|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie daje rady was nadrabiać ![]() Ja dziś byłam u domowego fryzjera i mam piękna czerń na włosach ![]() Jest juz moja przesyłka z EDM |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#965 | ||||
|
Konto usunięte
|
nie wyślę Ci bo potem będziesz go męczyc zbereźnymi mailami
Cytat:
Cytat:
a trzecia grzecznie czeka na półceRysio, dużo Ci jeszcze zostało Zmierzchu do przeczytania??? a spotkanie to całkiem serio!!!!!!! ![]() taaaaak ![]() Cytat:
![]() najwyżej bedzie dzidzius ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobry wieczór - no musiałam się odezwać ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Nie tylko ty
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2009-03-17 o 21:04 |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11496169]najwyżej bedzie dzidzius
![]() [/quote] tfu! tfu! ![]() Dziewczyny Hydrance Optimale mnie chyba zapycha polećcie mi jakiś fajny krem pod makijaż, najlepiej apteczny, który nie zapycha...
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Vichy mnie uczula...
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11496169]
ja własnie jestem w polowie 2giej częsci Rozlewiska a trzecia grzecznie czeka na półceRysio, dużo Ci jeszcze zostało Zmierzchu do przeczytania??? nie dużo taaaaak ![]() [/quote] eeee... nie wierzę a jaką ty masz cerę? Potrzebujesz coś solidnego czy lekkiego? |
|
|
|
#971 |
|
Kici kici miau miau
|
wyprobuj Clarinsa na dzien ze serii Multi Active
|
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Żartowałam, są długie i wąskie
To jak, lubimy się ![]() To pokaż TŻ Ja się tu próbuję zaprzyjaźnić a Ty mi się wtryniasz Cytat:
![]() A Wam przejdzie, to chwilowa reakcja organizmu na hormony. Macie objawy jaj baby w ciąży - ale to mija. Cytat:
- też bym zwymiotowała.Jak jeżdziłam na kolonię pociągiem czy autobusem to jak ktoś wyciągał jajo gotowane to mialam ochotę zatłuc go za te smrody. A Ty sama sobie robisz taką bubę ![]() zostawię bez komentarza..... ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11496169] ja własnie jestem w polowie 2giej częsci Rozlewiska a trzecia grzecznie czeka na półceRysio, dużo Ci jeszcze zostało Zmierzchu do przeczytania??? [/quote] Kniga już do Ciebie wędruje |
||
|
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
Hejka wieczorkim.. ja niestety jak zwykle o tak póżnej porze.. i biegnę czytać co się dzis wydarzyło
|
#974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Miałam durnowate popołudnie i jeszcze gorszy wieczór. Nawet mi się gadać nie chce. ![]() Dziękuję Paulinko Na aero było super. Wróciłam do domu, wzięłam prysznic, wymyłam włosy i miałam do Was wejść... a tu nagle niespodziewany telefon. I w ogóle wszystko się pokitrało. ![]() Już taka moja wada. Cytat:
![]() Pewnie, że wątek jest motywujący. I w ogóle pokrzepiający. ![]() Mówiłam Ci, że rozumiesz więcej niż Ci się wydaje. Pamiętam, że jak na początku jeszcze Ciebie nie znałam, to na wątku zakupowym miałam wrażenie że świetnie znasz angielski. Zawsze odpowiadałaś każdemu do czego służy dany kosmetyk, itd. A wtedy przecież truskawkowa strona była tylko w jęz. angielskim. Więcej wiary w siebie Sis. ![]() Mam nadzieję, że jutro dostaniemy nasze zakupy z all. ![]() I jeszcze mi się oberwało za to. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Musi się udać, innej opcji nie ma. W tym roku się spotykamy. Ja chcę Was wreszcie poznać w realu. ![]() Tak, tylko do tego się nadaje... ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11496169] Rysio, dużo Ci jeszcze zostało Zmierzchu do przeczytania???[/quote] Jeszcze czyta? Mnie to zajęło niecałe dwa dni...Dziewczyny, jutro Wam opowiem resztę, bo dzisiaj już nie mam sił...
|
|||
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranocka Truskaweczki, Tru snów. Do juterka.
|
|
|
|
#978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym momencie bardzo przesuszoną Effaclarem ale chcę coś lekkiego bo wszystko mnie zapycha ![]() Za taką cenę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Asiu Mam tylko Effaclar, nie wiem, czy inne mnie nie zapchają. Widzę, ze Bioderma Hydrabio ma świetne recenzje, miał ktoś?? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Guari zaraz zapuści korzonki
|
|
#979 |
|
Kici kici miau miau
|
idz do Sephory i popros o zrobienie probki
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, mam doła na maksa.
Dobrze, opowiem już dzisiaj. Właśnie kończyłam suszyć włosy, kiedy zadzwonił mój telefon. Patrzę - Paweł. Poprosił o spotkanie, przyjechał niespodziewanie do Polski. Już na samą wiadomość, wiedziałam że coś się święci złego... Byłam zła, że tak nalega na to spotkanie jeszcze dziś - byłam głodna, po prysznicu, z rozwichrzonymi włosami itd... Nie chciało mi się ponownie robić makijażu, ani rozmyślać co mam na siebie włożyć. No ale tak nalegał, że się zgodziłam bo głos miał jakiś dziwny. Wystraszyłam się, że coś się stało, a nie chciał mi zdradzić szczegółów przez telefon. Związałam włosy, nawet makijażu nie zrobiłam, a On już stał pod moim domem. Wyobraźcie sobie, że przyjechał tylko na dwa dni do domu, bo podpisał jakiś ważny kontrakt z przedstawicielstwem firmy w której pracuje i pojutrze jedzie do Niemiec. Będzie tam rok! Jak mi to powiedział, to łzy napłynęły mi do oczu. Nie przeszło mi nawet przez gardło że się cieszę. Bo nie cieszę się wcale. Nie umiem znaleźć pozytywnej strony tego wszystkiego. Chyba muszę się z tym przespać, oswoić... A on tylko stale powtarzał, że mu przykro. Miałam ochotę wykrzyczeć: "to po jakiego czorta mi głowę sobą zawracałeś, skoro wiedziałeś, po co jedziesz do tych Niemiec???" Podobno już od jakiegoś czasu kroiło się to, że to właśnie jego wytypują, tym bardziej że jest szefem działu...Brak mi słów. Chce mi się wyć i tyle. A jak mówił o tej cholernej pracy, to był tak uradowany, że myślałam że wybuchnę. Tylko z przekąsem zapytałam: "czy tylko praca się dla Ciebie liczy?" A on na to: "harowałem na to całymi latami"...Idę spać, tylko to mi pozostało na dziś... Papatki Truskaweczki... Ufff... może mi trochę lepiej będzie jak Wam się wyżalę. ![]() Czy to zawsze mnie się musi przytrafiać? Czy ta bajka nie mogła trwać dłużej? Jeszcze ciut, ciut dłużej... Zawsze mi się egoista trafia... Wrrr... Edytowane przez AsikS Czas edycji: 2009-03-17 o 21:59 |
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Ale i tak go nie kupię za tę cenę...eh, szkoda, że na Tru tak drogo teraz, bo mam tez ochotę na tego niebieskiego Clarinsa, którego Basia polecała.
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ja tez szukam czegos lekkiego nawilżajacego pod makijaż |
|
|
|
|
#984 |
|
Kici kici miau miau
|
Asik no tak - klody zawsze pod nogi
![]() nie martw sie, wiem jak to boli , tez mialam swoje przeboje w facetami ale szybko sie zapomina |
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki.. więc to byl ten który widziałam.. jak skończę Was czytać to zamawiam.. a są tez i te pozostałe częsci po angielsku? Sprawdzałaś może? Bo ja nawet nie znam ich tytułów..
|
#986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11497676]Asia
[/quote]Ja po prostu nie wiem co jest ze mną nie tak... albo jakiegoś pecha przynoszę, czy jakie licho? Zawsze, zawsze tak jest... Jak już zaczyna coś się pięknie, to tak szybko jak się zaczyna, tak pęka jak bańka mydlana... Mam dość... Wzięłam proszek od bólu głowy i idę spać. Dobranocka Dziewczynki. Nie martwcie się o mnie. Ja jestem silna kobieta, dam radę. Choćbym miała walić głową w mur (ale nie będę walić - szkoda mi głowy ).Papatki. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Gratulacje. Ciebie też uwielbiam. Pamiętaj o tym Kochana. ![]() Myślę że Lipeczka nie będzie zazdrosna, bo Jej to też dzisiaj powiedziałam.
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11492200]
to ja tez w takim razie biore urlop na ten czerwcowy weekend!! deklarowac sie kobity!!!! [/quote]Ale stanęło na Warszawie czy Krakowie.. bo jakoby co to ja zabieram Basię pod pachę i też jestesmy..
|
#990 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

a trzecia grzecznie czeka na półce

Lipniakczku, możesz żreć dalej - będziesz się toczyć i nie obrośniesz mchem

Mam jeszcze fajne cycki 

zostawię bez komentarza..... 

Miałam ochotę wykrzyczeć: "to po jakiego czorta mi głowę sobą zawracałeś, skoro wiedziałeś, po co jedziesz do tych Niemiec???" Podobno już od jakiegoś czasu kroiło się to, że to właśnie jego wytypują, tym bardziej że jest szefem działu...