![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: związki z żonatymi
Cytat:
![]() Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2009-03-19 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
21
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że robaczek musi się sam sparzyć. I dojrzeć do pewnych przemyśleń.
Normalny facet inaczej załatwia sprawę. Ogólnie normalny człowiek, bez względu na płeć, inaczej by postąpił. I ja nie bronię komuś szukania szczęścia, bycia z ukochaną osobą, ale trochę samokrytycyzmu, zasad dobrego zachowania, trochę wyrzutów sumienia by się przydało, trochę chęci załatwienia tej sprawy jak najmniej boleśnie. Szybką decyzją. Męską, konkretną. Ta żona to przecież człowiek, ma uczucia. I w ogóle się nie zgadzam ze stwierdzeniem, że jakoby ten palant był wspaniałym człowiekiem. On nawet koło takiego nie stał... Może wypadałoby zaostrzyć kryteria nazywania innych wspaniałymi ludźmi. EDIT: Bo potem, jak już nawet odszedłby od żony - to sprawa zaczyna wyglądać inaczej. Te wspaniałe cechy, już nie będą dla Ciebie tak atrakcyjne. Bo to co teraz jest super - wybrał Ciebie a ma już żonę, stanie się zmorą, a może on tak już ma? a może to cecha jego charakteru? Trzeba mieć naprawdę dużo siły wewnętrznej, bo niejedną osobę takie sytuacje doprowadziły na skraj wyczerpania psychicznego
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2009-03-19 o 16:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Masz niby 21 lat a masz podejscie do sprawy jak gimnazjalistka. Facet jakby chcial to by zone juz dawno zostawil. Mial na to dosyc czasu w ciagu 7 miesiecy. znam taki nie jeden przypadek i nie dwa a scenariusz zawsze ten sam. Jestes dla niego tylko i wylacznie kochanka i niczym innym nie bedziesz biorac pod uwage zachowanie tego faceta. Znam jeden przypadek gdzie dziewczyna byla w zwiazku z zonatym facetem ale on odrazu zlozyl pozew rozwodowy jak stwierdzili z ta dziewczyna ze chca byc razem. Rzeczywiscie sie rozwiodl i sa razem do dzis ale on nie robil jej w balona, nie odciagal sprawy i nie wykrecal sie ze narazie nie moze sie rozstac z zona bo to i tamto tylko wziol sie do roboty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Kobieto, troche godnoci. Jesteś z facetem, który codziennie wbiera tą drugą, z nią je, z nią spi, z nia buduje tzw dom. Codziennie przegrywasz z druga kobieta i nie robi nic żeby to zmienić. Tak wygląda dojrzały kochajacy facet? Tak wyglada miłośc? W ukryciu? Może cie miec za bukiet kwiatów i pare wisiorków, bo mieszkanie z tobą to wyrzucanie kasy w błoto?Nie cenisz sie wysoko, raczej hmm tanio.
No i moze troche uczciwości wobec zony? czym sobie zasłużyła?
![]() |
#67 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-03-19 o 17:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Powiem Ci Robaczku 17 uciekaj od tego gościa!Sprawy się mogą bardziej skomplikować.On sypia i z Tobą i z żoną.Za chwilę może być taka sytuacja,że żona będzie w ciąży i Ty również zajdziesz w ciążę.Co wtedy facet zrobi?Kogo wybierze?...Nie wiesz jakie On ma naprawdę relacje z żoną.Co się między nimi dzieje?
On Ci prawdy podejrzewam,że nie powie jak jest faktycznie między nimi. Wyplącz się z tego jak najszybciej!!!! Nie On jeden na świecie! Wiem,że wybory serca są bolesne,ale czasem warto posłuchać rozumu dla własnego dobra!!!!
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Uciekaj, albo postaw sprawę jasno i daj mu określony czas na złożenie wniosku o rozwód.
Myślę, że kiedyś sama zmądrzejesz, ale po co masz przeżywać takie katusze? Chcesz tyle cierpieć? A nie daj Boże zajdziesz w ciążę (tak też może się zdarzyć). Jesteś młoda i na pewno znajdziesz sobie równie, albo lepszego "wspaniałego" człowieka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, jeszcze jedna kwestia. Wspaniały facet, który( jakoby) wykorzystuje zonę, tylko do tego,zeby miec gdzie mieszkac, bo zal mu kasy w błoto na mieszkanie z kochanką wywalac... Jakbys go nie tłumaczyła i nie usprawiedliwiała, to wychodzi na palanta. A Ty na slepą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to znowu jakaś prowokacja.
Biedna dziewczynka w związku z żonatym nie wie co robić, bo choć on żony nie kocha i pozwu nie złożył to kupuje naszyjniki. Jest gites. Żal.pl tyle w temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Kolejna naiwniaczka, która daje się zwodzić żonatemu facetowi, mówiącemu bajeczki o rozwodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby tyle kobiet nie godziło się na bycie tą trzecią to może było by więcej rozwodów (a może właśnie mniej), ale ludzie byli by szczęśliwsi. Ja nie mam męża, ale nie chciałabym być z kimś kto: a) nie uważa że warto ze mną mieszkać bo szkoda kasy b) twierdzi, że mnie kocha ale nic z tym nie robi c) zdradza żonę a ze mnie robi tą trzecią bo nigdy nie masz gwarancji, że nie będzie kolejnej panienki do kolekcji a poza tym, wybacz, ale pakowanie się w związek z żonatym to najgorsza rzecz jaką można zrobić. I świadczy tak samo źle o facecie jak i o kochance (którą jesteś, bo związkiem tego nie nazwę). Zdarzają się sytuację gdzie ta trzecia nie wie, że jest trzecią, ale Ty wiesz i jak dla mnie już dawno powinnaś zakończyć tą historię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
A jak ty bys miala meza to bys chciala byc przez niego zdradzana i o tym nie wiedziec? Oboje oszukujecie jego zone. To jest wedlug ciebie uczciwe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie, nie, nie i nie. Ten facet codziennie wybiera tą PIERWSZĄ -ślubną. ![]() z doskoku ma drugą -robaczka czekanie na kogos z kwiatami to naprawde heroizm ![]() oddawac czesc swojego zycia i marzenia o milosci (bo to nie jest milosc) za parę swiecidelek z jakiegos kruszcu? faktycznie, tanizna. kazdego glupiego na to stac. haczyk jest w tym, ze taki -z braku lepszego slowa- samiec potrafi omamic w tak prostacki sposob kobietę. zagodkowe to dla mnie. a tak naprawde, to grubymi nicmi ta historia jest szyta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No co Ty. Myślałam że każda normalna kobieta chce, żeby mąż ją zdradzał... Zastanów się co piszesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, wybacz, ale jak czytam Twoje posty, to mam wrażenie, że rozmawiam z dzieciakiem. Albo z osobą, której się bardzo nudzi i wymyśla prowokacje. Ortografia, pisanie wszystkiego jednym ciągiem, tragedia. Aż trudno mi uwierzyć że studentka zaoczna pisze tak niestarannie i z błędami jak dziecko z pierwszych klas podstawówki.
![]() |
![]() |
#80 |
mj
|
Jak dla mnie problem jest w tym, że po pierwsze masz lat 21 i nie wszystkie dziewczyny myślą w tym wieku, i co gorsza bardzo duzo dziewczyn na "miłe słówka" lecą i pozwalają sobie męcić w głowie, wiem, bo mi nie raz chłopak tak ładnie gadał taki był miły, aż w końcu nauczyłam się, że "czyny mój drogi a jak masz ochote dużo pogadać to spadaj na ambone, tam się nagadasz do woli"
Druga sprawa on ma 24 lata i jest 4 lata po ślubie? Jak dla mnie on jest cholernie młody i niestety ale na pewno niedojrzały! Co go skłoniło w wieku 20 lat wziąść ślub? Na prawde kochał żonę, czy wpadka, a może nacisk ze strony rodziców? Bo ja już sobie wyobrażam że on rozumuje jak jakiś gówniarz. Moi kumple w tym wieku są bardzo niepoważni, jeśli chodzi o pewne usamodzielnienie się, i nie mam na myśli pracy bo owszem pracują, uczą sie, ale żaden z nich póki nie musi nie zrezygnuje z "obiadków mamusi". I jak dla mnie jego mętna postawa, a poza tym fakt, że zostaje przy żonie albo jedynie drugą opcje jaką widzi to wyprowadzka do rodziców to sorry ale to DUŻE DZIECKO. Co lepsze to DUŻE DZIECKO znalazło sobie teraz zabawkę.
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Współczuję ci,to co robisz teraz odpłaci ci życie 2 razy mocniej.Dostaniesz męża który zrobi ci to samo co ty teraz robisz tamtej kobiecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
zaczełyscie wszystkie pisac ze spotykam sie z nim dla kasy i nic wiecej.tak nie jest,zadnych prezentow od niego nie potrzebuje a ze je dostaje to nie zmienia mojego stosunku do niego czy jestem bardziej "omamiona" czy mniej,nie jestem materialistka która czeka tylko na prezenty,sa one u mnie na ostatnim miejscu,a szkoda kasy mu nie jest bo jesli naprawde znalazł cos sensownego napewno by to kupił ale wybaczcie nie jest tu tak łatwo znalesc mieszkanie jak w warszawie czy w innym miescie.rozmawiałam z nim wczoraj.powiedziałam mu ze ma miesiac do zrobienia porzadku z ta sprawa,jesli tego nie zrobi ma o mnie zapomniec i zajac sie zona,tak mu powiedziałam wiec mozecie (nie wszystkie) miec satysfakcje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staramy ci się wytłumaczyć, że to co robisz (lub na co się zgadzasz) jest złe, bo rowalasz rodzine, krzywdzisz jeszcze tą trzecią osobę. A ty w kółko tlyko o sobie i o sobie. Nie wazne dlaczego się z nim spotykasz, liczy się fakt, że nadal to robisz, kiedy on wciąz jest męzem tej drugiej kobiety. To co robisz jest dla mnei niemoralne - jesteście siebie warci - ten 24-letni wspaniały mężczyzna i Ty. ![]() Nie wiem, ale jakbym dorwałabym taką pannice, co kiwa na boku z żonatym, to marny jej los.... Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-03-20 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
o jenyy jaka Ty jesteś naiwna.
![]() z tego wszystkiego, co tutaj Ci napisałyśmy, najbardziej przejęłaś się tym, że wspominamy o tym, że łatwo Cię zdobyć prezentami. Skoro to Cię tak najbardziej boli, to chyba tak jest. ![]() Jestem w Twoim wieku, ale rozumem mi do pięt nie dorastasz. Jesteś jak biedne dziecko, które trzeba prowadzić za rączkę i co on Ci powie, to Ty robisz. Wow, miesiąc mu dałaś... założę się, że po tym czasie nadal będziesz w punkcie wyjścia. Nie potrafisz postawić sprawy jasno. Albo składasz pozew TERAZ, albo koniec. a no i najważniejsze. Jak człowiek kocha to zrobi wszystko dla drugiej osoby. Np. zostawi żonę. To takie proste... Nie wiem, co jeszcze mamy napisać, żebyś w końcu zrozumiała
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-03-20 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no i bardzo dobrze...a potem go i tak kopnij w d... bo nie zasluguje ani na ciebie ani na swoja zone! pomysl...21 lat i cale zycie przed toba- z kims kto cie pokocha- raj! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja się brzydze takimi mężczyznami jak i kochanicami,które rozwalają komus rodzine. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.