|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
a mnie tak woda mineralna wzmaga apetyt że szok, wystarcza szklanka i moment jestem głodna, tak samo mam po gumach do żucia miętowych
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Ależ szybki odzew !!!!!!!!
Kobietki, jestescie SUUUUUPER ![]() Pewnie inni też już Wam to mówili ![]() Chyba rozwiałyscie moje wątpliwości, na 99% skłaniam się ku pierwszej tj. White One Raaaany jak się cieszę, że jestescie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziale !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jestem przerazona szczerze mowiac ![]() ![]() ![]() ja pije 3 litry dziennie i nic to nie daje hihi moze dlatego ze ja tak pije juz od dluzszego czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |||
Zakorzenienie
|
Rybulko tesknimy
![]() ![]() zabciasuper ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
kiedys uzywalam tych paskow nawet mi wybielily zeby ale niestety czulam mocno ten zel mialam chyba straszna nadwrazliwosc
![]() ![]() ![]() dzis dopiero pierwszy dzien uzywam, nie wiem jak bedzie dalej juz sie naczytałam o tej nadwrazliwosci i az sie boje ale czego sie nie robi chciałabym pieknie 19.09 wygladac a mam takie paskudne zółtawe ząbki moze to cos pomoze
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ale ten czas leci, do ślubu zostało mi mniej niż 2 miesiące ![]() ![]() ![]() Roznoszenie zaproszeń idzie pełną parą-dziś rozdaliśmy 4, jutro 1, w czwartek 2 i w sobotę myślę, że uda się może kolejne 4. Już na szczęście jest tego coraz mniej. Prawdopodobnie 3 osoby nie przyjdą, bo jeden kuzyn tż mieszka we Francji i nie wiadomo czy przyjedzie i jedna ciocia przeżyła kilka tragedii osobistych w ciągu kilku lat i jakoś nie moze dojść do siebie, także nie naciskamy jak o nią chodzi. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gold-fish, gratuluje kursu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może pani dyrektor cos zrozumiała. Oby to nie była cisza przed burzą ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#789 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
miałam 2 dni przerwy od wizażu. Przegięłam w weekend ze słodyczami, tak ładnie mi szła dietka, ale znowu ładnie jem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaabciu, gratuluję kupna sukni, pięknie w niej wyglądasz ![]() Azzis, ale superowo to razem wygląda, fryzurka lepsza, tylko rzeczywiście lepiej troszkę rozdzielić loczki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio non stop sie obzera. Widac przesilenie wiosenne tak na mnie zdziala, ze to co zrzucilam zima musze teraz nadrobic.
![]() Ja wybielalallm zeby paskami. Fakt, staly sie nadwrazliwe, ale mylam zeby pasta Sensodyne i plukalam Elmexem zielonym i po nadrwazliwosci ani sladu. ![]() ![]() ![]() Zabcia, gratuluje zakupu kiecy ![]()
#791 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak myslicie o tych butach?
kojazy ktos firme? godne polecenie czy nie bardzo? http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...u_-p-28-pl.jsp lub te http://www.butyslubne.com.pl/ecru_ko...a-p-273-pl.jsp
![]() |
#792 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja sprawdzona firma jest KOTYL. Jeśli masz ochote, to możesz poszukać butów tej firmy. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-18 o 07:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
kasiaher ten Twój TŻ jest za bardzo nerwowy i chyba lubi jak wszystko wychodzi na Jego... To przez to te nerwy. Nie przejmuj się. Przejdzie mu
![]() zaaaabcia żadne mi się nie podobają przez te czuby (ale jak już bym miała wybierać to te pierwsze).
