|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Burza hormonów i namiastka uczuć. Kalendarz cały zapisany terminami. Zabrakło czasu na miłość. Ile makijażu trzeba żeby zatuszować samotność? Chciałam tylko złapać dystans, a straciłam samą siebie z oczu. Wyrzuciłam wszystkie jego rzeczy, porządkując serce. Serce rozbite i nieposklejane zupełnie jakby było z porcelany. Miłość jest tym o czym marzysz kiedy palisz trzeciego papierosa. Serce w kredensie, zamknięte na klucz. Wiesz, wciąż tylko Tobą pachnie moja skóra. - Powiedział, że mnie kocha. - To cudownie! I co było dalej? - Odszedł. ____ xDJakJaCieLubiexD
nydee truskawkowa1993 kee anyszowska abunee Little Ballerina chocapic peculiarity nastychick papergirl <3 Kocham, ubóstwiam, okradam.
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
<333333
moje Ślicznotki zaniedbuję Was, przepraszam, ale szkoła...
![]() Lilyblack. **; ajj moje serducho, mrrr < 3telefon zadzwonił. modliłam się żeby to był ON, głos każdej innej osoby byłby tylko rozczarowaniem.
psst, iskierka zgasła. idę, wciąż przed siebie z tobą u boku i nagle słyszę jak krzyczysz -dziś jest ostatni raz odwracam się, a ciebie już przy mnie nie ma... ty będziesz księciem, ja będę księżniczką. to będzie nasze love story. Romeo, Romeo zabierz mnie tam, gdzie niebo ma smak waty cukrowej. <3 moje serce drży kiedy widzę "masz nową wiadomość".
|
|
#813 |
|
Przyczajenie
|
* na oczy padło!
podwójnie. potrójnie. poczwórnie. na nogi też padło! * Niebo okryło się cieniem To nie jest tylko moje nadzwyczajne złudzenie * kąciki ust, cień życia, gest * odwracam oczy -no płacz czas głuchoniemy -nie słyszy. * obstalowane różowe szyby. * życie bez tytułu * sypiam z adrenaliną. * Jak motyl oczarowany pachnidłami kwiatów, tak ja oczarowana Tobą. * Echo wspomnień wzywa i krzyczą korzenie. braaak weny :/ Icamna Twe opisy są cuuudowne! ![]() PROSBA! POPROSZE COS O TESKNOCIE
A Twoim uśmiechem pomaluję ściany. Taak barwny jest ! ![]() Edytowane przez nieznajoma90 Czas edycji: 2009-03-17 o 19:24 |
|
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wszystko, nie wszystko jest ciemnością
Są słowa bez których nie potrafimy żyć Z dnia na dzień trzos nagle się pustką zaśmieje Po co ten stres, myślisz, że nie masz nic Każdy ma - nawet Ty Czasem trzeba to po prostu znaleźć Miłość, noc i deszcz, życie też Dla tego warto starać się Powiedz, czy naprawdę nic nie jesteś wart Znajdź to w sobie, tak Pogrzebałem upływ czasu mierzony stratami Stłumiony szloch ucichł już zagłuszony okrzykiem triumfu Zakurzonych wspomnień pełnych niepowodzeń nie pamiętam już A ty lepiej Uwierz w moje słowa Niemożliwym jest położyć kres wszelkiej nadziei" Bo jest mi wszystko jedno. Nie mam miejsca, do którego mógłbym zmierzać. Nie mam celu który powinien znajdowac się na końcu drogi Lubię być dużym dzieckiem Trzeba żyć a, nie tyko istnieć! I popiół rozwieje się stosu A nam pozostaną młodzieńcze nadzieje Jak głos zwęglających się osób. zaplątani w niebo słów Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." Nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu. "...o dziwne ciche letnie popołudnia i pełne głębi soczystych owoce w chłodnawym cieniu zapomniana studnia potem obłędne wieczory i noce...." Kobieta jest jak lilia - subtelny nie ośmieli się jej dotknąć, ale przyjdzie osioł i ją zeżre Tylko chasydzi i poeci mają jeszcze odwagę afiszować się z motyką, zadawać naiwne pytania i dawać na nie nieodpowiedzialne odpowiedzi. Mistycyzm i poezja z tego samego pnia się wywodzą: z potrzeby samodzielnej dociekliwości." Bóg także próbował być autorem: jego proza - to mężczyzna, jego poezja - to kobieta "Krew była wszędzie, czerwień mieszała się z żółto-szarą tkanką rozprutych wnętrzności Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości." "Niech smutek będzie dla nas kiedyś miłym wspomnieniem" Pannom w głowie krokodyle bo dziś kazda zgrozy szuka" ![]() 'Kufer milczał. Kufer nadal milczał tylko trochę głośniej.' Liczy się każda myśl, każdy uśmiech, każde słowo, każda wyciągnięta dłoń, każdy człowiek.... Ktoś wogóle czyta to,co ja piszę, bo nie wiem, czy jest sens..
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce.. ..i zachowujesz się jak dziecko z reklamy... Piękne idealne i dotego bogate.. Ale świat nie kręci się wokół Ciebie! a mieli być tak idealni... Prosiłabym o jakieś smutne po angielsku.. najlepiej z przetłumaczeniem
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[nie miałam pomysłu dla całego świata.] Może się spodoba. Jeśli ktoś ma chęci mi pomóc, to wciąż proszę o opisy o kręconych włosach lub poezji..
|
|
|
#817 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam wielką prośbę, od soboty jestem zaręczona, chciałabym opisy mówiące o tym i o naszym szczęściu, oraz o zbliżającym się ślubie i przygotowaniach
))Coś ode mnie: Odkrywam głębie przyjemności Duszami złączeni przez siebie natchnieni Zaśnijmy i bądźmy dziś dla siebie rajem Dłoń pełna nabożnych pocałunków Otwórz wnętrze mego ciała dla siebie
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
To niesamowite, wiedzieć tyle o drugim człowieku, a nie znać go.
Kurczę, zawsze patrzyłam. A on nigdy się nie odwrócił. To musiało coś znaczyć. Teraz już wiem... za te noce,gdy brakowało mi oddechu Ciekawość nigdy nie pozwoliłaby mi z Ciebie zrezygnować Przeprowadziłam wizualizację naszego spotkania..... Mam ochotę na Ciebie z truskawkami Prawda jest taka,że zaczynam wpadać w panikę Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak Z tego co o nim wiem-ma wszelkie dane po temu, by zawrócić mi w głowie dokładnie i nieodwracalnie [...]Na tą wiadomość nie dostałam odpowiedzi. To też była jakaś odpowiedź, właściwie. 'Człowiek to takie bydle,które chce tylko więcej'. Nie wiem kto to powiedział, ale mądrze powiedział. Do diabła! Znowu jestem patetyczna. Wariant, jaki miałeś mi, być może, do zaproponowania, to nie było to czego szukałam Jak w dniu,gdy ją poznał,bił od niej osobliwy urok Jeśli myślisz, że to tylko słowa ... to odejdź
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
anyszowska <3
!nydee Plotkara Primadonna JednaNaMilion, KaMa2704 Paajkaa i inne ;D ![]() Kocham Mocno <3! ;to tylko miłość, nie panikuj!..` bo w przyjemności grzeszymy ! ; zakochana dziewczyno, weź się zastanów ; > . `Rzuciła zapałki... miała nadzieję, że stoisz po kolana w benzynie.` przez jedno głupie słowo i jeden głupi uśmiech. Czy można tęsknić za kimś jednocześnie go nienawidząc? Taak... można. Bez komentarza. Już niedługo.. myśli giną, odeszło to, co było rutyną..
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-17 o 19:43 |
|
|
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() "Wymień każdą myśl ze mną, bym stała się Tobą 3>
|
|
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
kochane, proszę o pomoc.
potrzebuję opisów o tym, że on najpierw narobił mi nadzieji, a później powiedział, że lepiej by było, gdyby nie łączyło nas to uczucie i że on nie jest stały w związkach. byłabym bardzo wdzięczna! ________ kiedy meteoryt skył się za horyzontem, znów zapadła ciemność. chcę tak bardzo pier.dolić się z Tobą! bo wie, że w tym momencie on będzie jej księciem.. przyciągasz mnie do siebie niczym grawitacja. bo chyba mało dla Ciebie znaczę.. to nie tak, że mówisz i masz.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-03-17 o 19:46 |
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
xMalenKaaa
Paajkaa teenagera Dziękuję : DD wzajemnie ^^ _____________ Być jak wiatr. Jak podmuch, co nosi istnienia ponad granicę rzeczywistości. Zamykać oczy, kołysać się na morzu pełnym fal. I patrzeć w niebo. Tak, jak w niebo patrzą dzieci. Z ufnością, z nadzieją. Zapominając o tym, że żyje się tylko raz. Naucz mnie sztuki małych kroków. Ale jednak czuła. Bo tak ją stworzył Bóg. To ludzie zabrali jej uczucia i obezwładnili. Zabili w niej wszystko; prawie wszystko. Resztki uczuć jeszcze sie tlą... Ale już niedługo. Niepielęgnowane się wypalą. Możesz myśleć, że wiesz jaka jestem... wiesz tyle, ile ja chcę żebyś wiedział... Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia...
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
tęsknota jak gorączka dopada nocą.
prawdziwa miłość objawia się tęsknotą. w tym momencie poczuła ukłucie w sercu. `tak... tęsknię. smutne` pomyślała. tęsknota łzą na policzku malowana... I miss U. / tęsknię za Tobą. wiem, że nie pomogłam. weny brak. wybacz. *coś mojego: gdzie byś poleciał, jakbyś miał rakietowe wrotki? artyzm zielonoczarnej szachownicy. <3 sialala. znów połykamy tęczę. I need U now. / teraz Cię potrzebuję. i kiedyś zrozumiesz jaki straciłeś skarb. bajkowy świat marzeń zjadamy łyżeczkami. po co udajesz złość.? bądźmy szczerzy. wciągnąłeś mnie w bagno i stoisz obok bezczynnie jakby nigdy nic. jestem bo Ty jesteś i musisz o tym wiedzieć. dziś przypominasz mi słońce. on był normalny. to ludzie nie chcieli dać mu szansy. drogi panie ważny. co czujesz gdy widzisz bezdomnych.? nie zakrywaj się maską szarych chwil. jak możesz spać kiedy inni płaczą.? tonę w Twych ramionach. więcej mi nie trzeba. mapa mego życia. Ty na niej drogowskazem. i ogólnie KOCHAM WAS dziewczęta.
|
|
#824 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() mmm dziekuje z calego serduszka sa cuudne! az nie wiem ktory wybrac hihi lovam ![]() jakies takie : * ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! * masochista mego serca! * w sercu zapala się lampka : "awaria"
A Twoim uśmiechem pomaluję ściany. Taak barwny jest ! ![]() Edytowane przez nieznajoma90 Czas edycji: 2009-03-17 o 20:13 |
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
Macie może jakieś opisy na temat tego, że przyjaciel mnie olewa. Nie odzywa się, a to wszytsko przez to, że jego dziewczyna mu na to nie pozwala?
Opisy: I niby wszystko jest tak jak powinno być. Ani jedna droga nie prowadzi mnie z powrotem w noc. Tylko, dlaczego ja z takim nieludzkim strachem nie potrafię? trudno to zrozumieć lecz nic nie daje siły by żyć. Sztuka życia polega na przekreślaniu w samą porę resztek przeszłości. raczej nie śpię, bawię się deszczem z konewki Samotne ja. I to bezczelne tykanie zegara!
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
`Jeden głupi gest, jedno głupie słowo, jedno głupie wydarzenie
`pan Rozum na lewo, pani Serce na prawo. i milczeć! `przecież mamy czas! jest za 5 ósma.' ` Pan nie mógłby być warzywem - nawet karczoch ma serce. `Zapomnieć, ominąć, póki się sprawy nie rozwiną. ` posmak wiatru. i słonych łez na wargach. ` niefortunnie wpływasz na przebieg zdarzeń w moim życiu. `z zasady zwykłam odmawiać sercu. ` tak, tak - wmawiaj sobie. ` opanikuj się !
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
pół żartem pół serio .. ____________![]() Jeden przysięga, drugi sięga. Myjcie się, dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny Cierpienie, gniotąc nas, człowieka zmienia w głaz. Czasem się wielkie serca leczą - maleńką rzeczą... Mimo najszybszych samolotów, do wczoraj nie ma już powrotu... no i mam kaca po tej toksycznej miłości i jeszcze czkawkę - odbija się Twoim imieniem a w mojej małej czerwonej lodówce nie ma piwa... Wciąż od nowa, przy każdym zamknięciu oczu, stawać się kimś wyjątkowym. Mówię. Krzyczę. Piszę. Czy warto było mącić ciszę? zakochując się ustawiłam Cie w sercu na półce z napisem bliski artykuł niezbędny. Gdy potrzebowałam czułości siegnełam po Ciebie. Wyrzucam to co przeterminowane Naucz się lubić bezsenne noce, jak dzieci lubią cierpkie owoce. musnęłam palcami jego twarz, tak wiele myśli przeszło do mojej głowy, usłyszałam, że nie mogę się poddawać. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-17 o 20:31 |
|
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
"A ja się śmieję kiedy ludzie mówią mi
o tych królach zza dalekich mórz. A ja się śmieję ,wtedy odpowiadam im: Nie mam nic prócz paru pięknych snów!" Serce to organ. Napędza i pompuje krew. Czasami sie zatyka. Bóg jest wyrafinowany, ale nie jest złośliwy. Poznasz prawdę, a ona sprawi, że oszalejesz. Pamiętaj, by wpuścic ją do swego serca. Pewnego dnia ktoś zada Ci pytanie, na które powinno się odpowiedziec: TAK .
|
#829 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na chwilę rozmowy? # gdzie jesteś? skoro Cię nie widzę ,nie słyszę # czemu tu tak cicho, gdzie Twój śmiech? # a tu cisza.. jakbyś zniknął czyżbyś zapomniał? CHYBA NIEPOMOGLAM :/ ale probowalam heh
|
|
#830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pipinku mój =*** Ja jeszcze mocniej =*** a te powyżej już są moje Jak już tak genialnie myślisz, to coś pod moje zdjęcie maturalne w stylu : maturzystka od siedmiu boleści ? ![]() Ti, anyszowska, nydee Plotkara JednaNaMilion, truskawkowa1993 kee abunee peculiarity nastychick papergirl Paajkaa < 3 prosi. ___________________ I'm the best damn thing that your eyes have ever seen . przestało mi zależeć, żeby tobie choć trochę zależało . teraz piją damy, a niech patrzą chamy . kiedy odchodzi przyjaciel to tak jakby ginęła cząstka ciebie . I wanna get in trouble I wanna start a fight. cieszyć się na kilka własnych chwil . Wezmę od ciebie urlop. Udam chorobę, wypiszę zwolnienie wyjadę do Europy i na Broadway- wyjdę na wolność. (...) Zrobię to jutro może pojutrze albo nigdy. cóż poradzę, że kocham ironię ? I wcale nie chcę, żeby widział mnie świat bo nie sądzę, żeby zrozumiał . nie lubię niektórych mend.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-17 o 20:50 |
||
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
nienawidzę Go .
Dlaczego więc po jednej wiadomości potrafię bięc do niego na drugi koniec miasta ? zamykam oczy , boję się , że ich zieleń wyblaknie od tych obrazów . pasja jest od wyrażania emocji . Bo nie ważne co kochasz robić , rób to całym sercem . a serce codzien mnie prosi , bym chociaż do niego napisała . Tłumacze mu , że musze być silna . A ono ciągle nalega . zdarzyło Ci się kiedyś zakrztusić łyżeczką wody ? Choć z pozoru , to tylko kilka kropel . Ja codzien tonę w tej miłości . Chociaż mówiłeś mi , że to tylko trochę miłości . Mało czy dużo . Nie istenieje już żadna różnica .
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
dłuższa nieobecność. wybaczcie lukę. ostatnio czasu barkuje i jakoś tak niewyraźnie jest. :/
Nie założę dla ciebie krótkiej kiecki weź Zrobię to dla siebie, wiesz? Nie chcę być dziewczyną z twojego refrenu. wszystkie ladies tak jak ja łapią oddech na raz. ![]() Mogę być Twoją Supersztuką - od zaraz! ![]() Żyjmy chwilą, tu powtórek nie ma. Weź no przestań skakać, nie uważam się za lepszą. Z resztą, chcesz to znikniesz pod moją podeszwą. ![]() im większy się sobie wydajesz ,tym bardziej malejesz. Pojawiasz się znikąd i rządzisz. wskoczę w szpilki na wieczór ot tak nowym kixom na przekór ot tak włożę raz duży dekolt bo mam to co trzeba do niego. ![]() każda z nas ma w sobie trochę szaleństwa. nie trzeba nam facetów do szczęścia. ![]() nie pokażę bielizny choć ją w wyobraźni już widzisz ostro tajemnice są fresz. ![]() Jestem królową, a miasto to dwór. ![]() tak pozytywnie dzisiaj. wkurza mnie koleś i tak żeby mu pojechać troche po ambicji to w opisach pogórować można.
Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-17 o 21:12 |
|
|
|
#833 | |
|
Rozeznanie
|
ktoś prosił o smutne po ang.
Bardzo prosze: I'm sliding on the rainbows of my childhood dreams../Ślizgam się na tęczach moich dziecięcych marzeń.. de mal en pis../ coraz gorzej I'll spread my wings and I'll learn how to fly I'll do what it takes till I touch the sky - Rozłożę skrzydła i nauczę się latać. Zrobię co trzeba zanim dotknę nieba. There's no light at the end of the tunnel tonight Just a bridge that I gotta burn - dziś nie ma światła na końcu tunelu, tylko most, który muszę spalić I've got to breathe, I can't keep going under.... // Muszę oddychać, nie mogę wciąż iść na dno Everytime I try to fly, I fall... Without my wings, I feel so small... // Za każdym razem kiedy próbuję polecieć, spadam.. bez moich skrzydeł czuję się taka mała/krucha I'm a fallen angel... // Jestem spadającym aniołem Far, far away, find comfort in pain... // Daleko, daleko stąd, znaleźć pociechę w bólu Maybe Angels will take care of me... // Może anioły zatroszczą się o mnie I used to pretend that I feel ok... // Przyzwyczaiłam się udawać, że czuję się w porządku Come break me down! Bury me, bury me! // No dalej załam mnie! Pogrzeb mnie, pogrzeb mnie! *I'm sorry, I can't be perfect / Przepraszam nie potrafię być idealna Break the rules. Find your freedom. Live your life! // Złam zasady. Odkryj swą wolność. Żyj swoim życiem! ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
lilu ^^ |
|
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Nydee, Paajkaa, Little Ballerina - dziękuję Księżniczki, jesteście nieziemskie!
Parpergirl- Tutaj chyba słowa są zbędne. : D < 3 A, i dziękuję za uznanie. Czarnula- Mam Ciebie niedosyt fatalny. ; ( ----------------- najbardziej bolą słowa, które są kłamstwami. ona mówi matce, że życie ją krzywdzi. bez ciebie chłopczyku, dostaję gęsiej skórki. jestem bardzo spragniona smaku twoich słów. nareszcie możesz być szczęśliwa. martwiłeś się o mnie? jestem przyzwyczajona do samotności. proszę, zapomnijmy o wszystkim... Ten zapach. Tak wytęskniony. Zapach przebijanych mężczyzn. Zapach ścinanych kobiet. Zapach palonych niemowląt. Zapach rozstrzeliwanych starców. Zapach śmierci. Zapach wojny. smutny szept trzepocących skrzydeł. mam dla ciebie resztki mojej chorej miłości. pot i łzy. zatruta we mnie miłość. czy byłam w stanie zmienić się choć trochę? jak w zapomnianej studni topisz swoje smutki. jest między nami cicha noc. nie ma ciebie. nie ma ciebie ... 'razem' przestało mieć dla nas sens. milczysz, jakby słowa miały nas zabić. mały chłopczyku, bądźmy dzisiaj nieprzyzwoici! możemy milczeć razem. dziś po zmierzchu, przestałam płakać. zabijając miłość, to tak, jak gdybyś zabronił mi oddychać! za oknem noc gubi myśli. głuche niebo krzyczy, że marnujemy ciągle świat! zabrałeś mi przeszklone słowa. znikam w tobie. zamykam się znowu w tej ciszy. przeraźliwej ciszy. pustka jakby bolesna. zawsze, gdy na mnie patrzyłeś, czyłam jakbyś okradał moje ciało... a w co wierzysz, kiedy Bóg cię opuszcza? i chociaż wiem, że do mnie przychodzisz. lubię patrzeć na twoje pragnienia. zakłamanie dotykał moich zimnych dłoni. niewzruszona zawsze proszę Mamę o kołysankę do snu. życie uczy nas umierać. miłość uczy płakać i wybaczać. wiesz, z okna obok skacze pani z serduszkiem na temblaku. nawet nie spytałeś, czy wczoraj życie płakało. bo zabrałeś ze sobą część moich myśli i łez. w kieszeni chowasz moje serce. systematycznie i skutecznie niszczę ciebie i siebie. jestem jak ty, Marilyn, jak zraniony ptak, któremu zamiast skrzydeł ktoś wyrwał serce. zapomniała, że Bóg nam nie wybacza. and i know i make you cry. i know sometimes you wanna die. but do you really feel alive without me?
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-03-17 o 21:13 |
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Podrzucę też coś od siebie, może się spodoba
Miłości nie ma między nami, przeszła nawet złość Wola, determinacja, silne dłonie to jedyne klejnoty w Twojej koronie Świat skaleczonych nadziei, zdławionych aspiracji Rozbijamy głowy o niski strop możliwości Nic nie jest proste, tym bardziej logiczne Powiedziała spróbujmy, dostała nieprzespane noce... Nie musisz słuchać słów. Czytaj z moich ust Sekunda z Tobą wynagradza te złe godziny Cały mój świat w Twojej osobie się streszczał Na co dzień człowiek się zapomina. W końcu zastaje dom pusty... Znam prawdę ale nie chcę przestać wierzyć dlaczego mój i Twój świat się zderzył Być skałą wokół której toną Ciężki charakter? wiem mam z natury ale chce wierzyć w słońce, nie chce już wierzyć w chmury Niech to będzie wiecznością, nie przeszłością, chwilą, tak piękne momenty zycie nam obrzydziło. Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych Jestem jak nitro, Ty to gliceryna ![]() To "przed" bez Ciebie było tylko po to bym mogła przeżyć to "po" z Tobą. |
|
|
|
#836 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
< 3 dziękuję, miło bardzo, ja Twoje też < 3 prze. świetne ; d Cytat:
zmaturowana, czasami zawalona książkami MAmyTURA p.s Ja bym określiła to jednym słowem: APOKALIPSA ![]() _________________________ _________________ wyblakła zielona sukienka i łąka, na której pierwszy raz mnie pocałowałeś. pieprz! - proszę. jest orgazm nieważne, że kulinarny czas wylał wybielacz na wspomnienia zeszłego lata, robiąc miejsce na nowe plamy. jesteś trochę zbyt letni upij się ze mną w tanim barze. gdy postanowiłeś zakochać się we mnie, miałam pewność, że złapałam pana boga za te jego nogi. otwierać uda na oścież ? a co ja dziewczyna z dyskoteki ? ![]() gdybym była jednym z twoich nałogów, może wtedy częściej wracałbyś do mnie..
|
|
#837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() maturzystka 'o9... taka mała diablica o anielskim sercu ![]() Może maturzystka ze mnie marna... ale za to jaką czerwoną podwiązkę miałam na studniówce ![]() maturzystka, pożal sięę boże ;] maturzystka za dychę ![]() taka ze mnie maturzystka jak z ptaka krowa . zakładam,że nazywasz się Kamila ;p : Kamila maturzystka - to taki oksymoron ![]() do książek uczyć się, a niee na wizażu siedzisz! ![]() ____ Stań się słońcem, a wszyscy Cię zobaczą Powściągliwość i skromność - oto moje hasła dnia. Nic nie widać. Nie nie słychać. A jednak coś promieniuje w ciszy. świat, w którym nikt nikomu nie ufa Więc jesli liczysz na coś wiecej lepiej postaraj się Albo chodź, przytul mnie, albo odejdź i przebacz, i niech stanie się to tu i teraz. bo masz tysiąc różnych dróg na jednej ulicy Świat wypadł mi z moich rąk.. ..i jakoś tak nie jest mi wcale żal... bananowalaska - I love you too ![]() ![]() MySmallCornerInSky ![]()
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
czas tak łatwo nas pokonał...
nie zostało mi już nic... Patrzyłam prosto w Twoje czy, teraz już wiem..ostatni raz. Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią. Może to nie było miłością lecz złudzeniem ? Cienka linia między miłością i nienawiścią. W nocy modlę się żeby wkrótce Twoja twarz odeszła Po wszystkim... Po wszystkim... Nagle czar prysnął, odebrałaś mi to wszystko Życie stało się sączącą się trucizną. Sometimes solutions aren’t so simple. Sometimes goodbye’s the only way.- Czasami rozwiązania nie są tak proste Czasami pożegnania są jedyną drogą Kręci nam sie w głowie tańczy z nami świat. my heart will go on.- Moje serce pójdzie dalej. In my life we'll always go on. -W moim życiu zawsze będziemy iść przed siebie. Zostały ci sny, na jawie dziś nic. Nieznośne jest życie, gdy nie ma nas w nim. tak skromnie tylko..
|
#839 |
|
Raczkowanie
|
BlackSheWolf - mała fascynacja jej tekstami.
![]() bo ja tańczyć chcę. może nauczysz mnie jak tańczy się? weszłam na nową drogę. będę trenować joge. ![]() ![]() DZIEWCZYNKI! coś że jutro wycieczka z moimi ziomkami? ![]() _________________________ chce usłyszec twój szept mówiacy "kocham", zanim stane na krawedzi tego, co nazywamy życiem. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-17 o 21:54 |
|
|
|
#840 | |
|
Raczkowanie
|
Tak w ogóle to dobry wieczór wszystkim
Sporo mnie tu nie było, zaszło sporo zmian i widzę sporo nowych twarzy ![]() Po pierwsze: świetne opisy Po drugie: świetne opisy Po trzecie: postaram się wrzucić swoje 3 grosze ![]() Cytat:
Mój prywatny kawałek nieba. Tak. Jeśli miałabym streścić to w jednym słowie, raj byłby jak najbardziej ok... Ach... I weź tu wracaj do rzeczywistości, kiedy trafisz do najlepszego miejsca pod słońcem. Zapominam o wszystkim dookoła, dobrze mi jest. Cholernie dobrze. I coś od Madzi: W zasadzie powinnam się zmartwić. W zasadzie powinnam żałować. Dlaczego więc za cholerę nie mogę przestać chichotać? Bez chromosomu Y nigdy tego nie ogarnę, nigdy was nie zrozumiem. Opowiedz mi o życiu. Mów, jak tylko Ty potrafisz.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

3

!