Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-17, 22:13   #3001
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Bo ja jem na łóżku czasem jak świnka
ciągnie swój do swego

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:18   #3002
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a śmiala się z Kasi lepianki a sama chlewik ma
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ciągnie swój do swego
phi, chciałam nadmienic, że wylałam ta owsianke na moje wielkie łoże małżeńskie bez męża
Juz takie święte nie bądźcie - nie jecie w łóżku?
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:20   #3003
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
phi, chciałam nadmienic, że wylałam ta owsianke na moje wielkie łoże małżeńskie bez męża
jasne że jemy z tżtem to prawie zawsze hehehe jakoś tak nam lepiej oprzeć sie o poduchy i wcinać nasze kulinarne dzieła hehehehehe ale jedzenie raczej trzymam w ryzach

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

dobra koniec wizazu- idę z godzinę jeszcze poczytam o kapitałach i lecę spac- do jutra
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:23   #3004
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
jasne że jemy z tżtem to prawie zawsze hehehe jakoś tak nam lepiej oprzeć sie o poduchy i wcinać nasze kulinarne dzieła hehehehehe ale jedzenie raczej trzymam w ryzach

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

dobra koniec wizazu- idę z godzinę jeszcze poczytam o kapitałach i lecę spac- do jutra
my obiadki jemy przy stole na dole, ale czasem jak rodzice maja jakichś gości to zabieramy żarelko do mnie do pokoju i jemy na łóżku
Tez zawsze mamy poduszki rozłożone i jak jesteśmy u mnie to cały czas na łóżku zalegamy

Ja już nic nie czytam tylko na prawdę ide spać
Paaaa
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:23   #3005
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
czasami ja tez jem, ale wolę w fotelu

Stary 2009-03-17, 22:25   #3006
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że jem

a jak jestem u Tż to wprost uwielbiam, tym bardziej, że mamy mega wielkie łoże na przeciwko tv więc super się coś przegryza, tylko Tż na mnie krzyczy odkąd którejś nocy znalazł pod kołderką moje chipsiki, skitelsy i coś tam jeszcze było

i każe mi teraz albo nie rozrzucać jak jem a najlepiej to nie na lózku

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:29   #3007
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie, że jem
tylko Tż na mnie krzyczy odkąd którejś nocy znalazł pod kołderką moje chipsiki, skitelsy i coś tam jeszcze było
rozumiem Ela, że zostawiłaś to na noc jakby się ewentualnie Tobie albo TZ coś zachciało jeść, żeby juz do lodówki nikt nie musiał maszerować

Stary 2009-03-17, 22:38   #3008
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem Ela, że zostawiłaś to na noc jakby się ewentualnie Tobie albo TZ coś zachciało jeść, żeby juz do lodówki nikt nie musiał maszerować
no tak samo mu tłumaczyłam a ten dalej swoje, że mam zakaz jedzenia w łóżku

ale cóż...facet jednak nigdy nie zrozumie toku myślenia kobiety

dobrze, że my się na wątku tak doskonale rozumiemy
ale w końcu co PM 2010 to PM 2010

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:47   #3009
Kasiulinka
Raczkowanie

GG do Kasiulinka

Z racji że jeszcze nie mieszkamy razem z M. to jak u Niego nocuje, zawsze przynosi mi śniadanko do łóżka, ciekawa jestem czy po ślubie też tak Mu zostanie ja osobiście nie miałabym nic przeciwko
Stary 2009-03-17, 22:49   #3010
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
no tak samo mu tłumaczyłam a ten dalej swoje, że mam zakaz jedzenia w łóżku

ale cóż...facet jednak nigdy nie zrozumie toku myślenia kobiety

dobrze, że my się na wątku tak doskonale rozumiemy
ale w końcu co PM 2010 to PM 2010
heh oj tak nie zrozumie na pewno i dobrze, bo by się załamał jeszcze

