|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Ja nie poszlam dzis na wyklady bo dostalam @ i sie strasznie zle czuje
![]() Ale przynajmniej robie ambitnie prace pisemne na jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
a ja sie ucze miiiiiiiiiiiiikro, taak .
juz mi sie myla wszystkie koszty stale przecietne marginalne i inne. ;| wrrr.wr, ja juz chce do domu ![]()
#393 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis mam druga jazde o 17 i znowu pada
![]()
#394 |
Zakorzenienie
|
Vill ja tez romansuje z eko.. i jutro musze pojsc zalcizyc a na silach sie nie czuje.. zwlaszcza, ze material z calej ksiazki a wiecej nikt nic nie wie
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz wrócilam i ambitnie nie robię nic ![]() ![]()
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
a ja po dzisiejszym dniu po prostu padam ze zmęczenia, basen mnie wykończył całkowicie! teraz nic nie robię i tylko wieczorem poprzepisuje jakieś notatki albo coś.
Dzisiaj wieczorem jestem sama bo przyjaciółka wychodzi na noc to będę pod kołderką w łózku piła herbatkę i oglądała Przyjaciół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Hula zawsze mozna sie pouczyc ;P
Nija i jak ze stazem? mam nadzieje, ze sie udalo |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Miło, że pytasz
![]() Oczywiście dzwoniłam do babki i chyba 1 kwietnia zaczynam ![]() ![]() Ciągle zostaje jakaś niepewność, że coś stanie na przeszkodzie, że się nie uda itd. ale mam nadzieję, że się uda ![]() Idę na sędzię Annę Marię albo tego drugiego sędziego ![]() ![]()
#399 |
Zakorzenienie
|
Nija to super
![]() u mnie w tle tez leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Dzieczyny z Krakowa ponawiam pytanie o spotkanie
![]() kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
ejj jest już plotkara??
a jak macie to dajcie lika albo cus ;D leb mi pęka..
![]() |
#402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciekawe czy kiedyś tak o makro będę myśleć ![]() bo na razie to jakaś jedna wielka masakra z makro jest u nas... Cytat:
![]() mininova. tzn ja z tego mam ![]() a ja jestem...w domu ![]() spontanicznie ;P znajomy jechał więc się zabrałam ![]() i będę w domu aż do niedzieli. w związku z tym nie idę jutro na wykład z geo ekon (tego to akurat mi nie żal ;P) i w czwartek nie idę na angielski (i tego mi trochę żal i się wahałam, bo odda pewnie nasze dzisiejsze koło, nasze wszystkie prace i ruszają pierwsze prezentacje i pewnie jak zwykle na początku będzie mówiła co trzeba w nich mówić, jak to ma wyglądać itd) dzisiaj obejrzę sobie Slumdoga i odcinek Plotkary ![]() mam nadzieję, że wytrwam bo spałam dzisiaj z 2h ucząc się na angielski gdzie i tak wywaliła takie rzeczy, że tak siedzieliśmy patrząc w kartki ---> ![]() ![]()
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, co myślicie o kierunku studiów stosunki międzynarodowe?? kurde bo jestem w krpoce.. zastanawiam sie nad studiami za granica..
zetka stosunki miedzy. są na ug?? ooo Dsc Ty kochana jesteś na tym! eureka;p i co polecasz? myslisz ze bedziesz miec prace po tych studiach? jest mocno trudno? matmy nie ma z tego co pamietam co pisalas;> powiedz mi cos ![]()
Edytowane przez tamia Czas edycji: 2009-03-17 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
ja juz mam nowa plotkare z peba;p
nie bylam na jezdzie bo instruktor zadzwonil, powiedzial, ze deszcz, ze ciemno ( bo jak sie okazalo mialam na 18, a nie 17 jak bylam przekonana) i ze to zly czas na nauke. podejrzewam, ze cos mu wypadlo, albo mu si enie chcialo i tak powiedzial, ale czemu nie wprost? ![]()
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja przyjaciółka jest na sm i podoba się jej ![]() ![]() a o jakim kraju myślisz ![]() jej, ale mnie znowu jakieś przeziębienie wzięło, zaraz wskakuje do łóżka.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
hmm, nie wiem może Anglia, albo Szkocja (irlandia?) moja kolezanka studiuje w anglii i dobrze jej sie wiedzie itp i dostaje 1500 funtów stypendium. o jaa zawsze wiatr w oczy noo..
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Hellooł
Wczoraj wieczorem wróciłam z domu, ale za 2 tygodnie wracam ![]() Jestem dzisiaj podobnie zmęczona jak Hula basenem, tyle że ja jogą ![]() Własnie słucham troche piosenek z soundtracku " teraz albo nigdy" i od razu mam humor lepszy, a jutro mam na 7:50 zaliczenie ustne z ruskiego i jeszcze nie wziełam się za naukę, tylko pół pracy domowej zrobiłam. I ogólnie chodze jakaś rozmarzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
45minut ale dzisiaj od rana jakoś tak jestem wyjątkowo zmęczona! właśnie przeglądam stronę Ziaji i będę z przyjaciółką robić zamówienie, bo wielu rzeczy nei można dostać w normalnych sklepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ci powiem tak, że lubię ten kierunek i bardzo podobają mi się przedmioty ![]() ![]() Jeśli chodzi o pracę to z opinii innych osób, które np. ukończyły już GWSH to nie miały problemów ze znalezieniem pracy .. koleżanki siostra dostała się na staż, a teraz zarabia ponad 2tys. w jakimś biurze.. ![]() Ale tak jak mówię, trzeba to lubić... Jeśli chodzi o przedmioty ścisłe to miałam statystykę i wiem, że czekają mnie podstawy rachunkowości chyba ![]() Z tą trudnością to różnie bywa... są przedmioty, które są ciężkie, a są takie, które z łatwością się można nauczyć i z przyjemnością się ich uczysz... ![]()
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wydaje mi się, że na obu tych kierunkach materiał jest bardzo podobny - ale może mi się tylko wydaje ![]() Ja bym chciała mieć na moim kierunku jak najwięcej tematów dotyczących tego, co się dzieje na świecie, spraw politycznych i dużo historii. I żeby nie było matematyki, rachunkowości i innych takich. Mogę się uczyć o gospodarce, ale nie chcę żadnych skomplikowanych obliczeń (zetka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czas na Slumdoga ![]() mam nadzieję, że się nie zawiodę bo słyszałam same bardzo dobre opinie ![]()
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na razie najbardziej ciągnie mnie do House'a, więc nic na siłę, zobaczę sobie odcinek House'a przed snem. Już tyle razy oglądałam te odcinki, pamiętam dialogi, jakieś bzdurne szczegóły a nie pamiętam diagnoz ![]() ![]()
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale matma rachunkowosc i skomplikowane obliczenia tez sa ![]() ale lubie bardzo moje studia ![]() przydaloby sie isc spac ![]() a wczesiej poczytac cos o budzecie unii na jutro ;x
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-03-17 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | ||||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeden mój kumpel z uczelni zrezygnował ze SM po dwóch latach, bo stwierdził, że to takie strasznie ogólne i mało konkretne studia. Ale wiadomo, wszystko zależy od tego co Cię interesuje, od uczelni, przedmiotów, wykładowców.. Cytat:
![]() Nie pamiętam już kto prosił o zdjęcia bokserek z Pull&Bear. Ja mam ich mnóstwo (tak samo jak ze Stradivariusa, według mnie są identyczne): czarną, białą, szarą, niebieską, fioletową..
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ostro idę na uczelnię na 7.45 i mam zamiar wytrwać tam do 20 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() "Na głównym budynku AGH na samej górze zasiada na tronie św. Barbara. podobno ma wstać i zostawić tron pusty, jeśli jakaś studentka zakończy edukację na AGH-u będąc dziewicą ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-03-18 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
hehe em dobre
![]() nie poszlam na jedne zajecia, ale fajnie wstalam o 8 wyspana, a teraz siedze i spokojnie pije herbatke nie musze sie spieszyc ![]() nie wiem czy to jeszcze pozostalosci choroby, ale jak wstaje albo ruszam glowa, to czuje jakby mi ktos mlotkiem walil od srodka straszne. dzis do 17, a potem nauka na kolo jutrzejsze z niemca ![]()
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to tego polskiego dance hitu nie oglądałam i byc moze jak zapomne to nie obejrze wcale, bo wątpie żeby był warty obejrzenia/ Em: Fajne bokserki ![]() ![]() Póki co mam tylko różową, szara, białą, czarną ![]() Wróciłam z rosyjskiego i ide niedługo na otwarcie nowej galerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A te bokserki rzeczywiście są świetne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.