|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tżtem to prawie zawsze hehehe jakoś tak nam lepiej oprzeć sie o poduchy i wcinać nasze kulinarne dzieła hehehehehe ale jedzenie raczej trzymam w ryzach![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- dobra koniec wizazu- idę z godzinę jeszcze poczytam o kapitałach i lecę spac- do jutra
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez zawsze mamy poduszki rozłożone i jak jesteśmy u mnie to cały czas na łóżku zalegamy ![]() Ja już nic nie czytam tylko na prawdę ide spać ![]() Paaaa |
|
|
|
|
#3005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak jestem u Tż to wprost uwielbiam, tym bardziej, że mamy mega wielkie łoże na przeciwko tv więc super się coś przegryza, tylko Tż na mnie krzyczy odkąd którejś nocy znalazł pod kołderką moje chipsiki, skitelsy i coś tam jeszcze było i każe mi teraz albo nie rozrzucać jak jem a najlepiej to nie na lózku
|
|
|
|
|
#3007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cóż...facet jednak nigdy nie zrozumie toku myślenia kobiety dobrze, że my się na wątku tak doskonale rozumiemy ![]() ![]() ![]() ale w końcu co PM 2010 to PM 2010 |
|
|
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
Z racji że jeszcze nie mieszkamy razem z M. to jak u Niego nocuje, zawsze przynosi mi śniadanko do łóżka, ciekawa jestem czy po ślubie też tak Mu zostanie
ja osobiście nie miałabym nic przeciwko
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no juz nie wspoominając o tych śniadaniach.. Ty szczęściaro ![]() no baaaaaa nie ma co oryginalnośc, mądrość, zboczenie, piękno i wrażliwość to cechy szczególne PM 2010 i ciężko je przebić ![]() uciekam spać, paaaaaaaaa
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-03-17 o 22:59 |
||
|
|
|
#3011 |
|
Rozeznanie
|
Normalnie nie da sie Was porządnie nadrobić, bo zanim przeczytam, to Wy już naskrobiecie kolejne strony
![]() Jak już wcześniej było tu pisane, trzeba się za każdym razem logować do tego ulepszonego Wizażu. Ostatnio zamiast nicku wpisałam hasło i dałam enter i normalnie mnie zalogowało na moje konto. Dzisiaj zrobiłam eksperyment i kliknęłam "zaloguj" bez wpisywania loginu ani hasła i też mnie zalogowało na mój profil. Tzn. była tam informacja o nieprawidłowych danych, ale tak czy owak - zalogowało mnie. Co za dziadostwo!!! To znaczy, że każdy na tym komputerze może sobie wchodzić na moje konto??? i nie musi znać hasła i loginu Uhhh...Z tego co pamiętam co tu pisałyście, to chwaliłyście się japonkami Tżtów. Ja swojego też długo musiałam przekonywać zanim sobie w końcu kupił. A oglądaliśy ich całe mnóstwo i żadne mu się nie podobały. Sandałów też sobie nie mógł kupić, bo akurat to co było rok temu w sklepach, to takie sobie było - albo my tak szukaliśmy No ale w końcu TŻ znalazł takie męskie japonki, które uznał za mniej 'metro' niż inne i sobie kupił. Nie pochwalę się marką, bo średnio mnie to interesuje.![]() Byłabym zapomniała. Jutro idę na taką małą kontrolę (he he JA ) i to będzie blisko ulicy Sokolniczej (info dla Wrocławianek) i sobie przed pracą pooglądam wystawy, bo tam jest podobno dużo sklepów z sukniami ślubnymi i takimi tam różnymi ślubnymi pierdołami. Muszę iść rano, więc pewnie tylko popatrzę na wystawy, ale może w przyszłym miesiącu pojadę tam na kontrolę pod koniec dnia... i wszystkie sklepy będą moje![]() ![]() ![]() P.S. Chcecie zobaczyć dinozaura? To patrzcie:http://www.widelec.pl/widelec/1,8286..._swiecie_.html Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-18 o 00:14 |
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam sie wczoraj po kapaniu wziełam sie za nadrabianie ale juz poźniej zamiast popisac z Wami poszłam spać bo oczy mni az zabolałay. Teraz ubieram sie i mykam do ginka po bułeczki i do PUP bo moj wniosek z nazwiskiem trafil do PUP i amm sie zapytac kiedy bede miec staz
|
|
|
|
#3013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm a ja ani razu nie mialam takiego problemu ![]() normalnie jestem zalogowana caly czas. jak wylacze kompueter i wlacze ponownie rowniez dalej jestem zalogowana ![]() Cytat:
drozszych mu sie nie oplaca kupowac, bo i tak wiadomo, ze z jego chodzeniem wytrzymaja max sezon (choc kto wie czy nawet dotrzymaja do konca )ale fajne sa. lepszych nie widzialam ![]() Cytat:
ale biedakowi chamsko pyszczek trzymaja ![]() a ja wlasnie opuszczam pierwszy wyklad dnia dzisiejszegoa potem seminarium (drugie z kolei) ![]() dalej nie napisalam konspektu, wiec wstyd mi isc, ale w sumie sie ciesze, ze go nie napisalam, bo mnie wczoraj wieczorem olsnilo jak przegladalam rozne ksiazki i juz wiem o czym chce pisac magisterke i nie jest to temat, na ktory mialam pisac konspekt ![]() ciekawe co na to powie promotor ![]() i jeszcze mam pomysl, zeby w ramach zajec z pewnego programu do ankiet internetowych opracowac z moja grupa ankiete na podobny temat jak moja przyszla praca magisterska i zrobic badania. mialabym taki maly pilotaz ![]() cwany plan, ciekawe co grupa na to powie ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- ja nie jem w lozku no chyba, ze ogladamy w lozku jakis film to zdarzy sie chips czy paluszki. ale takie zwykle posilki to nie, bo mi niewygodnie.za to zazwyczaj jem przy biurku przegladajac necik
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-18 o 08:35 |
|||
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Nie miałam cytologii mam przyjść 31 na świezo beda zanoszone wyniki. I po krwawieniu bo teraz bede miec w sobote. Ehh
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, pozostały 2 dni do weekendu
|
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
Witam, ale u mnie dzis super pogoda- jak narazie
![]() Niom ja wczoraj u fryzjera byłam takze troszke odświezyłam swój wyglad ![]() Fajnie że juz sroda miłego dzionka zycze
|
|
|
|
#3017 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A ja w weekend do szkoły i nie będzie weekendu
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
uszy do gory, nie jestes sama - ja tez spedze pasjonujacy weekend na uczelni
z reszta zarowno ten jak i nastepny weekend.TZ zadzwonil do hotelu gdzie bedzie wesele i zapytal o cene i kiedy mozemy podpisywac umowe. cena juz jest znana - 175zl (to o 5zl mniej niz liczylam ), a umowa jakos w czerwcu/lipcu (rok przed slubem )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-18 o 09:42 |
|
|
|
#3019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie to pewnie drożej wyjdzie niż liczę![]() Witam Kocice u mnie też jak narazie pogoda wiosenna tyle ,że słyszałam,że jeszcze na dniach ma spaść śnieg i będą podobno minusowe temperatury
|
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zalozylam 15zl drozej niz jest na 2009. a wyszlo 10 zl drozej, wiec w normie ![]() tak sobie slucham Gotan Project na you tube is trasznie mi sie podoba ten taniec (i nie chodzi mi o pierwszy taniec, tylko tak poprostu )http://www.youtube.com/watch?v=as59Id4eHhc&NR=1 Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-18 o 10:02 |
|
|
|
|
#3021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
lubię takie niespodzianki mnie wyszło 55zł mniej niż liczyłam hahaha więc to dopiero oszczędność bo myślałam że będzie 200za osobę a jest 145 a masz już w swojej cenie też ciasta i owoce?? w ogóle to ciekawe jak to się liczy ilość owoców na osobę.. bo bladego pojęcia nie mam ile kasy w kosztorysie przeznaczyć na owoce na szczęście mam ukochanego szwagra który będzie się żenił przed nami to nam wszystko opowie i będzie na pewno służył radą ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja robilam szacunki, ale odnoszac sie do juz mi znanej ceny ![]() ciast nie mam (i dobrze, zamowimy takie jak bedziemy chceili) czy sa owoce nie mam pojecia, bo nie pytalam ale owoce to szczegol, bo jakis duzych ilosci sie tego nie je, wiec jak trzeba bedzie cos kupic to nic sie nie stanie. na zdjeciach z hotelu widze, ze sa owoce w menu pisza, ze samemu trzeba dokupic tort, ciasta i alkohol, wiec moze owoce juz sa w cenie ![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-18 o 10:16 |
||
|
|
|
#3023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tego co zauważyłam to najwięcej trzeba winogrona kupować i bananów, bo się ich najwięcej je A gdzieś widziałam jak owoce się liczy jak znajdę to podzielę się informacją
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
a ile l. napojów liczycie na osobę (te co mają ślub latem)? soki też kupujecie? Bo ja myślę nad jabłkowym, pomarańczowym i pomidorowym, bo te ewentualnie by u nas zeszły.
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nieograniczona ilosc napojow w cenie, wiec przynajmniej to zmartwienie mi odpada
![]() aczkolwiek jakbym miala wybierac to wzielabym pomaranczowy, jablkowy i porzeczkowy, ewentualnie grejpfrutowy - te sie dobrze komponuja z wodka. pomidorowego nie znosze, ble ![]() oo odwolali mi wlasnie jeden wyklad dzisiaj. szkoda, ze ten w srodku a nie na koncu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-18 o 10:37 |
|
|
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
Soków liczy się 2 litry na głowę plus cola, sprait, woda mineralna, pepsi i inne gazowane(pomarańczowe, cytrynowe). Zaraz po sokach anjwięcej pije się coli/pepsi i wody mineralnej
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-18 o 10:42 |
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko sama w głowie sobie wymyśliłam cenę 200zł za osobę jak robiłam kosztorys, ale miło się rozczarowałam 3500zł mi z kosztorysu odeszło hehehehehe a z tymi owocami to zapytamy właścicielkę sali bliżej wesela jak to sie kupuje i szwagra też zapytamy i jakąś średnią wyciągniemy z tego rzeczywiście winogrona najlepiej schodzą, banany, ja zajadam zawsze nektarynki jak są bo takich owoców jak mandarynka boję się ruszać żeby mi nie prysnęły sokiem na sukienkę jak je zacznę obierać... to samo kiwi- uwielbiam ale na weselu ciężko się z tym babrać... Cytat:
a co do smaków to na pewno pomarańczowy i jabłkowy ale pomidorowy? bleee paskudztwo
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
a co to za film byl?
z boskim Antonio ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
zaden owoc nam nie straszny ![]() zmykam na uczelnie
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
To było "Wytańczyć marzenia" leciał podajże w poniedziałek, chyba na Polsacie
![]() Co do owoców, to u nas właśnie dla odmiany są w cenie, ale mozemy dokupić, jeśli stwierdzimy, ze będzie za mało Chcę winogrona, nektarynki, kiwi, banany i owoce sezonowe (jeśli znajdę ładne to truskawki)
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

To znaczy, że każdy na tym komputerze może sobie wchodzić na moje konto??? i nie musi znać hasła i loginu
Uhhh...
) i to będzie blisko ulicy Sokolniczej (info dla Wrocławianek) i sobie przed pracą pooglądam wystawy, bo tam jest podobno dużo sklepów z sukniami ślubnymi i takimi tam różnymi ślubnymi pierdołami. Muszę iść rano, więc pewnie tylko popatrzę na wystawy, ale może w przyszłym miesiącu pojadę tam na kontrolę pod koniec dnia... i wszystkie sklepy będą moje
To patrzcie: