Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty? - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 15:00   #3151
espera
Raczkowanie

GG do espera
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
Kurcze, do mnie dzisiaj przyszło awizo, bo domownicy przegapili listonosza. Więc do jutra dalej będe się zastanawiać czy moja Isis i Soria będą dobre?
Ciekwa jestem również czy do Pushit dotarła English rose, bo coś kojaże że zamawiała, a mam na nia oko.
Espera, też zamawiała maskaradki, ciekawa jestem jak rozmiarówka w jej przypadku.
Zamawiałam, ale z e-bras i będę na razie czekać, bo oni jeszcze ich nie mają, sami czekają na dostwę (w innych sklepach nie mają już moich rozmiarów). Nie wiadomo czy czarna Pandora wogóle będzie, Isis na pewno.
Jak już dotrą do mnie zdam oczywiście relację

Wklejam za to moje zdobycze z All, które mam od poniedziałku.
Masquerade Polka szara i La senza Sugar Ruffle(w moim normalnym rozmiarze, ten model ma chyba standardowe miski).
Wydaje mi się, że LS leży fajnie. Polka ma trochę dziwny kształt, krawędź miski się wbija, ale chyba nie na tyle, żebym musiała się jej pozbywać... Poza nimi mam tylko 1 full-capa miękkiego i zwężane stare staniki (które miały dobre miski).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3180320.jpg (84,2 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180324.jpg (79,6 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180329.jpg (77,9 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180333.jpg (103,6 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180337.jpg (67,5 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180331.jpg (115,7 KB, 87 załadowań)

espera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 15:15   #3152
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość
Zamawiałam, ale z e-bras i będę na razie czekać, bo oni jeszcze ich nie mają, sami czekają na dostwę (w innych sklepach nie mają już moich rozmiarów). Nie wiadomo czy czarna Pandora wogóle będzie, Isis na pewno.
Jak już dotrą do mnie zdam oczywiście relację

Masquerade Polka szara i La senza Sugar Ruffle(w moim normalnym rozmiarze, ten model ma chyba standardowe miski).
Wydaje mi się, że LS leży fajnie. Polka ma trochę dziwny kształt, krawędź miski się wbija, ale chyba nie na tyle, żebym musiała się jej pozbywać... Poza nimi mam tylko 1 full-capa miękkiego i zwężane stare staniki (które miały dobre miski).
W powiększeniu zdjęcia są niewyraźne, ale na tych małych wszystko wygląda ok. Polka mi się podoba, ten model ma to do siebie, że lubi się wbijać nawet w dobrej misce.

A ja przed chwilą zamówiłam niebieską Pandorę, straplessa Evie ivory i Freyę Antoinette. A miałam nic nie kupować...
Stary 2009-03-18, 15:26   #3153
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
Na bravissimo wysyłka kosztuje 5,5 funtów (warto wysłać do sklepu maila z prośbą o przesyłkę rejestrowaną signed for, bo zwykłe często giną - ale jak Ci zginie, to sklep jeszcze raz ją wyśle). Żeby złożyć zamówienie musisz mieć kartę kredytową, lub ekartę. Można też się posłużyć niektórymi kartami debetowymi (w niektórych bankach trzeba uaktywniać jakiś limit debetowy, żeby karta działała).
dziękuję bardzo!
W sumie to na brastop też jest, w lekko droższej cenie, ale może wybrałabym coś jeszcze -jak zamawiać to zamawiać
Zastanawiam się jeszcze na Panache Inferno Multiway - pamiętam jak wklejałaś zdjęcia, on ma raczej duże miseczki? Chociaż w sumie, to pewnie też lepiej jak wziełabym 30FF, a nie samo F.
I jeszcze jedno pytanie. Emily Curvy Kate ma większe miseczki od Portii?
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 15:30   #3154
espera
Raczkowanie

GG do espera

Wiem... jakoś ciągle nie mogę sobie zrobić ostrego zdj
Dziękuję za opinię tez wydaje mi się, że są ok (wreszczie mam w czym chodzić).

Stary 2009-03-18, 15:32   #3155
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo!
W sumie to na brastop też jest, w lekko droższej cenie, ale może wybrałabym coś jeszcze -jak zamawiać to zamawiać
Zastanawiam się jeszcze na Panache Inferno Multiway - pamiętam jak wklejałaś zdjęcia, on ma raczej duże miseczki? Chociaż w sumie, to pewnie też lepiej jak wziełabym 30FF, a nie samo F.
I jeszcze jedno pytanie. Emily Curvy Kate ma większe miseczki od Portii?
Inferno ma raczej standardowe miski, przy FF będzie mniej widoczny efekt push-up Jakie są twoje wymiary? Multiway jest dużo bardziej rozciągliwy niż model z wszytymi ramiączkami, więc może lepiej zamówić 28G (powinien być dobry na kogoś, kto ma 66-70 cm pod biustem)?
Zasadniczo Emily ma większe miski od Portii, ale też trochę zależy od koloru (np. Emily Ecrie ma raczej standardowe miski).
Stary 2009-03-18, 16:15   #3156
aliś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość
Upss zaczynam się zastanawiać czt te moje ine bądę na seri za małe
Bardzo ładna ta La senza, ale mam pytanie, czy w tego typu stanikach (maskaradki tez takie widziałm), chodzi mi o staniki z ta falbanką, czy ona mocno odstaje pod bluzkami?

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 16:54   #3157
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Inferno ma raczej standardowe miski, przy FF będzie mniej widoczny efekt push-up Jakie są twoje wymiary? Multiway jest dużo bardziej rozciągliwy niż model z wszytymi ramiączkami, więc może lepiej zamówić 28G (powinien być dobry na kogoś, kto ma 66-70 cm pod biustem)?
Zasadniczo Emily ma większe miski od Portii, ale też trochę zależy od koloru (np. Emily Ecrie ma raczej standardowe miski).
Ja się chyba mierzyć nie potrafię pod mam 73cm, a w 89-90... (wieczorem się zmierzę jeszcze raz). Miałam (grudzień/styczeń) Potrię Curvy Kate 30E- za małe miski, to wymieniłam na 30F była dobra. Ale teraz już mam bułki w niej, a jak się wyprostuje to w ogóle mi płaszczy i się wbija
Co do obwodu - teraz zapinam te Portię na środkową haftkę - w sumie może i mogłabym ciasniej, ale wtedy miska jeszcze mocniej by mi bułkowała.

Pytałam o Emily, bo moja mama ma Portię CK i Prinzes CK obie 36F. Portia jest OK. W Prinzess ma troche wolnego w misce, dlatego teraz mówi, żebym jej wzieła miske o rozmiar mniejszą. A chcę jej wziąć Emily cream-blue, bo akurat kolor jej odpowiada. Nie pamiętam jej wymiarów, ale jeszcze wieczorem zobaczę jak to wygląda
Z tego co widze u siebie, to w Portii strasznie zaniżają miske te wstążki, które sie nie rozciągają.
arkusz

Edytowane przez czesterka
Czas edycji: 2009-03-18 o 16:56
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 17:36   #3158
aliś
Zadomowienie

hura mam moje staniki!
Obwód jest taki sobie, mam 65 na 69-70 pod biustem i nie sa jakies specjalnie ścisłe. Co do
Isis 65E - pomimo obaw, że małomiseczkowa, wydaje mi się większa od Sori, ma od niej po prostu głebsze miseczki, i wydaje mi się, że leży ok. Wieksza zapewne byłaby za duża, a mniejsza robi kulę - nie bułkę ale kulę. Lekka bułka pojawia się jak sie napnę jak struna i nabiore powietrza, a przeciez ja tak nie chodze (a nawet sie niestety garbię).
Po bluzką równiez ok. Ale poddaję się Waszej analizie Nie wiem jak fiszbina, bo w porównaniu np z Emily CK czy Portią jest wąska
Soria 65E - jest z grubszego materiału, widoczie odznacza się jej krawędź, a pod bluzką baardzo widoczne sa te wzorki. Chyba ją odeślę. Na zdjęciach wydaje się leżeć ok, ale wydaje mi się, że bułkuje bardziej...a większa miseczka, nic by nie zmieniła, bo nie byłaby głębsza tylko pewnie szersza. Na zdjęciach z Isis widac, że jak stoję normalnie to nawet miewam malutki luz, tutaj tego nie ma. Gdyby jeszcze nie miałą tak wyraźnej faktury, zostawiłabym ją może, ale tak to wolę wymienić na coś innego.

