|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
GUSIEC wielkie gratki
ja co prawda dopiero 2 cykl i to poczatek własnie z TŻ rozpoczeliśmy nowe starania |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny Ten narazie mam w pracy, ale jak w domu znajdę inne zdjęcie co mi się podoba to będzie inne a tak na marginesie to zdjęcie było robione 1,5 roku temu gdzie jeszcze mam blond włosy teraz mam ciemny brąz
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 38 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01 Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01 flowerspower - (Ewelina, 23 lata, Częstochowa) cykl 3, last @ 3.02 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02 gusiec - (Agnieszka, 27 lat, Buenos Aires) cykl 19, last @ 6.02 ![]() anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02 smerfeta01 - (Kasia z Cieszyna) cykl 1, last @ 12.02 ![]() brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 zuzanna12 - ( Magda,26 lat, Canada ) cykl 1, last @ 14.02 ![]() Justine1998 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 1, last @16.02 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 7, last @ 20.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 1, last @ 24.02 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 3, last @ 26.02 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 1, last @ 26.02 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 2, last @ 2.03 celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 3, last @ 6.03 olka@@@ - (Olka,30lat,Bydgoszcz) cykl??? ![]() Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 11, last @ 6.03 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 4, last @ 9.03Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03 martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03 malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ ? ? ? dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 27 zafasolkowane:maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 13 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] malga19-Aniołki dwa [*][*]
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Zaglądam tu od czasu do czasu, a tu... proszę: Patkę można wreszcie zobaczyć na zdjęciu, a gusiec dołącza do mamusiek
|
#846 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dlaczego nie wolno go brac... o matko... przestraszyłaś mnie Cytat:
Patka piękny avatarek , ja też myśle żeby jeszcze mój zmienic na inny , ale narazie myśle popracowałam i mnie zaczeły tak plecy bolec że szok i macica boli.... idę się położyc może mi przejdzie |
||||
|
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
gusiec Gratulacje, dałas przykład że WARTO nadal próbować i nie poddawać się. Jeszcze raz Wszytskiego Naj dla całej twojej Rodzinki.
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki...wpadłam się przywitac i zakomunikowac,że mam 30 dzień cyklu powinnam dzis okres dostac..okresu narazie brak.....mam juz test w ręku...chociaz czuje ,że skoro test juz jest to zaraz okres się pojawi...........brzuch boli dokladniej jajniki mam strasznegoooo neeeerwa...badźcie ze mną ide robic test!!!!!!!
|
|
|
|
#849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i czekam z niecierpliwością ![]() Cytat:
Chyba wszystkie tu podniosłaś na duchu. Podziwiam wytrwałości i siły. Mam nadzieje że nam się udzieli i w końcu tez się doczekamy na nasz czas ------------------------------------------------- jakoś weselnie się tu dzisiaj zrobiło przez te wasze piękne avatarki
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-03-17 o 19:08 |
||
|
|
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
Negatywny.....i ten ból jajników nic nie zwiastował...aaa zwiastuje nadchodzaca...@....aj...s mutno mi no ale cóż to była tylko formalność ja do 'szczęściar" nie naleze....musze pogodzic sie z porażką...ale to dopiero mój 1 cykl starań...może innym razem...ale nie kapuje.:-( miałam dni płodne...według obliczeń...to musi byc tak boleć????Ale nie to boli najbardziej....pokłóciłam sie z Tż.....usmiechnął się ironicznie i powiedział,że zachowuje się jak mała dziewczynka...co miesiąc robie test jakbym nie miała na co pieni,edzy wydawac...aż mi się płakać chce;-(on nic nie rozumie co pol godziny w pracy od 2 dni latam do toalety sprawdzic czy mam okres, w nocy od dwoch tygodni myśle co by było gdyby...nawiedzaja mnie ciężarne i małe dzieci...od 2 tygodni nie jestem soba nakręcam sie i doszukuje objawów....to mozna popaść w paranoje ...i nie miałam o kim z tym pogadac ( poza 1 dniu spedzonym z przyjacółka-wygadałam sie) ale z chłopakiem nie rozmawiałam bo wiedziałam ze jak pokaze mu ze zabardzo sie nakrecam to potem jak nie wyjdzie bede czula sie jak idiotka..a ten zamiast mnie przytulic pocieszyc to nazwał mnie mała dziewczynka....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :mad :![]() ![]() ![]() :mad : wykrzyczałam mu to wszystko ..lepiej żeby szybko zrozumiał swój bład....aj podpadł na całej lini....płakać mi sie chce.....to on jest nie dojrzały ...nie ja.. dlaxczego dlatego ze chcialm sie upewnic by w koncu zaznac spokoju..nie nakrecac sie i nie sprawdzac co chwile bielizny...,ku mac...jestem wsciekla
|
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro się strasznie zrobiło, w następnym cyklu się uda nie możesz się nakręcac, wiem że to ztrudem wychodzi ja na początku staran tak sie potrafiłam nakręcic że miałam wszystkie objawy ciążowe a @ i tak przylazła teraz staram się nie myślec aż tak bardzo , lecz ból jest taki sam , a wydaje mi si że nawet większy ![]() do mnie dziś @ przyszła i chodz nie mam optymistycznych myśli to jednak wiem że kiedys mam się uda i będziemy najszczęśliwszymi kobietami na świecie, TZetem się nie przejmuj , mój też na początku nie zdawał sobie sprawy jakie to dla nas bolesne jak test wychodzi negatywny, teraz naszczęście mnie wspiera i tak samo to przeżywa tylko nie daje tego po sobie poznac( tylko ze to widac) głowa do góry |
|
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
kochana TŻ napewno z czasem zrozumie jak jest ci przykro,niektórzy faceci nie maja pojęcia co przezywa kobieta pragnąca mieć dziecko kiedy widzi jedna kreche
|
|
|
|
#854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie myśl teraz o tym tyle, uspokój się, wycisz... Będzie dobrze, uda się - może szybciej, może później - ale się uda _________________________ ______________________ A u mnie nadal nic już się wkurzam ![]() Ale w dodatku zasmuciłam się nieźle... Moja kumpela była w ciąży, tak się cieszyła, widziała serduszko, a tu nagle pojechała do szpitala bo zaczeła mieć jakieś dziwne upławy... No i okazało się, że serduszko przestało bić i miała zabieg... Smutna historia, wtedy ja też powiedziałam że też jestem po tym i sobie pogadałyśmy, prawie się popłakałyśmy... Złe rzeczy się dzieją i najgorsze, że nie jest to z naszej woli...
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko takie ziółkaa nieraz czytam forum bociana i tam są różne mieszanki,na coś tam pomagają,ale wyczytałam,że też ,że łagodnieje ból miesiączkowy i na mnie poskutkowało i się ciesze,ze to spróbowałam,no ogólnie to na owulacje jest Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki,, pobudzająca pracę jajników dla cyklów bezowulacyjnych i to piję i takze zauwazylam,że jajniki mi po tym pracują,może pomoć a nie zaszkodzi ![]() a ketanol dziewczyny cos w którymś watku pisały o nim i że ma wpływ na zajscie wciąze i tez jak sie o tym dowiedziałam odrzuciłam,tak to jechałam na tym leku Cytat:
widzisz faceci inaczej do tego podchodza
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mam pytanie o testy owulacyjne. stosuje je juz drugi cykl i wedlug instrukcji, zeby taki test byl pozytywny to druga kreska musi byc taka jak ta kontrolna albo i ciemniejsza. no i wlasnie mnie sie to nie zdarza. w tych samych dniach co sluz plodny przez ok 3 dni pojawia mi sie na testach slaba kreska, ale to wszystko... czy to znaczy, ze nie mam owu? czy ze testy sa nic nie warte? martwie sie. dotychczas myslalam, ze nam sie nie udaje, bo mamy pecha, ale teraz sie boje, ze to cos ze mna.
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie - ketanol i ibuprom. Ja dlatego zakupiłam paracetamol. Dzisiaj tak mnie głowa zaczęła boleć to wziełam ten paracetamol, ale głowa dalej boli tylko ten największy ból zszedł... A po ibupromie po kilku - kilkunastu minutach było już po bólu. Ale jak trzeba to trzeba. Najgorzej jak będę miała bóle @ to wtedy nie wiem jak wytrzymam z tym paracetamolem...
|
|
#858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o matko i córko, już nigdy nie wezme tego świństwa do ustzawsze jak @ przychodziła to brałam 2 tabletki w pierwszy dzien krwawienia, dziś wziełam tylko poł tabl. następnym razem kupię paracetamol nawet nie wiedziałm że sobie tak szkodzę ![]() .. idę szybko pod prysznic i lece na "M jak miłośc" |
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jeszcze chwilkę i też lecę do domku nie wiem czy mam iść jutro do tego endokrynologa - wiem co powie mi ta baba, że "taka pani uroda" i nic mi nie pomoże. Więc czy jest sens? Nie wiem sama...
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np znajoma jechala tez na ketanolu a za pierwszym razem udało jej sie,wiec to róznie bywa Cytat:
![]() dobra ja już na dzis spadam miłej nocki życze
|
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A facetem się nie przejmuj , może sam nie chce Tobie pokazać że mu przykro... Wiem że to truudne ale powinnaś mniej się tym stresowąc i przejmowac, wiem co mówię...Dziewczyny na bank pamiętają jak ja wydziwiałam i się nakręcałam w 1 cyklu.No masakra! W następnym cyklu więcej luzu... A ja będę trzymać za Ciebie kciuki ![]() Cytat:
Upławy??? A przecież tak "łatwo" je dostać i to mozę aż tak zadziałać..straszne![]() ............... Dziewczyny mam 11 d.c i absolutnie nic nie mierze, nic nie obserwuję, nie robię testów owulacyjnych ani innych takich cudów. Mam zamiar zachowywać się tak jakbym brała wciąż tab. ...To znaczy mam zamiar nie myśleć o starankach Chociaż wczoraj mój maż sam sobie obliczył że to 11 dzień już dziś i że "musimy" się starać...Dla niego sama radocha i do tego wymówka jak "boli mnie głowa" Ale byłam wczoraj masakrycznie zmęczona i stwierdziam że staranka starankami ale ja już idę spać bo nie wstane do pracy. A propo pracy... mam ekstra wiadomość!!!!!! Mezuś zadzwonił z pracy (ma na 2 zmianę,za chwile pewno się pojawi) że przedłużają mu umowę .Tak jego dyro mu powiedział. To chyba "z gęby cholewy " robic nie będzie.? A to oznacza że przeprowadzimy się jednak do własnego M..pod koniec czerwca!!!!!! Ekstra!!!! Już się ciesze!!
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
Nie odzywal sie troszke bo mialam duzo pracy i zamieszania! Ale juz jest oki....jestem padnieta i ide spac i poprzytulac sie do TZ, moze cos....pozdrowionka i buziaki dziewczynki![]() Gusiec-gratuluje zafasolkowania... |
|
|
|
#865 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- ja mam 12 dc jeden dzień różnicy mamy a ilu dniowe masz cykle Sweet_Jelly ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
ja niestety nie mogę bo mój mężuś w pracy
|
||
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
EDI moj mezus tez pracuje wiec tu u was sobie siedze
spac nie moge
|
|
|
|
#867 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[ Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#868 |
|
BAN stały
|
czesc wam
szefowa wbrew moich obawow przyjela to normalnie tylko ze rzucila teskst ze mi sie wpadlo bo nie mamy slubu gusiec gratki ktora nastepna? |
|
|
|
#869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dziękuje za pomoc
|
|
|
|
|
#870 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

Ten narazie mam w pracy, ale jak w domu znajdę inne zdjęcie co mi się podoba to będzie inne 

i czekam z niecierpliwością
:mad :

o matko i córko, już nigdy nie wezme tego świństwa do ust