|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń.
macie mi odradzać bo wydam majątek, te cztery to ponad 400 zł
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Baty za namawianie, baty za głos rozsądku... nie opłaca się wychylać.
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
to ja ci pomogę
ja bym emili nie kupowała, skoro wolisz pozostałe 3 i się bardziej podobają to je kup a z tą się wstrzymaj .. jak wykupią to ja wyznaję zasadę "nie była mi pisana"
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-03-17 o 20:31 |
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja to jednak będę zwracać swoją Andi.Jakoś nie jestem do niej przekonana, a zadowolenie z zakupu do podstawa.
Czekam w dalszym ciągu na Vivien (już opłacona). Jak dostane zwrot kasy to pomyślę jeszcze o Emili. Może te, które dokonywały już zwrotu podpowiedzą mi jak sprawnie odesłać tą paczkę-za potwierdzeniem odbioru, priorytetem czy wystarczy ekonomicznie? |
|
|
|
#3845 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3846 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Farfallo, masz rację. Zachwycały się andi , kupiłam i co? Leży (ostatnio ją raz wzięłam do znajomych i nie było źle ale jest dla mnie za duża, nieładnie się układa i w ogóle be) To kupuję te trzy ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
żeby jedna była... mam już 5 z e-torebki
|
||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
A które jeśli wolno spytać? Bo chyba się do tego nie dokopię przez tyle stron.
|
|
|
|
#3848 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
maya brązowa http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1334 gemma czerwona http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1334 milla czerwona http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=704 charlott czarna http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=704 |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzeba było aż tyle zachodu. Ale dziękuję bardzo. Ps. Czarna na tym Twoim foto ładniejsza niż na stronce.
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
No kurcze teraz ja też mam ochotę na Lię
|
|
|
|
#3851 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
No, charlott śliczna jest Torebki kliknięte
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3853 |
|
okrutnica jakaś... |
tak jak pisałam :cesi róż, simone niebieska i liya granat. Z emili zrezygnowałam na razie
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą kliknęłam te 3
I już więcej nie chcę nic widzieć ani wiedzieć o jakichkolwiek torebkach conajmniej przez najbliższy rok Zdecydowanie zaszalałam w tym m-cu Tym bardziej, że kupiłam dziś też torebkę w H&M
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
to teraz mi możecie pomóc
ponieważ wyrzuciłam właśnie torbę z atmosphere (była za bardzo wyekspoatowana już to wypadałoby nie tyrać teraz aż tak mojej maya chcę jakąś taką "niemałą" kupić no i zastanawiam się nad tymi ale każda ma jakieś ale granatowa Liya: http://etorebka.pl/s03.php?f=0153# (od pół roku szukałam marzyła mi się jakaś granatowa i wydaje się bardzo pojemna no ale jest na zatrzaski )szara Andi: http://etorebka.pl/s03.php?f=0065 (jest całkiem w porzadku i już jakiś czas miączyłam że chciałam żeby w nowościach było coś szarego, no i jest na zamek, ale już od jakiegoś czasu oglądam ją na wizażu i mi się "znudziła" i wydaje oklepana i boję się że już mnie tak nie urzeka jak kiedyś i nie będę się nią tak bardzo zachwycać )zielona Mari: http://etorebka.pl/s03.php?f=0143# (jest najbardziej pojemna ze wszystkich i ma śliczny wiosenny odcień zieleni , ale jest na zatrzask no i nie jestem przekonana czy zimą będę ją nosić .. no i nie bardzo ją widzę z jednym z ulubionych kolorów-czerwonym mam wrażenie że tak elfiasto by takie zestawienie wyglądało ![]() )podkreślam że tylko 1 mogę wybrać no i liczę że obiektywnie spojrzy ktoś na te moje marudzenia i pomoże się zdecydować (w sumie pokazałam je w kolejności w jakiej mi się najbardziej podobają tylko przy tym jak ja wyładowuję torbę boję się trochę zatrzasków i że granatowa będzie mniej pojemna niż po niej oczekuję ? ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-03-17 o 21:35 |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam ta brązowa, srodkową.Jak dostaniesz to podziel się opinia, może się skuszę jeszcze
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę jeszcze troszkę poczekać na przypływ gotówki... ale pewnie niedługo też się na coś skuszę ... Ciebie Iwonko też poprosimy o zdjęcia |
|
|
|
|
#3860 |
|
BAN stały
|
Nie rezygnuj Aga z emili, bo Ci wykupia, a ten kuferek jest naprawdę milutki. ;-)
Ja też przywlokłam sie do domu z nową torebka, trochę jakby w stylu białej liya, tylko dużą; trochę mówię. :P I jeszcze chcę dobrać simonę, a dewi chyba też zostawiam, nie ma serca odsyłac , idę jutro zobaczyć, co z tymi kólkami. ![]() Ale właśnie nie wiem, czy by czekoladowej dewi nie zamienić na czarną? http://etorebka.pl/s03.php?f=0073 http://etorebka.pl/s03.php?f=0074
|
|
|
|
#3861 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
a ta zieleń i fason ostatniej mnie nie przekonuje
|
||
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym raczej wzięła Liya lub Andi, chociaż jeżeli o mnie chodzi to Andi
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Farfalla, ta zielona ładna, ale tylko kolor. Za bardzo workowata i wielgachna. Ja bym jednak wybrała na twoim miejscu granatową Liyę.
Szalejecie z tymi torebkami dziewczyny,a myślałam, że tylko ja taka stuknięta. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
))
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
teraz po ptokach Hul, czekoladka koniecznie, sama mam ją na oku od kupy czasu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-03-17 o 21:38 |
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie mimo że mówiły z początku że nowości kiepskie to nie wytrzymamy chyba bez zakupu jakiejś co do zielonej to fakt chyba tylko przez kolor się wahałam to teraz bitwa zostaje między Andi a Liya (żebym miała kasę wzięłabym pewnie obie ![]() Hultaj brązowy odcień wydaje mi się ciekawszy Maggie82 liya wcale nie jest taka mała
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-03-17 o 21:42 |
|
|
|
|
#3866 |
|
BAN stały
|
A nie, bo możesz dobrać lub zamienić.
![]() Czekoladę? Kurczę, meczę się , nie wiem czemu, zaczęła mi chodzic czarna po glowie, ale ta brązowa mi się podoba. Że czarna to do wiecej rzeczy, jakby to było ważne, nie. Ieh.
|
|
|
|
#3867 | |
|
okrutnica jakaś... |
andi fuj
jakaś wizażanka kupiła tę fioletowa i zwraca ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3868 | ||
|
BAN stały
|
Dobra, laseczki, zostawaim czekoladkę, żeśta mię szybko wzięły i przekonały.
![]() Farfalla:
![]() Najpierw andi, potem liya, ale to już musisz sama, np bo jak Ci andi obmierZła...
|
||
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejane było zdjęcie tej fioletowej Andi tutaj?
|
|
|
|
#3870 |
|
okrutnica jakaś... |
z tego co wiem tego intensywnego fioletu nie było w wątku (nie jest taki jak na zdjęciach sklepowych)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

macie mi odradzać bo wydam majątek, te cztery to ponad 400 zł

ja bym emili nie kupowała, skoro wolisz pozostałe 3 i się bardziej podobają to je kup a z tą się wstrzymaj .. jak wykupią to ja wyznaję zasadę "nie była mi pisana"

Nie trzeba było aż tyle zachodu. Ale dziękuję bardzo. 

i wydaje się bardzo pojemna
)
ja bym raczej wzięła Liya lub Andi, chociaż jeżeli o mnie chodzi to Andi