|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
A ja napewno będę trzyamć za Ciebie, tzn za Was aby Wam się wszystko poukładało Ale pamiętaj jedno...warto walczyć, do końca i ze wszystkich sil ja poleciałam 2000 km aby wyjaśnic te wszystkie nieporozumienia i co....opłacalo się, więc i Ty bądz twarda i nie daj się a zobaczysz, ze wszystko się ułoży |
|
|
|
|
#3062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Co do tego pogrubionego to wcale nie jest aż takie przykre- doskonale zdaję sobie z tego sprawę i zdecydowanie z dwojga złego to wolę w 2011 byc jeszcze panną a nie rozwódką...I masz rację, taki czas tylko dla mnie i moich myśli jest też potrzebny... Póki co jestem na takim stanowisku, że jeśli on będzie chciał to naprawic to ja się na to zgodzę i będę się starać ze wszystkich sił.. Gorzej, jeśli on powie, że nic z tego... Nawet nie chcę myśleć jak ja się otrząsnę... |
|
|
|
|
#3063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle tej przerwy bym do siebie nie wzięła może jedź do niego???Cytat:
oszczędzisz sobie nerwów
|
|
#3064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj musisz się teraz czuć strasznie, ale zawsze jest jakieś rozwiązanie i podobno z każdej sytuacji jest wyjście, ja życzę tylko tego abyście się oboje odnaleźli i za jakiś czas będzie to tylko niemiłe wspomnienie (które jeśli przetrwacie powinno Was wzmocnić na przyszłość) i będziemy się dalej cieszyć tymi naszymi przygotowaniami slubnymi wspólnie wiecie dziewczyny tu jest chyba trochę inaczej bo wydaję mi się że to TZ Gosi ma jakieś wątpliwości a nie ona
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-03-18 o 15:07 |
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
swoją srogą to trzeba mieć mocne nerwy zeby sie na taką długą przerwę zdecydować
ja bym nawet dnia nie wytrzymala! jeszcze tego samego dnia bym zadzwoniła że już tęsknię my to z tżtem jak się kiedyś sto lat temu tak ostro pokłóciliśmy- przeze mnie i on się spytał czy może zrobimy sobie przerwę to sie na nią nie zgodziłam- powiedziałam że albo tu i teraz podejmiemy decyzję że nie chcemy walczyć o związek albo będzie wszystko ok i będziemy żyć długo i szczęśliwie daaaaawno temu to było uuuuu ale od tamtego czasu kochamy sie na zabój jedź do niego kochana i nie patrz na nic!!
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie lusmarija dobrze mówi... Nie moge pojechac do niego, bo to on chce tej przerwy, a ja to szanuję... Napisałam co prawda do niego wczoraj wieczorem smsa, czy nie moglibyśmy się spotkac tydzień wcześniej czyli 27 marca , a on mi w nocy przed 1 napisał, że "lepiej nie..."
I tancerko ja też mam tak że nie jem praktycznie bo nie mam ochoty, jak patrzę na jedzenie to mi niedobrze wręcz, w nocy zasypiam bardzo bardzo późno ale naprawdę nic niemogę zrobic... Z chęcią bym pojechała do niego, stanęła w drzwiach i się mu rzuciła na szyję ale nei wiem czy on tego chce... Niech przemyśli na spokojnie, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będzie lepiej już ze mną... Jedyna korzyśc z tego wszystkiego jest taka, że jeśli się pogodzimy i będzie ten ślub to nie będę się musiała już odchudzac tylko utrzymac wagę, bo już spodnie wszystkie mam luźniejsze.. CHyba będę z 5 kilo lżejsza jak się spotkamy..
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-03-18 o 15:17 |
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co ty mówisz!!??!! tak ci odpisał??? no to sprawa robi się coraz bardziej poważna.... może on potrzebuje więcej czasu na myślenie... spokojnie wszystko dzieje sie po coś! tzn nic nie dzieje sie bez przyczyny i jakoś to wszystko się ułożynie mam pojęcia co ci poradzić bo my z tżtem w taki sposób nie rozwiązujemy problemów- chybabyśmy uschnęli z braku snu i jedzenia i myslenia o sobie nawzajem... poradziłabym ci wypięknić się przez te 2 tygodnie żeby zobaczył przy spotkaniu jaki skarb ma ale kto w smutku ma ochotę na maseczki i pilingi ręce opadają.... już ja bym pojechała puknąć w główkę twojego tżta żeby szybciej myslał..
|
|
#3069 |
|
Rozeznanie
|
kurcze to nie ciekawie
ale trzymam kciuki mocno![]() Ja tez nie wyobrazam sobie jakiejkolwiek przerwy, kiedys z TŻ rozmwialiśmy na ten temat, bo jego siostra miała taka przerwe w związku i jeszcze jedna kolezana i oba związki nie przertwały tzn. wrócili do siebie ale nie było juz tak samo i po jakims czasie zrewali. I stwierdzilismy ze jak juz by dosżło do tego że któreś z nas chce przerwe to by takowej nie było tylko bysmy sie rozstali... przez tyle lat jestesmy ze sobą i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie: ![]() ![]()
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-03-18 o 15:21 |
|
|
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh Ci faceci, no ale trzeba zrozumiec też Jego, bo jak ma chociażby wątpliwośc w 1% i widocznie potrzebuje tego czasu to trzeba mu go dać, każdy ma inny charakter i niektórzy widocznie mają tak, że potrzebują takiego czasu "rozłąki" by coś zrozumieć, nie wszyscy niestety są w stanie usiąść i wytłumaczyć na miejscu o co chodzi co jest nie halo co nie gra itp, on pewnie sam nie wie o co mu chodzi, no ale grunt żeby sie odnalazł i sam doszedł do tego i wiedział co jest dla niego najlepsze, dla Niego i dla Was
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-03-18 o 15:24 |
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tak jak Gosia pisze- schudnąć- co to facet nie wie czy dalej kocha czy nie?? w zasadzie to ta przerwa co ma mu uświadomic?? czy chce slubu?? czy dalej chce z tobą być?? o te tańce poszło???---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Lusmarija chyba masz rację- chłopak się pogubił- ale wierzę ze się pozbiera i za 2 tygodnie będziecie się tulić i całować i przepraszać
|
|
#3072 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie ja sobie też takiej sytuacji nie wyobrażam i pewnie u mnie by to nie przeszło, zadnych przerw, ale jak mówiłam niektórzy mają inne podejscie i trzeba to też potrafić zrozumieć
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak napisał mi właśnie tancereczko kochana... Jedyny plus z tego smsa był taki, że wiem, że on też w nocy nie może spac, bo by mi odpisał wcześniej... Zła jestem na niego strasznie no ale co poradzę...
A plan pięknienia jest w toku... Idę dziś z koleżanką z roku na aerobik a jutro z kuzynką na basen, na weekendzie do przyjaciółki- fryzjerki z moimi włoskami coś ładnego zrobic, prawdopodobnie nowy kolor A za tydzień na weekendzie idę na dłuuuugie zakupy z mojego budżetu, który niby na wesele odkładam ale muszę się pocieszyc jakoś jako, że jestem osobą, której nic tak nie poprawia humoru jak zakupy.. No i te peelingi i maseczki to obowiązkowo... Może jak padnie na mój widok z zachwytu to przemyśli to wszystko jeszcze raz.. hehAngluka ja tam też zwolenniczką tych przerw nie jestem, i też nie sądzę, żeby to się dla nas jakoś szczególnie pomyślnie zakończyło bo dla mnie to głupota, ale niech mu będzie... A co ma zrozumiec? Nie mam pojęcia, podobno chce się upewnic, czy mnie wciąż kocha... Wiem wiem, kretynizm, nie musicie tego pisac ehhh Tancerko i to nie chodzi już o te tańce.. Nie robiłam mu o to kłopotów, powiedziałam, że jak chce chodzic to niech chodzi, pogodziliśmy się wtedy, a on zaczął właśnie takie akcje z tą swoją wielką niepewnością odstawiac... W ogóle to jak mi o tych niepewnościach zaczął mówic to się go spytałam, czy chce się rozstac, a on stwierdził że mu nawet coś takiego na myśl nie przyszło.. To się pytam, czy chce ślub odwołac, to on mówi że to też nie to, więc stwierdziłam że poprostu zdziwia tylko i się nie przejełam... A w poniedziałek miał zarezerwowac nam nocleg jak pojedziemy na rocznicę do Krynicy.. I wiecie co stwierdził?! Że zarezerwuje 2 łóżka bo się nie czuje pewny... Wtedy to czara goryczy u mnie się przelała bo już mialam dośc wysłuchiwania jaki to on niepewny.. I wyrzuciłam wszystkie żale,że mam tego dośc, że co z niego za facet że się tak mazgai nad sobą i że mnie gnębi tym swoim gadaniem i że mógłby sobie darowac... To on znów się zaczął nad sobą użalac i zaproponował wtedy tą przerwę... Więc to zupełnie nie o tańce poszło...
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-03-18 o 15:34 |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do Was
moj slub 21 sierpień 2010 niestety musiał zostać przełożony bo miał byc w tym roku
|
#3075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej WITAMY slubujemy w ten sam dzień, coraz wiecej NasTancerka, Lusmarija powiększamy gorno ![]() Gosica502 trzymaj się kochana
|
|
|
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i siedź na wizażu!!! to taaaak pochłania czas ze nawet nie zauważysz jak czas zleciałCytat:
|
|
#3077 |
|
Rozeznanie
|
angel166 napisz coś więcj o Was. Imiona, wiek itp...
|
|
|
|
#3078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Angluka jeszcze Chilanes z nami tego dnia też slubuję
|
|
#3079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-03-18 o 15:35 |
|
|
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Angel
![]() ja dopisałam do wcześniejszego posta o co poszło... |
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witamy nową PM czyli ślub miał być w 2008?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-18 o 15:41 |
|
|
|
|
#3082 |
|
Wtajemniczenie
|
No chyba Kaśka dlatego, że ślub zaplanowany.. Tak mi się chociaż wydaje... Może w jakiś sposób się wystraszył albo coś.. Nie wiem...
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak myślę, a tak szczerze tyo razem podjeliście decyzję o ślubie czy on tak jakby przystał na Twoje plany?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-18 o 15:49 |
|
|
|
|
#3084 |
|
Rozeznanie
|
Gosia to faktycznie troszke sie "pogubił" z tego co piszesz
![]() U siostry TŻ to było tak ze on tez chciał przerwę a powodem było pojawienie się nowej dziewczyny na horyzoncie i owszem wrócili do siebie po przerwie, byli ze saba kilka miesiecy i jej TŻ stwierdził ze jednak nic z tego nie będzie. A z ta dziewczyna zaczął sie spotykac dopiero po pół roku tylko że chłopak sie zauroczył albo zakochał od pierwszego wejrzenia i bedąc z siosta TŻ myslał pewnikiem o tamtej. Nie lubiłam go osobiście ale chłopka był spoko az do tego momentu. A byli ze sobą 5 lat!!!
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-03-18 o 15:48 |
|
|
|
#3085 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja tak samo!! ale ja jeszcze pamiętam Chilanes a reszty to kompletnie nie kojarzę kto w naszej dacie jest
udziela się czwórka póki co więc dla mnie jesteśmy naszą paczką z tego dnia![]() Cytat:
poległam chce się żenić chce z tobą być chce jechać na rocznicę do Krynicy ale nie jest pewny
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Gosica skoro planuje wyjazd na rocznicę to chwiloa niepoczytalność musi być
my z TZ-em się sprzeczamy czasem, ale przerw nie było ani razu przez te 5 lat
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-18 o 15:51 |
|
|
|
#3088 |
|
Rozeznanie
|
ja sie zbieram do domu, trzymajcie się cieplutko i miłego dzionka Wam zycze Kobitki
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mu się zamieszało w głowie chwilowo.. a może planuje jakiegoś surprisa i mu 2 tygodnie potrzebne na przygotowanie planu ![]() no bo kurna jak to tłumaczyc??? jakbyś go nie znała to rzeczywiście jakąś laskę można podejrzewac... my tak z tżtem mielismy jak na studia poszliśmy- tżta jakaś laska uwodziła i nawet jak był ze mną to miłosne teksty mu wysyłała i miłosć wyznawała na żywo... działo się to w tym samym czasie jak mnie też jeden koleś uwieść chciał i też mi tu miłości wyznawał ale oboje o wszystkim wiedzieliśmy nawzajem więc żadnych tajemnic nie było... ale z tym twoim to może rzeczywiście coś mu zakręciło w głowie???
|
|
#3090 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tak ja też się już przyzwyczaiłam do tego czworokątu naszego
ale fajnie, że jest ktoś jeszcze kto bedzie przezywał to samo co my i to w tym samym dniu, oby tylko dziewczyny nie znikały tak szybko i nie przerazały się błyskawicznym tempem rozmów jakie są tu prowadzone![]() Gosia ja Ci mówię, że jak Wy juz do tej Krynicy pojedziecie ta na banko to drugie łózko się Wam nie przyda no chyba że tylko po to by raz tu raz tam
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-03-18 o 16:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Co do tego pogrubionego to wcale nie jest aż takie przykre- doskonale zdaję sobie z tego sprawę i zdecydowanie z dwojga złego to wolę w 2011 byc jeszcze panną a nie rozwódką...
w ogóle tej przerwy bym do siebie nie wzięła
może jedź do niego???

ja bym nawet dnia nie wytrzymala! jeszcze tego samego dnia bym zadzwoniła że już tęsknię