Cytat:
Napisane przez Kasiulinka Pokaż wiadomość
Z racji że jeszcze nie mieszkamy razem z M. to jak u Niego nocuje, zawsze przynosi mi śniadanko do łóżka, ciekawa jestem czy po ślubie też tak Mu zostanie ja osobiście nie miałabym nic przeciwko
oj jak Ci dobrze, ja też już bym chciała mieszkać razem z moim M... a to jeszcze tyle czasuuuuu
no juz nie wspoominając o tych śniadaniach.. Ty szczęściaro

no baaaaaa nie ma co oryginalnośc, mądrość, zboczenie, piękno i wrażliwość to cechy szczególne PM 2010 i ciężko je przebić

uciekam spać, paaaaaaaaa

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-03-17 o 22:59
Stary 2009-03-18, 00:05   #3011
Elitka4
Rozeznanie

Normalnie nie da sie Was porządnie nadrobić, bo zanim przeczytam, to Wy już naskrobiecie kolejne strony

Jak już wcześniej było tu pisane, trzeba się za każdym razem logować do tego ulepszonego Wizażu. Ostatnio zamiast nicku wpisałam hasło i dałam enter i normalnie mnie zalogowało na moje konto. Dzisiaj zrobiłam eksperyment i kliknęłam "zaloguj" bez wpisywania loginu ani hasła i też mnie zalogowało na mój profil. Tzn. była tam informacja o nieprawidłowych danych, ale tak czy owak - zalogowało mnie. Co za dziadostwo!!! To znaczy, że każdy na tym komputerze może sobie wchodzić na moje konto??? i nie musi znać hasła i loginu Uhhh...

Z tego co pamiętam co tu pisałyście, to chwaliłyście się japonkami Tżtów. Ja swojego też długo musiałam przekonywać zanim sobie w końcu kupił. A oglądaliśy ich całe mnóstwo i żadne mu się nie podobały. Sandałów też sobie nie mógł kupić, bo akurat to co było rok temu w sklepach, to takie sobie było - albo my tak szukaliśmy No ale w końcu TŻ znalazł takie męskie japonki, które uznał za mniej 'metro' niż inne i sobie kupił. Nie pochwalę się marką, bo średnio mnie to interesuje. Kupił w jakimś sklepie, ale nawet gdyby były z targu za 5 zł, to bym się cieszyła, że się przełamał, bo ile można chodzić w lecie w zakrytych butach

Byłabym zapomniała. Jutro idę na taką małą kontrolę (he he JA) i to będzie blisko ulicy Sokolniczej (info dla Wrocławianek) i sobie przed pracą pooglądam wystawy, bo tam jest podobno dużo sklepów z sukniami ślubnymi i takimi tam różnymi ślubnymi pierdołami. Muszę iść rano, więc pewnie tylko popatrzę na wystawy, ale może w przyszłym miesiącu pojadę tam na kontrolę pod koniec dnia... i wszystkie sklepy będą moje

P.S. Chcecie zobaczyć dinozaura? To patrzcie:
http://www.widelec.pl/widelec/1,8286..._swiecie_.html

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-03-18 o 00:14
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 07:29   #3012
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Zgadzam sie wczoraj po kapaniu wziełam sie za nadrabianie ale juz poźniej zamiast popisac z Wami poszłam spać bo oczy mni az zabolałay. Teraz ubieram sie i mykam do ginka po bułeczki i do PUP bo moj wniosek z nazwiskiem trafil do PUP i amm sie zapytac kiedy bede miec staz
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:27   #3013
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Jak już wcześniej było tu pisane, trzeba się za każdym razem logować do tego ulepszonego Wizażu.

hmmm a ja ani razu nie mialam takiego problemu
normalnie jestem zalogowana caly czas. jak wylacze kompueter i wlacze ponownie rowniez dalej jestem zalogowana

Cytat:

Nie pochwalę się marką, bo średnio mnie to interesuje. Kupił w jakimś sklepie, ale nawet gdyby były z targu za 5 zł, to bym się cieszyła, że się przełamał, bo ile można chodzić w lecie w zakrytych butach
moj ma New Yorkerowe za 27zl drozszych mu sie nie oplaca kupowac, bo i tak wiadomo, ze z jego chodzeniem wytrzymaja max sezon (choc kto wie czy nawet dotrzymaja do konca)
ale fajne sa. lepszych nie widzialam

Cytat:

P.S. Chcecie zobaczyć dinozaura? To patrzcie:
http://www.widelec.pl/widelec/1,8286..._swiecie_.html

ale biedakowi chamsko pyszczek trzymaja

a ja wlasnie opuszczam pierwszy wyklad dnia dzisiejszegoa potem seminarium (drugie z kolei)
dalej nie napisalam konspektu, wiec wstyd mi isc, ale w sumie sie ciesze, ze go nie napisalam, bo mnie wczoraj wieczorem olsnilo jak przegladalam rozne ksiazki i juz wiem o czym chce pisac magisterke i nie jest to temat, na ktory mialam pisac konspekt
ciekawe co na to powie promotor

i jeszcze mam pomysl, zeby w ramach zajec z pewnego programu do ankiet internetowych opracowac z moja grupa ankiete na podobny temat jak moja przyszla praca magisterska i zrobic badania. mialabym taki maly pilotaz
cwany plan, ciekawe co grupa na to powie

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
ja nie jem w lozku no chyba, ze ogladamy w lozku jakis film to zdarzy sie chips czy paluszki. ale takie zwykle posilki to nie, bo mi niewygodnie.

za to zazwyczaj jem przy biurku przegladajac necik

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-18 o 08:35
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:28   #3014
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Nie miałam cytologii mam przyjść 31 na świezo beda zanoszone wyniki. I po krwawieniu bo teraz bede miec w sobote. Ehh
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:01   #3015
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
heh oj tak nie zrozumie na pewno i dobrze, bo by się załamał jeszcze

oj jak Ci dobrze, ja też już bym chciała mieszkać razem z moim M... a to jeszcze tyle czasuuuuu
no juz nie wspoominając o tych śniadaniach.. Ty szczęściaro

no baaaaaa nie ma co oryginalnośc, mądrość, zboczenie, piękno i wrażliwość to cechy szczególne PM 2010 i ciężko je przebić

uciekam spać, paaaaaaaaa
i skromne....

Dzień dobry, pozostały 2 dni do weekendu
Stary 2009-03-18, 09:09   #3016
angluka
Rozeznanie

Witam, ale u mnie dzis super pogoda- jak naraziesłoneczko świeci, ale widze ze juz jakies chmurki się pojawiaja
Niom ja wczoraj u fryzjera byłam takze troszke odświezyłam swój wyglad
Fajnie że juz srodamiłego dzionka zycze
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:17   #3017
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dzień dobry, pozostały 2 dni do weekendu
A ja w weekend do szkoły i nie będzie weekendu
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:22   #3018
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A ja w weekend do szkoły i nie będzie weekendu
uszy do gory, nie jestes sama - ja tez spedze pasjonujacy weekend na uczelni z reszta zarowno ten jak i nastepny weekend.

TZ zadzwonil do hotelu gdzie bedzie wesele i zapytal o cene i kiedy mozemy podpisywac umowe. cena juz jest znana - 175zl (to o 5zl mniej niz liczylam ), a umowa jakos w czerwcu/lipcu (rok przed slubem)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-18 o 09:42
Stary 2009-03-18, 09:40   #3019
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
uszy do gory, nie jestes sama - ja tez spedze pasjonujacy weekend na uczelni z reszta zarowno ten jak i nastepny weekend.

TZ zadzwonil do hotelu gdzie bedzie wesela i zapytal o cene i kiedy mozemy podpisywac umowe. cena juz jest znana - 175zl (to o 5zl mniej niz liczylam ), a umowa jakos w czerwcu/lipcu (rok przed slubem)
no to tylko się cieszyć jeśli taniej niż liczyłaś mnie to pewnie drożej wyjdzie niż liczę

Witam Kocice u mnie też jak narazie pogoda wiosenna tyle ,że słyszałam,że jeszcze na dniach ma spaść śnieg i będą podobno minusowe temperatury
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:51   #3020
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no to tylko się cieszyć jeśli taniej niż liczyłaś mnie to pewnie drożej wyjdzie niż liczę
ciesze sie, ciesze
ja zalozylam 15zl drozej niz jest na 2009. a wyszlo 10 zl drozej, wiec w normie

tak sobie slucham Gotan Project na you tube is trasznie mi sie podoba ten taniec (i nie chodzi mi o pierwszy taniec, tylko tak poprostu)
http://www.youtube.com/watch?v=as59Id4eHhc&NR=1

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-18 o 10:02
Stary 2009-03-18, 10:11   #3021
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Witam, ale u mnie dzis super pogoda- jak naraziesłoneczko świeci, ale widze ze juz jakies chmurki się pojawiaja
witam! u mnie dziś taka śnieżyca była że wszystko dookoła białe i pan odśnieżający parking pod blokiem mnie obudził ale i tak się wyspałam więc luzik

Cytat:
TZ zadzwonil do hotelu gdzie bedzie wesele i zapytal o cene i kiedy mozemy podpisywac umowe. cena juz jest znana - 175zl (to o 5zl mniej niz liczylam ), a umowa jakos w czerwcu/lipcu (rok przed slubem)
super Lain że wyszlo cię taniej niż liczyłaś lubię takie niespodzianki mnie wyszło 55zł mniej niż liczyłam hahaha więc to dopiero oszczędność bo myślałam że będzie 200za osobę a jest 145
a masz już w swojej cenie też ciasta i owoce??
w ogóle to ciekawe jak to się liczy ilość owoców na osobę.. bo bladego pojęcia nie mam ile kasy w kosztorysie przeznaczyć na owoce na szczęście mam ukochanego szwagra który będzie się żenił przed nami to nam wszystko opowie i będzie na pewno służył radą

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
tak sobie slucham Gotan Project na you tube is trasznie mi sie podoba ten taniec (i nie chodzi mi o pierwszy taniec, tylko tak poprostu)
a mi sie nogi tej babeczki podobają
Stary 2009-03-18, 10:14   #3022
lain
Zakorzenienie

Cytat:

super Lain że wyszlo cię taniej niż liczyłaś lubię takie niespodzianki mnie wyszło 55zł mniej niż liczyłam hahaha więc to dopiero oszczędność bo myślałam że będzie 200za osobę a jest 145
no, ale chyba nie znalas ceny na 2009?
bo ja robilam szacunki, ale odnoszac sie do juz mi znanej ceny

Cytat:
a masz już w swojej cenie też ciasta i owoce??
ciast nie mam (i dobrze, zamowimy takie jak bedziemy chceili)
czy sa owoce nie mam pojecia, bo nie pytalam ale owoce to szczegol, bo jakis duzych ilosci sie tego nie je, wiec jak trzeba bedzie cos kupic to nic sie nie stanie. na zdjeciach z hotelu widze, ze sa owoce w menu pisza, ze samemu trzeba dokupic tort, ciasta i alkohol, wiec moze owoce juz sa w cenie

Cytat:
w ogóle to ciekawe jak to się liczy ilość owoców na osobę.. bo bladego pojęcia nie mam ile kasy w kosztorysie przeznaczyć na owoce na szczęście mam ukochanego szwagra który będzie się żenił przed nami to nam wszystko opowie i będzie na pewno służył radą
ja mysle, ze ludzie z tej branzy (wlasciciele hotelu/restauracji/sali) doskonale wiedza takie rzeczy. mozna spokojnie zapytac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-18 o 10:16
Stary 2009-03-18, 10:16   #3023
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Najlepiej zapytać na sali, bo oni już dokładnie wiedzą ile owoców potrzeba A tego co zauważyłam to najwięcej trzeba winogrona kupować i bananów, bo się ich najwięcej je
A gdzieś widziałam jak owoce się liczy jak znajdę to podzielę się informacją
Stary 2009-03-18, 10:25   #3024
chilanes
Zakorzenienie

a ile l. napojów liczycie na osobę (te co mają ślub latem)? soki też kupujecie? Bo ja myślę nad jabłkowym, pomarańczowym i pomidorowym, bo te ewentualnie by u nas zeszły.
Stary 2009-03-18, 10:26   #3025
lain
Zakorzenienie

ja mam nieograniczona ilosc napojow w cenie, wiec przynajmniej to zmartwienie mi odpada
aczkolwiek jakbym miala wybierac to wzielabym pomaranczowy, jablkowy i porzeczkowy, ewentualnie grejpfrutowy - te sie dobrze komponuja z wodka. pomidorowego nie znosze, ble

oo odwolali mi wlasnie jeden wyklad dzisiaj. szkoda, ze ten w srodku a nie na koncu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-18 o 10:37
Stary 2009-03-18, 10:41   #3026
obca7
Wtajemniczenie

Soków liczy się 2 litry na głowę plus cola, sprait, woda mineralna, pepsi i inne gazowane(pomarańczowe, cytrynowe). Zaraz po sokach anjwięcej pije się coli/pepsi i wody mineralnej

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-03-18 o 10:42
Stary 2009-03-18, 10:43   #3027
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ciesze sie, ciesze
ja zalozylam 15zl drozej niz jest na 2009. a wyszlo 10 zl drozej, wiec w normie

Fajny był ten film, z którego pochodzi prezentowany fragment
Stary 2009-03-18, 10:44   #3028
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no, ale chyba nie znalas ceny na 2009?
bo ja robilam szacunki, ale odnoszac sie do juz mi znanej ceny
no tak to fakt że nie znałam ceny za 2009 rok tylko sama w głowie sobie wymyśliłam cenę 200zł za osobę jak robiłam kosztorys, ale miło się rozczarowałam 3500zł mi z kosztorysu odeszło hehehehehe
a z tymi owocami to zapytamy właścicielkę sali bliżej wesela jak to sie kupuje i szwagra też zapytamy i jakąś średnią wyciągniemy z tego rzeczywiście winogrona najlepiej schodzą, banany, ja zajadam zawsze nektarynki jak są bo takich owoców jak mandarynka boję się ruszać żeby mi nie prysnęły sokiem na sukienkę jak je zacznę obierać... to samo kiwi- uwielbiam ale na weselu ciężko się z tym babrać...

Cytat:
a ile l. napojów liczycie na osobę (te co mają ślub latem)? soki też kupujecie? Bo ja myślę nad jabłkowym, pomarańczowym i pomidorowym, bo te ewentualnie by u nas zeszły.
z tym nie pomogę bo napoje mam w cenie w nieograniczonej ilości...
a co do smaków to na pewno pomarańczowy i jabłkowy ale pomidorowy? bleee paskudztwo
Stary 2009-03-18, 10:46   #3029
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny był ten film, z którego pochodzi prezentowany fragment
a co to za film byl? z boskim Antonio

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
a z tymi owocami to zapytamy właścicielkę sali bliżej wesela jak to sie kupuje i szwagra też zapytamy i jakąś średnią wyciągniemy z tego rzeczywiście winogrona najlepiej schodzą, banany, ja zajadam zawsze nektarynki jak są bo takich owoców jak mandarynka boję się ruszać żeby mi nie prysnęły sokiem na sukienkę jak je zacznę obierać... to samo kiwi- uwielbiam ale na weselu ciężko się z tym babrać...
my z TZem na weselu kuynki rozebralismy na czesci pierwsze ananasa zaden owoc nam nie straszny

zmykam na uczelnie
Stary 2009-03-18, 10:58   #3030
chilanes
Zakorzenienie

To było "Wytańczyć marzenia" leciał podajże w poniedziałek, chyba na Polsacie

Co do owoców, to u nas właśnie dla odmiany są w cenie, ale mozemy dokupić, jeśli stwierdzimy, ze będzie za mało Chcę winogrona, nektarynki, kiwi, banany i owoce sezonowe (jeśli znajdę ładne to truskawki)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości