produkty do włosów firmy NISIM - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 07:53   #91
nisim
Raczkowanie

Dot.: produkty do włosów firmy NISIM

Stosowanie samego szamponu ma również sens, ponieważ tak jak Pani zauważyła oczyszcza skórę i ułatwia w ten sposób wchłanianie substancji powodujących przyśpieszenie wzrostu. Odżywka ma również niektóre z tych składników ale jej działanie jest raczej skierowane na wygląd włosa, jego gładkość, jedwabistość, nawilżenie, zapobieganie elektryzowaniu, zabezpieczeniu przed promieniami UV.
Jeśli Pani bardzo brakuje odżywki proszę skontaktować się telefonicznie z biurem NISIM.PL i powołać na forum wizaz.pl, umożliwimy Pani zakup samej odżywki FASTu.

Edytowane przez nisim
Czas edycji: 2009-02-27 o 07:54
nisim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 14:33   #92
Rockbunny
Raczkowanie

myłam juz 2 razy i strasznie sypią mi sie po tym włosy!!! w dodatku są wysuszone i szorstkie.

(jakie wspaniale nawilzone były po myciu odzywką... )
pielęgnuję loki wg CG
nie farbuję
jem mało a często
hulam hopem
IM MNIEJ TYM LEPIEJ, działa na wszystko!
Rockbunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-28, 12:31   #93
niutka1
Wtajemniczenie

Hej, ja własnie wczoraj odebrałam NIsim, zestaw fast... umyłam na razie 1 raz- jak na ten 1 raz jestem zachwycona... odzywka działa tak, że nie musiałam uzywac prostownicy
szampon- miałam wrażenie lekkiego "pobudzenia" skóry głowy
co do porostu, to wiadomo o efektach wypowiem sie dopiero jak mi sie skoncza opakowania.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-28, 21:41   #94
mistrzIma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nisim Pokaż wiadomość
Stosowanie samego szamponu ma również sens, ponieważ tak jak Pani zauważyła oczyszcza skórę i ułatwia w ten sposób wchłanianie substancji powodujących przyśpieszenie wzrostu. Odżywka ma również niektóre z tych składników ale jej działanie jest raczej skierowane na wygląd włosa, jego gładkość, jedwabistość, nawilżenie, zapobieganie elektryzowaniu, zabezpieczeniu przed promieniami UV.
Jeśli Pani bardzo brakuje odżywki proszę skontaktować się telefonicznie z biurem NISIM.PL i powołać na forum wizaz.pl, umożliwimy Pani zakup samej odżywki FASTu.
Bardzo dziękuję za odpowiedź
mistrzIma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 14:15   #95
aven
Raczkowanie

witam, chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat ekstraktów stymulujących nisim,jak ich używać, ile minimalnie ml jednorazowo, czy działa na włosy rozjaśniane? czy ma wpływ na kolor włosów?jak długo należy go wmasowywać?

czy jeśli nie działał na mnie zestaw nisim fast to warto jest inwestować w ten ekstrakt stymulujący?

Edytowane przez aven
Czas edycji: 2009-03-01 o 18:11
aven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 08:17   #96
nisim
Raczkowanie

Jakiego efektu spodziewała się Pani po zestawie FAST? Bo FAST jest stworzony do przyśpieszenia wzrostu włosów poprzez dostarczenie niezbędnych aminokwasów do mieszka włosowego i do wrażeń estetycznych poprzez poprawienie kondycji włosów, ich wyglądu. Pierwsze efekty powinny być widoczne po miesiącu stosowania produktu.

Ekstrakt nie jest produktem zastępującym FAST. Przede wszystkim powinien być stosowany w zestawie z szamponem odpowiednim do rodzaju skóry głowy, a po drugie - w przypadku nasilonego, nadmiernego wypadania włosów spowodowanego np. łysieniem androgenowym, rozchwianiem gospodarki hormonalnej, zniszczeniem cebulek włosowych zabiegami chemicznymi itp.
Ekstrakt dostarcza substancji organicznych hamujących działanie agresywnego hormonu DHT (dwuhydrotestosteronu) w obrębie receptorów mieszka włosowego, dostarcza analogu DHT (nieagresywnego), który na zasadzie inhibicji konkurencyjnej wymienia się miejscem z cząsteczkami DHT powodującymi wypadanie włosów.
Ekstrakt dostarcza substancji neutralizujących enzym Alfapięcioreduktazy wydzielany przez nasz organizm, a który po połączeniu się z testosteronem powoduje powstanie właśnie tego "niedobrego" DHT, odpowiedzialnego za wypadanie włosów.
Generalnie: ekstrakt pobudza uśpione mieszki włosów do stymulacji nowego włosa działając w sposób wyżej opisany.

Ale żeby ekstrakt działał, potrzeba przygotować skórę głowy do jego przyjęcia. Musi być czysta, odtłuszczona poprzez zastosowanie szamponu NISIM. Szampon poza tym w zależności od rodzaju powoduje inne działania, np. stymuluje prace gruczołów łojowych, utrzymuje odpowiednią ilość mikroflory bakteryjnej na skórze, odpowiednie PH, niszczy grzyby drożdżakowe odpowiedzialne za powstawanie łupieżu no i dodaje substancji budulcowych i energetyzujących, pielęgnujących, wszystkich, których nie transportuje ekstrakt.
Co do dawkowania ekstraktu. Zakrapla się go bezpośrednio na skórę głowy pomiędzy włosy w ilości 10-15 kropli na powierzchnię o średnicy ok. 3 cm w miejsca przerzedzenia włosów spowodowanego nadmiernym wypadaniem włosów.

Stary 2009-03-02, 09:02   #97
aven
Raczkowanie

Cytat:
Jakiego efektu spodziewała się Pani po zestawie FAST? Bo FAST jest stworzony do przyśpieszenia wzrostu włosów poprzez dostarczenie niezbędnych aminokwasów do mieszka włosowego i do wrażeń estetycznych poprzez poprawienie kondycji włosów, ich wyglądu. Pierwsze efekty powinny być widoczne po miesiącu stosowania produktu.

Ekstrakt nie jest produktem zastępującym FAST. Przede wszystkim powinien być stosowany w zestawie z szamponem odpowiednim do rodzaju skóry głowy, a po drugie - w przypadku nasilonego, nadmiernego wypadania włosów spowodowanego np. łysieniem androgenowym, rozchwianiem gospodarki hormonalnej, zniszczeniem cebulek włosowych zabiegami chemicznymi itp.
Ekstrakt dostarcza substancji organicznych hamujących działanie agresywnego hormonu DHT (dwuhydrotestosteronu) w obrębie receptorów mieszka włosowego, dostarcza analogu DHT (nieagresywnego), który na zasadzie inhibicji konkurencyjnej wymienia się miejscem z cząsteczkami DHT powodującymi wypadanie włosów.
Ekstrakt dostarcza substancji neutralizujących enzym Alfapięcioreduktazy wydzielany przez nasz organizm, a który po połączeniu się z testosteronem powoduje powstanie właśnie tego "niedobrego" DHT, odpowiedzialnego za wypadanie włosów.
Generalnie: ekstrakt pobudza uśpione mieszki włosów do stymulacji nowego włosa działając w sposób wyżej opisany.

Ale żeby ekstrakt działał, potrzeba przygotować skórę głowy do jego przyjęcia. Musi być czysta, odtłuszczona poprzez zastosowanie szamponu NISIM. Szampon poza tym w zależności od rodzaju powoduje inne działania, np. stymuluje prace gruczołów łojowych, utrzymuje odpowiednią ilość mikroflory bakteryjnej na skórze, odpowiednie PH, niszczy grzyby drożdżakowe odpowiedzialne za powstawanie łupieżu no i dodaje substancji budulcowych i energetyzujących, pielęgnujących, wszystkich, których nie transportuje ekstrakt.
Co do dawkowania ekstraktu. Zakrapla się go bezpośrednio na skórę głowy pomiędzy włosy w ilości 10-15 kropli na powierzchnię o średnicy ok. 3 cm w miejsca przerzedzenia włosów spowodowanego nadmiernym wypadaniem włosów.

Nie jestem pewna czy się dobrze zrozumieliśmy, pytałam o ekstrakty : żelowy i alkoholowy http://www.nisim.pl/nisim stymulujące - miałam nadzieję, że stanowią one zamiennik szamponu i odżywki nisim fast - idealny dla osób , które nie mają potrzeb i nie muszą myć głowy codziennie tak jak ja. Mam to szczęście ,że wystarcza mi mycie raz na 4-5 dni, a stosowanie nisim fast, od którego przede wszystkim oczekiwałam przyspieszenia wzrostu włosów było dla mnie męczące. A mimo 2miesięcznej kuracji i powtórzenia "terapii" nie spełnił w tym względzie moich oczekiwań gdyż mam wrażenie, że nie zwiększył wzrostu włosów. Z drugiej strony miałam nadzieje , że wyżej wymienione produkty opierają się na innych składnikach i mogą zadziałać na moich rozjaśnianych włosach, a jednocześnie nie wymagają dodatkowego używania szamponu codziennie , a jedynie dwukrotne wcieranie w ciągu dnia. Byłabym bardzo wdzięczna za rozwianie moich wszelkich wątpliwości.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 12:14   #98
niutka1
Wtajemniczenie

Czy oprócz zestawu Fast moge jeszcze stosować na moje włoski naturalne odżywki z żółtka, olejku rycynowego i cytryny...

Pisał Pan powyżej, że Nisim Fast oparty jest na naturalnych składnikach, rozumiem więc, że nie będzie wchodził w niepożądane reakcje z ww składnikami maseczki

Maseczkę na włosy naturalna robie sobie 2-3 razy w tygodniu, po jednokrotnym umyciu włosów szamponem ( w tym wypadku byłby to Nisim Fast), zostawiam na godzinkę lub więcej czasu, następnie zmywam szamponem (czyli byłby to Nisim Fast) i nakładam odżywke (czyli byłaby to odźywka z zestawu Fast) -

moje pytanie jest, czy nadal moge stosować moja naturalną maseczke, czy lepiej zaprzestac jej stosowania na czas mycia Fast- jednak chciałabym Fast wprowadzic jako moje stałe kosmetyki do włosów, więc chciałabym wiedzieć, jak to jest z tym stosowaniem domowych maseczek z naturalnych składników w przypadku pielegnacji zestawem Nisim Fast. ???
Stary 2009-03-02, 21:13   #99
nisim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aven Pokaż wiadomość
Nie jestem pewna czy się dobrze zrozumieliśmy, pytałam o ekstrakty : żelowy i alkoholowy http://www.nisim.pl/nisim stymulujące - miałam nadzieję, że stanowią one zamiennik szamponu i odżywki nisim fast - idealny dla osób , które nie mają potrzeb i nie muszą myć głowy codziennie tak jak ja.
Ekstrakty nie są zamiennikami szamponu i odżywki FAST, mają zupełnie inne przeznaczenie i działanie, które opisałem wcześniej.
Zestaw FAST tylko przy regularnym i częstym stosowaniu dostarcza odpowiedniej ilości aminokasów koniecznych do szybszego wzrostu włosów.
Cytat:
Napisane przez aven Pokaż wiadomość
Z drugiej strony miałam nadzieje , że wyżej wymienione produkty opierają się na innych składnikach i mogą zadziałać na moich rozjaśnianych włosach
Oczywiście, że opierają się na różnych składnikach bo to różne produkty o różnym działaniu. Pytanie więc na jakim efekcie Pani zależy?
Wszystkie produkty NISIM są skuteczne przy włosach po zabiegach fryzjerskich, farbie, trwałej itd.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Czy oprócz zestawu Fast moge jeszcze stosować na moje włoski naturalne odżywki z żółtka, olejku rycynowego i cytryny...
Jak już pisaliśmy: oczywiście, że można pytanie tylko po co? Zbyt duża ilość zabiegów wcale nie da lepszego efektu, może natomiast spowodować odkładanie się depozytu na skórze i na włosach. Ale przeciwwskazań nie ma.

Stary 2009-03-02, 21:29   #100
niutka1
Wtajemniczenie

Wczoraj zrobiłam maseczkę, żaden depozyt mi sie na główce nie zrobił ja nie mam problemu z przetłuszczaniem, czy czyms takim, włoski sa piekne i lśniące- ja wierze w moc natury i lubie sie nia dodatkowo wspomóc, zwłaszcza, że fast trzyma sie na głowie krótko, a maseczke długo, więc są większe szanse na uzupełnione działanie .

Nisim- dziekuje za odpowiedzi

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2009-03-02 o 21:30
Stary 2009-03-02, 21:52   #101
aven
Raczkowanie

Cytat:
Ekstrakty nie są zamiennikami szamponu i odżywki FAST, mają zupełnie inne przeznaczenie i działanie, które opisałem wcześniej.
Zestaw FAST tylko przy regularnym i częstym stosowaniu dostarcza odpowiedniej ilości aminokasów koniecznych do szybszego wzrostu włosów.

Oczywiście, że opierają się na różnych składnikach bo to różne produkty o różnym działaniu. Pytanie więc na jakim efekcie Pani zależy?
Wszystkie produkty NISIM są skuteczne przy włosach po zabiegach fryzjerskich, farbie, trwałej itd.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Jak już pisaliśmy: oczywiście, że można pytanie tylko po co? Zbyt duża ilość zabiegów wcale nie da lepszego efektu, może natomiast spowodować odkładanie się depozytu na skórze i na włosach. Ale przeciwwskazań nie ma.
dziękuje za odpowiedź

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 16:22   #102
Rockbunny
Raczkowanie

Moje włosy po tygodniowym, codziennym myciu strasznie wypadają. Garściami. Przed zastosowaniem Nisimu fast włosy nie wypadały. Co mam zrobic?! Wiem ze nisim pobudza itp , przyśpiesza proces wypadania włosów które wypadły by niedługo, ale boję się ze w takim tempie po 2 tyg będe mieć połowe włosów mniej.
Kolejne pytanie to czy musze myć włosy codziennie czy dla odpowiedniej stymulacji włosa wystarczy co dwa dni? Dodam ze nisim strasznie wysusza mi włosy.
pielęgnuję loki wg CG
nie farbuję
jem mało a często
hulam hopem
Stary 2009-03-03, 20:06   #103
niutka1
Wtajemniczenie

Ja juz myję 5 raz... nie mam żadnego problemu z wypadaniem. na szczęście...
Rockbunny, może odstaw fast na jakies 2 tygodnie i zobaczysz, czy nadal wypadają...
niestety nie ma rzeczy, które przypasowałyby absolutnie wszystkim, może nisim nie jest dla Ciebie???
Stary 2009-03-03, 21:21   #104
nisim
Raczkowanie

To niestety prawda - nie istnieje produkt idealny, który w 100% przynosiłby takie same efekty, trzeba się liczyć z indywidualną tolerancją każdego kosmetyku. Przy założeniu że włos jest zdrowy i mocny FAST "przechodzi od razu do działania", w przeciwnym razie "musi przygotować sobie bazę" czego efektem jest oczyszczenie skóry głowy. Aczkolwiek nie mieliśmy nigdy sygnałów by produkty NISIMu w jakiś sposób zaszkodziły.
Jeden tydzień to zbyt krótko, by mówić o negatywnym działaniu, więc osobiście (już nawet nie jako przedstawiciel firmy) zaleciłbym jeszcze odrobinę cierpliwości i dalsze stosowanie FASTu, wypadanie włosów powinno niebawem ustać. Jeśli włosy są bardzo wysuszone można stosować z powodzeniem maseczki nawilżające, bez żadnych interakcji powinien pomóc szampon nawilżający do włosów suchych NISIM.
Pozdrawiam i proszę o informację o dalszych efektach.

Edytowane przez nisim
Czas edycji: 2009-03-03 o 21:28
Stary 2009-03-04, 14:49   #105
karolcia_83
Rozeznanie

No dziewczynki stosuję Nisim Fast już trzeci tydzień i jest bosko...
Włosy są odżywione, sprężyste i widzę że powoli coś się dzieje Postanowiłam zapuszczać włosy, mam nadzieję że Nisim mi pomoże. Póki co są za brodę, ala Rihana (koszmar, bo się nie układają a myć trzeba codziennie, do tego modelować, ale przeżyję jakoś...). Ogólnie jestem zadowolona, także wszystko idzie na DUŻY plus
Kłopotem jest tylko to że szamponu wychodzi mi więcej, niż odżywki

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Ojej na odwrót odżywki więcej, niż szamponu
karolcia_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 19:44   #106
niutka1
Wtajemniczenie

Karolcia-83 a ile Ci urosły przez te 3 tyg? zauważyłas jakieś przyspieszenie?
Stary 2009-03-05, 13:24   #107
lalaith
Zakorzenienie

Przyłączam się do pytania czy zestaw FAST można stosować co 2-3 dni (tak myję głowę) czy trzeba codziennie aby był efekt?
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 14:23   #108
nisim
Raczkowanie

Producent twierdzi, iż najlepszy efekt daje codzienne stosowanie FASTu.

Stary 2009-03-05, 14:54   #109
karolcia_83
Rozeznanie

Niutka zauważyłam Po grzywce tego nie widać, bo mam do brwi, ale po włosach z tyłu wydaje mi się że rosną. Ciężko mi powiedzieć ile coś drgnęło. Zobaczymy jeszcze jak to będzie, postanowiłam zapuszczać grzywkę i to pewnie będzie wyzwanie dla NISIMU i dla mnie też.
karolcia_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-05, 18:57   #110
niutka1
Wtajemniczenie

Karolcia, ja własnie tez mam grzywkę, ale krótka, a że jest prosta, to własnie po niej obserwowac będę wzrost, chociaz po odrostach też, bo przestałam farbować.
Stary 2009-03-06, 13:56   #111
niutka1
Wtajemniczenie

Wczoraj minał tydzień odkąd zaczęłam uzywac nisim, patrząc po grzywce, sądzę, że przyrost jest jakis niecały 1 cm.

ale stosuje jeszcze suplementacje- belissa, masuję głowę, szczotkuję 2x dzienie z włosem i pod włos, do tego 2 razy robiłam maseczkę zółtko+rycyna+cytryna

a jak u was dziewczyny???
Stary 2009-03-07, 14:04   #112
Rockbunny
Raczkowanie

niutka gratuluje hmm mi też rosną.. farbowałam 13.02 po tyg jeszcze raz i widze odrost tak ok 0.5 cm.. hmm włosy były jeszcze podcinane ok 1 cm ale mimo to wydają się jakby bardziej urosły ;p a i wypadają nadal. myje je codziennie nisimem. mam włosy suche i zawsze myłam je co 3 dni..

zastanawiam sie czy nie myc ich co 2 dni.. bo co mi z tego ze urosna ten cm lub 2 jak połowa mi wypadnie a reszta przesuszy.
pielęgnuję loki wg CG
nie farbuję
jem mało a często
hulam hopem

Edytowane przez Rockbunny
Czas edycji: 2009-03-07 o 17:17
Stary 2009-03-10, 21:05   #113
santaFe
Raczkowanie

ja dzis odebralam swoj zestaw
od jutra zaczynam mycie
santaFe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-15, 01:46   #114
efusia
Przyczajenie

Czy odzywke NISIM FAST powinnam uzywac na skore glowy, czy tylko na wlosy zeby byl dobry efekt??????? Po czytalam rozne opinie na ten temat, jedni stosuja tylko na skalp, inni na konce, wiec juz sama nie wiem jak jej uzywac???????????????
efusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-17, 18:25   #115
Rockbunny
Raczkowanie

jeżeli ma przyspieszać wzrost włosów no to należy nakładać ją na skalp. Ma teoretycznie poprawiać wygląd włosów więc na końcówki też może być. Teoretycznie bo mi np (zestaw nisim fast) wysusza włosy wiec dodatkowo musze nakładać odzywkę.
Przynajmniej ja to tak rozumiem ;p

Po 1 uzyciu seboradinu (lotion), po umyciu szamponem nie wypadł mi ani jeden włos :O ( po nisimie wypada z 20) nałożyłam odżywkę nisim i... wypadło z 10.. Czyli wypadają przez odzywkę.. ;/
pielęgnuję loki wg CG
nie farbuję
jem mało a często
hulam hopem
Stary 2009-03-20, 00:13   #116
efusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rockbunny Pokaż wiadomość
jeżeli ma przyspieszać wzrost włosów no to należy nakładać ją na skalp. Ma teoretycznie poprawiać wygląd włosów więc na końcówki też może być. Teoretycznie bo mi np (zestaw nisim fast) wysusza włosy wiec dodatkowo musze nakładać odzywkę.
Przynajmniej ja to tak rozumiem ;p

Po 1 uzyciu seboradinu (lotion), po umyciu szamponem nie wypadł mi ani jeden włos :O ( po nisimie wypada z 20) nałożyłam odżywkę nisim i... wypadło z 10.. Czyli wypadają przez odzywkę.. ;/
Rockbunny ja mam identyczne obiawy, uzywam zestawu fast od 2 m-cy, nie zauwazylam szybszego porostu,ale przez pierwszy miesiac nakladalam odzywke na skalp, ale przerazona iloscia wypadanych wlosow zaprzestalam, teraz stosuje ja na cala ich dlugosc oprucz skory glowy,ale co 2 lub 3 mycie bo mi tez wysusza wlos, a szamponem nisim myje glowe codziennie(no od czasu do czasu zdarza sie umyc co drugi dzien)

Chcialabym zeby przedstawiciel firmy fast odpowiedzial mi na to pytanie: JAK STOSOWAC PRAWIDLOWO ODZYWKE FAST NA SKALP CZY NA CALA DLUGOSC WLOSOW OPRUCZ SKORY GLOWY???????????????????? ??????????????????????//
efusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 06:42   #117
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez efusia Pokaż wiadomość
Chcialabym zeby przedstawiciel firmy fast odpowiedzial mi na to pytanie: JAK STOSOWAC PRAWIDLOWO ODZYWKE FAST NA SKALP CZY NA CALA DLUGOSC WLOSOW OPRUCZ SKORY GLOWY???????????????????? ??????????????????????//
I po co się drzesz?
Napisz do przedstawiciela firmy i go o to zapytaj, a niewydzieraj się jakby to była Bóg wie jaka ważna sprawa.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 07:37   #118
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
I po co się drzesz?
Napisz do przedstawiciela firmy i go o to zapytaj, a niewydzieraj się jakby to była Bóg wie jaka ważna sprawa.
Dokładnie
Poza tym, o ile mnie pamięc nie myli, przedstawiciel wypowiadał się już na ten temat, więc wypadałoby przeczytać to, co zostało już napisane, przed zadaniem pytania

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 08:09   #119
socialite
Zakorzenienie

O ile mnie pamięć nie myli, to o to samo pytałam się właśnie już w tym temacie Odżywkę nakłada się na długość włosów, nie na skalp.
socialite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 09:20   #120
kasiaczek141
Rozeznanie

Ja stosuje i na włosy i na skalp. To zależy jak kto woli bo niekórym włosy się przetłuszczają i wolą odżywke tylko na długość ją nakładać. Po odżywce włosy są gładsze i ładniej wyglądaja . A i tez odżywka zawiera sylikon
kasiaczek141 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości