|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Wróciłam właśnie od kosmetyczki
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1353 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wyczytałam, że potraktowałaś cere kwasem
Ja mam w planie mikrodermabrazje... |
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze ja dopiero po porodzie na oczyszczanko kwitacyjne( nie wiem jak sie to pisze ) bo teraz nic na pradzie nie moge miec robione![]() laseczki a robila ktoras te zabiegi na Algach chodzi mi o te na cale cialo? bo tez planuje sobie zrobic
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-18 o 15:04 |
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nigdy w zyciu nie byłam u kosmetyczki, jedynie przebić ucho na chrząstce
![]() ale mam w planie się wybrać własnie na mikrodermabrazje, bo jest podobno lepsza niż oczyszczanie |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
ja chodze zawsze na oczyszczanie ta maszynka a pozniej recznie mi dusi ok 2h
![]() ja kupie algi ale w domciu bede robic to w salonie bardzo drogo wychodzi Ja mam juz cala spis rzeczy co musze zrobic planuje tez isc do "Centrum Stopa" jeszcze nigdy nie bylam![]() Domi ja tez nie chodzilam do kosmetyczki a teraz sie taka wygodna zrobilam ze nawet na brwi chodze bo samej mi sie nie chce robic nie wiem czy Mikrodermabrazja nie jest zbyt mocna dla Ciebie
|
|
|
|
#1358 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A szczerze powiem że nie wiem.. ale mam apetyt, żarłabym i żarła.. ale muszę się odpaść po noworocznych stresach...ten idiota mój były wpienił mnie wczoraj... wmawia mi że gadam na niego moim znajomym..wrrr...czubek!! ! aha powklejam linki moich ost zakupów.. ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- http://www.allegro.pl/item571313767_...s_36_nife.html cudo ![]() http://www.allegro.pl/item581307662_...nie_36_38.html pasują idealnie http://www.allegro.pl/item565543467_..._roz_s_36.html bardzo ładna http://www.allegro.pl/item567635116_...sweter_34.html też bardzo fajny |
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już teraz wiem, że to dzięki kosmetyczcea czemu mikrodermabrazja mocna dla mnie? to podobno jakiś peeling jest![]() Cytat:
A Ty masz w ogóle kontakt z tym eskpalantem? głupi jest faktycznie. Moze sie obawia tego, że zaczniesz opowiadac jaki był beznadziejny nie przejmuj sie nim![]() pochwal sie zakupami ![]() Ja czekam jak na zbawienie na stypednium, a moja lista zakupów się wydłuża
|
||
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia ciuszki super
![]() tym swoim byłym sie nie przejmuj a apetyt dobrze ze masz bo z tego co pamietam to schudlas duzo.Jak patrze na twoje focie na Nk to bardzo sie zmienilas oczywiscie pozytywnie-Gratulacje Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-18 o 15:26 |
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się za to bardzo sweterek podoba
jaki kolor zamówiłas? |
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
mi najbardziej sie podoba ta tunika co jest pierwsza
|
|
|
|
#1363 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie rurki, kupiłam w zeszłym roku i sie nie moge doczekac wiosny, kiedy znów je włoże
![]() zdjecie z poprawin ![]() ja w ogóle uwielbiam rurki, mam białe, szare, czarne i jeansowe ![]() mam ochote na jakiś wiosenny kolor, widziałam super zielone Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-18 o 15:37 |
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
dziś bezkarnie mogłam wyjść z pracy wcześniej, co uczyniłam i wyszłam z biura o 14.30
po drodze zakupy porobiłam a teraz odpoczywam. Ale niedługo z sunią idę na spacer @ mi się zbliża, bo podbrzusze mnie pobolewa![]() Zuzia, super zakupy, mi też się ten sweter podoba bardzo Syla, super,że dzidziuś zdrowy i fika i bryka w brzusiu dziewczynka? Czyli nowa wizażanka nam rośnie
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dzisiaj duzy głod
non stop cos jemzjadlam 2 bulki, 2 drozdzowki, paczka, obiad, a teraz pije 500ml jogurt pomaranczowy a do wieczora jeszcze tyle czasu
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
napisz mi Blondi czego mikrodermabrazja dla mnie za mocna
![]() miałaś kiedyś robioną?
|
|
|
|
#1368 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
bym jadła i jadła...ide spać najedzona, budzę sie głodna...
|
||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mikrodermabrazja jest metodą mechanicznego złuszczania naskórka warstwa po warstwie. Polega na usunięciu-ścieraniu warstw naskórka za pomocą specjalnego urządzenia wyposażonego w głowice ścierajace, pokryte kryształkami naturalnego diamentu. Dzięki umiarkowanemu usuwaniu górnych warstw naskórka w jego warstwie podstawnej dochodzi do zintensyfikowanego tworzenia się nowych, pełnowartościowych komórek,wędrują one do góry zastępując komórki uszkodzone. Złuszczanie nastepuje stopniowo dlatego nie ma niebezpieczenstwa zbyt głębokiego lub nierównomiernego złuszczania ani powstania blizn. Aparat wykorzystuje najnowocześniejszą technologię spełniającą wszystkie wymagane normy europejskie w spektakularny sposób poprawiając funkcjonowanie skóry.Kontrolowana mikrodermabrazja jest nowoczesną techniką,która za pomocą łagodnego peelingu pomaga uporać się ze specyficznymi problemami skórnymi. Mówimy tu o kontrolowanej mikrodermabrazji, ponieważ intensywność zabiegu(głebokość złuszczania)jest dobierana indywidualnie dla pacjenta.Mikrodermabrazja diamentowa jest zabiegiem bezpiecznym, nieinwazyjym, bezbolesnym i nie powodującym uczuleń jak w przypadku innych metod peelingu. To zabieg skutecznie regenerujący i odmładzający skórę.Kuracja obejmuje od 6 do 10 zabiegów przeprowadzanych w odstepie 1 do 4 tygodni, można również wykonywać jednorazowo. Zalety mikrodermabrazji:
PEELING KAWITACYJNY : NA CZYM POLEGA DZIALANIE PEELINGU KAWITACYJNEGO? Fala ultradźwiękowa w obecności płynu tworzy pęcherzyki wypełnione rozrzedzonym gazem, które powiększają się i gwałtownie pękają, Pod wpływem ciepła i podwyższonego ciśnienia dochodzi do bardzo dokładnego oczyszczenia skory z zalegającej warstwy zrogowaciałego naskórka, toksyn oraz wydzielin gruczołów łojowych. ZALETY STOSOWANIA PEELINGU KAWITACYJNEGO.
ide ogladac Transportera 2 Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-18 o 16:34 |
|
|
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia ciuszki super
![]() Domi ja mialam robiona mikrodermabrazje przed sama ciaza i bylam bardzo zadowolona ![]() Jane na kiedy ty masz termin porodu, nie pamietam .Mi sie przesunal na 12 sierpnia, caly tydzien pozniej Kurcze.Blondi zapodaj ta stronke z filmami
|
#1371 |
|
BAN stały
|
ten topik to nie tuniczka...tylko na zdj tak wygląda, bo ta modelka ma chyba miniówkę nałożoną...
w każdym razie ma super kamyczki naszyte |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, właśnie, ja też poproszę o namiary na tę stronę z filmami
![]() Właśnie się umówiliśmy z kolesiem od kuchni,w piątek do nas przyjeżdża, pogadamy o szczegółach, zapłacimy zaliczkę itp. Nie mogę się doczekać, kiedy będziemy mogli się tam wprowadzić na początku chyba będzie mi dziwnie![]() Domi, ja polecam maseczkę a alg, nie wiem tylko jak to dokładnie się nazywa przed ślubem sobie zafundowałam taką, żeby cera wyglądała na wypoczętą. I rzeczywiście bardzo fajna ta maseczka
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zostało do ślubu 7 miesięcy, ale planuje iść kilka razy, żeby efekt był lepszy
myśle, że pierwszy raz pójde koło wakacji. Tak jak mówisz Blondi zapytam najpierw kosmetyczki, zobaczymy co mi doradzi![]() A ja w ziemie mam problemy z cerą, a szczególnie z policzkami. Dobrze, ze się zima już kończy ![]() Aliszcze ja Ci bardzo zazdroszcza nowego mieszkanka pozytywnie oczywiście. Ja też chciałabym już zamieszkać z Tz i nawet planuje mniej więcej i kupujemy czasem jakieś gadżety i dodatki. Wiem napewno, że jak się wyprowadzimy nawet na wynajmowane to wszelkie naczynia, firaneczki mama ma dla mnie przygotowane. Strasznie dużo tego nakupowała i pewnie się juz nie może doczekać jak pozbedzie. A firaneczki moja mam kupuje czesto w ciucholanadach i to takie śliczne, róże kolory, wzory. U nas są bardzo drogie w sklepach. A czasem jak coś natrafi fajnego (dodam, że sa to nówki, bo jest strasznie wybredna)to od razu mówie:ja biore![]() Właśnie dziś bylismy z Tz u mnie chwile i mi mama super swterek przyniosła z ciucholandii,aż się Wam pochwale jak zrobie zdjecie ![]() Blondi dzięki za wklejenie info nt mikrodermabrazji |
|
|
|
#1374 |
|
BAN stały
|
Oj jak tu cichutko...
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
Hej Lejdsiki!
A ja już mam link do filmów od Blondi - dzięki Blondi, widzę, że to online można od razu oglądać - aż szok! I chyba serio chodzi ok - tak? Nie przerywa Ci jakoś bardzo w trakcie??? Sylu - a to serio tak widać, no wiesz "jajeczka"? Kurcza, to ja nie wiem już..., ale przecież ta babka się zna, nie powiedziałaś jej, że Ty widziałaś co innego??? A jak to z tym temirnem? Czemu masz teraz inny? Nie kumam - to może się tak zmienić??? Mi wychodzi 14 sierpnia - - - to jeszcze potem sprawdzają czy na pewno taki? Nie wiem - Blondi! A u Ciebie jak z tym było? zawsze takie sam termin? - ej, chyba u Ciebie coś przyspieszyli, tak mi się jakoś zdaje? ![]() Zuzia - b. fajne zakupy! Mi się ten sweter i spodenki chyba najbardziej podobają - extra! Kurcza - ciekawe czy są ciążowe rurki? No bo wiecie, tak w ogóle to zaczyna mi być serio w pasie ciasno w spodniach (w domku najczęściej sobie odpinam Domi - to się chyba wyspałaś, nie? Ali - no to faktycznie szok jak Cię pół godziny wypuścili wcześniej ![]() A Piwusia dziś co robi - nadal porządki? Daj se luza i załóż waek filmowy ![]() A ja dziś od 11:00 do 21:30 praktycznie ciągle robiłam album ze zdjęciami z wakacji - album na 500 zdjęć, więc mam dość A jeszcze 2 wstawki sobie umysliłam i musze jeszcze zrobić - tj. napisać coś o tym miejscu i druknąc na kolorowych karteczkach, o ludzie! ![]() No ale super jest gdy już taki album jest ready - b. lubię to robić i potem tak sobie oglądać i czytać różności, które wypisuję Tak więc fajnie, że praktycznie album jest gotowy A co do kosmetyczek - to byłam raz dawno na jakimś małym wyciskaniu, gdy mnie na 5 roku złapał trądzik - ale potem dermatolog (taki super spec w Rzeszowie, który mnie w sumie z tego chyba wyleczył - bo u nas to tylko antybiotyki mi dawali, a on azotem złuszczał chore miejsca, maść robił sam i do żyłki dawał wit. C + coś jeszcze, co przyspieszało regenerację! Tylko, że miał teksty zabójcze i doczepił się do mnie, że mi hormony skaczą i stąd ten trądzik młodzieńczy na studiach i radził mi seks uprawiać, a ja z nim ostre dysputy ciągłam, że mam swoje zasady i dopiero po ślubie! Dokuczał mi, ale w sumie mnie lubił - ot, taki typowy facet Ale polecam jako speca od skóry - no, fakt )Pozdrówka dla Wszystkich i dobranoc! Hej Zuzia - jesteś? Ale musze już lecieć, bo serio trochę siupnięta po tym wpatrywaniu się w zdjęcia, wycinaniu, pisaniu i kombinowaniu coby tu jeszcze wstawić do tego albumu Więc PA!!!
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-18 o 23:20 |
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Ze statystki będę liczyła te medialne, modaną, itp. Srednio jaka dopłata (kwota( w jakiej gminie. Tylko musze statystyke przypomieć sobie, bo miała na pierwszym roku
![]() Blondi podasz mi te stronke z filmami? ![]() Widziałam zdjecia Zuzi w bikini, jaka ona laska, że SZOK!!!! ![]() :sl ina:![]()
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-19 o 00:19 |
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze ze niektorzy spac nie moga i buszuja po nocach
.Jane termin mi sie zmienil po zmierzeniu obwodu glowki i wszystkich wymiarow dzidzi. Sa po prostu mlodsze i stad ta zmiana. Wczesniej termin mialam ustalany wedlug terminu miesiaczki a teraz wedlug rozmiarow dzidzi. Ja im od razu mowilam ze napewno tydzien pozniej bo prowadzilam wykres i wiedzialam ze owulacja byla pozniej, ale nie docieralo a jak juz sie nastawilam na wczesniejszy termin to mi go zmieniaja na pozniej Trudno, moze dzidzia sie pospieszy![]() Legginsy zakupione, dlugie bluzki (tuniki) zakupione i tylko czasami po domu dresik. Chce byc nadal seksi w ciazy ![]() Domi na nk ta nasza zuzia szaleje w stroju? Az musze wejsc i oblukac. Blondi no wlasnie, przerywa film w trakcie czy spokojnie sie oglada???
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam zdjęcia Zuzi w pewnym źródle
uwierzcie mi na słowo, że laska pierwszej klasy, te kształtySyla z tym terminem to może oni sie mylą i jakoś inaczej sobie tam w Norwegii obliczaja...a T kiedy dasz jakies nowe fotki na NK?
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Jane mi sie ciagle termin zmienia na poczatku mial byc 5 czerwca pozniej 29 maj, teraz mam wpisane 27 maj, z 3d 25maj, a z ost pomiarow dzidzi 23 maj
![]() Filmiki chodz dobrze ale czasami kopia nie jest zbyt fajna.Jak by sie wyswietlilo ze koniec limitu to trzeba wyl i wl kompa poczekac pare min i bedzie dzialac. Domi ja juz pisalam ze z Naszej Zuzi sie laska robi coraz lepiej wyglada-tylko pozazdroscic ![]() ja mam w sobote tesciow u mnie w domciu nie mam pojecia co mam przygotowac przyjda na imieniny mojego ojca |
|
|
|
#1380 | |
|
BAN stały
|
Domi
Cytat:
wstawiłabym i tu, ale za dużo osób tu wchodzi... a jak macie chęć pooglądać moje fotki to na PW wyślę album z moimi rożnymi fotkami.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

) bo teraz nic na pradzie nie moge miec robione

nie wiem czy Mikrodermabrazja nie jest zbyt mocna dla Ciebie

to podobno jakiś peeling jest
nie przejmuj sie nim

Trudno, moze dzidzia sie pospieszy