No i teraz mam kolejny dylemat...one sa na styk, ale większe zapewne byłyby za duże (w miękkich to jeszcze pół biedy, ale w usztywnianych nosiłabym pustkę w staniku). Podoba mi się Pandora(i jest gładka) i niewm czy zostawać przy ty 65E czy brać na próbę większą? Tym bardziej, że Pushit mówiła o dużym przeskoku między rozmiarem miseczek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (30,8 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (32,5 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 007.jpg (33,4 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 009.jpg (19,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 011.jpg (37,3 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 014.jpg (31,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 015.jpg (36,5 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 018.jpg (38,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg soria.jpg (31,9 KB, 78 załadowań)

Stary 2009-03-18, 18:49   #3159
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
hura mam moje staniki!
Obwód jest taki sobie, mam 65 na 69-70 pod biustem i nie sa jakies specjalnie ścisłe. Co do
Isis 65E - pomimo obaw, że małomiseczkowa, wydaje mi się większa od Sori, ma od niej po prostu głebsze miseczki, i wydaje mi się, że leży ok. Wieksza zapewne byłaby za duża, a mniejsza robi kulę - nie bułkę ale kulę. Lekka bułka pojawia się jak sie napnę jak struna i nabiore powietrza, a przeciez ja tak nie chodze (a nawet sie niestety garbię).
Po bluzką równiez ok. Ale poddaję się Waszej analizie Nie wiem jak fiszbina, bo w porównaniu np z Emily CK czy Portią jest wąska
Soria 65E - jest z grubszego materiału, widoczie odznacza się jej krawędź, a pod bluzką baardzo widoczne sa te wzorki. Chyba ją odeślę. Na zdjęciach wydaje się leżeć ok, ale wydaje mi się, że bułkuje bardziej...a większa miseczka, nic by nie zmieniła, bo nie byłaby głębsza tylko pewnie szersza. Na zdjęciach z Isis widac, że jak stoję normalnie to nawet miewam malutki luz, tutaj tego nie ma. Gdyby jeszcze nie miałą tak wyraźnej faktury, zostawiłabym ją może, ale tak to wolę wymienić na coś innego.

No i teraz mam kolejny dylemat...one sa na styk, ale większe zapewne byłyby za duże (w miękkich to jeszcze pół biedy, ale w usztywnianych nosiłabym pustkę w staniku). Podoba mi się Pandora(i jest gładka) i niewm czy zostawać przy ty 65E czy brać na próbę większą? Tym bardziej, że Pushit mówiła o dużym przeskoku między rozmiarem miseczek.
Isis przepięknie leży... zazdraszczam, soria jest śliczna i też mi się bardzo podoba choć wydaje mi się, że jest na styk lub rzeczywiście przymała.

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:51   #3160
espera
Raczkowanie

GG do espera

Cytat:
Upss zaczynam się zastanawiać czt te moje ine bądę na seri za małe
Bardzo ładna ta La senza, ale mam pytanie, czy w tego typu stanikach (maskaradki tez takie widziałm), chodzi mi o staniki z ta falbanką, czy ona mocno odstaje pod bluzkami?
Na razie założyłam jedną gładką bluzkę na próbę i nawet się nie odznaczało. Później sprawdę jeszcze z kilkoma i napiszę jak to wyglądało

Isis bardzo ładnie się prezentuje.
Trudno mi uwierzyć, że między nami jest różnica tylko 1 rozmiaru W takim razie na pewno nie będę brać większych, choć tez zastanawia mnie to samo co Ciebie - niby fajnie byłoby brać miskę większe i mieć zapas (bo w wielu modelach mój rozmiar jest dla mnie na styk).

Stary 2009-03-18, 18:53   #3161
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Ja się chyba mierzyć nie potrafię pod mam 73cm, a w 89-90... (wieczorem się zmierzę jeszcze raz). Miałam (grudzień/styczeń) Potrię Curvy Kate 30E- za małe miski, to wymieniłam na 30F była dobra. Ale teraz już mam bułki w niej, a jak się wyprostuje to w ogóle mi płaszczy i się wbija
Co do obwodu - teraz zapinam te Portię na środkową haftkę - w sumie może i mogłabym ciasniej, ale wtedy miska jeszcze mocniej by mi bułkowała.
Przy 73 pod biustem Inferno 60tka byłaby jednak za ciasna, a 65 powinno być dobre, ja bym wzięła 65F.
Cytat:
Pytałam o Emily, bo moja mama ma Portię CK i Prinzes CK obie 36F. Portia jest OK. W Prinzess ma troche wolnego w misce, dlatego teraz mówi, żebym jej wzieła miske o rozmiar mniejszą. A chcę jej wziąć Emily cream-blue, bo akurat kolor jej odpowiada. Nie pamiętam jej wymiarów, ale jeszcze wieczorem zobaczę jak to wygląda
Z tego co widze u siebie, to w Portii strasznie zaniżają miske te wstążki, które sie nie rozciągają.
Myślę że Emily 36E powinna być dobra na mamę.

Cytat:
hura mam moje staniki!

Zazdroszczę efektu kuleczek w Iris, stanik na Tobie leży super! Mam nadzieję, że moja Pandora też tak będzie leżeć.
Soria rzeczywiście bułkuje, więc lepiej odeślij, a w jej miejsce zamówPandor, skoro przeszkadza Ci, że się odznacza.
A co do rozmiaru Pandory, trudno doradzić, w sumie, to na zdjęciach Pushit nie wydawało się, żeby miała większe miski od Sorii. Najlepiej zamówić oba rozmiary 65E i 65F, będziesz mogła sobie porównać.
Stary 2009-03-18, 19:01   #3162
zorza83
Raczkowanie

Zgadzam się staniki leżą baaardzo ładnie, zwłaszcza Isis-piękna jest

zorza83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:09   #3163
kasiek87
Kokon pro

a to moja obiecana freya millie po porzadnym zalozeniu juz sie tak nie marszczy i biust jest nieruchomy wiec na wf idealny pomijam ze jest zabudowany po szyje a mostek jest okropnie wysoki przez co fiszbiny wbijaja sie ale ja mam tak biust blisko siebie ze zawsze wysokie mostki mnie kluja no i fiszbina idzie dosyc daleko ale u mnie to nawet waskofiszbinowce daleko ida , wybaczcie lazienkowe tlo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0731.jpg (28,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0732.jpg (28,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0733.jpg (29,2 KB, 103 załadowań)

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:14   #3164
eweelina111
Raczkowanie

Przeglądam ten wątek od dawna, i sama postanowiłam w końcu dobrze dobrać sobie stanik ale mam pewien problem z rozmiarem , wg tabelki(wiem że nie można jej 100% ufać)wyszło mi 65G ale byłam dziś w sklepie i mierzyłam jeden stanik i był chyba za mały, chciałam przymierzyć większy ale nie było rozmiaru, trochę boję zamawiać się przez internet bo mam nie miłe wspomnienia. Moje wymiary to : pod biustem 72cm, biust 96 cm. Może po prostu źle celuję w rozmiar?

zapuszczam włosy, biorę skrzyp+pokrzywa, pije czerwoną herbatę i dbam o ciało!

e-torebka.pl kod rabatowy - bc0b07c5

eweelina111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:22   #3165
kasiek87
Kokon pro

Cytat:
Napisane przez eweelina111 Pokaż wiadomość
Przeglądam ten wątek od dawna, i sama postanowiłam w końcu dobrze dobrać sobie stanik ale mam pewien problem z rozmiarem , wg tabelki(wiem że nie można jej 100% ufać)wyszło mi 65G ale byłam dziś w sklepie i mierzyłam jeden stanik i był chyba za mały, chciałam przymierzyć większy ale nie było rozmiaru, trochę boję zamawiać się przez internet bo mam nie miłe wspomnienia. Moje wymiary to : pod biustem 72cm, biust 96 cm. Może po prostu źle celuję w rozmiar?
ten ktory ja wkleilam to 65G a mam rozmiar mniej w biuscie niz ty wg wymiarow pod tak samo

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

Stary 2009-03-18, 19:28   #3166
aliś
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę efektu kuleczek w Iris, stanik na Tobie leży super! Mam nadzieję, że moja Pandora też tak będzie leżeć.
Soria rzeczywiście bułkuje, więc lepiej odeślij, a w jej miejsce zamówPandor, skoro przeszkadza Ci, że się odznacza.
A co do rozmiaru Pandory, trudno doradzić, w sumie, to na zdjęciach Pushit nie wydawało się, żeby miała większe miski od Sorii. Najlepiej zamówić oba rozmiary 65E i 65F, będziesz mogła sobie porównać.
Tak sie cieszę, że w końcu mam coś białego Zamóiłąbym Pandore, ale aktualnie na Dopasowanej (a na razie tylko tam zamawiałam)nie ma 65E. Mam tam tez zamówione Confetti białe (zamówiłam jak jeszcze szukałąm białego), ale czeka na dostawe, chociaż teraz wolałabym cos w kolorze.
A co do zakupu tych maskaradek to miałam szczęście, bo włożyłam je do koszyka, potem musiałm szybko wyjść z systemu, wróciłam za 10 minut, patrze a tu ceny wszytkich maskaradek około 25 zł niższe, więc szybko kliknęłam. Po pół godzinie ceny wyjściowe wróciły, więc nie wiem czy to nie był jakis błąd na ich stronie, nie powiem dla mnie przyjemny. No i miałam jeszcze kod rabatowy.

Stary 2009-03-18, 19:28   #3167
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
a to moja obiecana freya millie po porzadnym zalozeniu juz sie tak nie marszczy i biust jest nieruchomy wiec na wf idealny pomijam ze jest zabudowany po szyje a mostek jest okropnie wysoki przez co fiszbiny wbijaja sie ale ja mam tak biust blisko siebie ze zawsze wysokie mostki mnie kluja no i fiszbina idzie dosyc daleko ale u mnie to nawet waskofiszbinowce daleko ida , wybaczcie lazienkowe tlo
Całkiej fajnie leży Pod dekolty rzeczywiście się nie nada, ale za to ładnie kształtuje biust.

Cytat:
Wychodzi Ci 65G, ale brytyjskie. W polskiej rozmiarówce to będzie 65J. A jaki model (jakiej firmy) mierzyłaś?
Stary 2009-03-18, 19:32   #3168
kasiek87
Kokon pro

Cytat:
Całkiej fajnie leży Pod dekolty rzeczywiście się nie nada, ale za to ładnie kształtuje biust.

Wychodzi Ci 65G, ale brytyjskie. W polskiej rozmiarówce to będzie 65J. A jaki model (jakiej firmy) mierzyłaś?

ja bym powiedziala ze akurat z moim biustem to nic nie robi taki mam no raczej sexowne kusidelko to to nie jest ale za 4 zl nie bede wybrzydzac

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

Stary 2009-03-18, 19:36   #3169
eweelina111
Raczkowanie

o kurcze nie pamiętam jaki model ani jaka firma, przeleciałam kilka sklepów i tylko ten jeden znalazłam, przymierzyłam z ciekawości ale i tak bym nie kupiła bo był strasznie zabudowany, raczej dla starszych kobiet jak to pani sprzedawczyni określiła. W takim razie zostaje mi internet, w przyszłym tygodniu będę coś zamawiać ( myślałam o Inferno) więc wkleję zdjęcia i będziecie mi dziewczyny doradzać..

Stary 2009-03-18, 19:37   #3170
moni00
Raczkowanie

kasiek87 - wg mnie, leży dobrze, kształt z boku fajny (swoją drogą nic nie nadaje takiego kształtu jak te freye-zabudowańce, u mnie polly i rio ślicznie kształtują biust), wiec nie rozstawiaj się z nią, chyba, że masz już ze 20 dobrze dopasowanych staników

aliś
- w Isis wyglądasz ślicznie, w ogóle a zdjęciach katalogowych Isis była taka nijaka, wahałam się czy brać (ta cena...;/) a wczoraj z dopasowanej zniknęło ostatnie 65FF
Soria bulkuje paskudnie;/
COALITION
--------------------------------------
www.fiziaponczoszanka.blox.pl
moni00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:44   #3171
FickPrinzessin
BAN stały

Mam problem. Otóż mam 74/85-86 i patrząc w tabelkę nie wiem który będzie odpowiedni. 65d czy 65dd?
FickPrinzessin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:07   #3172
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FickPrinzessin Pokaż wiadomość
Mam problem. Otóż mam 74/85-86 i patrząc w tabelkę nie wiem który będzie odpowiedni. 65d czy 65dd?
W brytyjskich stanikach celowałabym w 65DD (modele bardziej rozciągliwe) lub 70C (modele bardziej ściśliwe), w polskich w 65E.

Bardzo ściśliwe staniki rozciągają się o jakieś 6cm w stosunku do wymiaru obwodu (czyli 65tki do 71cm) i w takich byś się nie dopięła. Jednak większość staników jest rozciągliwa, także częściej będziesz się oglądać za 65dd
Stary 2009-03-18, 20:10   #3173
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
o kurcze nie pamiętam jaki model ani jaka firma, przeleciałam kilka sklepów i tylko ten jeden znalazłam, przymierzyłam z ciekawości ale i tak bym nie kupiła bo był strasznie zabudowany, raczej dla starszych kobiet jak to pani sprzedawczyni określiła. W takim razie zostaje mi internet, w przyszłym tygodniu będę coś zamawiać ( myślałam o Inferno) więc wkleję zdjęcia i będziecie mi dziewczyny doradzać..
inferno nie jets dobrym fasonem na początek bierz coś miękkiego lepiej będzie dobrać faktycznie rozmiar
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:09   #3174
eweelina111
Raczkowanie

Na pierwszy ogień wybiorę chyba taki http://www.novomodna.pl/milena-biust...ur-o_2778.html
myślicie że będzie dobry?Jest bardzo tani a na razie brak większych funduszy więc chyba się na niego zdecyduje, przynamniej sprawdzę czy to mój rozmiar

Stary 2009-03-18, 21:15   #3175
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Na pierwszy ogień wybiorę chyba taki http://www.novomodna.pl/milena-biust...ur-o_2778.html
myślicie że będzie dobry?Jest bardzo tani a na razie brak większych funduszy więc chyba się na niego zdecyduje, przynamniej sprawdzę czy to mój rozmiar
pamiętaj, że jest to biustonosz w rozmiarówce polskiej , a dodatkowo milena jednak ma troche zaniżone to jeszcze musiałabyś wziać 65I i jest szansa że byłby za mały jeszcze więc 65J ? ale chyba takiego nie ma ;/
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:19   #3176
eweelina111
Raczkowanie

Już mi wytłumaczono że dla mnie z polskiej będzie dobry 65J bo 65G to z brytyjskiej rozmiarówki i właśnie taki znalazłam z Mileny, jak był by za mały to jest jeszcze 65 K..okaże się

Stary 2009-03-18, 22:36   #3177
FickPrinzessin
BAN stały

Cytat:
W brytyjskich stanikach celowałabym w 65DD (modele bardziej rozciągliwe) lub 70C (modele bardziej ściśliwe), w polskich w 65E.

Bardzo ściśliwe staniki rozciągają się o jakieś 6cm w stosunku do wymiaru obwodu (czyli 65tki do 71cm) i w takich byś się nie dopięła. Jednak większość staników jest rozciągliwa, także częściej będziesz się oglądać za 65dd
Dziękuje bardzo
Tylko one takie duuuże się wydają, co ja tam wsadzę
FickPrinzessin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:50   #3178
Maith
Raczkowanie

FickPrinzessin - to są bardzo typowe małobiuściaste rozmiary. Tylko nie zakładaj ich jak sutkozakrywaczy. Pochyl się, wygarnij sobie wszystko spod pach do miseczek i wtedy zobacz.
Maith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:43   #3179
zorza83
Raczkowanie

Jeżeli którąś z dziewczyn to zainteresuję to na http://ebras.pl/?m=2/1/2/284 jest czerwona antośka za 150 zł w kilku rozmiarach, między innymi w tych najbardziej chodliwych 65DD i 65E

zorza83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 11:30   #3180
Anusia111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zorza83 Pokaż wiadomość
Jeżeli którąś z dziewczyn to zainteresuję to na http://ebras.pl/?m=2/1/2/284 jest czerwona antośka za 150 zł w kilku rozmiarach, między innymi w tych najbardziej chodliwych 65DD i 65E
Dzięki Jestem chora na ten stanik Poluję wszędzie od kilku miesięcy a nigdzie nie znalazłam. A tu się znalazł nawet rozmiar.

http://podroze-ani-i-tomka.blogspot.com/
Anusia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości