Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 23:43   #3211
Elitka4
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wszystkim z pogrubionym żeby za dużo nie pisać.
nowa matura to jak dla mnie matura troche dla idiotów... 30% to trzeba sie nieźle postarać żeby nie zdobyc!!!
poza tym do wyników matury ma się dostęp- to ni ejest jakaś wiedza tajemna- jak nie zdałaś to mogłaś pójść i obejrzeć gdzieś tam swoją pracę i się kłócić jak według ciebie powinnaś zdobyć więcej punktów. mi się wydaje że po prostu się nie uczyłaś i dlatego nie zdałaś. nauczyciel nie ma takiej mocy żeby maturę ci oblać bo prace sa zakodowane i sprawdza się je poza szkołą więc jak dla mnie to ściema z tym twoim tłumaczeniem się że siostra, że dyrektorka, że nauczycielka....
i to sidło z worka hahaha też miałam napisać ale zapomniałam
Ja na nowej to nie widziałam ani jednej, więc się nie wypowiadam.
Ale wiecie co? Tak piszemy o tym jak nauczyciel za nazwisko karze, ale są też przypadki, że za nazwisko dostaje się lepsze stopnie. Ja miałam w klasie siostry: jedna super uczennica, a druga no niby dobrze się uczyła, ale czesto leciała na opinii siostry, była grzeczna, lizała d* nauczycielom i też ją odbierali jako zdolną dziewczynkę. No i po maturze jak się okazało, że jedna koleżanka nie zdała, to nam polonistka powiedziała, że miała dylemat, bo nie wiedziała kompu postawić pałę: tej dziewczynie która ostatecznie tę pałę dostała, czy tej 'siostrze'. No i wszyscy byli generalnie trochę zniesmaczeni tą wypowiedzią, bo co to kurde jest za wybieranie komu postawić pałę Co jakąś normę miała wyrobić? No i oczywiście nie muszę chyba dodawać, że ta co tej pały nie dostała, to wszystcy zgodnie stwoerdzili, że za nazwisko

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja w tym semestrze zglebiam bardziej zaawansowane funkcje SPSS-a (wielowymiarowke), SPSS Dimensions (do ankietek netowy, CAWI, CATI) i pare programow do jakosciowki (QDA Miner, MaXQDA, ATLAS.ti itp.). z SPSSem to ja sie juz do konca

Kali widzieć, że koleżanka znać chiński

Cytat:
zarachowane ale niezapłacone odsetki do zobowiązań przeterminowanych stanowią w okresie w którym je zarachowano:
a) koszt w księgach oraz koszt podatkowy
b) koszt w księgach nie stanowiący kosztu podatkowego
c) nie są kosztem w księgach dopóki nie zostana zapłacone, oraz nie stanowią kosztu podatkowego

ejjjj no tego to jeszcze nie było na zajęciach więc czemu na teście jest
Podatkowo odsetki nie są kosztem jeśli nie są zapłacone - są przejściowo niepodatkowe (art. 16 ust.1 pkt.11 updop), więc A odpada No i teraz pytanie czy słowo "przeterminowanych' jest haczykiejm? Bo generalnie, to odsetki poszłyby w koszty finansowe, nie? Więc B by wtedy pasowało, ale tak się zastanawiam nad tym słowem 'przeterminowane' hmm...

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-03-18 o 23:46
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 23:50   #3212
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
google to skarbnica wiedzy bardzo szybkiej wiedzy
mi to sie nawet nie chciało palcem ruszac bo o tej godzinie to księgowość usypia... ale że Lain jest taka obrotna to dzięki wielkie
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dla mojej decyzji przełomowy był drugi drugi rok studiów tż, kiedy miał dużo takich matematycznych i zobaczyłam co to jest i uznałam, ze nie będę się oszukiwać, ze będę to robić z przyjemnością, bo nie będęNie jestem stworzona do liczenia Wolałabym same takie przemioty z makroekonomii z wyłączenim modeli oczywiście Jakieś kryzysy, cos o globalizacji - takie normalne przedmioty a nie te cyferki. Jeszcze prognozowanie i symulacje to był jakis kosmos i jeszcze takie jedno gdzie obliczali cos na zasadzie tych Twoich pszczółek - akurat byłam na takim czymś z tz na wykładzie i sie bałam, żeby wykładowca mnie nie zapytał o coś

Widzisz - jednak moje cwaniakowanie nie wyszło
Szkoda, że Lain nie powiedziała, ze B, bo bym sie cieszyła, że odkryłam system

Dobra, spadam z wizażu, do jutra
Swoja drogą - taka godzina a my tu tylko we trzy siedzimy???
Pa!
no tak trzy mózgi się zebrały na nocne posiedzenie naukowe
te przedmioty to naprawdę... szczególnie jak się te bzdury na kartkach liczy...ale że nie studiujesz ekonomii więc nie będę więcej tu się żalić co za durnoty tam są bo ty i tak masz szczęście tego sie nie musieć uczyć
śpijcie dobrze panny młode

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość

Kali widzieć, że koleżanka znać chiński

Podatkowo odsetki nie są kosztem jeśli nie są zapłacone - są przejściowo niepodatkowe (art. 16 ust.1 pkt.11 updop), więc A odpada No i teraz pytanie czy słowo "przeterminowanych' jest haczykiejm? Bo generalnie, to odsetki poszłyby w koszty finansowe, nie? Więc B by wtedy pasowało, ale tak się zastanawiam nad tym słowem 'przeterminowane' hmm...
to odnośnie tego podkreślonego mam takie samo zdanie heh

a co do tego pytania to ja dopiero zaczynam naukę więc bladego pojęcia nie mam czy to jest haczyk czy nie na szczęscie test nie jest na ocenę tylko tak jako praca domowa żeby sobie porozwiązywać.. babka mówiła że jest trochę za trudny jeszcze bo my dopiero zaczęliśmy kurs ale że są sxerowane hurtowo to nie wykreślała pojedynczych które jescze nie były przerabiane. jak się dowiem odpowiedzi to wam powiem
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 23:51   #3213
Elitka4
Rozeznanie

Wiesz co tancerka? Art. 6 uor mówi, żę w księgach rachunkowych ujmuje się wszystkie przychody i związane z nimi koszty niezależnie od terminu ich zapłaty, więc to mnie utwierdza w odpowiedzi B.

Tylko kurcze Ja swoją pracę mgr mam w powijakach i na razie piszę tylko podatkowych kosztach (updop sama mi się już otwiera na art.16) a o księgowych jeszcze nie zaczęłam, więc trudno mi powiedzieć czy gdzieś dalej w uor nie ma czegoś o przeterminowanych.

Dobra, Ja obstawiam B. Przejrzałam uor co prawda po łebkach, ale niczego tam szczególnego nie widzę. B!

P.S. Już nie muszę się logować do wizażu za każdym razem. Zapamiętało mnie. Ciekawe teraz czy jak się wyloguję, to czy znowu mnie zaloguje bez hasła hmm...

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-03-19 o 00:00
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 23:54   #3214
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co tancerka? Art. 6 uor mówi, żę w księgach rachunkowych ujmuje się wszystkie przychody i związane z nimi koszty niezależnie od terminu ich zapłaty, więc to mnie utwierdza w odpowiedzi B. Tylko kurcze Ja swoją pracę mgr mam w powijakach i na razie piszę tylko podatkowych kosztach a o księgowych jeszcze nie zaczęłam, więc trudno mi powiedzieć czy gdzieś dalej w uor nie ma czegoś o przeterminowanych.
spokojnie! ja za ten test oceny nie dostanę dowiem się odpowiedzi od pani i Ci napiszę.
ale wkurzyło mnie na ostatnim teście że jak to pani powiedziała są odpowiedzi poprawne i bardziej poprawne.... ale zaznaczyć można tylko jedną no to albo jedna jest poprawna albo niech zrobią test wielokrotnego wyboru.. ale narazie spokojnie idźmy spać
Stary 2009-03-18, 23:56   #3215
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain napisz mi jak planujesz te trasy jeśli możesz, a jak masz jakiś plan na Pilsko to zarzuć
Jutro sobie przeczytam
Papa
ja to jestem Tatromaniaczka, wiec Pilska w planach nie mam

na ten rok planuje:
1) Kuźnice -> Murowaniec -> Przełęcz Krzyżne -> D5S -> Dolina Roztoki -> Łysa Polana (przewidywany czas 8h50min)
2)wjazd na Kasprowy -> Świnica -> Murowaniec -> Kuźnice przez Boczań (6h05min)
3)Łysa Polana -> Dolina Roztoki -> D5S -> Kozi Wierch -> schronisko w D5S i jesli otworza droge do Morskiego Oka to pojdziemy z D5S przez Świstówke do MOKa, a potem asfaltowka na Łysa Polane (10h25min)

chcialam jeszcze Rysy... ale to juz zobaczymy jaki TZ bedzie mial zapal i jaka pogoda bedzie w tym roku

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-19 o 00:00
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 00:04   #3216
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, Ja obstawiam B. Przejrzałam uor co prawda po łebkach, ale niczego tam szczególnego nie widzę. B!
...
szkoda że Samoa już poszła spać bo by się ucieszyła że jest B! ok zmieniam na B
i już idę spać bo zamazałam test i juz nie mam gdzie pisać
dobranoc
Stary 2009-03-19, 00:09   #3217
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
dobranoc
jak to przeczyta to się na pewno ucieszy miałam iśc spać, więc chyba naprawdę idę....paaaaaaaaaa

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 07:57   #3218
Karlain
Rozeznanie

Cytat:

na ten rok planuje:
1) Kuźnice -> Murowaniec -> Przełęcz Krzyżne -> D5S -> Dolina Roztoki -> Łysa Polana (przewidywany czas 8h50min)
3)Łysa Polana -> Dolina Roztoki -> D5S -> Kozi Wierch -> schronisko w D5S i jesli otworza droge do Morskiego Oka to pojdziemy z D5S przez Świstówke do MOKa, a potem asfaltowka na Łysa Polane (10h25min)

chcialam jeszcze Rysy... ale to juz zobaczymy jaki TZ bedzie mial zapal i jaka pogoda bedzie w tym roku

lain normalnie jadę z tobą ja też kocham Tatry
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 08:33   #3219
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
lain normalnie jadę z tobą ja też kocham Tatry

szkoda, ze moj TZ kocha dopiero jak juz idzie szlakiem albo stoi na szczycie. za to przed wyjazdem lubi sobie pojeczyc a kumulacja jeczenia jest jak trzeba wstac wczesnie rano

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-19 o 08:37
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 08:52   #3220
kaska87
Zakorzenienie

witam dziewczęta

spadam się szykować bo idziemy odebrać certyfikaty z kursów

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:51   #3221
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co tancerka? Art. 6 uor mówi, żę w księgach rachunkowych ujmuje się wszystkie przychody i związane z nimi koszty niezależnie od terminu ich zapłaty, więc to mnie utwierdza w odpowiedzi B.

Tylko kurcze Ja swoją pracę mgr mam w powijakach i na razie piszę tylko podatkowych kosztach (updop sama mi się już otwiera na art.16) a o księgowych jeszcze nie zaczęłam, więc trudno mi powiedzieć czy gdzieś dalej w uor nie ma czegoś o przeterminowanych.

P.S. Już nie muszę się logować do wizażu za każdym razem. Zapamiętało mnie. Ciekawe teraz czy jak się wyloguję, to czy znowu mnie zaloguje bez hasła hmm...
aaaa co za radość wstąpiła z rana na me oblicze Udało mi się BBBBBBBBB

ja jestem zawse zalogowana jak korzystam z kompa u tż a w domu zawsze musze sie logowaća nigdy nie musiałam

co do matur, szkoły itp. - mnie po prostu wkurza jak ktoś sobie tłumaczy własne lenistwo zwalając winę na innych. Jakby Jozia była taka mądra i pilna to by nie miała problemów w szkole i już, nigdy się nie spotkałam z tym, żeby ktos kto się uczył miał problemy - mieli je tylko ci, którzy na to zasłużyli, bo olewali szkołę i sie nie uczyli.

Cytat:

na ten rok planuje:

myślałam, ze tatromaniaczka była na Pilsku ja byłam, ale dawno temu a chciałabym z tż iść.
Ale po Tatrach tez chętnie połazimy co by nas niedźwiedź zjadł

Cytat:
dobranoc
ale jak sie teraz ucieszyłam to łoooo Jednak mój system działa

Zrobiłam dziś wagary, bo tżcik ma wolne, więc trzeba to wykorzystać na wspólne leniuchownieteraz dzielnie myje gary, które od poniedziałku leżą w zlewie) i zaraz zrobi nam śniadanko

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-19 o 10:53
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:52   #3222
Kasiulinka
Raczkowanie

GG do Kasiulinka

nie no dziewczyny!!!! normalnie musze to napisac choć w sumie tematycznie to nijak pasuj ale.....
ZRÓBCIE COŚ Z TĄ ZIMĄ BO NIE WYTRZYMAM !!!!
Stary 2009-03-19, 10:55   #3223
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dawno mnie tu nie było

My "już" mamy mamy zespół płacimy 2500 zł +80 zł koszt dojazdu.. za jeden dzień...

dzisiaj jedziemy obejrzeć materiał kamerzysty.. zobaczymy co z tego będzie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 11:01   #3224
Karlain
Rozeznanie

Cytat:

szkoda, ze moj TZ kocha dopiero jak juz idzie szlakiem albo stoi na szczycie. za to przed wyjazdem lubi sobie pojeczyc a kumulacja jeczenia jest jak trzeba wstac wczesnie rano
ja też się ciężko rano zbieram i lubię pomiauuczeć ale jak już tylko wstanę i napiję się ciepłej herbatki to od razu przybywa mi energii na chodzenie po górach...a to uczucie jak już się dojdzie do celu nie do opisania...jest niesamowicie

PS dziewczynki ponawiam temat kiedyś poruszony..chodzi mi o urząd pracy, chciałam się zarejestrować i ubiegać się o staż lub przygotowanie zawodowe...
trudno jest się zarejestrować? czy długo to trwa i jak to z tym stażem i przygotowaniem zawodowym- czy można liczyć na coś takiego?

i jak to wogóle jest w tym Urzedzie Pracy? muszę się jakoś odhaczać, jakieś szkolenia prowadzą, czy jak/? może któraś mi tak życiowo coś powie proszęęęę
chyba jednak trzeba będzie się zarejestrować, warto
Stary 2009-03-19, 11:07   #3225
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
i jak to wogóle jest w tym Urzedzie Pracy? muszę się jakoś odhaczać, jakieś szkolenia prowadzą, czy jak/? może któraś mi tak życiowo coś powie proszęęęę
a jako student dzienny mozesz sie w ogóle zarejesrtowac jako bezrobotna?
Stary 2009-03-19, 11:14   #3226
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a jako student dzienny mozesz sie w ogóle zarejesrtowac jako bezrobotna?
no właśnie??

Samoa cieszę się że o poranku dzięki nam mogłaś się ucieszyc hehehe ty to jednak masz głowę nie od parady!!!!!!!!

a ja dalej czekam na mój @ dziewczyny no nie ma opcji żebym była w ciąży a @ nie ma... w sumie dopiero jeden dzień spóźnienia ale jak nie przyjedzie do wieczora to kupię chyba test!!!!! paranoja jakaś...
Stary 2009-03-19, 11:20   #3227
Karlain
Rozeznanie

oj sorki, zapomniałam dodać, ja studiuję zaocznie mgr...nadmieniłam to Pani z urzędu przez telefon, ale kazała przyjść osobiście, bo większych informacji udzieli jak się zarejestruję, stąd pytam jak to jest? bo dyplom lic. już mam
Stary 2009-03-19, 11:25   #3228
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie??

Samoa cieszę się że o poranku dzięki nam mogłaś się ucieszyc hehehe ty to jednak masz głowę nie od parady!!!!!!!!

a ja dalej czekam na mój @ dziewczyny no nie ma opcji żebym była w ciąży a @ nie ma... w sumie dopiero jeden dzień spóźnienia ale jak nie przyjedzie do wieczora to kupię chyba test!!!!! paranoja jakaś...
haha no jednak
Nie trac kasiory na test Ale w sumie fajna sprawa sobie robić
jem sobie rzeżuchę, którą hodowałam u tż |Strasznie bujna, az dziwne, ze nie padła - chociaz tz sie poczuwał i podlewał jak jak nie mogłam

Cytat:
oj sorki, zapomniałam dodać, ja studiuję zaocznie mgr...nadmieniłam to Pani z urzędu przez telefon, ale kazała przyjść osobiście, bo większych informacji udzieli jak się zarejestruję, stąd pytam jak to jest? bo dyplom lic. już mam
bez dyplomu lic.tez możesz zostać bezrobotną
Spokojnie dostaniesz kasiore za staż,bo zaoczni mogą robic taki staż z UP.
Stary 2009-03-19, 11:34   #3229
Karlain
Rozeznanie

Samoa to po co ja robiłam tego lic. hahahaha
Tancerko jeden dzień...gdyby to było 5-7 dni, to bym się zestresowała poczekaj jeszcze, a kasę na test jeszcze schowaj do skarbonki hihhihihih
Stary 2009-03-19, 11:37   #3230
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Nie trac kasiory na test Ale w sumie fajna sprawa sobie robić
.
mówisz że fajna sprawa??? kurna no bo w tym miesiącu to nawet nie było jak więc nic nie robiliśmy, ostatni @ miałam najnormalniejszy w świecie a ten się spóźnia.... jak jestem w ciąży to mi to pod wiatropylność już podlatuje hehehe tylko Kaśka kiedyś pisała że ktoś tam miał normalnie okres i był w ciąży w 3 miesiącu i mnie przez nią paranoja łąpie... to głupie wiem ale jak się spóźnia to jakie kobieta ma myśli od razu
Stary 2009-03-19, 11:37   #3231
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie??

tancerka weź nie panikuj, to dopiero jeden dzień
Stary 2009-03-19, 11:39   #3232
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dawno mnie tu nie było

My "już" mamy mamy zespół płacimy 2500 zł +80 zł koszt dojazdu.. za jeden dzień...
dzisiaj jedziemy obejrzeć materiał kamerzysty.. zobaczymy co z tego będzie
Cieszę się, że coraz więcej macie załatwione

Cytat:
PS dziewczynki ponawiam temat kiedyś poruszony..chodzi mi o urząd pracy, chciałam się zarejestrować i ubiegać się o staż lub przygotowanie zawodowe...
trudno jest się zarejestrować? czy długo to trwa i jak to z tym stażem i przygotowaniem zawodowym- czy można liczyć na coś takiego?
Sama rejestracja trwa kilka minut Trzeba wypełnić kilka papierków I nie zapomnij dowodu i dyplomu, bo bez tego nie zarejestrują
Po rejestracji trzeba iść zapyta ć czy nie mają jakiś ofert pracy czy stażu Jak mają to dostajesz taką jakby umowę i musisz umówić się z potencjalnym pracodawcą, potem jest rozmowa, i on decyduje czy przyjmie czy nie i to pisze na tym papierku i ten papierek trzeba oddać do urzędu w ciągu kilku dni(nie pamiętam dokładnie ile). A do urzędu trzeba się zgłaszać co jakiś czas na spotkania, oni wyznaczają terminy. Głównie chodzi o podpis, raz wyświetlali film jak należy zachować się w czasie rozmowy kwalifikacyjnej.

Cytat:
Spokojnie na pewno się pojawi Pamiętam jak mi po piwerwszej wizycie u gina spóźniał się 3 tygodnie a zawsze miałam regularnie. Nawet neiw eisz jaki horror przeżyłam. 2 testy zrobione a ile nerwów. Po 2 teście się już nie denerwowałam i się pojawił
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 11:41   #3233
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że coraz więcej macie załatwione
nio ja też się cieszę ale zdalismy sobiem własnbie sprawę że musimy się spręzać
Stary 2009-03-19, 11:46   #3234
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
nio ja też się cieszę ale zdalismy sobiem własnbie sprawę że musimy się spręzać
Oj trzeba trzeba, bo wesele coraz bliżej
Ja na razie mam spokój, na nauki idziemy dopiero w sierpniu Tak smutno mi troche, że na razie nic nie przygotowuje Jak sytuacja w szkole się ustabilizuje to biorę się za projekt zaproszeń i zawieszek

Kurka a u nas zaczął sypać snieg a już tak ładnie było Krokusy pieknie kwitną, przebiśniegi i tulipanki "wyszły" a tu zima powróciła

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-03-19 o 11:47
Stary 2009-03-19, 11:46   #3235
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie na pewno się pojawi Pamiętam jak mi po piwerwszej wizycie u gina spóźniał się 3 tygodnie a zawsze miałam regularnie. Nawet neiw eisz jaki horror przeżyłam. 2 testy zrobione a ile nerwów. Po 2 teście się już nie denerwowałam i się pojawił
wiem wiem wiem że głupoty wygaduję... nie martwcie się nie panikuję tylko tak sobie głośno z wami myślę.... mi sie kiedyś tydzień spóźnił przed maturą to myslałam że na zawał zejdę... więc ten jeden dzień to wiem ze nic w przypadku gdy nie biorę tabletek... ale wiecie same jak to jest- najlepiej żeby wszystko chodziło jak w zegarku
Stary 2009-03-19, 11:49   #3236
Karlain
Rozeznanie

obca7 dziękuję za informacje, cieszę się jak głupek hahaha
w takim razie jutro odwiedzę Urząd, postarm się o ten staż, a może jakieś szkolenie podnoszące moje kwalifikacje się znajdzie
Stary 2009-03-19, 11:52   #3237
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj trzeba trzeba, bo wesele coraz bliżej
Ja na razie mam spokój, na nauki idziemy dopiero w sierpniu Tak smutno mi troche, że na razie nic nie przygotowuje Jak sytuacja w szkole się ustabilizuje to biorę się za projekt zaproszeń i zawieszek

Kurka a u nas zaczął sypać snieg a już tak ładnie było Krokusy pieknie kwitną, przebiśniegi i tulipanki "wyszły" a tu zima powróciła
my musimy tylko zaliczyć 3 spotkania w poradni i 1 z ksiedzem i wsio
stwierdziłam że jednak zaproszenia kupię gotowe,bo nie będe iała czasu ich zrobić a zawieszki i sakiewki porobie w wakacje, bo teraz skzoła mi nie pozawala.. już nie moge doczekac się slubu, czas szybciutko leci.
Stary 2009-03-19, 11:58   #3238
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
my musimy tylko zaliczyć 3 spotkania w poradni i 1 z ksiedzem i wsio
stwierdziłam że jednak zaproszenia kupię gotowe,bo nie będe iała czasu ich zrobić a zawieszki i sakiewki porobie w wakacje, bo teraz skzoła mi nie pozawala.. już nie moge doczekac się slubu, czas szybciutko leci.
A spotkań zazdroszczę. U mnei nie ma szans jak tylko w sierpniu i wrześniu zacząć. W niedziele to jestem w szkole, a w ciagu tygodnia Tż w delegacji. I tylko termin sierpniowo-wrześniowy pasuje.
Ja tez będę wszystko robiła w wakacje, bo w przyszłym roku obrona to nie bedzie czasu No chyba, że mnie ze szkoły wyrzucą to już zacznę w przyszłym tygodniu działać
Stary 2009-03-19, 12:11   #3239
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A spotkań zazdroszczę. U mnei nie ma szans jak tylko w sierpniu i wrześniu zacząć. W niedziele to jestem w szkole, a w ciagu tygodnia Tż w delegacji. I tylko termin sierpniowo-wrześniowy pasuje.
Ja tez będę wszystko robiła w wakacje, bo w przyszłym roku obrona to nie bedzie czasu No chyba, że mnie ze szkoły wyrzucą to już zacznę w przyszłym tygodniu działać
no co ty opowiadasz nie wyrzucą cię hehehe
a ja też za rok mam obronę wiec nie będziemy same- we dwie raźniej no i jeszcze Lain za rok się broni i nie wiek która jeszcze?? Samoa też za rok???

ciekawe jak tam Onaella czy dojechała do pracy na czas bo w lublinie tak sypie że ledwo co parking za oknem widzę...

ehhh nie chce mi się nic... mam 2 godzinki mogłabym się coś pouczyć ale jakoś nie mam weny
Stary 2009-03-19, 12:16   #3240
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no co ty opowiadasz nie wyrzucą cię hehehe
a ja też za rok mam obronę wiec nie będziemy same- we dwie raźniej no i jeszcze Lain za rok się broni i nie wiek która jeszcze?? Samoa też za rok???

ehhh nie chce mi się nic... mam 2 godzinki mogłabym się coś pouczyć ale jakoś nie mam weny
no ja też mam w przyszłym roku kolejną obronę więc dopisuję si ę do listy

ja tez musze się uczyć na jutro na laborki a nawet materiałów nie mam, a na dodatek robie wszystko (sprzatm, piorę, czytam wizaż) ażeby się nie uczyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości