|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Ale wiecie co? Tak piszemy o tym jak nauczyciel za nazwisko karze, ale są też przypadki, że za nazwisko dostaje się lepsze stopnie. Ja miałam w klasie siostry: jedna super uczennica, a druga no niby dobrze się uczyła, ale czesto leciała na opinii siostry, była grzeczna, lizała d* nauczycielom i też ją odbierali jako zdolną dziewczynkę. No i po maturze jak się okazało, że jedna koleżanka nie zdała, to nam polonistka powiedziała, że miała dylemat, bo nie wiedziała kompu postawić pałę: tej dziewczynie która ostatecznie tę pałę dostała, czy tej 'siostrze'. No i wszyscy byli generalnie trochę zniesmaczeni tą wypowiedzią, bo co to kurde jest za wybieranie komu postawić pałę Co jakąś normę miała wyrobić? No i oczywiście nie muszę chyba dodawać, że ta co tej pały nie dostała, to wszystcy zgodnie stwoerdzili, że za nazwisko ![]() Cytat:
Kali widzieć, że koleżanka znać chiński ![]() Cytat:
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-18 o 23:46 |
|||
|
|
|
#3212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
mi to sie nawet nie chciało palcem ruszac bo o tej godzinie to księgowość usypia... ale że Lain jest taka obrotna to dzięki wielkie
Cytat:
![]() te przedmioty to naprawdę... szczególnie jak się te bzdury na kartkach liczy...ale że nie studiujesz ekonomii więc nie będę więcej tu się żalić co za durnoty tam są bo ty i tak masz szczęście tego sie nie musieć uczyć śpijcie dobrze panny młode ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
a co do tego pytania to ja dopiero zaczynam naukę więc bladego pojęcia nie mam czy to jest haczyk czy nie na szczęscie test nie jest na ocenę tylko tak jako praca domowa żeby sobie porozwiązywać.. babka mówiła że jest trochę za trudny jeszcze bo my dopiero zaczęliśmy kurs ale że są sxerowane hurtowo to nie wykreślała pojedynczych które jescze nie były przerabiane. jak się dowiem odpowiedzi to wam powiem
|
|
#3213 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz co tancerka? Art. 6 uor mówi, żę w księgach rachunkowych ujmuje się wszystkie przychody i związane z nimi koszty niezależnie od terminu ich zapłaty, więc to mnie utwierdza w odpowiedzi B.
Tylko kurcze Ja swoją pracę mgr mam w powijakach i na razie piszę tylko podatkowych kosztach (updop sama mi się już otwiera na art.16) a o księgowych jeszcze nie zaczęłam, więc trudno mi powiedzieć czy gdzieś dalej w uor nie ma czegoś o przeterminowanych. Dobra, Ja obstawiam B. Przejrzałam uor co prawda po łebkach, ale niczego tam szczególnego nie widzę. B! P.S. Już nie muszę się logować do wizażu za każdym razem. Zapamiętało mnie. Ciekawe teraz czy jak się wyloguję, to czy znowu mnie zaloguje bez hasła hmm... Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-19 o 00:00 |
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dowiem się odpowiedzi od pani i Ci napiszę.ale wkurzyło mnie na ostatnim teście że jak to pani powiedziała są odpowiedzi poprawne i bardziej poprawne.... ale zaznaczyć można tylko jedną no to albo jedna jest poprawna albo niech zrobią test wielokrotnego wyboru.. ale narazie spokojnie idźmy spać
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na ten rok planuje: 1) Kuźnice -> Murowaniec -> Przełęcz Krzyżne -> D5S -> Dolina Roztoki -> Łysa Polana (przewidywany czas 8h50min) 2)wjazd na Kasprowy -> Świnica -> Murowaniec -> Kuźnice przez Boczań (6h05min) 3)Łysa Polana -> Dolina Roztoki -> D5S -> Kozi Wierch -> schronisko w D5S i jesli otworza droge do Morskiego Oka to pojdziemy z D5S przez Świstówke do MOKa, a potem asfaltowka na Łysa Polane (10h25min) chcialam jeszcze Rysy... ale to juz zobaczymy jaki TZ bedzie mial zapal i jaka pogoda bedzie w tym roku
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-19 o 00:00 |
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że jest B! ok zmieniam na B i już idę spać bo zamazałam test i juz nie mam gdzie pisać ![]() dobranoc
|
|
#3217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lain normalnie jadę z tobą ja też kocham Tatry
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
![]() szkoda, ze moj TZ kocha dopiero jak juz idzie szlakiem albo stoi na szczycie. za to przed wyjazdem lubi sobie pojeczyc a kumulacja jeczenia jest jak trzeba wstac wczesnie rano
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-19 o 08:37 |
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczęta
![]() spadam się szykować bo idziemy odebrać certyfikaty z kursów
|
#3221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało mi się BBBBBBBBB![]() ja jestem zawse zalogowana jak korzystam z kompa u tż a w domu zawsze musze sie logować a nigdy nie musiałam![]() co do matur, szkoły itp. - mnie po prostu wkurza jak ktoś sobie tłumaczy własne lenistwo zwalając winę na innych. Jakby Jozia była taka mądra i pilna to by nie miała problemów w szkole i już, nigdy się nie spotkałam z tym, żeby ktos kto się uczył miał problemy - mieli je tylko ci, którzy na to zasłużyli, bo olewali szkołę i sie nie uczyli. Cytat:
ja byłam, ale dawno temu a chciałabym z tż iść.Ale po Tatrach tez chętnie połazimy co by nas niedźwiedź zjadł ![]() Cytat:
Jednak mój system działa![]() Zrobiłam dziś wagary, bo tżcik ma wolne, więc trzeba to wykorzystać na wspólne leniuchownie teraz dzielnie myje gary, które od poniedziałku leżą w zlewie![]() ) i zaraz zrobi nam śniadanko
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-19 o 10:53 |
|||
|
|
|
#3222 |
|
Raczkowanie
|
nie no dziewczyny!!!! normalnie musze to napisac choć w sumie tematycznie to nijak pasuj ale.....
ZRÓBCIE COŚ Z TĄ ZIMĄ BO NIE WYTRZYMAM !!!! |
|
|
|
#3223 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dawno mnie tu nie było
![]() My "już" mamy mamy zespół płacimy 2500 zł +80 zł koszt dojazdu.. za jeden dzień...dzisiaj jedziemy obejrzeć materiał kamerzysty.. zobaczymy co z tego będzie
|
|
|
|
#3224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak już tylko wstanę i napiję się ciepłej herbatki to od razu przybywa mi energii na chodzenie po górach...a to uczucie jak już się dojdzie do celu ![]() nie do opisania...jest niesamowicie ![]() PS dziewczynki ponawiam temat kiedyś poruszony..chodzi mi o urząd pracy, chciałam się zarejestrować i ubiegać się o staż lub przygotowanie zawodowe... trudno jest się zarejestrować? czy długo to trwa i jak to z tym stażem i przygotowaniem zawodowym- czy można liczyć na coś takiego? i jak to wogóle jest w tym Urzedzie Pracy? muszę się jakoś odhaczać, jakieś szkolenia prowadzą, czy jak/? może któraś mi tak życiowo coś powie proszęęęę ![]() chyba jednak trzeba będzie się zarejestrować, warto |
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
a jako student dzienny mozesz sie w ogóle zarejesrtowac jako bezrobotna?
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samoa cieszę się że o poranku dzięki nam mogłaś się ucieszyc hehehe ty to jednak masz głowę nie od parady!!!!!!!! a ja dalej czekam na mój @ dziewczyny no nie ma opcji żebym była w ciąży a @ nie ma... w sumie dopiero jeden dzień spóźnienia ale jak nie przyjedzie do wieczora to kupię chyba test!!!!! paranoja jakaś...
|
|
#3227 |
|
Rozeznanie
|
oj sorki, zapomniałam dodać, ja studiuję zaocznie mgr...nadmieniłam to Pani z urzędu przez telefon, ale kazała przyjść osobiście, bo większych informacji udzieli jak się zarejestruję, stąd pytam jak to jest
? bo dyplom lic. już mam
|
|
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie trac kasiory na test Ale w sumie fajna sprawa sobie robić![]() jem sobie rzeżuchę, którą hodowałam u tż |Strasznie bujna, az dziwne, ze nie padła - chociaz tz sie poczuwał i podlewał jak jak nie mogłam![]() Cytat:
![]() Spokojnie dostaniesz kasiore za staż,bo zaoczni mogą robic taki staż z UP. |
||
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
Samoa
to po co ja robiłam tego lic. hahahahaTancerko jeden dzień...gdyby to było 5-7 dni, to bym się zestresowała poczekaj jeszcze, a kasę na test jeszcze schowaj do skarbonki hihhihihih
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz że fajna sprawa???
kurna no bo w tym miesiącu to nawet nie było jak więc nic nie robiliśmy, ostatni @ miałam najnormalniejszy w świecie a ten się spóźnia.... jak jestem w ciąży to mi to pod wiatropylność już podlatuje hehehe tylko Kaśka kiedyś pisała że ktoś tam miał normalnie okres i był w ciąży w 3 miesiącu i mnie przez nią paranoja łąpie... to głupie wiem ale jak się spóźnia to jakie kobieta ma myśli od razu
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3232 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba wypełnić kilka papierków I nie zapomnij dowodu i dyplomu, bo bez tego nie zarejestrują Po rejestracji trzeba iść zapyta ć czy nie mają jakiś ofert pracy czy stażu Jak mają to dostajesz taką jakby umowę i musisz umówić się z potencjalnym pracodawcą, potem jest rozmowa, i on decyduje czy przyjmie czy nie i to pisze na tym papierku i ten papierek trzeba oddać do urzędu w ciągu kilku dni(nie pamiętam dokładnie ile). A do urzędu trzeba się zgłaszać co jakiś czas na spotkania, oni wyznaczają terminy. Głównie chodzi o podpis, raz wyświetlali film jak należy zachować się w czasie rozmowy kwalifikacyjnej.Cytat:
Pamiętam jak mi po piwerwszej wizycie u gina spóźniał się 3 tygodnie a zawsze miałam regularnie. Nawet neiw eisz jaki horror przeżyłam. 2 testy zrobione a ile nerwów. Po 2 teście się już nie denerwowałam i się pojawił
|
|
#3233 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj trzeba trzeba, bo wesele coraz bliżej Ja na razie mam spokój, na nauki idziemy dopiero w sierpniu Tak smutno mi troche, że na razie nic nie przygotowuje Jak sytuacja w szkole się ustabilizuje to biorę się za projekt zaproszeń i zawieszek![]() Kurka a u nas zaczął sypać snieg a już tak ładnie było Krokusy pieknie kwitną, przebiśniegi i tulipanki "wyszły" a tu zima powróciła
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-19 o 11:47 |
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
obca7 dziękuję za informacje, cieszę się
jak głupek hahahaw takim razie jutro odwiedzę Urząd, postarm się o ten staż, a może jakieś szkolenie podnoszące moje kwalifikacje się znajdzie
|
|
|
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() stwierdziłam że jednak zaproszenia kupię gotowe,bo nie będe iała czasu ich zrobić a zawieszki i sakiewki porobie w wakacje, bo teraz skzoła mi nie pozawala.. już nie moge doczekac się slubu, czas szybciutko leci. |
|
|
|
|
#3238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez będę wszystko robiła w wakacje, bo w przyszłym roku obrona to nie bedzie czasu No chyba, że mnie ze szkoły wyrzucą to już zacznę w przyszłym tygodniu działać
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyrzucą cię hehehea ja też za rok mam obronę wiec nie będziemy same- we dwie raźniej no i jeszcze Lain za rok się broni i nie wiek która jeszcze?? Samoa też za rok??? ciekawe jak tam Onaella czy dojechała do pracy na czas bo w lublinie tak sypie że ledwo co parking za oknem widzę... ehhh nie chce mi się nic... mam 2 godzinki mogłabym się coś pouczyć ale jakoś nie mam weny
|
|
#3240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc dopisuję si ę do listy![]() ja tez musze się uczyć na jutro na laborki a nawet materiałów nie mam, a na dodatek robie wszystko (sprzatm, piorę, czytam wizaż) ażeby się nie uczyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

więc jak dla mnie to ściema z tym twoim tłumaczeniem się że siostra, że dyrektorka, że nauczycielka.... 
Co jakąś normę miała wyrobić? No i oczywiście nie muszę chyba dodawać, że ta co tej pały nie dostała, to wszystcy zgodnie stwoerdzili, że za nazwisko 

Nie jestem stworzona do liczenia
Wolałabym same takie przemioty z makroekonomii z wyłączenim modeli oczywiście

a nigdy nie musiałam

dziewczyny no nie ma opcji żebym była w ciąży a @ nie ma... w sumie dopiero jeden dzień spóźnienia ale jak nie przyjedzie do wieczora to kupię chyba test!!!!! paranoja jakaś...