dzionek zaczęłam od płatków z mlekiem, na drugie śniadanko był serek wiejski, na obiad gorący kubek serowa z grzankami, później gruszka i marchewka. I to będzie na tyle jeżeli chodzi o jedzonko dzisiaj, może podjem troche kiwi i ananasa jak będę na ciacho wykładała, w ogóle nie sądziłam, że tak trudno będzie się powstrzymać, a ciasto tak pięknie pachnie.... mmmmmmmmm ![]() Jeszcze 30 minut i lece na stretching i ABF do klubu także przez 2 godzinki się porozciągam i poćwiczę troszkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
KahlanAmnel chyba niezbyt zdrowy ten obiad? Lepiej zjeść coś pożywnego zwłaszcza że dzisiaj ćwiczysz
![]() Ja jestem właśnie po aerobiku i padam ze zmęczenia... Dzisiaj było tak: śniadanie: grahamka z serkiem wiejskim obiad: 3 małe krokiety z pieczarkami podwieczorek: jabłko kolacja: omlet i mała bułeczka razowa Łącznie jest to około 1100 kcal więc też niezbyt dużo. A jak tam reszta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj dałam radę
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
No ja też dzisiaj dałam czadu z tymi ćwiczeniami...30 min skakałam na skakance potem godzina jazdy na rowerku no i do tego brzuszki. Poza tym naśniadanko zjadłam płatki owsiane na mleku no i zupke jarzynową i dwie pomarańcze
![]() ![]() ![]() Życze wszystkim dziewczyna spokojnej nocy ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
ja tak samo nie potrafie trzymac sie wydukowanych jadlospisow, wiec staram sie jesc miej wiecej 1000kcl dziennie, sprawidzilam sobie ile co ma kcl i tak sobie dietkuje, nie jem slodyczy<przynajmniej sie staram> nie pije piwa
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- jak ktorej sie chce czytac, niech poczyta...2 wazne rzeczy o ktorych ja przynajmnij nie wiedzialam: Jedną z najprostszych rekomendowanych technik przyspieszenia przemiany materii jest zwiększenie liczby posiłków. Jest to technika o dokładnie udokumentowanym działaniu i naprawdę godna polecenia. Częstsze spożycie mniejszych porcji pokarmu zapewnia zdecydowanie szybszą przemianę materii niż rzadsze spożycie porcji większych (przy takiej samej kaloryczności obu diet). Drugą dosyć przewrotną techniką jest po prostu zwiększenie ilości spożywanych kalorii - im większe nasze pożycie, tym rozrzutniej gospodaruje energią nasz organizm i tym więcej zużywa jej na trawienie, przyswajanie i wydalanie. Technika ta oczywiście musi być stosowana w sposób rozsądny, gdyż w procesie odchudzania istotny jest jak wiemy ujemny bilans kaloryczny - nie schudniemy więc w żaden sposób jedząc ciągle więcej niż jesteśmy w stanie spalić. Ciągłe trwanie w ujemnym bilansie kalorycznym (np. długotrwałe, ciągłe odchudzanie się) prowadzi jednakże nieuchronnie do spowolnienia tempa przemiany materii. Aby pogodzić te dwie sprzeczne tendencje, należy w kresie odchudzania stosować okresowo dni o zdecydowanie większej kaloryczności diety. Zarówno liczba tych dni w tygodniu czy w miesiącu, jak i to jak dokładnie powinny one wyglądać zależy od bardzo wielu czynników, między innymi takich jak stopień naszego otłuszczenia czy też rodzaj, ilość i intensywność naszej aktywności fizycznej. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- a ja dopiero ide cwiczyc, bo mnie zmoitywowalyscie, a na 5 do pracy pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
do Anonimowa90o Na efekty aerobiku trzeba trochę poczekać, myślę że 3-6 tygodni ![]() Jak zaczęłam chodzić na aerobik nie mogłam na siebie patrzeć wiec nie patrzyłam w lustro tylko na instruktorkę.Po ok 3 miesiącach ze zdziwieniem zauważyłam, ze figura mi się zmieniła.Akurat była zima i nosząc ciepła odzież nie zauważyłam różnicy po ubraniach.Schudłam jakieś 6kg.Teraz znowu przytyłam mimo , że niewiele kalorii spożywam, nie jem czipsów, nie słodzę napoi, żadnej coli, nic tłustego( jesienią miałam usunięty woreczek żółciowy)moim grzechem jest alkohol i czekolada.Jestem ciągle zabiegana, chodzę na basen i aerobik. A jakie mięśnie od tego mam ![]() A parówki nie sa wartościowym pożywieniem, poza tym zawierają dużo tłuszczu.Niestety sa smaczne ![]() A kalorie licze troche na oko w internecie http://kobieta.wp.pl/kat,26231,statp...l?ticaid=17a88 dziś mi wyszło ok.1300, wczoraj 1000 kcal.[/quote] no ja dwa razy w tygodniu, mialam zamiar biegac z kolezanka no ale kurcze jakos snieg znow u mnie spadl niby juz stopnial ale mimo to zimno troche.. ale moze na basen? sie zaczne wybierac? ojj nie wiem zobacze ![]() a co do aerobicu too nie wiedzialam ze az tyle mozna schudnac jestem w szoku ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
no to widze, ze efekt jest niesamowity 12kg szok :P no ale juz widze co tam trzeba jesc pewnie jakies miesko filecik bez tluszczu na czyms tam, a ja niestety obiadow nie robie tylko mama.. to bedzie kiepsko ale zaraz poszukam ;* i moze sie skusze bo taki efekt w tak krotkim czasie ;& ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() co do obiadu no to raczej goracy kubek te zupki proszkowane to zgadzam sie nie dobre, ;* ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
noo podoba mi sie Twoje zastawienie, ja dzis niestety tyle zjadlam ze szkoda slow ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
wiadomo, ze najlepsze jest to gdy sie skonczy cwiczyc albo po czasie jak sie juz widzie efekty.. to bardziej motywuje wiec gratulacje ;p a wiosna idzie idzie ;p a my ladnie zrzucamy pomalu kg ;p ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
gratuluje :P ladnie dzis dalas rade widze ;p tez bym sobie poskakala ale nie mam za bardzo gdzie bo male mieszkanko ![]() ![]() rowniez spokojnej nocy ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja niestety nie mam wagi w domu ale waze jakies 51kg a bym chciala tak 46 wazyc.. ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- co do mnie to moim zdaniem dzis za duzo zjadlam bo czuje jeszcze taki bol w zoladku, ale nie wiem czy to od jedzenia czy cos z nim nie tak wiec: I i II sniadanie: ciemne pieczywo, 2 buleczki jedna z pomidorkiem druga z pasta rybna :P do tego 0,5l wody , 1parowka i znow bulka z serkiem zoltym. obiad: bulka z serkiem szynka pomidorkiem kolacja: 2kawalki chleba to samo co na obiad i parowka do tego wypita herbata, i male porcje nestea ![]() ![]() przed spaniem ide ladnie cwiczyc ;* chociaz troche.. a jutro sobota wiec wiecej czasu na cwiczenia ;* buzkkaa ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Dziś zjadłam:
Na śniadanie: 2 kromki chleba razowego pełnoziarnistego, 2 jaja na twardo i ok. malutkiej łyżeczki majonezu do posmarowania chleba, zamiast masła, kawę z mlekiem 2% II śniadanie: jabłko i 3 kostki czekolady( ![]() ![]() Obiad: ok. 150 gram fileta z miruny( Z rodziny dorszowatych wiec dość chuda ![]() Kolacja: 2 kanapki z chleba razowego,twarożku, szczypiorku i 3 plastrów pomidora W międzyczasie kawa, woda niegazowana, herbata zielona. To wszystko.Nie liczyłam jeszcze kalorii, ale dzięki waszemu wsparciu powstrzymuję się od dodatkowej porcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem z Ciebie dumna, ![]() no ja nie wiem czy schudlam nie wydaje mi sie jakos, hmm od poniedzialku cche przejsc na diete kopenhadzka jak czytam to takie rygorystyczne ze prawie nic na sniadanie sie nie je masakra, no ale zobaczymy ? czy to podziala .? choc i tak pewnie nie wytrzymam ale bede wam oposywala co i jak.. dzis normalnie jesm jak pisalam na poczatku watku pocwicze sobie jutro tak samo a poniedzialek dieta :P nie wiem czy to dobre rozwiazanie sie zobaczy? przeszlabym od dzis na diete ale weekend wiec oczywiscie bez % sie nie obejdzie a jak bede na diecie to wtedy jednak bede musiala zrezygnowac :P na 2 tygodnie :P zobaczymy ja dzis zjadlam jak zawsze to samo, bulke z serkiem zoltym i odrobina ketchupu do tego szklanka wody niegazowanej, herbatek sobie nie zakupilam jeszcze niestety, obiadek bedzie normalny a na kolacje tez jakies pieczywo i jogurcik :P pocwicze sobie dzis ladnie jakas godzinke mysle.. :P ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Co do gorących kubków na obiad to lepsze to niż nic, nie miałam czasu nic zrobić a głodna byłam jak wilk, więc szybko zalałam sobie serową
![]() Dzisiaj jestem już po godzinie BS i godzinie "brzuch+stretching" i mam już dość na cały dzień ![]() Na śniadanko było sporo ![]() ![]() Na obiadek będzie ryba zapiekana z ziołami (bez oleju) z brązowym ryżem i brokułami a później się jeszcze zobaczy ![]() Fajnie czytać, że już trochę schudłyście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
kurde a ja się nie mogę za siebie wziąść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no fajnie sie czyta ale ja nie wiem czy cos schudlam nie wydaje mi sie ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- no ja tez jakos nie moge niby cwiczyc bede ale jakos nie mam czasu, albo mi sie nie chce.. jutro zaczynam diete wiec zobaczymy jak bedzie, pomysl ze niedlugo wakacje i ze lepsza figurka bedzie i lepiej sie bedziesz czula w soim ciele ;*
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Dzisiaj to przesadziłam z obiadem zjadlam talerz rosołu, 4 kluski z sosem do tego mięsko i kapusta pekinska w sosie czonkowym. Juz wiecej nic dzisiaj nie jem, zaraz ide pocwiczyc troche żeby to spalic bo aż czuję, że tyje :/
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zjadłam tyle co zwykle, śniadanko płatki z mlekiem, później gruszka, obiad to owoce morza z makaronem pełnoziarnistym, a na kolacje jogurt nat. i kiwi. Weekend jakoś minął bez żednych rewalacji, oczywiście za szybko i już trzeba wracać do szarej codzienności, ech.. Anonimowa tak z ciekawości, jutro zaczynasz dietę, a co na to twoja mama? Mówiłaś wcześniej, że raczej będzie przeciwna temu. Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-03-15 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no bede mowic ze jadlam albo ze zjem pozniej, ona wie ogolnie ze chce zmienic cos w wygladzie choc powtarza ze nie potrzebuje nic zmieniac.. ale wiadomo mama jak mama, chodzilomi bardziej o to ze jakies jedzenia takie robic bo to przewaznie mama gotuje obiad, a teraz jej powiem chce ogolnie zobaczyc czy naprawde takdziala jak pisza? ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
No wiesz co, tak mamę oszukiwać ;P
Jutro jak nie wymięknę to się zważę jak pójdę na fitness ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, coś wam powiem o ćwiczeniu i chudnięciu.Jak ostro ćwiczycie, to czasem waga rośnie zamiast się zmniejszać a pomimo to i tak mogłyście schudnąć.Dzieje się tak dlatego, ze mięśnie pod wpływem regularnych ćwiczeń zwiększają swoją objętość a co za tym idzie i wagę a tłuszczyku nam i tak ubywa.A mięśnie waza więcej niż tłuszcz i możecie zauważyć, ze schudłyście a ważyć cały czas tyle samo. Wiem co mówię, bo od prawie 3 lat regularnie ćwiczę.Robię przerwy podczas choroby i od maja do września( ale w tym okresie intensywnie pracuję i chudnę nawet bardziej
![]() Dziś zjadłam 1500 kcal.Wiem, że dużo ale pracowałam 12 godzin i cały czas przy żarciu( jestem kucharką ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gulasz z brzoskwiniami... mniam mniam brzmi zachęcająco, a jak to się robi? Można prosić o przepis?
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no niestety :P ![]() ![]() ![]() sama iebie bede musiala oszukiwac, bo pewnie jesc mi sie bedzie chcialo.. ![]() ![]() ![]() bo do wieczora duzoo czasu i moge przestac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już po obiadku, stwierdzam, że cały dzień nie robiłabym nic innego tylko jadła ![]() ![]()
Lenię się ![]() Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-03-16 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
A ja jestem zadowolona z tej diety. Nim zaczelam ja stosowac wazylam 80 kg schudlam do 73 no i owszem przytylam te 2 kg ale nic wiecej. Potem zas ja stosowalam no ale sie nie pilnowalam i przytylam troche wiecej. Jak już wczesniej pisałam to moim zdaniem po każdej diecie jak się nie będzie pilnowało to się przytyje. Miałam ja stosowac od wczoraj no ale ide na urodziny w sobote i nie zabardzo moge no ale od nastepnego poniedziałku kto wie
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- No i trzymam za Ciebie kciuki Anonimowa 900 i nie poddawaj się tak szybko ![]() No a co do dzisiejszego dnia to jestem z siebie zadowolona bo na śniadanko zjadłam buleczke z pasztetem i dwie franfuterki odtłuszczone no a na obiadek zjadlam sałatke owocową z małym jogurtem no i dotego ćwiczenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.