|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
hehe, sama chcialam ten napis, ale bedac juz u jubilera zapomnialam o nim i w umowe zostalo wpisane to co wyzej. a ze TZ chcial to co mamy to juz ja tez nie chcialam mieszac. No i tak zostalo jak widac.
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() no my gdybysmy nie musieli dokupowac zlota to za obraczki zaplacilibysmy 330 zl, bo tyle wzieli za robocizne. Sami dalismy do przetopienia obraczki polokragle, chyba 3 mm, ktore nam sie nie podobaly. Chcielismy te co teraz mamy ![]()
![]() |
#873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
to za taka obraczke to my mielibysmy prawie dwie.
![]()
#875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No wlasnie nam jeszcze zostalo troche ![]() A ja dostalam dzis butki, ale dopiero jutro odbiore je z poczty bo dzisiaj juz za pozno do domu wrocilam, a poza tym taka zawierucha byla, snieg sypal takimi wielkimi platkami ![]() Kolega zajal sie opracowywaniem dla mnie bilansu diety ![]() Dzisiaj 1 dzien bez slodyczy. Zobaczymy ile wytrzymam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
maggie współczuje...
![]() Jaga ładne obrączki ![]() Ja też dziś miałam zupkę ogórkowa i Tż tez maił ... co się z tymi ludźmi dzieje :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 | ||
Zakorzenienie
|
no ba
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale i jedna i druga mi sie bardzo podobaja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#879 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Żabcia! Gratuleje wyboru sukienki! Super! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A Jaga tu wszystko pieknie wytłumaczyła! Edytowane przez eseska Czas edycji: 2009-03-18 o 19:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propos tej metody to akurat dla mnie 10 minut poswiecone rano to jest bardzo duzo czasu,do pracy chodze na 7:00 wiec kazda minuta rano jest cenna ![]() No i trzeba mierzyc ja mniej wiecej o tej samej porze,a w weekendy to odpada kiedy spie do 12 ![]() ![]() nie dla mnie ta metoda ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-03-18 o 20:21 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Ja sie chyba przyzwyczaiłam i po prostu nastawiam budzik 10 minut przed czasem a jak mierze temperature to jeszcze sobie drzemie. A jęsli chodzi o weekendy to można sobie sprawdzić czy i na ile organizm reaguje na zmiane godziny pomiaru. Są takie kobietki co wcale nie reaguje i takie ci im pózniej tym temperatura wyższa. Raz czy dwa razy sie poświęcić można i sprawdzić tzn zmierzyc w weekend o ustalonej godzinie , położyć sie dalj spąc i zmierzyc tak jak wsajesz w weeknd i bedzie wiadomo jak sobie skorygować ta temperature. Z tego co pamietam to jest zasada 0,5 stopnia na godzine sie zwieksza. Ale sie rozpisałąm. Sorki.
Mam nadzieje ze nie odbierzesz tego jako atak. Pisze tylko ze to jest do zrobienia. A nie namawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
jestem juz
![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE=Daysy85;11512867]maggie współczuje... ![]() Jaga ładne obrączki ![]() Ja też dziś miałam zupkę ogórkowa i Tż tez maił ... co się z tymi ludźmi dzieje :P[/QUOTE] ogorkowa zawladnela swiatem hihhi tylko ciekawe pewnie kazdy gotuje w inny sposob ![]() dziewczynki zamowilam dzis te moje buty biale dla przypomnienia wklejam cena mnie powalila bo zdrozaly o 25 zl ![]() ![]() ![]()
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() diamondbabe sliczne butki ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-03-18 o 21:04 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
zakochalam sie w tej sukience http://www.evita.com.pl/szczegoly-produktu,1086.html
wiem ze nie widac calosci ale jestem zauroczona..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-03-18 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#886 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi babka w poradni kazala sobie zaznaczyc w kalendarzyku w jaki dzien plodny najlepiej starac sie o dziewczynke a w jaki najlepiej o chlopca, przedciez to jest CHORE, gdyby tak bylo to w tym momencie na swiecie byly by same kobiet,y albo sami mezczyzni!! jakby tak kazdy mogl sobie wybierac, masakra jakas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
azzis tak Cię czytam i mam to samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
hehe no racja
![]() Cytat:
![]() pasuje do ciebie !! a ja dzisiaj kupilam sobie podwiazke , banki mydlane , wstazki i szklane podstawi do swieczek na stol ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane jestescie, TZ juz lepiej sie czuje - sam mowi ze chociaz dziadek nie bedzie sie dluzej meczyl, wiec juz jest dobrze-jutro pogrzeb
![]() Cytat:
![]() ![]() bylismy wczoraj wieczorem prosic na wesele moja chrzestna - niestety nie przyjdzie, bo w ten sam dzien ma wesele w W-wie swojego bratanka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
kolanka myślę, że w sklepie z zabawkami na pewno znjadziesz takie gadźety jak sprzęt do robienia baniek mydlanych
![]()
#897 |
Zakorzenienie
|
Jagus slicznie się obraczki prezentują.
diamondbabe szkoda ze butki podrozaly ale są super. Witam dziś w ten mroźny wiosenny poranek. Szron jest wszędzie,a słonko pięknie świeci ![]() Zdjęłam aparat na ząbki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zadomowienie
|
dzień dobry.Ja robiłam wykres tylko miesiac i powiem wam,ze u mnie ta metoda działa bo mam jajeczkowanie jakby książkowo i okres mam regularny.Chyba po ślubie będę ją stosować bo teraz jeszcze się troszke boję,nie ufam jej do końca.Tylko chyba zmienię termometr bo rtęciowy jest niebezpieczny.Ale nie wierzę w to,że można zaplanować płec.....
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-03-19 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
cześć
No my dzisiaj idziemy spisac protokół do księdza mam nadzieje że wszystko pójdzie gładko, ciekawe ile na powie za ślub, mam nadzieje że nie wyskoczy z dużą sumą. A ja idę w przyszłym tygodniu na miarę, no i zobaczę sobie te welony w salonie, musze jeszcze zakupić buty no i te stanik , w sumie już mam upatrzone ale jeszcze sie waham. No i biżu juz sama nie wiem co chce mieć napewno coś srebrnego
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Strasznie dlugo mnie tu nie bylo... Siadl nam internet i Tż tak sie wkurzyl ze az rozwiazal umowe (to nie bylo 1 raz, z tym netem co chwile cos sie dzialo, nie dzialalo albo dzialalo bardzo marnie...potem nam siadl nie dzialal kilka dni, tż tam wydzwanial, a ci goscie to mieli w d... i dalej nic nie dzialalo - paranoja) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.