|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
kopenhaskiej komentować nie będę ![]() tak, naprawdę można jeść takie pyszności i schudnąć z tym, że JEŚĆ jest tu kluczowym słowem na początku wątku są opisane zasady diety jadłospisy i sporo użytecznych informacji znajdziesz przeglądając choćby kilka stron wstecz efekty mają niektóre dziewczyny w podpisach |
|
|
|
|
#3782 |
|
Przyczajenie
|
dzięki, bo nie bardzo wiedziałam od czego zacząć, troszkę dużo tych stron żeby je wszystkie przejrzeć.
Zajrzałam tylko na stronę pierwszą |
|
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
EFFA Happy, happy, happy, happy, happy, happy, happy BIRTHDAY!!!
|
#3784 |
|
Przyczajenie
|
No faktycznie z tą kopenhaską to kupa wyrzeczeń i marne efekty.
![]() Bez sensu męczyłam się dwa tygodnie Mam nadzieję że na SB będzie lepiej |
|
|
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
no ale tez tak strasznie duzo sikacie? hahahah
ja to w nocy z 3-4 razy wstaje i szlag mnie jasny trafia... w pracy to chodze do ubikacji prawie co 30 min albo aby nalac wody do czajnika albo siusiu ale co do wagi i wymiarow... ![]() to ubylo mi te 8-8,5 kd przez 9 tygodni ale w obwodach to jest raj na ziemi ![]() biust: - 11cm pod biustem: - 9cm pas: -10cm biodra: - 8cm uda: - 5 cm lydki: -2cm pieknie nie? nie mierzylam sie jakis miesiac przez ktory w obwodach stracilam gdzies polowe tego co calosc
Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-03-18 o 11:35 |
|
|
|
#3786 |
|
Przyczajenie
|
A można pić kawę czy nie bardzo? Może chociaż zbożówkę z mlekiem?
A którą książkę byście poleciły jako najlepszą? W której jest dużo przepisów? |
|
|
|
#3787 |
|
Rozeznanie
|
ja kawe zwykla zamienilam na zbozowa do tego mleko 0% lub 0,5%
ja mam ta ostatnia ksiazke ale przepisy czerpie z watku przepisowego ![]() jak dla mnei to najwieksza skarbnica wiedzy i co najwazniejsze przepisy sa sprawdzone
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w dzień też często biegam do łazienki, ale w nocy jakoś nie nawet w ciążach rzadko wstawałam w nocy, o natychmiastowym zatrzymywaniu się po drodze podczas jazdy samochodem mowy nawet nie było od poprzedniego wpisu zdążyłam wypić kolejny litr wody z cytryną ![]() effa, fakt, abs itd są na budowę mięśni, no ale trzeba je zbudować żeby podkręcić metabolizm, na wysmuklenie świetna jest joga, pilates i pływanie ostatnio znalazłam jakieś stare zapiski sprzed kilku ładnych lat - waga ciągle na poziomie tych 65kg ale za to obwody, ach ; to było 65kg ale głównie mięśnipotem się przyplątało się ciężkie zapalenie nerek, niedługo potem stres z powodu taty, zero apetytu i mięśnie poszły w niepamięć, tłuszczyk za to wszedł szybciutko na to miejsce i tak do tej pory jakoś ich nie zbudowałam z powrotem Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-03-18 o 11:47 |
|
|
|
|
#3789 |
|
Przyczajenie
|
Ja właśnie zakupiłam książkę Dieta South Beach 6 kg mniej w 2 tygodnie.
Czyli przepisy najlepiej z forum. Bo ja tam znalazłam takie pyszności, że aż zwątpiłam czy jedząc takie rzeczy można schudnąć. Dzięki. Chyba też bede piła zbożówkę z mleczkiem 0%. A ile schudłaś w I fazie? |
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
effa 100 lat 100lat
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Agee79 piękne wyniki, gratulki !
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mama to do nie dawna stukala sie w glowe i sie smiala ze na takiej diecie to ja na pewno nei schudne hahahaha i jadam niemal wszystko lacznie z bigosami, fasolkami po bretonsku, lazankami, golabkami no jak dla mnie zadnych wyrzeczen ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- dziekuje Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-03-18 o 12:01 |
|
|
|
|
#3792 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie o takich rzeczach mówię. Bigos, gołąbki, łazanki? Jak można jeść takie rzeczy na diecie? Dlatego właśnie się tak dziwię
![]() No ale skoro wy macie efekty to ja też spróbuję. W końcu dużo mnie to chyba nie będzie kosztować. wyrzeczeńGratuluję spadku wagi. Ja chciałabym schudnąć coś koło 10 kg. Widzę że ty zgubiłaś juz 8 kg. Super wynik i normalnie zazdroszczę.
|
|
|
|
#3793 |
|
Rozeznanie
|
Karolinko bo plazowanie to nie dieta!!! to zdrowe odzywianie
![]() mi jeszcze zostalo jakies 20
|
|
|
|
#3794 |
|
Przyczajenie
|
w tej diecie są takie smakołyki że nawet męża na nią namówiłam. W ten sposób nie będę musiała gotować osobno obiadu dla siebie i osobno dla męża. A może też nasza dzidzia coś sobie z tego jedzonka skubnie.
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- 20 kg? Och to jeszcze sporo. Ja chciałabym zrzucić tylko 10 kg i osiągnęłabym wagę sprzed 6 lat. No i sprzed ciąży |
|
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
ja swoim dziewczynom przemycam co nieco
najczesciej makaron pp ![]() mlodszej to najbardziej smakuja swiderki ![]() a jak robie wlesnie te potrawy typu bigos, fasolka to oczywiscie wszyscy sie zajadaja wtedy jest mega wielkie rodzinne plazowanie
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja przez trenowanie przez kilkanascie lat ta mase miesniowa mam dosc duza, ale trzeba o nia dbac. Teraz widze, jak mi miesnie "wychodza" na wierzch. Przy takiej ilosci zjadanego bialka tez latwiej o to. Moj kregoslup to bieda, dawno temu powinnam miec operacje, ale nigdy sie nie zdecydowalam. Mi akurat plywanie baaardzooo pomaga. Agee pieknie Ja wlasnie mialam wam pisac, ze jakies 3 tyg. temu kupilam sobie stanik i Nie mowiac o tych dwoch nalesnikach...![]() Karolina moi rodzice, jak sie dowiedzieli, ze jestem na diecie, zwlaszcza tata byli mocno zniesmaczeni, ale jak przyjechali i zobaczyli ile i jak jem, to bylo pelni podziwu i w szoku. Podstawa diety jest planowanie, co bedziemy jesc, zeby miec dobrze zbilansowany kazdy posilek codziennie. Efekt jest taki, ze nawet o 23.00 robie golabki OBiad mam zawsze wieczorem na drugi dzien zrobiony i zaplanowane czasami przekaski. Sniadania i kolacje juz na tym etapie sobie dopasowuje do reszty.
|
|
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
no sporo sporo... ale zalozylam sobie bardzo dlugi okres... do konca roku wiec sie nie sciskam ze musze to zgubic do lata
![]() dobrze by bylo gdyby jeszcze przez 3 miesiac udalo mi sie zgubic jeszcze raz tyle co dotychczas a uwazam ze to mozliwe, bo idzie wiosna, wiecej ruchu, wiecej wody itd ![]() ja cele stawiam sobei bardzo male - po 5kg ![]() jak pomysle sobie o tych 20 to mi tak sie ciezko robi na mysli ale ja 5 to nie wcale taki wyczyn nie?
|
|
|
|
#3798 |
|
Przyczajenie
|
A jak najlepiej rozplanować posiłki? tzn co najlepiej jeść na śniadanko, obiad i kolację?
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Ja chciałabym schudnąc do wakacji. Ale mam jeszcze jedno pytanko. Co jeśli będąc w II fazie zjem coś czego nie powinnam (mam na myśli święta)? Wrócić do fazy I czy kontynuować II faze? |
|
|
|
#3799 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i mnie dopinguje |
|||
|
|
|
#3800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do komponowania posilkow, to to jest najwiekszy problem kazdej poczatkujacej. Obserwuj nasze jadlospisy, wklejaj swoje, bedziemy korygowac i podpowiadac, co robic, by bylo dobrze.
|
|
|
#3801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w sumie ja mialam taki caly dzien zalamania ze stresu jakis czas temu i zjadlam pol tabliczki czekolady i jeszcze cos tam ale nie bede pisac wiec mysle ze od czasu do czasu cos tam skubnac mozna ![]() ale ja mam juz tak w nawyku ze jak sie kusze to i tak na te produkty SB
Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-03-18 o 12:20 |
|
|
|
|
#3802 |
|
Przyczajenie
|
Normalnie jestem już na maxa przekonana do tej diety i najpóżniej od poniedziałku zaczynam!!!
A co z tymi małymi grzeszkami (święta) w II fazie? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Czyli generalnie w tej diecie węglowodany jemy do południa, a później białko.? |
|
|
|
#3803 | |
|
Rozeznanie
|
ninaad no Twoje wyniki tez sa piekne!!!
![]() a przez jaki okres Ci tyle ubylo? ![]() wiesz ja naprawde jestem wielkoludem wiec mi pewnie szybciej spada, do tego wczesniej nie uprawialam zadnego ruchu poza zmienianiem pieluch Majce ![]() teraz sie patrza na mnei jak na glupka jak mowie ze chyba zaczne cwiczyc jeszcze codziennie rano o 5 ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
napisz moze nie sa one takimi wielkimi grzeszkami, ale bedzie mozna znalesc substytut
Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-03-18 o 12:25 |
|
|
|
|
#3804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wskakuj na 1 fazę, kup książkę- przez te 2 tygodnie doczytasz co i jak
|
|
|
|
|
#3806 |
|
Przyczajenie
|
Mam na myśli jakiś serniczek, albo inny placuszek? Albo słodycze? Albo wieczorem jakiś mały drink? No i te wstrętne chipsy?
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Ninaad dzięki za pomoc. Więc od poniedziałku zaczynam! Książka pewnie do tego czasu dotrze, a w razie czego będę was prosiła o pomoc. |
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Przyczajenie
|
JUż się nie mogę doczekać!!! Zwłaszcza efektów tej diety!!!!
|
|
|
|
#3809 |
|
Rozeznanie
|
ja Wam powiem ze ja w glowie mam juz tak poprzestawiane ze w zyciu nei wroce do tego przed SBowskiego smieciowego jedzenia
![]() a na pewno nie do bialej maki w roznych postaciach ![]() jak teraz patrze co inni jedza to az zal mi sie ich robi ze traktuja swoj organizm jak smietnik... co zreszta wczesniej sama robilam
|
|
|
|
#3810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekolada gorzka (im większy %kakao, tym lepiej). Poza tym jak poczytasz więcej o SB, poszperasz w wątku przepisowym - znajdziesz przepisy/inspiracje na desery , które smakują i wyglądają fantastycznie i aż trudno uwierzyć, że są zgodne z SB |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

zębole