![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Korespondencyjna przyjaciółka - też szukasz?
Czyli wychodzi na to,że "przyjaciółki" przestają być naszymi "przyjaaciółkami" z zadrości, jak tylko lepeij nam sie powodzi... echh... przykre
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Świetny pomysł
![]() ![]() tyle tu nas jest,że przydałby się chyba czat;p a dzisiejsza pogoda raczej nie nastraja optymistycznie ![]() nie wiem czy w waszych miastach też tak jest ale w moim już od paru dni:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
albo są dalej naszymi "przyjaciółkami" tylko na każdym kroku udowadniają,że są lepsze od nas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
no tak tez niestety bywa....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
ojj ja się też przekonałam że nie ma już przyjaciół a przyjaciele cie wcale nie love love love tylko mają w tym interes co i tak konczy sie na kłotni:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;11476930]aaaaa to prawda tylko ze czasami to jak sie staraja by sie pokazac mija sie tak naprawde z prawda .[/quote]
mi moja pseudo przyjaciółka tak zazdrościła tego,że mam chłopaka,że jedynym tematem na jaki chciała ze mną rozmawiać były jej podboje miłosne.. teraz się skończyło bo już nie mam chłopaka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Mhhmmm też odkąd mam Tż wszystkie się ode mnie odsunęły, żadna z nich nie ma a starałam sie przy nich morde zamykać i o nim nie mowić ale cóz
![]() jesli by było prawdziwymi przyjaciółkami to by sie cieszyły z mojego szczescia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
taaaa i jeszcze wejda w zycie z butami ,potem zadnej wdziecznosci lub jesli potrzebuje sie ich pomocy jakos ich wtedy nie ma. chyba czasami trzeba byc jednak egoista i patrzec na siebie choc na dluzsza mete to tez nie dobrze .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Teraz już chyba nie ma tak jak kiedyś... tak mi się wydaje. Przyjaciele są wtedy kiedy masz coś ciekawego do powiedzenia, bądź zaoferowania a jeśli nie? to schodzisz gdzieś tam... Ja sama osobiście tego nie doznałam ale zdążyłam zaobserwować. Osobiście nie wiem czy mam taką prawdziwą przyjaciółkę od serca bo do kogoś jest zawsze jakieś "ale" dobrze jest tak sobie pogaworzyć na forum, bo tak naprawdę nie wiemy z kim rozmwiamy i w pewnym sensie możemy się bardziej otworzyć. Dla mnie jedynym przyjacielem jest Tż. tylko przed nim potrafię się naprawdę otworzyć, a reszta???już sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Hmmm noooo dlatego ja już raczej nie mam przyjaciół bo po prostu mówilam im wprost co myśle a zwłaszcza o ich zachowaniu przez co odeszli w nieznane.. a marzy mi się przyjaciel gej, podobno świetni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;11477183]oj to ci chyba namieszala skoro nie masz chlopaka
![]() Nie..ona nic nie zrobiła...to ja odeszłam od chłopaka..ale było parę niebezpiecznych sytuacji... teraz udaje prawdziwą przyjaciółkę, bo mnie pociesza;p ciekawe jak długo... przykro mi... dlaczego ludzie sa takimi egoistami i nie liczą się z uczuciami innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a może spotykałaś na swojej drodze ludzi o innym poglądzie na życie, wyznających inne zasady moralne? Ja się czasami zastanawiam, czy są na świecie jeszcze osoby, które cenią sobie to co ja.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
te niebezpieczne sytuacje rozumiem ze z nia w roli glownej???? i smie cie jeszcze pocieszac .....pachnie mi falszem z jej strony a falsz w przyjazni to jest to co niszczy ech
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Może i tak chociaż spotykałam ludzi z różnych środowisk na szczęście TeŻet jest o podobnym rozumowaniu
![]() dziękuje Bogu za osoby Tak optymistycznie nastawione do świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;11477454]te niebezpieczne sytuacje rozumiem ze z nia w roli glownej???? i smie cie jeszcze pocieszac .....pachnie mi falszem z jej strony a falsz w przyjazni to jest to co niszczy ech[/quote]
Zazdrościła mi faceta i parę razy to okazała przy nim..ale w żadne sposób nie przyczyniła się do naszego rozstania... a pociesza bo bardzo to przeżyłam i przeżywam nadal..ale staram się unikać tego tematu;p ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() Ale czasami nawet ludzie o podobnych poglądach oceniają jedną rzecz dwojako.. Mam nadzieje,że Twój Tż taki nie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Gat, nie jest raczej
![]() chociaż raczej też nie za dobrze by było jakby ciągle myśłał w jednym kierunku ![]() niech się rozwija kulturowo i odnajduje siebie, ze tak zakozacze mądrze pisząc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
To i ja się dołączę
![]() Od czterech lat jestem w zdecydowanie męskim towarzystwie. Koleżanki były, ale jakoś tak drogi nam się rozeszły. Myślałam, że w szkole poznam fajne dziewczyny (zaczęłam w lutym), a tu w grupie same chłopy! A wiadomo są sprawy o których można pogadać przede wszystkim z inną babką ![]() Więc jakby któraś z Was chciała : mileniasta@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetnie ![]() Mi się ostatnio marzy o pójściu do teatru..ale niestety nie mam narazie z kim:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Hm do teatru..
![]() No ja bym wolała do kina, ale jak mieszkasz na lubelszczyźnie to pójde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Mazowsze, więc chyba będzie ciężko
![]() Kino mi się troszkę znudziło, ostatnio byłam już parę razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Chętnie się do was dołączę gdyż mi również brakuję kogoś bliskiego płci żeńskiej.
Przyjaciółkę miałam i chociaż niczym nie zawiniła to nasze relacje diametralnie się zmieniły między innymi przez to iż ja wyjechałam daleko, daleko na studia. Na studiach przez moją głupotę i zaborczości ex tż moje relacje z większością ludzi z znacznie się oziębiły, a niektóre wręcz wygasły. A teraz jakoś trudno jest mi to wszytko odbudować ![]() No ale suma summarum poszukuję osóbki z którą mogłabym sobie poplotkować o wszystkim i o niczym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Akguata cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
no nie spijcie
![]() młoda godzina jesioo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, zazdrość to główny problem przyjaźni.
Jak ja poznałam TŻ to próbowała mi go obrzydzić. Że za stary, że coś tam. Masakra. Potem sama poznała swojego i ucichło. Za to zaczęła porównywac. Że jej TŻ to to, albo tamto. Dramat.
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.