Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 22:16   #1291
ranka
Kici kici miau miau

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII

ja wiem co to Dessoulta
Basiu a czy poczatkujacy moze deske pozyczyc?
w co ja bym musiala na poczatek zainwestowac?

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:20   #1292
dynia18
Zakorzenienie

Moniik nawet nie wiesz jak dzisiejszy twoj podpis pasował do dzisiejszej sytuacji. Własnie wiem że ludzie mają wielki wpływ na swoje życie, ale...i tak Bóg ma swoje plany często inne. Dzisiaj wszystko potwierdziło te twoje bardzo madre hasło.
Ranka no i sama powiedz jak ma ja zgodzić się na nią../.
Ranka co chcesz wiedzieć o snowbordzie.?
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:23   #1293
ranka
Kici kici miau miau

gdzie jechac w polsce zeby sie nauczyc?
i co zakupic? oprocz deski rzecz jasna

Instagram mój
Stary 2009-03-18, 22:27   #1294
phdwao
Zakorzenienie

Anulo i Basiaczku zapomniałam Wam powiedzieć,że rano poleciały doWas przesyłki
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:27   #1295
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Moniik nawet nie wiesz jak dzisiejszy twoj podpis pasował do dzisiejszej sytuacji. Własnie wiem że ludzie mają wielki wpływ na swoje życie, ale...i tak Bóg ma swoje plany często inne. Dzisiaj wszystko potwierdziło te twoje bardzo madre hasło.
Ranka no i sama powiedz jak ma ja zgodzić się na nią../.
Ranka co chcesz wiedzieć o snowbordzie.?
wiesz basiku jak sobie poczytałam o tym i o tamtym i naszedł mnie refleksyjny nastroj....i te słowa wydały mi się idealne ..........do całokształtu
Stary 2009-03-18, 22:29   #1296
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Hej hej słoneczka wielkie witam was. Ja po cięzkiej robocie i po przeżyciach w robocie i tu wielka prośba.
Dziewczyny trzymamy mocno kciuki za dzidziusia kóry urodził się i ...Na razie wszystko ok. Opanowane. Ale modlimy się i trzymamy kciuki żeby dalej było ok. MOCNE KciUKI. I wszystkie pozytywne myśli , wibracje skierujmy na dzidziusia.
trzymamy kciuki
Stary 2009-03-18, 22:31   #1297
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Słuchajcie, Mavala działa niniejszym odwołuje wszystko złe co o niej napisałam.
Pamiętacie, przez ponad trzy tygodnie stosowałam ją tylko na rzęsach prawego oka. Potem poinformowałam Was uczciwie, ze nie widze różnicy pomiedzy rzęsami pielęgnowanymi a niepielęgnowanymi.
Kontynuowałam "mavalowanie" ale już na obu oczkach.
I dzisiaj patrzę i nie wierzę: rzęsy na prawym łoku są dłuższe i gęściejsze Mavala zaczęła działać po miesiącu.
No i teraz nie wiem czy smarować nadal oba i czekać aż się wyrówna czy mavalować tylko lewą rzęsę
Dopiero przeczytałam to świetnie, ja musze powiedzieć,że mi jeszcze rzesy wypadają, ale stosuję ją dopiero 2 tygodnie, natomiast sa dłuższe i rosnie mi duzo małych
Stary 2009-03-18, 22:32   #1298
*nulka*
Zakorzenienie

noo wrocilam z ploteczek

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość

uwielbiam brudny róż pokazuj co kupiła

pamiętaj- nie pij za dużo!!!

Który komplet Wam się bardziej podoba Wiem że najlepiej bez, no ale czasami trzeba coś na założyć
Madziulko, dopiero w weekend wrzuce bo nie mam aparatku blyszczyk ten co Tanyia polecala BeYu 52 - bosski brudny roz

nie pilam duzio - 2 piwka tylko

a komplet srodkowy
Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Hi troszke byłam ostatnio zalatana i humor poszedł sobie ode mnie precz, to sie nie odzywałam Mam do nadrobienia 26 stron i nie wiem jak to zrobie
Aniusia, a co Ty taka zalatana?

kupilam blyszczyk BeYu, cudny!!! ten 52 bezowy tez byl i tylko 34zl (chyba obnizyli na stale ich cene, bo nie bylo info ze to promocja!!)

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość

Mam kompakt Kanebo i dziewczyny efekt taki niestety maja tylko takie w miare srednie i ciemnawe kolory na lato w sam raz Kurcze co produkt, to lepszy
ufff dobrze ze nie lubie kompaktow

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Nie Moniś, dzisiaj w założeniu to miało być krótkie spotkanie pożegnalne przed Jego wyjazdem do Niemiec. Z samego ranka jedzie, a musi się jeszcze dopakować, pożegnać z Rodziną, itd... A poza tym ja jestem blada jak kartka papieru, czuję się bardzo słaba i wszystkie kości mnie bolą.
Było to sympatyczne spotkanie przy herbacie i szarlotce. Przyjechał do mnie z bukietem frezji... których płatki są ponoć tak delikatne jak ja (), usłyszałam od progu.
Nareszcie uśmiechał się tak, jakiego Go znałam od dawna, za czasów kiedy jeszcze mówiliśmy do siebie "per pan".
Było fajnie, czuję się znacznie lepiej niż wczoraj... Zresztą już nie wracaliśmy do tego, co było bo nie było co to roztrząsać już. Na koniec zapytał, czy może mnie pocałować... ale inaczej niż zwykle (zawsze całował w rękę)... Pocałował mnie w policzek, a ja poczułam się jakbym wróciła do czasów pierwszej miłości z podstawówki...
Odprowadziłam Go do samochodu, wręczyłam kawał ciasta...
Resztę zaniosę jutro szefowi... Niech chłop ma. W końcu trzeba Mu jakoś podziękować.

Miałam w planach pakowanie na wyjazd piątkowy, ale chyba nie dam dzisiaj rady. Położę się wcześnie, bo nie chcę się rozchorować, a jestem taka słaba...
achhh Asiu jakie to wszystko piekne i romantyczne!!!ten facet jest swietny!

Cytat:
Napisane przez Irasiad Pokaż wiadomość
witaj! zapracowana Turbodziewczyno

Ja dzisiaj przepuściłam 300PLN na etorebce
Turbolala hihih

pokaz na co przepuscilas!!

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Wszystko mi się pokićkało. Normalnie czuję się jakby wszystkie klocki z układanki, którą przez lata budowałam... rozpadły się w drobny mak. Nie pamiętam już, kiedy miałam takiego doła. A sytuację pogarsza jeszcze moja sytuacja rodzinna.

Musi mi to minąć... mam nadzieję że szybko to przegnam z siebie i znowu będę tryskać energią i humorem.
Asiuleczko

ide po kanapke bo jesc mi sie chce po tym piwku

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:32   #1299
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ja wiem co to Dessoulta
Basiu a czy poczatkujacy moze deske pozyczyc?
w co ja bym musiala na poczatek zainwestowac?
Ranka na początku tylko i wylącznie deske wypożyczyć. I to w wypozyczalni , nie od znajomych. nie kupować. a zainwestować przede wszystkim w instruktora. Żadne samouczenie lub , uczenie przez bliską osobe nie daje satysfakcji a moze wprost odstarszyć. Snowbord na początku wymaga nie lada cierpliwości, i pogodzenia się że niestety musi boleć pupsko, ręce kolana. zanim staniesz na desce musisz kilka razy pofikołkować. Ale nie przejmować się , traktować jak dobrą zabawe. I luz najwazniejszy w snowbordzie jest luz.
Następna sparwa to dobre spodnie, ale tez nie muszą byś z najwyższej pólki. Najwazniejsze aby nieprzemakaly, pod spodniami cieple majtki plus specjalna termiczna bielizna. I pamietaj o rękawiczkach. Są specjalne snowbordowe, ale jak zaczynasz to mogą być i narciarskie, słabszej jakości, ale przynajmnije dwie pary. na początku nie warto inwestować w strój , deske , super dodatki typu google. Bo musisz spórbować i póxniej ocenić czy aby na pewno to jest to. Ja bym zainwestowała w kask. Jest bardzo wazny. Nawet jak nie spodoba ci się snowbord to narty wciągna na całego, a kask to bardzo wazna rzecz.
I pamietaj instruktor, przynajmnije dwa dni pod rząd po dwie godziny.
I kupa tłustego ochronnego kremu.
Ja zaczynalam od pozyczonej deski, stroju narciarskiego (spodnie kupione na ciuchach) i rękawiczki jedne z najtanszych. (bo po kilku dniach i tak poszły do kosza. jedynie kupilam super okulary, ale to bardziej wtedy patrzyłam na szpan niż na cokolwiek . mialam szczęście jeżdze w nich juz 3 rok i sa bardzo dobre. Później kupilam google, inny strój. Pózniej deske i buty, teraz kask. I w tym roku tez fundnełam sobie strój typowo snowbordowy plus bardzo dobre rękawiczki.
Stary 2009-03-18, 22:37   #1300
ranka
Kici kici miau miau

fajnie. dzieki myslalam podobnie

Instagram mój
Stary 2009-03-18, 22:40   #1301
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie jechac w polsce zeby sie nauczyc?
i co zakupic? oprocz deski rzecz jasna
Ja zaczynalam na desce w szklarskiej porębie. Tam wzziełysmy instruktora duper ciacho i uczył mnie i koezanki. dwa dni. póżniej kazał nam zjeżdzać z oślej łąki. Póżniej wział nas na większa górkę i jakoś poszło. Odpowiadała mi ta szklarska do nauki. Bo ten ich puchatek jest bardzo przyjmemna niewielkka górką, a pojezdzić można.
Drugi raz bylam w szczyrku, tez fajnie. Tylko te orczyki...pierniczone. Ale wjezdząłam na wyższe [artie i jakoś radziałam.
Znam instruktorów z Zielenca, są super. dopiero teraz jak jezdze do tej francji widze jak wiele błedów popelniałam. Tylko ponoć zielenic cholernie drogi, wypożyczenie sprzętu 65 zł. instruktor zapewne tyle też bierze.
dlatego polecam Francje i te wyjazdy z ich szkólki. Bo tam wliczone w cene jest 3 godziny jazdy z instruktorem. Jak znajde zdjecie to pokaze jakie były moje początki, jak się wyglada..
ale uwazam że warto spróbować. I na piewrsze razy, buty z wypozyczalni i deska. Nie warto kupować, bo starsznie się niszczy podczas nauki.
Stary 2009-03-18, 22:41   #1302
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Anulo i Basiaczku zapomniałam Wam powiedzieć,że rano poleciały doWas przesyłki
że niby do mnie?
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:44   #1303
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
że niby do mnie?
takABCadło
Stary 2009-03-18, 22:44   #1304
*nulka*
Zakorzenienie

zjadlam

ale zakupy!!!

Cytat:
drukuje sobie właśnie regulamin sejmu, muszę się na jutro nauczyć
nie wiedziałam że to ma prawie 100 stron to sobie pospałam w nocy
a to w naszym sejmie jest jakis regulamin?? szybko przeczytaj i spaciunia

Cytat:
Napisane przez albin_ek Pokaż wiadomość
Troche zmasakrowana wróciłam od tej kosmetyczki mam nadzieję, że do jutra przejdzie
jutro bedzie znacznie lepiej, troszke tapetki i git

Cytat:
I wogóle dzisiaj mialam Usg barku i prześwietlnie, mam dziewczyny stan zapalny stawu mostkowo obojczykowego. jest wielki obrzek tkankowy , nie wiadomo jakiego pochodzenia. zapewne w następstwie jakiegos urazu. i tu najlepsze...powinnam oprocz leczenia farmakologicznego ząłożyć gips typu desolta, jak ktoś wie jaki to ...przemilcze. Jade za tydzien na snowbord. do niedzieli mam full zabiegów i nie mam możliwosci ograniczyć ruchów. staram się w domu nie ruszać....ale nieźle co....
Witam nowe kolezanki.
I wiem że u Asi dzieje się oj dzieje. I proszę o reszte streszczenia bo nie jestem w stanie nadrobić , bo mnie komuter nawala.
achhh Basiaku, ale sobie zlamalas ten bark co teraz??

Stary 2009-03-18, 22:47   #1305
dynia18
Zakorzenienie

Przepraszam trochę za haos, bo mysle co napisać i robie błedy, pózniej nie moge poprawic bo sie zawiesza komp.
Stary 2009-03-18, 22:50   #1306
phdwao
Zakorzenienie

dobranoc dziewczyny
Stary 2009-03-18, 22:55   #1307
eszton 1
Zadomowienie

no to i ja napiszę dobranoc.. i masz racje Monia.. to chyba przesilenie wiosenne.. bo ja też jeszcze nie mam Edwarda.. ale leci do mnie..już..
Stary 2009-03-18, 22:57   #1308
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
mamusia Cie kocha jesteś zdolna i najlepsza

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki..cos mi się wydaje ze ostatnio wszystkie chodzicie wcześnie spać.. i tylko się zastanawiam czy to zbiorowa choroba czy wina tego Edwarda...

ja nie chodzę spać wcześnie ale wszystkich gdzieś zawsze wywieje przecież nie będę gadała sama ze sobą

Cytat:
Hej hej słoneczka wielkie witam was. Ja po cięzkiej robocie i po przeżyciach w robocie i tu wielka prośba.
Dziewczyny trzymamy mocno kciuki za dzidziusia kóry urodził się i ...Na razie wszystko ok. Opanowane. Ale modlimy się i trzymamy kciuki żeby dalej było ok. MOCNE KciUKI. I wszystkie pozytywne myśli , wibracje skierujmy na dzidziusia.

Ranka ja jezdze na snowbordzie. I nawet wjezdzam na orczyku. ale nie cierpie tego orczyka...
I wogóle dzisiaj mialam Usg barku i prześwietlnie, mam dziewczyny stan zapalny stawu mostkowo obojczykowego. jest wielki obrzek tkankowy , nie wiadomo jakiego pochodzenia. zapewne w następstwie jakiegos urazu. i tu najlepsze...powinnam oprocz leczenia farmakologicznego ząłożyć gips typu desolta, jak ktoś wie jaki to ...przemilcze. Jade za tydzien na snowbord. do niedzieli mam full zabiegów i nie mam możliwosci ograniczyć ruchów. staram się w domu nie ruszać....ale nieźle co....
Witam nowe kolezanki.
I wiem że u Asi dzieje się oj dzieje. I proszę o reszte streszczenia bo nie jestem w stanie nadrobić , bo mnie komuter nawala.

Oj biedaku Ty mój mam nadzieję że z ręką wszystko ok będzie

Cytat:
za Ciebie i dzidziusia
chyba jestem nie w temacie ale o jakiego bobasa chodzi

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Madziulko, dopiero w weekend wrzuce bo nie mam aparatku blyszczyk ten co Tanyia polecala BeYu 52 - bosski brudny roz

nie pilam duzio - 2 piwka tylko

grzeczna dziewczynka

kupilam blyszczyk BeYu, cudny!!! ten 52 bezowy tez byl i tylko 34zl (chyba obnizyli na stale ich cene, bo nie bylo info ze to promocja!!)

ide po kanapke bo jesc mi sie chce po tym piwku

w takim razie czekamy na fotki, i oczywiście dodatkowe fotki psiunia

taaak mów mi jeszcze o tym błyszczyku to Cię już widzę oczami wyobraźni ten kolor ja też chcę douglasa

Cytat:
Ranka na początku tylko i wylącznie deske wypożyczyć. I to w wypozyczalni , nie od znajomych. nie kupować. a zainwestować przede wszystkim w instruktora. Żadne samouczenie lub , uczenie przez bliską osobe nie daje satysfakcji a moze wprost odstarszyć. Snowbord na początku wymaga nie lada cierpliwości, i pogodzenia się że niestety musi boleć pupsko, ręce kolana. zanim staniesz na desce musisz kilka razy pofikołkować. Ale nie przejmować się , traktować jak dobrą zabawe. I luz najwazniejszy w snowbordzie jest luz.
Następna sparwa to dobre spodnie, ale tez nie muszą byś z najwyższej pólki. Najwazniejsze aby nieprzemakaly, pod spodniami cieple majtki plus specjalna termiczna bielizna. I pamietaj o rękawiczkach. Są specjalne snowbordowe, ale jak zaczynasz to mogą być i narciarskie, słabszej jakości, ale przynajmnije dwie pary. na początku nie warto inwestować w strój , deske , super dodatki typu google. Bo musisz spórbować i póxniej ocenić czy aby na pewno to jest to. Ja bym zainwestowała w kask. Jest bardzo wazny. Nawet jak nie spodoba ci się snowbord to narty wciągna na całego, a kask to bardzo wazna rzecz.
I pamietaj instruktor, przynajmnije dwa dni pod rząd po dwie godziny.
I kupa tłustego ochronnego kremu.
Ja zaczynalam od pozyczonej deski, stroju narciarskiego (spodnie kupione na ciuchach) i rękawiczki jedne z najtanszych. (bo po kilku dniach i tak poszły do kosza. jedynie kupilam super okulary, ale to bardziej wtedy patrzyłam na szpan niż na cokolwiek . mialam szczęście jeżdze w nich juz 3 rok i sa bardzo dobre. Później kupilam google, inny strój. Pózniej deske i buty, teraz kask. I w tym roku tez fundnełam sobie strój typowo snowbordowy plus bardzo dobre rękawiczki.
popieram
jak ja jechałam to wypożyczyłam deskę zresztą chyba nie warto uczyć się na jakimś super dobrym i drogim sprzęcie bo się zniszczy jak juz będziesz śmigała to kupisz sobie jaką fajową

z tym pupskiem to się zgadzam..........ale wrażenia niezapomniane przynajmniej jest co wspominać

Cytat:
zjadlam

a to w naszym sejmie jest jakis regulamin?? szybko przeczytaj i spaciunia

ja też wchłonęłam kanapkę przed chwilą a rośnie

no własnie podobno jest ale jak to czytam to wydaje mi się że oni to stosują a contrario
Stary 2009-03-18, 22:58   #1309
smyk03
Zakorzenienie

cześć laseczki, wróciłam
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:59   #1310
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc dziewczyny
Cytat:
no to i ja napiszę dobranoc.. i masz racje Monia.. to chyba przesilenie wiosenne.. bo ja też jeszcze nie mam Edwarda.. ale leci do mnie..już..
a idżcie śpiochy

dobranoc, pchły na noc

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
cześć laseczki, wróciłam
widzimy

Stary 2009-03-18, 23:00   #1311
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
ja ogladałam cała sage w empik com i na razie się zastanawiam. Pokusiłyście mnie natomiast trochę na wersję angielską ale nie wiem czy dałabym radę

dobranoc
Stary 2009-03-18, 23:02   #1312
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
zjadlam

achhh Basiaku, ale sobie zlamalas ten bark co teraz??
NO własnie nie...nawet nie pamietam urazu. Boli mnie od trzech tygodni. Myślałam ze mam peknięty obojczyk. Ogromny ból, ale po lekach pszeszedł. w sobote na basenie odnowiło mi się. teraz boli mi tylko te miejsce zapalne, na szczęście niepromieniuje do rzuchwy lewiej łopatki i mogę ręce podnosić. ale powiedzial doktor że jak nie zaoszczędze barku będe miala problem i to wielki po poworcie z wyjazdu.
Ranka spójrz na początki mojej jazdy. Dlatego usmiech na ustach, nie denerwować się a traktować jako dobrą zabawe. Śnieg miałam wszedzie, siniaki wielkiści dyni wszędzie nawet na cycku. Ta padająca na nos to ja. Owijalam się wszystkim czym mogłam bopo dupsko bolalo ....że hooo i niestety przemoczona bylam do myszki.
No niestety jutro pokaze fotki bo cos mi nie chce zamieścić zdjec.
Stary 2009-03-18, 23:02   #1313
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

juz wysyłam adres na pw

Cytat:

Witam nowe kolezanki.
Basienko kciuki trzymane

Cytat:
ja wiem co to Dessoulta
ja tez wiem
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 23:05   #1314
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie czekamy na fotki, i oczywiście dodatkowe fotki psiunia

taaak mów mi jeszcze o tym błyszczyku to Cię już widzę oczami wyobraźni ten kolor ja też chcę douglasa

ja też wchłonęłam kanapkę przed chwilą a rośnie

no własnie podobno jest ale jak to czytam to wydaje mi się że oni to stosują a contrario
ja wchlonelam 4 male kromki bo po piwku to zawsze sie chce jesc

fotki beda jak tylko dorwe aparat

taaak u nas w rzadzie to nie contrario - oni chyba NIC nie stosuja

Stary 2009-03-18, 23:10   #1315
bmoniq
Zakorzenienie

qrcze na tvn jest jakis denerwujący film na faktach autentycznych....wolę czytac ksiązkę
kończę na dziś dobranoc laseczki odpoczywajcie
Stary 2009-03-18, 23:11   #1316
mmagdaa_p
Zakorzenienie

wymiękasz mamusia

no obejrzyj sobie
Stary 2009-03-18, 23:21   #1317
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
takABCadło

dziękuję

A ja spadam, ale nie spać Właśnie ściągnął mi się najnowszy odcinek House'a

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

I jeszcze ściagnełam "Lektora". Mam fazę teraz na Kate Winslet Chociaż "Revolutionary Road mi sie nie podobał Nie lubię Di Caprio, irytował mnie i nie pasował na męża Kate
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 23:27   #1318
ranka
Kici kici miau miau

ja juz od dawna mam Lektora jak jeszcze w kinach nie bylo ale jakos nie ciagnie mnie ..

Instagram mój
Stary 2009-03-18, 23:28   #1319
smyk03
Zakorzenienie

ja tez spadam nynac
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 23:31   #1320
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
NO własnie nie...nawet nie pamietam urazu. Boli mnie od trzech tygodni. Myślałam ze mam peknięty obojczyk. Ogromny ból, ale po lekach pszeszedł. w sobote na basenie odnowiło mi się. teraz boli mi tylko te miejsce zapalne, na szczęście niepromieniuje do rzuchwy lewiej łopatki i mogę ręce podnosić. ale powiedzial doktor że jak nie zaoszczędze barku będe miala problem i to wielki po poworcie z wyjazdu.
Basiu, czy w tej sytuacji mozesz pojechac na ten snowboard?? bedziesz mogla jezdzic??

Cytat:
qrcze na tvn jest jakis denerwujący film na faktach autentycznych....wolę czytac ksiązkę
kończę na dziś dobranoc laseczki odpoczywajcie
wlasnie u mnie leci ten film, do spanka sie szykuje i mam tv wlaczone... slaby

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość

I jeszcze ściagnełam "Lektora". Mam fazę teraz na Kate Winslet Chociaż "Revolutionary Road mi sie nie podobał Nie lubię Di Caprio, irytował mnie i nie pasował na męża Kate
ciekawa jestem tego "lektora"

lece spac Lalcie bo jutro na 8" do pracy i jeszcze klasowke pisza mi na 1 lekcji dobranocka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości