|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII
Witam
![]() ja dopiero z pracy, uciekam zaraz na ćwiczenia... może uda mi się wieczorkiem Was nadrobić
|
#602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11475573]sciągnęłam sobie kawałki ze "zmierzchu" i słucham teraz w kółko No... następna połknęła haczyk. Ja gram kołysankę. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Na pewno. ![]() To zapach naleśników z czerwonym winem (są takie naleśniki? ) poczuję pewnie bardzo późno... Oj czeka mnie dzisiaj maraton. Ale czego się nie robi żeby być piękną...Cierp ciało, jak żeś chciało... ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Na pewno. ![]() To zapach naleśników z czerwonym winem (są takie naleśniki? ) poczuję pewnie bardzo późno... Oj czeka mnie dzisiaj maraton. Ale czego się nie robi żeby być piękną...Cierp ciało, jak żeś chciało... ![]() Cześć Albinko |
|||
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
czy ten zmierzch był u nas w kinach???
|
|
|
|
#604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę się uczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() A co ja bym tam robiła Taka pokraka bez kondycji![]() Cytat:
Jestem pod wrażeniem No to kupie ją[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11475573]sciągnęłam sobie kawałki ze "zmierzchu" i słucham teraz w kółko przecie mówiłam.... ja juz od jakiegos czasu mam ochote kupic sobie jakąś knige po angielsku ![]() ja tak samo, taka dla 3-latków ![]() fajna [/quote]wiem i cieszę sie że takowy jest![]() Nagraj to jakoś ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- tak |
|||
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno. ![]() To zapach naleśników z czerwonym winem (są takie naleśniki? ) poczuję pewnie bardzo późno... Oj czeka mnie dzisiaj maraton. Ale czego się nie robi żeby być piękną...Cierp ciało, jak żeś chciało... ![]() Cześć Albinko ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Spokojnie... Sis, zapytaj o podstrunnicę. To jest ważne. |
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mogę usnąc ja mi coś nie brzdękoli nad uchem Cytat:
Do tanich nie należą. Zapłaciłam 170 zł i pochodziłam miesiąc ale musiałam jej ulec bo spodobała mi się od samego początku ![]() Cytat:
![]() bluzka firmy vila. Nie dość że mam mój ulubiony żabot to jeszcze w kolorze pudrowego różu ![]() na allegro 20 zł droższa jest, czyli mimo iż wydatek nieplanowany to mogę powiedzieć że zaoszczędziłam
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
no jak to co
z pałą będziesz chodziła
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetna. Sis, do policji ale do biura przecież. Tam sprawność fizyczna nie jest brana pod uwagę. Basieńka ma rację, są przyjęcia. Próbuj tam... A wiesz ilu tam facetów? Dobra, idę mumifikować... i czytać Edwarda. Bye... see you later.
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu zawsze mozesz spóbować zainteresować się. Chyba kryminalistyka cie interesuje, a jakby co to mozna chyba pokonczyć jakieś kursy.
a ja kupiłam sobie pasek do spodni snowbordowych , wiem że trochę badziewny, ale nie mogłam innego tanszego różowego znaleść. raz w Housie był super, za 4,99 , ale ja przy sobie nie mialam ani grosza. A jak wróciłam to już nie było...wieć wziełam ten. Musiał byc szmaciany i różowy.. http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=559210982 |
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu możesz już wysyłać PW
A ja spadam oglądać na wspólnej
|
|
#612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zapytam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wam szczerze polecam czytanie po angielsku. Nawet jak nie czujecie sie zbyt kmocne w tym jezyku, probujcie! Oczywiscie warto zacząć od czegoś łatwego , chociażby do Bridget Jones;-) A co do Zmierzchu, to w angielskiej ksiegarni WS Smith jest promocja, przy zakupie jednej ksiazki z tej serii, druga kosztuje tylko półceny;-) Chyba sie ludzie rzucili, boa na półkach zostało moze z 5 egzemplarzy. Cytat:
Cytat:
A co do słuzby, to masz 3lata jak w banku bycia kraweznikiem, szkoda lat, szkoda by inteligentna dziewczyna tracila w ten sposob cenny czas. Kursy np na technika kryminalistyki są dla pracownikow policji, ale nie dla cywilnych. I o tym czy pojdziesz na kurs decyduje komendant. Nie lubisz sie z komendantem, czy podpadlas, koniec marzen o karierze. Mialam kiedys praktyki w policji, widzialam to wszystko od srodka. I dalam sobie spokoj. Nie wierzcie w te naiwne filmiki w stylu W11...to jest bajeczka....a zycie i praca policjanta to ciezka robota... |
|||
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
co to wywiało wszystkich
![]() o witamy Hawa ![]() pamiętacie jak mówiłam Wam o żakiecie na ebayu którego licytację przegrałam, znowu taki jest ale sprzedawca nie wysyła do Polski ide się pochlastać chyba
Edytowane przez mmagdaa_p Czas edycji: 2009-03-16 o 20:58 |
|
|
|
#615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam...już 2 tygodnie
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11468394] a gdzie jest blondowłosy Ryszard?????[/quote] Cytat:
Cytat:
![]() Mnie niedawno TŻ obudził krzykiem: Ty....ekhem ekhem Na szczęście chyba nie o mnie chodziło![]() Cytat:
Ślicznie wyglądasz Basiu i pięknie Ci w fiolecie Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cześć Hawa ![]() Zgadzam się z Tobą w kwestii pracy w policji
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrywieczor Laleczki
alez mialam dzis znow bieganine...rano wstalam, szybkie sniadanko i pakowanie i prosto na pociag do Wawy; poniej z pociagu do mieszkanka na 10min i do szkoly. Po szkole robilam tlumaczenie z mala przerwa na zajecia popoludniu i dopiero teraz skonczylam to tlumaczenie padam z nadmiaru myslenia![]() chcialam Wam wrzucic fotke mojego slodziaka pieseczka, ale mam w telefonie... moze ktoras z Was ma mozliwosc wrzucania fotek z komorki? to bym przeslala MMSkiem i byscie tu wrzucily ![]() a teraz pedze nadrabiac to co sie dzis dzialo
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
A króluję, a jakże. Ale wątek Plotki i pogaduchy(...) podczytuję do dawna, bo tu panuje bardzo miła atmosfera. A ja lubię takie sympatyczne dyskusje;-) Poza tym padło parę zdań na temat policji a tu mój konik, więc musiałam się odezwać;-)
|
|
|
|
#618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to rzeczywiście zakręcony dzień u Ciebie ojjj ja to z techniką nie teges jestem Cytat:
![]() a tak btw orientujesz się moze ile kosztuje wysłanie listu z Uk do Polandii, tak do 1 kg
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież każdy ma 0700.....
![]() Tyy Rysiu jak taki mądry jesteś to pomóż mi ![]() Ściągnełam sobie film i napisy do niego, ale ni huhu nie wiem jak je odtworzyć
Edytowane przez mmagdaa_p Czas edycji: 2009-03-16 o 21:25 |
|
|
|
#621 |
|
Kici kici miau miau
|
Hawa masz racje niestety - moj kuzyn kest policjantem i zanim stals ie cywilem to musial przejsc setki szkolen i jest zreszta w tym naprawde dobry
|
|
|
|
#622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sa jakies przepisy na te male smakolyki??Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
baaardzo ide jesc obiad bo jeszcze dzis nie jadlam![]() tak! zaraz wysylam jak dotra to wrzuc na watek Kochana ![]() a ja pedze szykowac i jesc obiad, bo z glodu juz nadrabiac nie mam sily
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Serenitko, ponieważ MK się ożenił to ja przerzucam się na tego MZ (
)Możesz zacząć działać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce Cie mieć potem na sumieniu a ja mam ochotę na sałatkę grecką mam wszystko oprócz sałaty
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Asiaku, daj jeszcze raz link do Twojego sprzedawcy Zmierzchu
|
|
|
|
#627 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod koniec zeszłego roku dużo osób brali do policji. Moja koleżanka się załapała i jest bardzo zadowolona. Mnie koniecznie koledzy chcieli przerzucić, ale ja się nie dałam. ![]() Cytat:
![]() Chyba musimy zapytać Ciebie jakie masz jeszcze koniki, żebyś się częściej tu wypowiadała. ![]() Ja czytałam Harrego P. po angielsku. Dziewczyny nie wierzą we własne możliwości.A co można polecić takiej Anusi, która uwielbia horrory, widok krwi Ją nie przeraża itd.? Ja bym poszła coś w tym kierunku. Przynajmniej robiłaby coś, co lubi, co Ją pasjonuje... Hmmm... sama myślę co można byłoby Anusi polecić... Cytat:
![]() A Ty jak mój burmistrz, struś pędziwiatr. Cytat:
Jeszcze nie wiemy. Cytat:
Wygrzałam się półtorej godziny pod tą folią... Czuję się świetnie, ciało miękkie, wygładzone. Super sprawa. A ten balsam pachnie przepięknie. Nie przypuszczałam że może tak pięknie pachnieć... Ma idealną konsystencję. |
|||||
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór,
czytam i widzę, że Blond - Rysiek będzie akustycznym Hendrixem Jak radził Chisaczek - zerknij sobie podpis
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

) poczuję pewnie bardzo późno... Oj czeka mnie dzisiaj maraton. Ale czego się nie robi żeby być piękną...

Taka pokraka bez kondycji
No to kupie ją