Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 18:24   #871
anjadka
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ja mam "Moj Na Zawsze Jacek 1.08.2009" A TZ "Moja Na Zawsze Agata 1.08.2009"
Ladniutkie obraczki

my tez robilismy z wlasnego zlota, dzisiaj odebralam kosztowaly nas 240zl klasyczne pol okragle 4mm
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:33   #872
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Mogliście dać sobie napis "Jacek i Agatka"
hehe, sama chcialam ten napis, ale bedac juz u jubilera zapomnialam o nim i w umowe zostalo wpisane to co wyzej. a ze TZ chcial to co mamy to juz ja tez nie chcialam mieszac. No i tak zostalo jak widac.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Ladniutkie obraczki

my tez robilismy z wlasnego zlota, dzisiaj odebralam kosztowaly nas 240zl klasyczne pol okragle 4mm
dzieki
no my gdybysmy nie musieli dokupowac zlota to za obraczki zaplacilibysmy 330 zl, bo tyle wzieli za robocizne. Sami dalismy do przetopienia obraczki polokragle, chyba 3 mm, ktore nam sie nie podobaly. Chcielismy te co teraz mamy

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:37   #873
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
dzieki
no my gdybysmy nie musieli dokupowac zlota to za obraczki zaplacilibysmy 330 zl, bo tyle wzieli za robocizne. Sami dalismy do przetopienia obraczki polokragle, chyba 3 mm, ktore nam sie nie podobaly. Chcielismy te co teraz mamy
Bardzo ladne my dalismy jedna wielka obrączkę 9gr
Stary 2009-03-18, 18:44   #874
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ladne my dalismy jedna wielka obrączkę 9gr
to za taka obraczke to my mielibysmy prawie dwie. Nasze razem waza 9,81. My dalismy dwie cienkie obraczki, do tego kolczyki kola, takie srednie i to bylo za malo...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:53   #875
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
to za taka obraczke to my mielibysmy prawie dwie. Nasze razem waza 9,81. My dalismy dwie cienkie obraczki, do tego kolczyki kola, takie srednie i to bylo za malo...

No wlasnie nam jeszcze zostalo troche ale bardzo maciupko tego zlota.

A ja dostalam dzis butki, ale dopiero jutro odbiore je z poczty bo dzisiaj juz za pozno do domu wrocilam, a poza tym taka zawierucha byla, snieg sypal takimi wielkimi platkami

Kolega zajal sie opracowywaniem dla mnie bilansu diety

Dzisiaj 1 dzien bez slodyczy. Zobaczymy ile wytrzymam.
Stary 2009-03-18, 19:19   #876
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Też jestem zdania że wykresy i NMPL są dobre jak się planuje dziecko, a nie chcę się uniknąć ciąży
tez jestem tego zdania.Poza tym mysle ze w dzisiejszych czasach są inne metody ,ktore nie sa az tak czasochlonne.Jesli chce sie zajsc w ciaze to wystarczy kupic w aptece takie specjalne paseczki ktore -po nasiusianiu na nie wskaza czy ma sie dni plodne.Moja kolezanka tak oto dzieki temu jest w ciazy.Starali sie o dziecko az 3 dni

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:42   #877
Daysy85
Zakorzenienie

maggie współczuje...
Jaga ładne obrączki
Ja też dziś miałam zupkę ogórkowa i Tż tez maił ... co się z tymi ludźmi dzieje :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:45   #878
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no ladnie ladnie ktos tu namawia do oszustwa?
no ba poco sie meczyc jak to na darmo robione

Cytat:
a skad wiesz, ze nie pomaga? Sprawdzilas na wlasnej skorze? No i za czasow naszych mam byl znany tylko kalendarzyk malzenski, ktorym dni plodne i nieplodne obliczalo sie na podstawie dlugosci cyklu a nie na podstawie mierzenia temp. jak teraz... Wiem, bo samam jestem dzieckiem z kalendarzyka. Alekalendarzyk to metoda przedpotopowa...Teraz nawet jako metode NPR jej nie uznaja.

Dni plodne wcale nie sa w polowie cyklu! Sa na ok 14-16 dni przed planowana miesiaczka. Tylko kiedy ta miesiaczka bedzie.

Jametode NPR stosuje do okreslenia kiedy bede miec okres, bo mam strasznie nieregularne cykle (28-50 dni). W tym miesiacy myslalam, ze bede miec cykl bez owulacji, bo czasem takie miewac. A tu niespodzianka. 34 dzien cyklu i owulacja! Miesiaczke dostalam 49 dnia. Wszystko wyliczone na podstawie obserwacji temperatur. Co ciekawe przez ostatni mieisac non stop chorowalam, a mimo tego dalo sie okreslic wszystko.

A my z TZ odebralismy dzis nasze obraczki! Oto one.
bardzo ladne, moj tz wlasnie takie pokazywal ze mu sie podobaja i z takim zamyslem jechalismy po obraczki ale zobaczylismy nasze i sie zauroczylismy.. wiec wasze sa mi bardzo bliskie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
http://www.galasuknieslubne.pl/sdry08.html
proszę bardzo
jednak zdjęcia nie oddają jej uroku nawet w 10% jest duuuuuuuuuuuuuużo ładniejsza (ale skromna jestem ))
edit
motley ja kupiłam na jaracza- tam jest mnóstwo salonów i obsługa miła. dzisiaj byłam jeszcze na rogu kilińskiego i piłsudskiego i w kilku na piłsudskiego ale obsługa mnie odstrasztyła
danalea - tak? czyli nie ta co sie otwiera na stronie tylko trzeba klinkac w nia? bo teraz nie wiem ktora z tych dwóch
ale i jedna i druga mi sie bardzo podobaja
Stary 2009-03-18, 19:50   #879
eseska
Zakorzenienie

Witajcie!
Żabcia! Gratuleje wyboru sukienki! Super!
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 27 czerwca dzisiaj swiętujemy studniowka
100 dni do naszego slubu
ja sprawdziłam 3 razy i mi wychodzi że 100 dni to będzie jutro a dziś jest 101!

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
wlasnie dzownil Tz .... dziadek mu umarl .... A weslele za 2,5 m-ca
Współczuje!

Cytat:
A ja już zaczynam trzeci wykres robić I robię to nie po to, żeby stosować jako metodę zapobiegania ciąży, lecz chcę żeby było pomocne w staraniach o dzidziusia Przynajmniej teraz wiem (chyba dokładnie), kiedy powinno się współżyć, aby było jak największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.
Ja wiem jak korzystając z wykresów zwiększyć prawdppodobieństwo tego jakiej płci urodzi sie dziecko! Jakby co mogę pomóc! Mam uprwanienia do nauczania metod Npr także mam nadzieje ze poradnia to mi szybko pójdzie!

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
tez jestem tego zdania.Poza tym mysle ze w dzisiejszych czasach są inne metody ,ktore nie sa az tak czasochlonne.Jesli chce sie zajsc w ciaze to wystarczy kupic w aptece takie specjalne paseczki ktore -po nasiusianiu na nie wskaza czy ma sie dni plodne.Moja kolezanka tak oto dzieki temu jest w ciazy.Starali sie o dziecko az 3 dni
Tylko czy te metody sa tak bardzo czasochłonne.? Zmierzenie temperatury max pod językiem 8 minut + zapisanie wyników pomairu i obserwacj 1 minuta=9 minut.

A Jaga tu wszystko pieknie wytłumaczyła!

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2009-03-18 o 19:55
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:58   #880
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
http://www.galasuknieslubne.pl/sdry08.html
proszę bardzo
jednak zdjęcia nie oddają jej uroku nawet w 10% jest duuuuuuuuuuuuuużo ładniejsza (ale skromna jestem ))
edit
motley ja kupiłam na jaracza- tam jest mnóstwo salonów i obsługa miła. dzisiaj byłam jeszcze na rogu kilińskiego i piłsudskiego i w kilku na piłsudskiego ale obsługa mnie odstrasztyła
śliczna sukienka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:21   #881
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witajcie!
Żabcia! Gratuleje wyboru sukienki! Super!

ja sprawdziłam 3 razy i mi wychodzi że 100 dni to będzie jutro a dziś jest 101!

Tylko czy te metody sa tak bardzo czasochłonne.? Zmierzenie temperatury max pod językiem 8 minut + zapisanie wyników pomairu i obserwacj 1 minuta=9 minut.
No 100 dni jutro ;

a propos tej metody to akurat dla mnie 10 minut poswiecone rano to jest bardzo duzo czasu,do pracy chodze na 7:00 wiec kazda minuta rano jest cenna
No i trzeba mierzyc ja mniej wiecej o tej samej porze,a w weekendy to odpada kiedy spie do 12.Pani probowala nam wytlumaczyc ze moge przeciez rano wstac i zmierzyc temp i polozyc sie z powrotem...bez sesnu przeciez potem nie usnę
nie dla mnie ta metoda

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-03-18 o 20:21 Powód: dopisek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 20:37   #882
eseska
Zakorzenienie

Ja sie chyba przyzwyczaiłam i po prostu nastawiam budzik 10 minut przed czasem a jak mierze temperature to jeszcze sobie drzemie. A jęsli chodzi o weekendy to można sobie sprawdzić czy i na ile organizm reaguje na zmiane godziny pomiaru. Są takie kobietki co wcale nie reaguje i takie ci im pózniej tym temperatura wyższa. Raz czy dwa razy sie poświęcić można i sprawdzić tzn zmierzyc w weekend o ustalonej godzinie , położyć sie dalj spąc i zmierzyc tak jak wsajesz w weeknd i bedzie wiadomo jak sobie skorygować ta temperature. Z tego co pamietam to jest zasada 0,5 stopnia na godzine sie zwieksza. Ale sie rozpisałąm. Sorki.
Mam nadzieje ze nie odbierzesz tego jako atak. Pisze tylko ze to jest do zrobienia. A nie namawiam!

ZOSIA
Stary 2009-03-18, 21:01   #883
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

jestem juz troche naskrobalyscie podczas mojej nieobecnosci ale juz sie z tym uporalam dzis tance szybko minely - na szczescie

QUOTE=Daysy85;11512867]maggie współczuje...
Jaga ładne obrączki
Ja też dziś miałam zupkę ogórkowa i Tż tez maił ... co się z tymi ludźmi dzieje :P[/QUOTE]
ogorkowa zawladnela swiatem hihhi tylko ciekawe pewnie kazdy gotuje w inny sposob

dziewczynki zamowilam dzis te moje buty biale dla przypomnienia wklejam cena mnie powalila bo zdrozaly o 25 zl ale jak mus to mus nic innego mi do gustu i do mojej sukni nie przypdalo wiec spisalam umowe i czekam na moje buciki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gatuzo9.jpg (11,4 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-03-18, 21:03   #884
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie chyba przyzwyczaiłam i po prostu nastawiam budzik 10 minut przed czasem a jak mierze temperature to jeszcze sobie drzemie. A jęsli chodzi o weekendy to można sobie sprawdzić czy i na ile organizm reaguje na zmiane godziny pomiaru. Są takie kobietki co wcale nie reaguje i takie ci im pózniej tym temperatura wyższa. Raz czy dwa razy sie poświęcić można i sprawdzić tzn zmierzyc w weekend o ustalonej godzinie , położyć sie dalj spąc i zmierzyc tak jak wsajesz w weeknd i bedzie wiadomo jak sobie skorygować ta temperature. Z tego co pamietam to jest zasada 0,5 stopnia na godzine sie zwieksza. Ale sie rozpisałąm. Sorki.
Mam nadzieje ze nie odbierzesz tego jako atak. Pisze tylko ze to jest do zrobienia. A nie namawiam!
Nie no spoko ja tylko mam mieszane uczucia jesli chodzi o tą metodę.Moze kiedys ją zastosujęNa razie nie zamierzam

diamondbabe sliczne butki

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-03-18 o 21:04 Powód: dopisek
Stary 2009-03-18, 21:06   #885
martucha84
Zakorzenienie

zakochalam sie w tej sukience http://www.evita.com.pl/szczegoly-produktu,1086.html

wiem ze nie widac calosci ale jestem zauroczona..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-03-18 o 21:08
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:12   #886
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Nie no spoko ja tylko mam mieszane uczucia jesli chodzi o tą metodę.Moze kiedys ją zastosujęNa razie nie zamierzam

diamondbabe sliczne butki
dziekuje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zakochalam sie w tej sukience http://www.evita.com.pl/szczegoly-produktu,1086.html

ciekawa wg mnie super sie komponuje z ta opaska ze wstazek na glowie modelki
Stary 2009-03-18, 21:31   #887
eseska
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo oryginalna!

ZOSIA
Stary 2009-03-18, 21:57   #888
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem jak korzystając z wykresów zwiększyć prawdppodobieństwo tego jakiej płci urodzi sie dziecko! Jakby co mogę pomóc! Mam uprwanienia do nauczania metod Npr także mam nadzieje ze poradnia to mi szybko pójdzie!
A coś nam pani mówiła że przed skokiem/czy po (nie pamiętam) to chłopak, albo dziewczynka ale nie zapamiętałam co kiedy

Ja też uważam, że to niewiele czasu zajmuje. Na początku też marudziłam, że jejku co oni to wymyślili i miałam tylko jeden miesiąc robić wykres, a jak wspomniałam już robię trzeci

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:28   #889
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
a skad wiesz, ze nie pomaga? Sprawdzilas na wlasnej skorze? No i za czasow naszych mam byl znany tylko kalendarzyk malzenski, ktorym dni plodne i nieplodne obliczalo sie na podstawie dlugosci cyklu a nie na podstawie mierzenia temp. jak teraz... Wiem, bo samam jestem dzieckiem z kalendarzyka. Alekalendarzyk to metoda przedpotopowa...Teraz nawet jako metode NPR jej nie uznaja.
za czasow mojej mamy nikt z jej znajomych ani ona sama nie prowadzila kalendarzyka malzenskiego, to glupota..
mi babka w poradni kazala sobie zaznaczyc w kalendarzyku w jaki dzien plodny najlepiej starac sie o dziewczynke a w jaki najlepiej o chlopca, przedciez to jest CHORE, gdyby tak bylo to w tym momencie na swiecie byly by same kobiet,y albo sami mezczyzni!!
jakby tak kazdy mogl sobie wybierac, masakra jakas:haha ha:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 23:17   #890
anjadka
Raczkowanie

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
za czasow mojej mamy nikt z jej znajomych ani ona sama nie prowadzila kalendarzyka malzenskiego, to glupota..
mi babka w poradni kazala sobie zaznaczyc w kalendarzyku w jaki dzien plodny najlepiej starac sie o dziewczynke a w jaki najlepiej o chlopca, przedciez to jest CHORE, gdyby tak bylo to w tym momencie na swiecie byly by same kobiet,y albo sami mezczyzni!!
jakby tak kazdy mogl sobie wybierac, masakra jakas:haha ha:
Ale przeciez plec dziecka zalezy od plemnika?!?! Komorka jajowa ma zawsze tylko chromosom X a plemnik albo X albo Y!
Stary 2009-03-18, 23:27   #891
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też uważam, że to niewiele czasu zajmuje. Na początku też marudziłam, że jejku co oni to wymyślili i miałam tylko jeden miesiąc robić wykres, a jak wspomniałam już robię trzeci

azzis tak Cię czytam i mam to samo i też 3eci miesiąc robie wykres

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 23:37   #892
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no ba poco sie meczyc jak to na darmo robione
hehe no racja

Cytat:

bardzo ladna
pasuje do ciebie !!

a ja dzisiaj kupilam sobie podwiazke , banki mydlane , wstazki i szklane podstawi do swieczek na stol

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 06:15   #893
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane jestescie, TZ juz lepiej sie czuje - sam mowi ze chociaz dziadek nie bedzie sie dluzej meczyl, wiec juz jest dobrze-jutro pogrzeb
Cytat:
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Ale przeciez plec dziecka zalezy od plemnika?!?! Komorka jajowa ma zawsze tylko chromosom X a plemnik albo X albo Y!
tak to prawda, ale dziewczyny juz kiedys sie rozpisywaly, ze mozna "zapolowac" na plec - jak sie kochacie przed owulacja to wieksze szanse na dziewczynke, a jak w sama owulacje to bardziej prawdopodobne ze bedzie chlopczyk ja sobie zapamietalam, bo TZ chce chlopczyka - Kacperka i ma juz dla mnie pierscionek, ktory dostane jak mu urodze dzidziusia

bylismy wczoraj wieczorem prosic na wesele moja chrzestna - niestety nie przyjdzie, bo w ten sam dzien ma wesele w W-wie swojego bratanka nie dziwie sie jej, bo ona nie jest dla nas zadna rodzina tylko dobra kolezanka mojej mamy, wiec wiadomo, ze bratanek wazniejszy powiedziala, ze bardzo zaluje, ze nie bedzie mogla byc nawet na slubie, ale ze koniecznie musimy do nich przyjsc juz po weselu ze zdjeciami i wtedy sobie posiedzimy
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 06:41   #894
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
hehe no racja
a ja dzisiaj kupilam sobie podwiazke , banki mydlane , wstazki i szklane podstawi do swieczek na stol
Bańki mydlane moje marzenie . W moim regionie nie ma takiego zwyczaju, ale myśle, że z naumówieniem dzieciaczków do robienia baniek nie bedzie problemu . Tylko zastnawiam sie, gdzie ja je u mnie w mieście kupię. W papierniczym, w sklepie z zabawkami... ?
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 06:46   #895
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Bańki mydlane moje marzenie . W moim regionie nie ma takiego zwyczaju, ale myśle, że z naumówieniem dzieciaczków do robienia baniek nie bedzie problemu . Tylko zastnawiam sie, gdzie ja je u mnie w mieście kupię. W papierniczym, w sklepie z zabawkami... ?
my jak bylismy ostatnio prosic TZ ciocie, to jej 5 letni synek byl chyba najbardziej zadowolony i pytal, czy beda banki mydlane wogole fajny z niego chlopak, chodzi na kurs tanca w przedszkolu i TZ pytal, czy w zwiazku z tym nie moglby ze mna zatanczyc pierwszego tanca
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 06:47   #896
azzis
Zakorzenienie

kolanka myślę, że w sklepie z zabawkami na pewno znjadziesz takie gadźety jak sprzęt do robienia baniek mydlanych

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 07:38   #897
kliwia
Zakorzenienie

Jagus slicznie się obraczki prezentują.

diamondbabe szkoda ze butki podrozaly ale są super.

Witam dziś w ten mroźny wiosenny poranek. Szron jest wszędzie,a słonko pięknie świeci

Zdjęłam aparat na ząbki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 09:45   #898
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dzień dobry.Ja robiłam wykres tylko miesiac i powiem wam,ze u mnie ta metoda działa bo mam jajeczkowanie jakby książkowo i okres mam regularny.Chyba po ślubie będę ją stosować bo teraz jeszcze się troszke boję,nie ufam jej do końca.Tylko chyba zmienię termometr bo rtęciowy jest niebezpieczny.Ale nie wierzę w to,że można zaplanować płec.....

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-03-19 o 09:49
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 09:45   #899
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
No my dzisiaj idziemy spisac protokół do księdza mam nadzieje że wszystko pójdzie gładko, ciekawe ile na powie za ślub, mam nadzieje że nie wyskoczy z dużą sumą.

A ja idę w przyszłym tygodniu na miarę, no i zobaczę sobie te welony w salonie, musze jeszcze zakupić buty no i te stanik , w sumie już mam upatrzone ale jeszcze sie waham. No i biżu juz sama nie wiem co chce mieć napewno coś srebrnego
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 09:57   #900
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

Strasznie dlugo mnie tu nie bylo... Siadl nam internet i Tż tak sie wkurzyl ze az rozwiazal umowe (to nie bylo 1 raz, z tym netem co chwile cos sie dzialo, nie dzialalo albo dzialalo bardzo marnie...potem nam siadl nie dzialal kilka dni, tż tam wydzwanial, a ci goscie to mieli w d... i dalej nic nie dzialalo - paranoja) ale juz na szczescie podpisalismy nowa umowe i mamy nowego neta - mam nadzieje ze bedzie to lepsza firma Z nowosci to juz prawie zrobilismy nauki (zostalo nam tylko 1 spotkanie + poradnia) i mamy samochod Kolega Tżta zaoferowal sie ze nas zawiezie swoim Takze jestesmy happy bo zaoszczedzimy heheh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości