|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
zwłaszcza w takie pochmurne i zimne dni pomyśleć o urlopie ... ![]() Cytat:
dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() Na pewno jeszcze dorzuć sobie jakies procenty do wypicia I będzie juz na pewno dobrze
|
|||
|
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz tyci mi przeszlo.........
|
|
#4323 |
|
Zadomowienie
|
A ja zaraz chyba wyciągnę malibu, mleko i lód.
W ramach nowej diety wchłonęłam, zeżarłam a wręcz wszamałam paczkę m&m i dwa paluszki ptasiego mleczka. Będę nawalona, gruba, głupia (bo nie zdam egzaminu) i nadal bez mieszkania tralalalalalalalalala ![]() Czeko 21 a może samego mleczka plus ptasie i m&m? |
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko a gdzies ty ostrzezenie zalapala????
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm jakby to powiedziec, jestem wybuchowa i napisalam pare slow za duzo na watku planowanie dzidzi na 2010- gdzie glowna role gra niejaka Lucky
a ze jestem juz dzisiaj nabuzowana przez tz, to wystarczylo ze poczytalam jej wypowiedzi i nie moglam sie powstrzymac..........mode rator stwierdzil ze urazilam ineteligencje tej owej aktoreczki.......
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
dobryyy
chyba nikt nie zauwazyl mojej nieobecnosci ![]() Paulinko wszystkiego naj naj naj lepszego |
|
|
|
#4328 | ||
|
Rozeznanie
|
sto lat, sto lat niech zyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Wszystkiego najlepszego kochana Cytat:
wow ale masz fajnie, my w tym roku chyba nie pojedziemy bo kasy nie mamy ale ciesze się że wy jedziecie Cytat:
A ja piszę się na malibu uwielbiam!!!!!!!!!! A sama moge zaproponować Baileysa To co opijamy dzisiaj urodzinki paulinyizabeli??? a ja lece poczytać co ta idiotka popisała na tym watku o staraniach buziaki |
||
|
|
|
#4329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie tez planowałam jej cos nawrzucać ale się powstrzymałam Jak widzę - jest ponownie zablokowana |
||
|
|
|
#4330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was mordki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak mam wolną chwilę to przeznaczam ją w pierwszym rzędzie na moderowanie a resztę czasu na plotki. W ciągu tygodnia jestem w domu dopiero ok.1800, zjemy coś, pokrzątamy się po mieszkaniu i od razu mam ochotę legnąć się na wyro .Cytat:
. Co u pracusia? Pracuś zapracowany , dziś mi minął pełny miesiąc . Zaczęłam już robić w pełni to co mój zespół, jednak moje stanowisko ma być z czasem nieco zmodernizowane. Nadal mi się podoba, poznałam wielu pomocnych ludzi z którymi potrafię nadawać na tej samej fali.Troszkę mnie tylko męczy to ranne wstawanie, bo wychodze z łóżka po 5.00 .Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
|
|
|
#4331 | |
|
Zadomowienie
|
W Multibanku też kicha ..... chlip chlip ..... właśnie mieszkanko sobie przechodzi koło mojego nosa .... i robi jeszcze złośliwe tup tup ......
![]() Cytat:
Ale cieszę się, że lubisz to co robisz ..... ja zaczynam nienawidzić ..... zwłaszcza jak nigdzie kredytu nie mogę dostać na mieszkanie ...... jak to było szewc bez butów a bankowiec bez kasy ???? .... no może bez kredytu
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sie nie przejmuje!! spadam zoneczki na film , wylozyc sie na kanapie bo dzidzi niewygodnie juz...... do juterka
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziewczynki mam dziś imieninki
![]() I właśnie idziemy na pizzę
|
#4334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zauważyłam żeby coś kombinował ostatnio lub podpytywał co chcę ![]() no ale co on jest w solarium a ja teraz robię sałatkę i żubrówka się chłodzi a na deser truskaweczki napiszę jutro jak to się skończyło ![]() Cytat:
Cytat:
będę żyła ze 200 lat od tylu życzeń ![]() Miłego wieczorku żoneczki ja lecę do kuchni
|
|||
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, jakże mogłyśmy to przegapić
Izuś, słoneczko, z okazji imieninek wszystkiego najlepszego dla Ciebie. I żeby sąsiedzi Wam w końcu dali żyć Udanego wypadu
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj najlepszego Izuniu
no tak ja mam na drugie Iza dlatego, że się urodziłam w Izy ![]() Baw się dobrze |
|
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe z wypadu nici bo restauracja jest dziś zamknięta- no nic winko mamy i jakieś kanapki na pociechę
![]() Widzę Paulinko że Twoi rodzice zastosowali dobór drugiego imienia w ten sam sposób co moi dlatego ja mam -o zgrozo-Balbina
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego naj z okazji imienin
I udanego świętowania w domku ![]() A ja własnie sobie drineczka zrobiłam (mąż się śmieje że tak od poniedziałku zaczynam juz pić ). Mogę się podzielic - ktos chce (Pan Tadeusz z colą ) ??
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4340 | ||
|
Zadomowienie
|
100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam
100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam ... niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie nigyd nie zagaśnie a kto z nami nie wypije niech go Czeko zbije (przetrzepie )... i jeszcze jeden i jeszcze raz 100 lat, 100 lat niech żyje namNIECH ŻYJE NAM !!! A kto? - nasza paulinaizabela ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego i żeby to zachowanie męża było tylko taką przykrywką do pięknej niespodzianki i niezapomianego wieczoru urodzinowego ![]() Cytat:
My pewnie w tym roku nigdzie nie pojedziemy Cytat:
Ale przesyłam moc ciepłych uścisków i ciepłą herbatkę z soczkiem malinowym i cytrynką czekoladka79 - trzymam kciuki za kredyt. Musi się udać, takie mieszkanko nie moze Wam przejść koło nosa. |
||
|
|
|
#4342 | ||
|
Rozeznanie
|
sto lat, sto lat,..................... ... Wszystkiego naj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
1000000000000000000000000 0 Cytat:
Cytat:
ja tam tez jestem skryta pijaczka najchetniej bym codziennie cos popijała wieczorkiem A i naczytałam się postów tej laski na planowaniu dzieci masakra ale pustaczka |
||
|
|
|
#4343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi juz drinki zaczynają uderzać do głowy Tzn niby dopiero drugiego piję... Dziewczyny kochane - odciążcie mnie trochę bo się całkowicie zchleję ![]() A mój małż się własnie na mnie obraził Urządzaliśmy sobie zapasy no i wiadomo że ja przegrywałam więc użyłam zębów i ugryzłam go w nos A on mi wyskakuje że przesadziłam, obraził się i poszedł oglądac TV. A to że ja mam prawie siniaki na nadgarstkach od jego uchwytów to się niby nie liczy ?? Ech Ci faceci ![]() No ale pewnie zaraz mu przejdzie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4344 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czeko już zawija rękawki i zaczyna lepić dla Ciebie pizzę .... tylko szybko mów jaka ma być ![]() Cytat:
Ad.2 W wiadomościach się nie znają, bo u nas na Pradze WKUR***** niedźwiadki już pomykają ![]() Ad.3 Co ma wisieć nie utonie .... jak mieszkanko ma być dla nas to będzie jak nie to nie .... Proszę mi się tu nie smutać jakże mogłybyśmy nie zauważyć nieobecności naszego koffanego kotecka sierściucha ![]() Proszę się tu tłumaczyć gdzie się kotecek szwendał ..... ja rozumiem, że marzec, wiosna itd ale żeby tak znikać bez słowa ???? ![]() Cytat:
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-16 o 21:35 |
|||
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ciii, niech się nie wyda
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe no widze że wszystkie praktykujemy zapasy-u nas różnie bywa:ja też udaję że mnie mocno huknął a gdy on zbliza sie by mnie pocieszyc ja napadam jak partyzant
![]() A teraz Kamilek maluje sufit w kuchni-tak jakos wyszło: powiedzial ze zrobi mi ladna kuchnię w imieniny ![]() Co do imion miałam się na pierwsze nazywać Diana. Już to widzę Diana Balbina Ehring. Ale by mnie za to w szkole lali
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Teeee Izka ladnie to tak dopiero teraz sie ujawniac z imieniami....
My sie tam nie zapasujemy, bo ja taka delikatna jestem. Czasami moj brat mi milosc okaze i mnie tak scisnie ze ledwo oddycham, na szczescie wlasny maz mi tego oszczedza. ![]() A te znowu pija.... Widze, ze Kasienka i Gosiaczek nie sa osamotnine hehehhe. Moj maz pracuje, psiunia zmeczona legla a ja siedze i nie moge sie zmusic do napisania kilku slow do artykulu dla kumpla do gazetki.... Ech, natchnienia !!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 |
|
Zadomowienie
|
A właśnie daget jak tam spustoszenia duże po przejściu szczeniaczka przez dom?
Czy narazie spokojnie? |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
sie teraz tlumacze z mej nieobecnosci a zatem zostalam pozbawiona internetu....i to bez ostrzezenia!!!!i od czwartku czekalismy az nam oddadza, chodzilam, prosilam, potem wrecz blagalam zeby sprawdzili chociaz czemu nie dziala...no i nic...szanowny pan anglik stwierdzil ze dziala tylko my nie potrafimy obslugiwac komputera i internetu
normalnie jakby mnie z buta w dziub strzelil, ale przeprosilam za niewygodne pytanie i wrocilam do mieszkania...i dzis poszlam tam znowu i byl pewien chlopak-Polak zaznaczam- i mowie w czym problem a on mi na to ze czasem wystarczy zresetowac modem, po czym wlazl na krzeselko, odlaczyl kabelki po czym podlaczyl je jeszcze raz i co....i net dziala, a ja wyskrobalam skarge na Pana Anglika(syna wlascicielki naszego pokoju) sesese sie bedzie dzialo jutro ojjj bedzie ![]() uuuu eposik mi wyszedl |
|
|
|
#4350 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej ale mnie wkurza, że te reklamy się włączają.
Dzisiaj miałam niespodziankę, wracam po aerobicu a tu wanna pełna wody i winko na mnie czeka...superaśnie. Wystarczył duży foch i mam co chciałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)kicior ja zauważyłam, ale nie pisałam o tym witaj po przerwie![]() Cytat:
Pijemy zdrowie paulinuizabeli i Izydora naszego teżCytat:
![]() OMG już pisałam wcześniej, że dzisiaj Twoje zdrowie pijemy, ale... Izuniu kochana nie padaj przed mechanikami na kolana bądź zawsze wesoła i uśmiechnięta i niech każda koleżanka z wizażu Cię taką zapamięta O kurna...tzn śliczne imię Cytat:
![]() A mieszkanko...trzymam kciki, żeby się udało a jak nie to Suzuki będzie ![]() Ok zmykam spać, tzn jeszcze jeden odcinek Hausika pykne jak dam rade bo oczyska same mi się zamykają. Dobranocka
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

, właśnie dostałam smsa od męża, że na początku sierpnia ma 2 tygodnie płatnego urlopu i jedziemy na wczasy
zwłaszcza w takie pochmurne i zimne dni pomyśleć o urlopie ... 
wczoraj mi się kręciło w głowie, dzisiaj głowa mnie pobolewa i jakaś taka ciężka jest
dla Ciebie 

hand-made: urodzinowo na 40tkę

.
nie zauważyłam żeby coś kombinował ostatnio lub podpytywał co chcę 
100 lat, 100 lat niech żyje nam