|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana masz ta fryzurke powiekszona moze? i z innego profilu? jest boska ! zakochalam sie w niej
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
bardzo ładnie w niej sie prezentujesz!
STRIPpI gratuluje działeczki mogę uwierzyć w to jak sie cieszycie! Cytat:
napuszone to miałam na mysli, że wyglada jakby było ich więcej jak powyzej na zdjeciach.Uwazam że do takich loczko i fryzury to trzeba mieć odpowiednie włosy,przedewszystkim gęste żeby ładnie wyglądaly albo profesjonalna fryzjerka ktora to zapewni a moze jakaś dopinka z włosa?
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zjadlam czekolade prawie cala sama ! szok! Kochane macie może rozpiskę co trzeba do ślubu kupić... co załatwić.... kosztorys itd...? bo boję się, że o czymś zapomnę.
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Ja oczywiście znów "pisze prace:" czyli robie tysiac rzeczy na minute zeby tylko nie pisac ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zaaabcia - gratuluje swietnego wyboru! to jest to co mialo byc - piekna zdobiona gora i prostu dol! wygladasz slicznie. A co wazniejsze jaka niespodzianke zrobisz TZtowi ![]() strippi - ja kiedys buszowalam po necie i znalazalam takie kilka stron z kalkulatorami slubnymi. Moze to Ci sie przyda - tam jest wypisane co trzeba zalatwic. http://slub-wesele.pl/slub/koszty.html http://www.firmyweselne.pl/kalkulator1/kalkulator.php http://kalkulatorkosztow.przewodnikmp.pl/ albo te strony: http://www.sluby.lublin.pl/portal/in...=135&Itemid=51 http://forum.e-wesele.pl/index.php?a...e;topic=2015.0 Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-17 o 12:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno skorzystam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#727 | ||
Raczkowanie
|
azzis Bardzo ładnie wyglądasz
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie, choć jedna z forumek - wanilianna (czy cos takiego :P) wkleiła fotkę na ostrowieckim forum swoich włosów i jej loczki bardziej mi się podobaja. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak z innej beczki...zachciało mi sie ciata francuskiego ale kompletnie nie wiem co można z niego zrobić na obiadzić , szukam po necie ale nic nie przypadło mi do gustu oprócz parówek w ciescie ale to raczej nie na obiad...macie może jakiś pomysł?
jesteśmy ze sobą od 28-04-2006 ![]() zaręczyny 28-04-2008 ![]() ten szczególny dzień 06-06-2009 o 16.oo ![]() ![]() Edytowane przez kotekMamrotek Czas edycji: 2009-03-17 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Sprobuj zrobic dorsza w cieście francuskim, podsmaż pieczarki z cebulka i pietruszke dodaj i troche startej skorki z cytryny , na kawałki ryby daję te pieczarki i zawijam takie male kwadraciki, potem do piekarnika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje dziewczyny jeszcze znalazłam na forum przepis ze szpinakiem, może też byc niezłe ![]()
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
np dopiero sobie przypomnialam ze winietki na stol potrzebuje i poduszeczke na obraczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Proszę teraz MOCNO trzymać kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny pochlebne, jak i za te mniej pochlebne opinie nt. fryzury.
Czekam na Wasze próbne fryzurki.
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mi chodzi o takie dodatki trzymam !
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
strippi gratuluje zakupu działki ![]() Cytat:
Jak ja się ciesze, że nie musze za noclegi płacić ![]() super wybór, wygladasz b. ładnie ![]() zatem trzymam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzwonilam dzisiaj do wlascicieli i dopwiedzialam sie, ze oni 7 kwietnia maja impreze, i musza zdazyc, powiedziala pani ze robotnicy ja zapewniaja ze do 7 kwietnia zdaza ze wszystkim, sciany w srrodku maja byc malowane, bo tapeta miala juz 9 lat, a nie chca klasc nowej, wola farbe... pani powiedziala, ze otynkowany bedzie sam parter, a pietro ktore dostawiaja no to niestety nie, ale dol ma byc otynkowany z zewnatrz nawet nie wiecie jak mi ulzylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czemu nie bierzecie koscielnego? myslalam caly czas, ze wy koscielny bierzecie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
specjalista ds. kadrowych
dzięki Baja, ale juz nie trzeba, bo dostałam szybko odpowiedź ![]() Wiedziałam ze najblizsze 3 miesiace będą przesadzone, a dzisiaj dostaję telefon ze zwolniło sie miejsce ![]() ![]() Aguś ![]() ![]() Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-03-17 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
agus - to dobrze ze masz spokojniejsza glowe juz
![]() A ja dzis wplacilam zadatek fotografowi i kolejna rzecz do przodu! W piatek idziemy do poradni! Ale teraz musze pisac ta nieszczesmna prace i uczyc sie na kolokwium na sobote ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
gold-fish juz doczytalam dlaczego nie bierzecie koscielnego, to jest wasza sprawa i wasze podejscie, dlatego nie bede nic pisac
![]() dziekuje za slowa otuchy ![]() katunia dzieki' to skoro mi tak ladnie pomagacie moze i pomozecie mi teraz, mam problem dotyczacy kupna bizuterii, nic tutaj nie ma, co bym chciala, mama na mysli moje miasto, sklepw jest w pin, ale to nie to co ja bym chciala.... i teraz w sobote siostra mojego tz jedzie znowu do rzgowa po swoja suknie jakos swiadkowa-siostra chce ladnie wygladac wiec jedzie tam z mezem i corkami na zakupy i zastanawiam sie czy nie jechac z nia, nie musze wcale chodzic z nimi po claych halach, moge sama tz nie chce jechac bo to strata calego dnia wg niego, a mam wyjscie albo jechac z jego siostra i wtedy kupic bizu i buty na poprawiny przy okazji albo jechac z siosta moja, ktora przyjedzie tydzien przed slubem i wtedy kupic biuzu, mianowice 17 kwietnia... bo ona jedzie kupic sobie sukienke, jej tesciowa, i siostra na poprawiny boje sie, ze moze byc troche pozno i wtedy jak nic nie kupie bede kleła wnieboglosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziekuje wszystkim za opinie na temat mojej sukni
![]() ![]() bardzo sie ciesze sie uwazacie ze dokonalam dobtrego wyboru ![]() ![]() no i jeszcze do tego sprawie TZetowi niespodzianke ![]() wklejam tez zdjecie tylu sukni z zapietym trenem ![]() mam tez filmik ... ale tutaj chyba nie da rady wrzucic ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-03-17 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Suknia super. Tył razem z wiązaniem super wygląda i gorset mi się strasznie podoba. A najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
pytane do dziewczyn ktore maja suknie ecri ...
jaka bizuterie bedziecie miec? bo ja mysle o takiej... jak myslicie? aaa i czy z butami bede mala problem? ![]() http://butik.bialamagia.pl/471,bagdad.html .
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Nie na dążam za wami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się nie podoba ta kolia na szyję (wolę takie przy szyi, bez tego zwisającego elementu). A ja na szyję nie będę miała nic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.