#794 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Panny Młode 2009 ja też biore ślub w tym rokuw czerwcu i postanowiłam się przyłączyć. Ja mam dzisiaj 104 dni do ślubu i też próbuje się odchudzić mimo, że moja suknia wszystko zasłania to pomimo to chce jeszcze ładniej wyglądać, a poza tym mój TŻ już schudnął i musze go dogonić
![]() A co do butów to ja mam na bardzo wysokiej cieniutkiej koturnie, ale nie mam ich zdjęcia musze mieć wysokie, bo między mną a moim TŻ jest 30 cm różnicy, nie za bardzo umiem chodzić w takich butach dlatego na sale kupuje sobie takie wygodniejsze sandałki ale tez na wyższym obcasie.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-03-18 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama chcę taki fason tylko wyższy obcas. Jeśli mowa o wybielaniu zębów..... (cholera nie umiem cytować kilku postów :P) miałam ten zabieg przy pomocy stomatologa... Koszmar. Najpierw zrobiono mi odlew mojej szczęki, dostałam jakby silikonowe nakładki do których w komplecie dołączono żel wybielający umieszczony w takich małych strzykawkach - wypełniało się nim nakładki i na noc na ząbki. Faktycznie efekt był piorunujący !! Mam naprawdę żółtą kość i ząbki ślicznie przejaśniały problem tylko był jeden NADWRAŻLIWOŚĆ. Pierwszą noc wytrzymałam spokojnie, drugą na lekach przeciwbólowych a w trzeci wieczór, gdy założyłam nakładki zdjęłam je po 10 minutach bo już wytrzymać się nie dało.. Bolało okrooooopnie, ból podobny jak leczy się ząbka bez znieczulania i dentysta dojedzie wiertłem do nerwa.. tak bolały mnie wszystkie zęby, po prostu wyłam z bólu ![]() Strach się bać jakie bym miała białe ząbki gdyby udało mi się dotrwać do końca ![]() Niestety znów będę musiała się poświęcić i zrobić jakieś wybielanie. Być może zacznę właśnie od pasków wybielających... sama nie wiem. Jeśli chodzi o wybielanie u stomatologa to naprawdę gorąco polecam ale tylko dla tych co nie mają wrażliwych zębów. Moja kość jest moocno żółta i 2 razy znacznie poprawiły moj kolor ![]() Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Cześć czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta??
Jeżeli tak to fajnie ![]() Kupiłam wczoraj buty ślubne białe na 2.5 obcas co bym za wielka przy Tż nie była. W Kielcach na ul Małej w sklepie chyba to się nazywa "Klaudia" tam są buty od 32 do 43 !!!! No i tam znalazłam coś dla siebie bardzo wygodne itd. wklejam zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy zle zrobilas ze pierwszej nocy wzielas od razu na cala noc. Lepiej to sobie stopniwoać i zakladac ten zel na 2h w ciagu dnia. np. wieczorem przed snem
![]() Pewnie wybielałas Opalescense. ![]() ![]() ![]() Mnie dziś boli zab ktory robilam miesiac temu. Generalnie to on prawie pod kanalowe opdchodzil, a teraz zaczal mi znowu reagowac ale cmi mnie tez ciagle od 2 dni ![]() ech. |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to dentysta kazał mi trzymać całą noc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Hej, Uzywała może któraś z was papieru o takiej fakturze? Jak on wygląda w rzeczywistości czy ta "kratka" jestdośc widoczna ?
http://www.allegro.pl/item584787144_...ceny_hurt.html |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
myszka maj on nie jest taki jak na wizytówkach??
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() DZIEWCZYNKI! obiecalam ze dam znac jak bylo przy spisywaniu tego protokolu w kosciele ![]() bylo bardzo powaznie i ksiadz nas pytal i zaznaczal tam odpowiedzi - czy chcemy miec dzieci, czy jak sie pocznie dziecko to chcemy, by przyszlo na swiat, czy jestesmy zdrowi psychicznie ( ![]() jesli chodzi o pieniazki to za protokol nic, ale musielismy zaplacic za zapowiedzi 50zl i w 2 kolejne niedziele teraz nas wywiesza ![]() ![]() najbardziej mnie wkurzylo zaswiadczenie z USC, bo ksiadz sie dopatrzyl bledu w numeracji - na koncu jest rok, w ktorym bierze sie zaswiadczenie, czyli winno byc 2009 a mielismy 2008 (tak sie wkurzylam, bo tyle sie wtedy wyczekalismy na to babsko, bo byla u kolezanki na kawce i jeszcze ten babol), wiec pojechalismy na 10 min przed zamknieciem do USC i inna babka mi dala nowe..... jedziemy juz do domu a ja patrze, ze na 1 egzemplarzu nie mam stempla ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() 100 dni do naszego slubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Maggie1983 no to niezłe przeboje mieliście w USC.
A czy my już po spisaniu protokołu powinniśmy iść jeszcze do Urzędu coś załatwić? Czy reszta to już w gestii księdza ? ![]()
![]() |
#804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wlasnie mowili w dzien dobry tvn, ze pogoda kwietniowa ma nam wynagrodzic te marcowe mrozy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
agus87 to fajnie, bo już myślałam, że jeszcze coś tam trzeba załatwiać
![]() Mam nadzieję, że słoneczna, bezdeszczowa pogoda z kwietnia będzie trwała również do początku maja ![]() agus87 Ty masz tydzień przede mną... Jak przygotowania? Bo my jeszcze mamy sporo rzeczy do załatwienia, ale mam nadzieję, że się wyrobimy z wszystkim. Nie wiem czy o wszystkim pamiętam, czy może coś mi umknęło...? Najważniejsze, to jeszcze załatwić bukiety (mój i do kościoła kwiaty), zamówiłam już materiał do przystrojenia sali, jeszcze jakieś kwiaty do kościoła i na samochód. I jeszcze jakieś drobne rzeczy do przystrojenia sali (świeczniki, kwiaty na stoły). I chyba mniej więcej wszystko...tak myślę... Nie mamy jeszcze garnituru dla TŻ'ta, ani butów...
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-03-18 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My dzisiaj składamy wniosek o mieszkanie do TBS ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poprawiny musimy jheszcze rozejrzec sie za garniturem drugim, koszule krawat mamy, no i butki na poprawiny, do mnie trzeba czekac za przymiarka sukni, mam miec koniec marca, trzeba mi kupic buciki na poprawiny, no i buzuterie do sukni na poprawiny oraz na slub, ponczochyba na slub, i majtki ![]() z koscielnych spraw musimy isc do spodziewidz jednej i drugiej, tak mysle, ze moze jutro pierwsza, a do poradni na ostatnie spotkanie idziemy w piatek... kwiaciarnia jest zarezerwowana, po swietach wielkankocnych jade omowic rodzaj bukietu dlam mnie i wiadkowej, oraz przystrojenie auta, musze sie umowic jeszcze z dekoratorka na sale na poczatku kwietnia jedziemy omowic menu na sale i rozlozenie stolow musze zrobic winietki dla gosci na sale weselna hmmm to by bylo chyba z tych wazniejszych spraw wszystko ![]() aha wiadomo kosmetyczka jestem umowiona na oczyszczanie twarzy 6 kwietnia, pozniej mam tipsy, przedluzam dzien przed slubem, mam masaz twarzy umowiony, regulacje brwi no i parafinke na dlonie:P nasolarium juz bylam 2 razy i 2 tygodnie rpzed slubem pojde raz na 12 minut i w tygodniu poprzedzajacym slub tez pojde na 10 minut i to bedzie wsio w miedzyczasie tz tez ze mna pojdzie na solarium jeszcze ze 2 razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-18 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, Wy już niedługo
![]() Nie rozumie, po co trzeba chodzić do spowiedzi 2 razy? Nie wystarczy raz?? Bez sensu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie dlatego, żeby się spowiadać dwa razy z tych samych grzechów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.