|
|
#871 |
|
Marudziara
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Spoglądając na miasto z rusztowania szczytu
Frunę przez pustkę dwupasmową nicością Gubiąc drogę, podążam za szmerem wiatru, który twój szept niesie W głowie, w kieszeni pustynia, cisza Aby umysł dogonić, stawiający niestworzone cele. ..z tysiąca wersów się nie dowiesz Księżyc fioletem obdarza niebo.Z pustki powoli ujawniają się gwiazdy. Mam wrażenie, że most zwodzony naszym ciężarem wije się już. Wskazówki majaczą na spajęczałym zegarze.
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
Miluuu <3
Paajkaa przeboskie opisy ! truskawkowa1993 cudna tyś ;* teraz tutaj jestem, wiec zamknij swoje *******one usta
ja chce trzymać ciebie rano, trzymać cię nocą uwaga wszystkie jednostki, uwaga wszystkie jednostki nadajemy komunikat o mężczyźnie z piwnymi oczami powtarzam, nadajemy komunikat o mężczyźnie z piwnymi oczami jest on uzbrojony w nóż, powtarzam, jest uzbrojony w nóż zachować ostrożność nie mając żadnej litości niszczy życie każdej dziewczynie - raniąc ją w serce
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-18 o 16:00 |
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Plotkaraaa - Wedle życzenia.. Naprawdę chciałam iść z Tobą przez życie, nidy nie pojmiesz co działo się w mojej psychice.. O czym myślałeś, gdy patrzyłeś w moje oczy? Byłeś moją iskrą rano i nadobranoc.. Albo żyć z Tobą albo zginąć..! Nagle czar prysnął, odebrałeś mi to wszystko, życie stało się sączącą się trucizną.. Czas ta łatwo nas pokonał, nie zostało mi już nic.. Nie wiadomo skąd, nie wiadomo skąd pojawił się Twój cień.. Twóje oczy już nigdy się nie przyśnią.. Może to nie było miłością lecz złudzeniem..? ..i mimo, że czas płynął, nie chciałam innych imion. Cienka linia między miłością a nienawiścią.. Dziś mogę żyć tylko pustym wspomnieniem.. GŁUPIA MARZYCIELKA! Znów obudziła mnie ta cisza, kolejny raz bezsenna noc.. Banał moich łez.. Ja za każdym razem mocniej, ściskam nasze zdjęcie w dłoniach.. ..patrzyłam prosto w Twoje oczy, teraz już wiem..ostatni raz. Dzisiaj jestem inna. Nie wracaj. Jestem zimna.. Schować niepewność, nie pytać co..powiedzą ludzie szarzy od trosk. Kilk prostych słów..nie więcej. Tylko jeden moment mam w pamięci,
tylko jeden, który ciagle trwa..
|
|
#874 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak zawsze cudowne
)---------- ` ja kocham codziennie inaczej. <3 Mimo że zwierzał mi się, jak bardzo pragnie odebrać mi życie, współczułam mu, że tak bardzo się męczy. Pustka w sercu, zamęt w umyśle i marzenia... Czas to jedyna droga od początku do końca jednokierunkowa. ktoś posiada umiejętność dotykania słowem ? ubrana w kolorową wizję tego co nadejdzie A potem znienacka zaatakowała mnie podłoga i uderzyła w plecy Złota droga do szczęścia.! <3 |
|
|
|
#875 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki Kotek <3 a te powyżej tak całkiem przy okazji zabieram *Cytat:
Tak Kamila jestem , tak przynajmniej mi mówi mama ** jesteś wielka. ;* MOJA ! a te powyżej też moje... jak twoje to i moje Proszę nie każ mi do książek głowa mnie już boli :P z resztą nie widzę tego... szczególnie jeśli chodzi o polski... buu ! ale jakoś trzeba dać rady ![]() Cytat:
![]() cudne.! ** Dziękuję! ![]() Cytat:
a ten wyżej biorę bo cudny **_________________________ _______ Wciąż przy Tobie w ciebie tak wpatrzona.
Często się mijamy, mieszkamy w tym samym mieście . Oczy zaszły łzami, wyrywa się bezgłośny szloch . Spójrz na świat, tysiące zalet i wad . Wspomnienia jak oblazłe z farby drzwi . Rdzawe zacieki i odrapany tynk . Te słowa chrzęszczą jak szkło pod podeszwą . Mam swój zamknięty świat, z własnym Olimpem . Ty masz zakłamaną twarz w stylu z deszczu pod rynnę . Nieważne, już zawsze będziesz, jest nie halo . Zabiłam cię w sercu, ale olałam żałobę . Zdeformowane drzewo podlewane kłamstwami .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-18 o 16:22 |
||||
|
|
|
#876 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() jak miło,że wróciłaś mam nadzieje,że na zawsze i już nie znikniesz na tak długo ![]() i zajrzyj do nas na poznawczy ![]() __________ ciężko ciągnąć po nie równym gruncie wózek tak słodkich wspomnień sto tysięcy myśli Pamiętam jak pierwszy raz płakałam Jak wytarłam oczy i zakopałam ból wewnątrz Szukam sposobu by stać się Osobą, którą sobie wymarzyłam kiedy miałam siedem lat
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobiety są jak szanse, niewykorzystane się mszczą
"być albo nie być... Milcz albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia U kobiety sama swiadomosc jej istnienia winna wywolywac wstyd" "(...) zatrzymać się i urosnąć, żeby się nie stać nienawiścią Tylko w nas nasze ocalenie przed nami Jest cała prawda, święta prawda i gówno prawda W ogóle ładna jestem... włosy mam ładne... i oczy mam ładne... trochę rozmazane, ale nie szkodzi (...) - Nie zawieram znajomości na ulicy. - Ale tu jest peron, nie ulica! Zawsze są dwa uda albo się uda albo się nie uda ![]() Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić Nie wiedziałem ilu idiotów jest na świecie, dopóki nie zacząlem korzystać z internetu Czuję jak noc się zaczyna, odziela mnie od życia Każdy dzień i każda noc niesie nową wiarę nową moc... Od dnia, w którym strzałą trafił we mnie Amor, w sercu mam tylko Motor, w żyłach płynie metanol... sukces jest tam, gdzie inni się poddają Są dwa sposoby na to, żeby znaleźć się na wierzchołku dębu. Jeden to usiąść na żołędziu i czekać. Drugi, to wspiąć się na drzewo .krok za krokiem niesie cię pozytywna myśl, że nie jest źle, że to wszystko ma jakiś sens... "Umieraj ze strachu, a potem zrób to, co masz zrobić." zawsze będę dbał o tę odrobinę, którą posiadam, bo jestem za maluczki, by mieć cały świat Nie pytaj mnie o to - skąd ja to wiem ? I w tobie i we mnie ta sama krew Zatruty muzyką, łeb pęka w szwach I ciągle donikąd droga ta gna...
|
|
#878 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Wkładam obcisłą sukienkę i nie nakładam bielizny.
2.Wino na najlepszy smak na Twoich wargach. 3.Twoje pocałunki upiają lepiej niż najdroższe wino. -------------------------------------- 1.Burczy mi w serduchu .... 2.suki już tak mają. wredność we krwi. 3.Zbyt mocno chciała sobie udowodnić jak ta sytuacja na nią wpłynęła. W gruncie rzeczy tylko udawała silną dziewczynę...była słaba a jej serce wciąż krwawiło z bólu. 4.cause she's pieces of you.. // powod : ona jest czescia ciebie.. 5.tylko chwile. zaraz mi minie. |
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - a owszem, do Ciebie xD Moja Najlepsza <33 !
LittlePinkAngelxD - dziękuję, bardzo mi miło niestety, nie posiadam żadnych opisów po angielsku ;( przepraszam, że nie mogę pomóc.KaMa2704 - ahaha xD moja głowa to leży na półce i nie chce się ruszyć xD ! a no i cieszę się, że chociaż trochę mogłam pomóc ;** ____ włamię się do Twoich myśli z tym co napisane na moim sercu. pozwól mi żyć bez tego pustego szczęścia, samolubności. jestem zmęczona. ta inwazja sprawia, że czuję się bez wartości, bez nadziei, chora. więc zamknij się i śpij, a w twoich uszach niech zostanie mój krzyk. zatem płaczę. światło jest białe i widzę Ciebie. i rano topi się w nocy. i gwiazdy świecą dla innych. nie chcę poznać prawdy o świecie. widzę jak śmiejecie się w deszczu, gdy udaża Was w twarz. otwarte nasycenie miłości.
|
#880 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam spytac, czy ktoś czyta moje opisy, bo nie wiem, czy mam tu pisac, skoro ani jedna osoba nie napisala nic pozytywnego, może lepiej zachowam je dla siebie?
Sing For The Laughter, Sing For The Tears... I Live For The Music... //
|
|
#881 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ten tydzień bez Ciebie o ściany mózgu mi się obija. chciałabym umieć liczyć tylko do czterech , a nie do siedmiu. ziemio szybciej się obracaj. wymyślę sobie wtedy Ciebie, narysuję. zaraz Zwracam gdyby 7 dni trwało 7 minut... ale nie zapomnij o mnie, pielęgnuj mnie na sobie. it's not the same, baby zadzwonię jakby z budynku obok takie beznadziejne, przepraszam ; P ; * ; * ko cha na ; *Cytat:
_________________________ _________________ gdzieś w zacisznym miejscu na miękkiej kanapie usiadł on i ona z kubkami w dłoniach
chyba się zamyśliłam- nie pamiętam. potem wstali i wyszli, każde w swoją stronę, a na stole zostały niedopite herbaty. uśmiecham się tępo do własnej przyjemności. a potem przeleć mnie lirycznie, choć to wyklucza chyba się. o rety, o rety, o rety! po prostu zdejmij te skarpety... życie jest bajką powietrza, trzeba je odbić, przeskoczyć. dzięki tobie nabawiłam się jedynie czkawki i kolki
|
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
byli parą idealną.
on wlewał, ona wylewała. on wódkę, ona łzy.
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Czułam dotyk jego dłoni i nie próbowałam nawet uniknąć tej pieszczoty.
yararechatterun da. tobą zauroczona. i za ten uśmiech, nie żaden inny tylko właśnie Ten. soba ni inakutemo egao wa todojetai.. - i nie ważne gdzie jesteś, mój uśmiech dosięgnie cię wszędzie.. czytam z Twoich ust . ty nie mniej za stracone co może być wrócone Ile razy zasnę z tą myślą że nie tak miało być Ile szans straconych jest we mnie że ucieknę znów Czy na zawsze świat mnie zamknął w tej pułapce pustych ścian. w każdym z nas są ukryte nuty. Odkryj je i zagraj najpiękniejszą melodie świata. Twoją melodie.
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie boSSkie pomysły xD pozwolicie jak trochę pokradnę Wam ??
hehepozdrawiam, wszystkie wymyślające...:P* szczęścia nie spotyka się za każdym rogiem... * Oddychaj póki możesz tym powietrzem czystym - nieskażonym kłamstwem. * Coś o mnie i coś o Tobie. Coś bez Happy Endu. * Tam gdzie diabeł mówi dobranoc... * Wszystko co mężczyźni zrobią dobrze- kobiety... zrobią lepiej * Każdy mężczyzna ma coś z rycerza- ZAKUTY ŁEB * Bo widzisz mój drogi, nibylandia nie istnieje. * Gdy serce pyta rozum o radę... * Pięknym kobietom, jest w życiu łatwiej... * Nie każ sobie czekać na drugą szansę, weź ją sam * Życie w swej łąskawości czasem zsyła nam dary losu, które niosą same nieszczęścia. troszkę ode mnie pozdrawiam Was
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze ktoś za kimś goni. Nigdy nie jest tak, żeby dwoje ludzi kochało jednakowo mocno w tym samym czasie.
Nikt nie wydaje się być bardziej obcy niż ktoś kogo się kiedyś kochało.
|
#886 |
|
Przyczajenie
|
# w pętli zamknięta
otulona po szyję zmierzchem oddycham nasiąkam niebytem # w chwili i przez chwilę..nasiąknąć niebytem, wirując pod sufitem # ugryźć jak najwięcej. # zamknela przeszlosci wieko w skrzyni zycia # Wyglądam przez okno zamknięte samotnością # Moment wzlotu, By mieć skąd upadać. # nietrwałe,nierealne - ja.
|
#887 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę. <3Cytat:
Cytat:
Cytat:
<3 Cytat:
Cytat:
~*~
nikt nie ma monopolu na smutek. dziwny z Ciebie gościu. ale lubię Cię. Gdybyś objął mnie i zaczął błagać , żebym została , pewnie bym została , bo odmieniłeś moje życie , dałeś coś ,czego od dawna w nim brakowało.. Nasza znajomość układałaby się tak jak do tej pory,a my mielibyśmy nadzieję , że kiedyś może nam się uda,ale nie mogło nam się udać.. - Boję się.. - Czego? - Że nigdy już nie będę tak szczęśliwa jak teraz .. jeszcze ciągle .. potrafię narysować Cię z pamięci. -Tak, wiem. -Kocham cię więcej, niż jest ryb w morzu i mocniej, niż świeci księżyc - wyznał. Spojrzała na niego z ciekawością, a on wzruszył ramionami. -Tak mówiła mama, gdy byliśmy mali .. i nie ma podstaw, by twierdzić że łączyło nas coś prawdziwego . Ale będę w to wierzyła. mój uśmiech nie współgra z twymi wykrzywionymi ironicznie wargami mój roztrzepany charakter nie uzupełnia się z twoim poukładanym wizerunkiem świata .. - Jeśli ma choć trochę rozumu uświadomi sobie co stracił .. - w takim razie nie ma ani odrobiny rozumu, Rozstaliśmy się dwa miesiące temu i do tej pory sobie tego nie uświadomił. A może już to wie i jest uszczęśliwiony. nie potrafię ruszyć do przodu tak jak wy wszyscy i udawać, że nic się nie stało. tak. i najlepiej to mnie jeszcze kurva przeproś za to że uwierzyłam w Twoją miłość i poczułam się szczęśliwa jak jeszcze przy żadnym innym ..
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
peculiarity :) twoje cudne ! zwłaszcza ten ostatni ! <3
nim diabeł dowie się, że nie żyjesz
podstawą przykrości są rozmaite i rozwiązłe rozkosze
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-18 o 18:09 |
|
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
mogą być po łacinie?
![]() * Amare nihil aliud, nisi eum ipsum diligere, quem ames, nulla utilitate quaesita / Miłować to nic innego, jak kochać tego właśnie, którego miłujesz, nie szukając w tym żadnej korzyści. *Amor, ut lacrima, ab oculo oritur, in pectus cadit. / Miłość, jak łza, od oka powstaje, w serce zapada. *Qui amant, ipsi sibi somnia fingunt. / Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny.;Miłość żyje marzeniem *Odi et amo. / Nienawidzę i kocham *Aut odit aut amat mulier, nihil est tertium. / Kobieta albo kocha, albo nienawidzi, trzeciej ewentualności nie ma. ;*
|
|
#890 |
|
Wtajemniczenie
|
1.This time,this place...misused,mistakes ..
Ten czas,to miejsce...nadużycia, pomyłki. 2.I used to pretend that I feel ok.. Przyzwyczaiłam się udawać, że czuje się dobrze .. 3.Zatańczyła z nim pierwszego walca i teraz nie może znaleźć drzwi, żeby wyjśc z tego wspomnienia.. 4.alergia na wspomnienia. 5.A jednak potrzeba mi Twoich słów i trzeba Twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może bedę mniej sie bała, usypiała spokojniej.. 6.Gdyby Ci kiedykolwiek było potrzebne moje życie, przyjdź i weź je.. |
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
Gdy patrzę tobie w oczy to widzę swoje własne
Mój Eden jest tam gdzie twój rytm bicia serca Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca Nie żałuj w życiu choćby dwóch minut Nie myślę o raju, miłości nie ma dziś, Nie oczekuje czarów, po prostu daj mi żyć. Tego pragnie morderca twoich myśli i czasu Czy to czyści ze strachu, przez wyścig za jutrem? Czy to ta prawdziwa miłość czy nawyk? |
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
przez własną dumę mogłam Ciebie zranić.
I dziś już nie ważne, że kochałam byłeś dla mnie wszystkim, w co wierzyłam. Pamiętaj patrząc w gwiazdy, Że kocham Cię zawsze będziesz celem bicia mego serca Gorącej filiżanki kawy Na urodziny kupisz mi Jego miłość i pokroimy ją jak tort. wypaliłam się "W życiu często bywamy poniewierani, deptani, upokarzani i obrażani, a mimo to wciąż jesteśmy tyle samo warci." P.Coelho "Być jak płynąca rzeka" „- Mocno się poobijałeś ? - co ? - Pytam czy mocno się poobijałeś ? - A o co chodzi ? - No jak spadałeś z nieba Aniołku .” cicho jakby cały świat poszedł spać. Miedzy nami strach. |
|
|
|
#893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ___ prawda jest ukryta w twoich oczach. krzyczę o tym jak bardzo cię kocham. nie zranisz mnie tym razem. nie ma nadziei dla 'dziś'. otoczona przez niepewność.
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
Kim jesteś by mówić mi o moim człowieczeństwie
Telewizje wymień na prawdziwe życie nocą Nie wszystko złoto, co się świeci, naprawdę eliksir prawdy Zło karmi nas dramatami jak karmina Więc lepiej otwórz oczy, bo to tylko twój koszmar Widzisz ja wierzę w wszechświat, cyrkulację planet Tam gdzie miłość jest bogiem, a każde słowo królem To ponad planem, poszukiwanie szczęścia |
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz...nie umiem ci zaufać. Przeciez jesteś samcem. Umiesz kłamać, zdradzać i ranić. Nieźle *******nięte życie codzienne. Stój! Ręce do góry.! Zraniłeś moje uczucia. Chciałabym być zimną suką co nie ma serca i nie pragnie byc kochana. Pijana z miłości. "Nawet gdy się nie lansujesz, to się lansujesz, bo się lansujesz, że się nie lansujesz" xD
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
W piekle na powitanie pokazują ci wszystkie twoje niewykorzystane szanse, pokazują, jak wyglądałoby twoje życie, gdybyś we właściwym czasie wybrał właściwe wyjście. A potem pokazują ci wszystkie te chwile szczęścia, które straciłeś śpiąc, wiesz, że my przesypiamy połowę życia? I tym wszystkim śpiochom takim jak ty pokazuje sie w piekle, co mogli w życiu osiągnąć, gdyby budzili się w porę. I o co tyle milczenia? Między nami niewiele się zmienia. To miłość jest inna. Niełatwa, nieskromna i niewinna. I o co tyle milczenia? Lepiej mów, że mam serce z kamienia. Że się zmieniam, jak moda, kobieta, szczęście, jak woda... pamiętam smak Twojego dotyku
tępo bicia Twojego serca częstotliwość Twojego oddechu pamiętam wszystko oprócz przyczyny końca mojego świata Jestem silna Pusta w środku Chodzę, mówię, robię Uśmiecham się Płaczę tylko co dwa dni |
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś mi wczoraj obiecał miłość od trzynastego wejrzenia.
Bo ty się na głos uśmiechasz. Zazdroszczę ci, że potrafisz tak obojętnie odejść. Jeżeli masz kogoś, kto cię kocha, daje ci to setkę powodów, by żyć. Tak naprawdę ważna jest tylko chwila. Była jak bańka mydlana. Delikatna i ulotna. Tymczasowa. Umieramy po cichu, kochamy bez słowa..
'Kocham Cię - powiedziała. Nic nie może tego zmienić. Straciłam Cię wiele razy, a nie powinnam była pozwolić Ci odejść. Zrozumiałam to.. Nauczyły mnie tego ostatnie miesiące.." chciałabym, chciała.. chciałabym.. chciała. ![]() Ewentualnie jakiegoś Edwarda.
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Ot, takie skromne ode mnie.
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
Każdy dotyk, pocałunek, sprawiały, że rodziła się na nowo.
Rzuciła się mu w ramiona szepcząc: od teraz już na wieczność. W moim uśmiechu jest nutka grzechu. Seks jest złą rzeczą, bo ma się po nim wymięte ubranie Czar kobiety to w 50% iluzja Są ludzie, z którymi im więcej rozmawiasz, tym bardziej czujesz że Jesteś "Miłość przychodzi na palcach. Odchodzi trzaskając drzwiami" Lepsze jutro było wczoraj Można widzieć ale nie dostrzegać
'Kocham Cię - powiedziała. Nic nie może tego zmienić. Straciłam Cię wiele razy, a nie powinnam była pozwolić Ci odejść. Zrozumiałam to.. Nauczyły mnie tego ostatnie miesiące.." chciałabym, chciała.. chciałabym.. chciała. ![]() Ewentualnie jakiegoś Edwarda.
|
|
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Czasami tak trzeba..
Nie pytając o powody.. Lecz jak żyć, kiedy zgubiło się swoje wartości..? Czy warto szukać..? Codziennie. Od początku..? Zasłuchana w melodię życia.. Dla Ciebie uczucia były niczym.. Traktowałeś je jak śmieci.. A teraz ludzie traktują Cię tak jak uczucia ![]() Zacieram ślady. Nie chcę żeby ktoś wiedział, że na chwilę przyszedłeś do mojego życia.. Papierowa marionetka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

)
*

; * ko cha na ; *

!!
kradnę. <3![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)