|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń.
no właśnie więc coś przeoczyli. koniecznie do nich napisz, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Powystawiałam co się dało na All i jak coś się sprzeda to chyba zdecyduję się na tą: http://etorebka.pl/s03.php?f=0159 i/lub http://etorebka.pl/s03.php?f=0172
![]() A tej to nie widziałam wcześniej jak przeglądałam nowości ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0113
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak się prezentuje na żywo. Zamówiłam ją głównie ze względu na intensywny fiolet. Mam nadzieję,że będzie taki w rzeczywistości. Powiem szczerze, że na zdjęciach w realu, które wklejały dziewczyny Andi wygląda gorzej niż Emili, robi wrażenie takiej "sflaczałej". |
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Ta mi umknęła jako nowość, chyba że to staroć a jam gapa. I tak mi sie nie podoba
http://etorebka.pl/s03.php?f=0109# |
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja też gapa, bo też jej nie widziałam wcześniej. |
|
|
|
|
#3756 |
|
BAN stały
|
Nie wiem właśnie, że liya czy simona, trochę się obawiam, że liya może być za krótka, a ja lubię dłuzsze paski. Widzę ją wprawdzie na manekinie, który niby ma 175, i wygląda ok, ale dewi np. za krótka na mnie. Susannah, ile masz wzrostu, bo ja prawie170?
W kazdym razie, jeśli nie dostanę łańcuszków, a może byc ciężko, to mają do wyboru setki kółek, więc w sumie nie problem zrobić pasek ;-). No nie chciałabym jej oddawać. A polin oddaję, cała jakaś takaś twarda, niemila. ![]() Kurczę, a może jednak ta simona? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cosma, andi nie prezentuje się gorzej, jest większa, to jest u niej na +. Co do szarości na żywo wydaje mi się, że szara andi ładniejsza odcieniem od szarej emili, jaśniejsza. Ale może to mi się cos bredzi teraz przez sztuczne światło. A co do fioletu obawiam się, że może nie być taki mocny, ja się zastanawiałam, czy czerowna nie będzie za wściekła, a ona taka w sumie ni to malinowa, ni to, kij wie . No nie taka nasycona czysta czerwień, bynajmniej.---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Widzę, że podnieśli cenę simony do 120. Szkoda trochę, że ona nie jest w granacie. |
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item585073758_czar...najtaniej.html
dla zainteresowanych czarna emili Ehh, ja zamiast się uczyć to szukam i oglądam torebki :P Takie już uzależnienie:P Edytowane przez Sonka87 Czas edycji: 2009-03-16 o 23:00 |
|
|
|
#3758 |
|
BAN stały
|
http://www.allegro.pl/item583731756_...u_vitello.html tu też.
Btw, swoją drogą, oryginał jest super. I jedyne 1200 $.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-03-16 o 23:14 |
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
Jest super <marzyciel>
|
|
|
|
#3760 |
|
BAN stały
|
Jeszcze żeby kosztowała 1200 zł.
Dobijające, że przez walutę to co dla jednych średnim luksusem, dla drugich już niezłym luksusem. ![]() Chyba się nauczę robić sobie skórkowe torebki. ![]() No. To ja już decyzję podjęłam. Oddaję polin i dewi, nie będę kombinować z nią, i wezmę sobie niebieską simonę. Aga. Z Twoich propozycji podobają mi się tylko simona, liya i emili (wiem, wiem, powtarzam się ).
|
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Hultaj a mogłabyś wkleić fotki swoich zdobyczy?
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się najbardziej, z tych co wymieniłaś podobają te: http://etorebka.pl/s03.php?f=0154 http://etorebka.pl/s03.php?f=0145 (wszystkie kolory są super) Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-03-17 o 08:53 |
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie - przecież jest jeszcze granatowa, biała i czarna.I wszystkie są dostępne.
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam się i moja będzie Liya, małą torebkę kupię sobie w jakiejś sieciówce
Przejrzę szafę i zadecyduję jaki kolor. Mam czarny trencz na wiosnę, ale jeszcze planuję zakup jednej kurteczki, nie wiem w jakim kolorze, więc wstrzymam się z zamówieniem ![]() A zobaczyłam zdjęcia Liyi na modelce i faktycznie duża
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Większość tych toreb jest duża. Za duża jak dla mnie.
Też siedzę z linijką i dumam. Szukam torebki dla muter na dzień matki, bo mi płacze od paru dni, że ta co jej kupiłam lata temu ma zepsuty zamek, a taka super była. Wybrałam parę opcji, ale mam zgryza, bo wszystkie duże... Macie dziewczyny którąś z tych? |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3768 |
|
BAN stały
|
Moglabym, powklejam.
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na etorebkce jak coś nie jest dostępne to na stronie nie widnieje a tak przy okazji ta granatowa jest |
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Niestety efekt z oglądania nie taki jak się spodziewałam. Poz. 1 - Sally - jest bardzo miękka, zupełnie inaczej wygląda niż na stronce; Poz 2 - Cassia - ma tylko jedną kieszeń, więc muszę podumać. Poz. 3 - Isabeli - fajna, ale nikt nie dał zdjęcia z torbą na sobie, więc nie widać jak to wychodzi w efekcie końcowym, a ona jest długa aż na 44cm.Za to spodobała mi się Timi. Ma przedziałek, pasek, nie wiem tylko czy nie za długa dla mojej rodzicielki.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-03-17 o 11:05 |
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to polecam Ci ten model - Milla - jest prześliczna na żywo |
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam są real zdjęcia tych torebek. Ja wzięłabym drugą czyli Cassi - nie dość że ładna, nie za duża to jeszcze cena ok ale z tego co widze nie mam jej już w sklepie ale moge polecić czy Nene: http://etorebka.pl/s03.php?f=0086 mam taką ale niebieską - wygląda jak naturalna skóra, pięknie wykonana, średnia wielkość ale pojemna, zgrabny fason - z tej będziesz naprawdę zadowolona i Twoja mama też ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- chyba nie ale ja też nie jestem fanką obić metalowych i zbednych dodatków a te naprawdę mi nie przeszkadzają - nie rzucają się w oczy torebka jest naprawdę śliczna i ten kuferkowy fason |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nene mi się nie widzi niestety, z kształtu. Ale dziękuję. ![]() Ps. O co chodzi z tymi kodami rabatowymi, które macie w podpisach?? |
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo widnieje tyle ze nie mozna dodac do koszyka ![]() ja tak mialam wczesniej jak chorowalam na szara emili a w koncu jak dodali torebek zdecydowalam sie za namowa dziewczyn na andi i jestem mega zadowolona ![]()
|
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
: http://etorebka.pl/s03.php?f=0081 przepraszam za zamieszanie - weszłam w wyprzedaż i jej nie mogłam znaleźć ale w zakładce sklep jest - dziwne w każdym bądź razie można ją kupić i myślę że to najlepszy wybór - naprawdę ładna i w niskiej cenie ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Kod działa w dwie strony - może go używać nieskończona ilość osób i zawsze dostają 5 % zniżki a kwota zniżki trafia na Twoje konto. Tzn. gdybyś kupiła torebkę za 100 zł to zapłacisz 95 zł a 5 zł czyli kwota zniżki zasili konto dziewczyny z której kodu skorzystalaś. Jak będziesz miała swój własny kod to inne dziewczyny będą z niego korzystac i zasilać Twoje konto. Oczywiście kwota którą uzbierasz na swoim rabatowym koncie obniża cenę zakupu torebki Mam nadzieję że coś się daz tego zrozumieć
|
||
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za objaśnienie. |
|
|
|
|
#3780 |
|
BAN stały
|
Hm, tzw. urok tej torebki to właśnie i te metalowe narożniki. :P Tak sądzę. Nie, raczej się nie da tego pozbyć, pewnie bedą dziury. A co do układania się, cieżko wyrokować, na fotach tu widnieje emili sztywna jak oficer a ta moja bez problemu się zagina (a w 1 chwili sądziłam, że będzie cięzko), i przypuszczam, że te torebki co sie mają zaginać, to się zaginają, muszą tylko mieć chwilę by dojść do siebie po wyprowadzce z pudla (jak znam zycie > fot to od razu po wypakowaniu)
i po prostu trzeba im pomóc sie zagiąć , czyli jesli ktoś mało uzywa, to żeby nie leżała jak jej pasi, tylko leżała przygięta itd.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Dobijające, że przez walutę to co dla jednych średnim luksusem, dla drugich już niezłym luksusem.

Też siedzę z linijką i dumam.