Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 14:40   #961
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
Zatem byłam dzisiaj u lekarza i okazało się, że to już 6 tydzień widać na USG pęcherzyk i cień zarodka lekarz zlecił mi badania krwi i moczu i zapisał na dokładniejsze USG na 6 kwietnia. W ogóle to muszę na siebie uważać bo podobno mam krótką szyjkę macicy więc wszelka nadmierna aktywność fizyczna odpada.

Teraz jak juz potwierdzone to mogę wam spokojnie przesłać dobre fluidki
:mag ia:: magia:
ojej moje gratulacje
oby twoje fluidki pomogly pozostalym staraczkom!!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:59   #962
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A jednak obyło się bez bicia
Wieczorek baardzo udany, najpierw szampan z Tż'em i jego rodzicami potem świeczuszki, nastrojowa muzyka, seksowna bielizna...No... to możecie sobie resztę dopisać

NIe robisz nic źle... To nie tak że albo się coś robi dobrze albo źle..W zyciu nie ma tylko białych i czarnych barw ..jest też wiele szarości.
Moim zdaniem troszkę za bardzo się nakręcasz...I choć to naprawdę trudne-ale powinnaś wyluować.Facetowi nie można pokazywać jak nam babom zależy na zajściu w ciązy..To jak taka taktyczna gra....
moze i tak ale nie zwalnia to go z tego ze moze tak sie do mnie odnosic w tym momencie pomyslal o sobie....tylko ze ja nie umiem sie na niego gniewacprzed chwila dzwonil zreszta jak odziennie moze dotralo do niego ze zle zrobil???
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:16   #963
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci tych Bieszczad i Soliny chodz ja za Polańczykiem jestem i zawsze byłam.....
Co do wieku. Moj Tż ma 29 lat ja mam 23 lata on bardzo by chcial dzidziusiazreszta ja tez.Ostatnio kolega powiedzial mu ze spodziewa sie 2 bobasa nawet nie wiecie jak sie zdolowal moj...u mnie jest troche inaczej, bo moj tż mam juz żone z ktora nie poptrafil sie dogadac i sie rozeszli ja jestem jego "druga" i zawsze mnie to stwierdzenie denerwuje.jego byla zona nie chciala miec dzieci bo chcial sie wyszales-tak zawsze mowila- i go to wkurzalo.Teraz chce zostac tata niestety poklucilismy sie ostatnio cos tam mi nie wyszlo po raz kolejny wkurzyl sie ze nie mogl czegos znalesc w pracy byl poklucony i tak na mnie sie wyzyl nie bylam dluzna i powiedzialam ze z bylo zona mial jeszcze gorzej niz teraz ze mna a jak mu nie pasuje to niech wraca do niej.Przesadzilam sam mi zreszta tak powiedzial ze zawsze mu tym dogryze do konca zycia ale juz mialam dosyc jego fochow,nazekania i ciaglego niezadowolenia.Wygarnelam mu wszytsko.On nie lubi jak sie tak napalam na dziecko jak chodze wsciekla gdy sie nie uda jak grzebie w internecie w poszukiwaniu nowych sposobów i wczoraj znoiw znalazlam i czytalam. Oczywiscie wkurzyl sie i powiedzial mi ze najpierw musze zachowyywac sie jak dorosla kobieta a nie jak dziecko dopiero potem mozemy porozmawiac o wlasnych dzieciach.
Rozplakalam sie a on nic....ogladal film i mial wszytsko w dupie.tak mnie wkur*****wil...rano dal mi buziaka przed wysciem, do pracy (jak jest wsiekly to robi tyego) wiec moze zrozumial ze zle powiedzial.Teraz siedze zdolowana i wkurzona na caly swiat.Dziewczyny same powiedzcie czy ja cos zle robie????
Kochana nie robisz źle. Ja też jak mój R. coś do mnie ma to ja też nie pozostaje dłużna, ale akcja = reakcja. Powiedz mu, że jest Ci najzwyczajniej w świecie przykro i niemiło gdy on wyżywa się na Tobie i niech liczy się z tym, że Ty potem reagujesz tak jak reagujesz. Jak dzisiaj jest już spokojniej to porozmawiaj z nim o tym.

Cytat:
Zatem byłam dzisiaj u lekarza i okazało się, że to już 6 tydzień widać na USG pęcherzyk i cień zarodka lekarz zlecił mi badania krwi i moczu i zapisał na dokładniejsze USG na 6 kwietnia. W ogóle to muszę na siebie uważać bo podobno mam krótką szyjkę macicy więc wszelka nadmierna aktywność fizyczna odpada.

Ekstra!!! To biorę fluidka

_________________________ __________________

Mój R. mówi, żebym jeszcze poczekała z dzwonieniem do gina. No prawda jest, że 6 dni @ się spóźnia, ale przecież różnie to może być, jeden cykl jest taki a drugi inny. Sama nie wiem... Może zadzwonię dla własnego spokoju, ale z drugiej strony z taką bzdurką dzwonić?

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:17   #964
Nanucha
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

hej wszystkim gorącym Kobietkom Jestem tu nowa i pragne dolaczyc do tak zacnego grona przyszłych mam . przynajmniej mam taka nadzieje Serdecznie pozdrawiam
Nanucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:24   #965
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Kochana nie robisz źle. Ja też jak mój R. coś do mnie ma to ja też nie pozostaje dłużna, ale akcja = reakcja. Powiedz mu, że jest Ci najzwyczajniej w świecie przykro i niemiło gdy on wyżywa się na Tobie i niech liczy się z tym, że Ty potem reagujesz tak jak reagujesz. Jak dzisiaj jest już spokojniej to porozmawiaj z nim o tym.

Ekstra!!! To biorę fluidka

_________________________ __________________

Mój R. mówi, żebym jeszcze poczekała z dzwonieniem do gina. No prawda jest, że 6 dni @ się spóźnia, ale przecież różnie to może być, jeden cykl jest taki a drugi inny. Sama nie wiem... Może zadzwonię dla własnego spokoju, ale z drugiej strony z taką bzdurką dzwonić?
moim zdaniem nie ma sensu on jest tak ze potrafi zawsze wszytsko odwrocic do gory nogami ze jeszcze wyjdze ze ja jestem winna. Nie raz juz tak zrobil dlatego nie wchodze z nim w klutnie a napewno tak sie stanie.....raeczej dzis nie bedzie mial dobrego chumoru.
Co do gina ja bym dala jescze na wstrzymanie na weekend w poniedzialke zadzwon...
- Khalil Gibran
Stary 2009-03-19, 15:37   #966
roza26
Raczkowanie

Wink Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez Nanucha Pokaż wiadomość
hej wszystkim gorącym Kobietkom Jestem tu nowa i pragne dolaczyc do tak zacnego grona przyszłych mam . przynajmniej mam taka nadzieje Serdecznie pozdrawiam
Witam u nas kochana będzie Ci tu z nami dobrze
Flowerspower serdecznie gratuluje dzidzi-trzymam kciuki o zdrówko dla Was
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:39   #967
magdulec
Zadomowienie

Dziewczyny ile to można napisać od wczorajszego wieczora, u mnie pogoda jest okropna, cisnienie spada i głowa mnie boli i spać mi sie chce. Staranka nadal są kontynuowane, zobaczymy co wyjdzie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam
U mnie piękna wiosenka cieplutko i słonecznie

dla wszystkich staraczek
a u mnie śnieg i chlapa, przeslij mi troche tego słonca, bo juz mam dosyc tej pogody.

Cytat:
Dziewczyny testowałam i wyszły 2 krechy !!!!! normalnie szok. Jednak nic tak nie działa jak wasze trzymane kciuki
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
chcialam Wam podziękowąć za to,że byłyście przy mnie ,że mogłam codziennie podzielic sie z wami moimi odczuciami obawami i urojonymi objawami;-)nie miałam z kim o tym pogadac ( znaczy mialam ale nie zawsze wtedy kiedy potrzebowalam)
dzieki,ze byłyście...pozdrawiam i życze miłej nocki
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez izaroksan Pokaż wiadomość
witam jestem tu nowa hmm ja od dwocj miesiecy w sumie sie staram o dziecko
Witaj i powodzenia.

Cytat:
Mój mąż jest ode mnie 8 lat starszy i dopiero teraz jest gotowy na dziecko
oczywiście wcześniej jakby było to też by się cieszył ale teraz już chce
więc od następnej @ zaczynamy staranka
a mój jest pól roku młodszy ode mnie, a chce dzidziusia

Cytat:

Gratulacje, powoedzenia i zdrówka tobie i malenstwu i też zabieram na szczescie

Cytat:
równiez witaj!!
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:47   #968
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci tych Bieszczad i Soliny chodz ja za Polańczykiem jestem i zawsze byłam.....
Co do wieku. Moj Tż ma 29 lat ja mam 23 lata on bardzo by chcial dzidziusiazreszta ja tez.Ostatnio kolega powiedzial mu ze spodziewa sie 2 bobasa nawet nie wiecie jak sie zdolowal moj...u mnie jest troche inaczej, bo moj tż mam juz żone z ktora nie poptrafil sie dogadac i sie rozeszli ja jestem jego "druga" i zawsze mnie to stwierdzenie denerwuje.jego byla zona nie chciala miec dzieci bo chcial sie wyszales-tak zawsze mowila- i go to wkurzalo.Teraz chce zostac tata niestety poklucilismy sie ostatnio cos tam mi nie wyszlo po raz kolejny wkurzyl sie ze nie mogl czegos znalesc w pracy byl poklucony i tak na mnie sie wyzyl nie bylam dluzna i powiedzialam ze z bylo zona mial jeszcze gorzej niz teraz ze mna a jak mu nie pasuje to niech wraca do niej.Przesadzilam sam mi zreszta tak powiedzial ze zawsze mu tym dogryze do konca zycia ale juz mialam dosyc jego fochow,nazekania i ciaglego niezadowolenia.Wygarnelam mu wszytsko.On nie lubi jak sie tak napalam na dziecko jak chodze wsciekla gdy sie nie uda jak grzebie w internecie w poszukiwaniu nowych sposobów i wczoraj znoiw znalazlam i czytalam. Oczywiscie wkurzyl sie i powiedzial mi ze najpierw musze zachowyywac sie jak dorosla kobieta a nie jak dziecko dopiero potem mozemy porozmawiac o wlasnych dzieciach.
Rozplakalam sie a on nic....ogladal film i mial wszytsko w dupie.tak mnie wkur*****wil...rano dal mi buziaka przed wysciem, do pracy (jak jest wsiekly to robi tyego) wiec moze zrozumial ze zle powiedzial.Teraz siedze zdolowana i wkurzona na caly swiat.Dziewczyny same powiedzcie czy ja cos zle robie????
Biedactwo nie smutaj się. W każdym związku tak bywa że raz jest lepiej raz gorzej. Niektóre sytuacje które opisujesz nieraz i ja przechodze. Dlatego domyślam się jak się czujesz.
Powiem Ci, że najgorsze w takich momentach jest wypominanie. Zawsze staram się tego unikać. Atakowanie się na wzajem nie ma sensu, bo tylko wzrasta jeszcze bardziej złość. Nikt nie lubi jak się mu cokolwiek wypomina.

Jakiś czas temu przeszłam taki kurs psychologii. Tam uczyłam się jak rozmawiać albo wychowywać dzieci o dziwo wiele się sprawdza w wychowaniu mężczyzn (to takie duże dzieci)
Niektóre sztuczki używam na codzien i powiem Wam, że skutkują.

Po pierwsze jesli chce się cos uzyskać, nie można wchodzić na teren prywatny każdej osoby to znaczy nie można zaczynać rozmowy typu: Ty zawsze...... to albo to robisz albo nie robisz ....wtedy druga osoba zamyka się i koniec z rozmowy.
Trzeba mówić co się czuje. Tak żeby druga osoba to zrozumiała, a później co sprawia że czuje się tak a nie inaczej (oczywiscie nie wchodzac nadal na teren prywatny) Niepotrafie tego dokladnie wytlumaczyć, ale mi to troche pomaga jesli cos chce osiagnąc, ale nie kłócic sie to działa.

Musicie napewno pogadac ze sobą na spokojenie i zrozumiec siebie nawzajem, czego oczekujecie.

Życze powodzenia w rozmowie. Czasami tez trzeba troche burzy, i oczyszczenia atmosfery
bedzie dobrze

Cytat:
Witamy, ale nie życzymy zbyt długiego rozgoszczenia się

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:51   #969
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Witamy i zapraszamy jak najczęściej

Cytat:
moim zdaniem nie ma sensu on jest tak ze potrafi zawsze wszytsko odwrocic do gory nogami ze jeszcze wyjdze ze ja jestem winna. Nie raz juz tak zrobil dlatego nie wchodze z nim w klutnie a napewno tak sie stanie.....raeczej dzis nie bedzie mial dobrego chumoru.
Co do gina ja bym dala jescze na wstrzymanie na weekend w poniedzialke zadzwon...
No to jak wolisz, ja mimo wszystko bym pogadała.
No do poniedziałku daleko, mam nadzieję że do tego czasu @ przylezie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile to można napisać od wczorajszego wieczora, u mnie pogoda jest okropna, cisnienie spada i głowa mnie boli i spać mi sie chce. Staranka nadal są kontynuowane, zobaczymy co wyjdzie
!
Oj dużo można napisać Ja praktycznie nasz wątek mam cały czas włączony a co jakiś czas daję "odświerz" tzn jak jestem w pracy - nie mam nic do roboty to siedzę na necie a w domu to wiadomo - zawsze coś do roboty się znajdzie

A ja sobie dzisiaj kupiłam na wypróbowanie nową kawę, tzn nie wiem czy ona taka nowa, ale ja ją pierwszy raz dopiero zobaczyłam, jest to "Cafe Prima: śniadaniowa - lekka i łagodna". Delikatna, bardzo fajna, z mlekiem i cukrem smakuje prawie jak nie kawa, ale to dlatego że dałam ponad łyżeczkę, zaraz sobie drugą zrobię

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-19, 15:58   #970
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sobie dzisiaj kupiłam na wypróbowanie nową kawę, tzn nie wiem czy ona taka nowa, ale ja ją pierwszy raz dopiero zobaczyłam, jest to "Cafe Prima: śniadaniowa - lekka i łagodna".
Kawa? czy ktoś tutaj mówił o kawie?
Właśnie zjadłam zupkę pomidorowa własnej roboty i mam zamiar zrobić sobie kawusi
Inki z mleczkiem i łyżeczką cukru...pyszności!!!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 16:09   #971
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Witamy i zapraszamy jak najczęściej

No to jak wolisz, ja mimo wszystko bym pogadała.
No do poniedziałku daleko, mam nadzieję że do tego czasu @ przylezie

czasem mamy takie wieczory ze siadamy sobie we dwojke przy piwku- idziemy do samochodu bo tesciowa jest w domu- i robimy sobie wieczor rozmowy.Mowimz sobie na wyajem co nas denerwuje co nas smuci a z czego jestesmy zadowoleni.czesto nastepnego dnia juz jest inaczej ale zawsze dochodzimy do jednego wnioku......ze mimo tego jak jestesmy roznymi ludzmi to i tak bardzo sie kochamy.....
- Khalil Gibran
Stary 2009-03-19, 16:11   #972
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
...... ale zawsze dochodzimy do jednego wnioku......ze mimo tego jak jestesmy roznymi ludzmi to i tak bardzo sie kochamy.....
i tego się trzymajcie

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-03-19, 16:18   #973
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Cytat:

Kochana absolutnie nic źle nie robisz... Wiadomo raz jest lepiej raz jest gorzej... Mój partner tez miał żone i jestem tą drugą, też jest starszy i czasmi powtarza mi ze zachowuje sie jak dzieciak... Wiadomo na kims złośc wyładowac muszą... Później wiedzą że żle zrobili ehhh tak to już jest... Nie masz się czym martwi... Sciskam
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 16:18   #974
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Kawa? czy ktoś tutaj mówił o kawie?
Właśnie zjadłam zupkę pomidorowa własnej roboty i mam zamiar zrobić sobie kawusi
Inki z mleczkiem i łyżeczką cukru...pyszności!!!
U mnie właśnie też - kawka jest dzisiaj już druga, ale i ostatnia do wieczora daleko, a w pracy jakoś trzeba wytrzymać

Cytat:
czasem mamy takie wieczory ze siadamy sobie we dwojke przy piwku- idziemy do samochodu bo tesciowa jest w domu- i robimy sobie wieczor rozmowy.Mowimz sobie na wyajem co nas denerwuje co nas smuci a z czego jestesmy zadowoleni.czesto nastepnego dnia juz jest inaczej ale zawsze dochodzimy do jednego wnioku......ze mimo tego jak jestesmy roznymi ludzmi to i tak bardzo sie kochamy.....
Zawsze dochodzi się do tego samego wniosku najważniejsza jest miłość

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-19, 16:19   #975
Nika1980
Zakorzenienie

flowerspower GRATULACJE i dbaj o siebie i fasolkę!

Gooha, metody o których piszesz to najprawdopodobniej "Aktywne słuchanie" - to metoda słuchania i prowadzenia rozmowy, która przydaje się nie tylko w wychowywaniu dzieci ale w każdej relacji z drugim człowiekiem. super sprawa.
Polecam wszystkim książkę "Wychowanie bez porażek" , w której T. Gordon opisuje metodę, wyjawia jej tajniki i uczy jak stosować.

Patka , na twóim miesjcu odczekałabym do 7 dni po terminie @ i wtedy bym dzwoniła, tydzień spóźnienia to już przesada... :mag ia:

Kochane, wizaż mnie dziś wyrzuca i robi jaja.
znikają mi wiadomości, generalnie masakra

Dla was kochane:

o i nawet fluidki przeskoczyły sobie w inne miejsce i skąd ja mam taki kolor czcionki????

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png

Edytowane przez Nika1980
Czas edycji: 2009-03-19 o 16:22
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 16:27   #976
ewakol
Raczkowanie

Cytat:

Gratulację.... Cieszę się, że Wam się udało... Dzięki za fluidki może teraz nam posłużą....

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:

Witam i zapraszamy jak najczęściej... Trzymam kciuki : kciuki::k ciuki::kc iuki:

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ewakol Pokaż wiadomość
Gratulację.... Cieszę się, że Wam się udało... Dzięki za fluidki może teraz nam posłużą....

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Witam i zapraszamy jak najczęściej... Trzymam kciuki : kciuki::k ciuki::kc iuki:
Kobra913 ze mimo tego jak jestesmy roznymi ludzmi to i tak bardzo sie kochamy.....

I to jest najważniejsze... Miłość króluje
Stary 2009-03-19, 16:29   #977
ewakol
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Kobra913 ze mimo tego jak jestesmy roznymi ludzmi to i tak bardzo sie kochamy.....

I to jest najważniejsze... Miłość króluje
kobra913 ze mimo tego jak jestesmy roznymi ludzmi to i tak bardzo sie kochamy.....

i to jest najważniejsze... ważne, że jest miłość....
Stary 2009-03-19, 16:29   #978
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Patka , na twóim miesjcu odczekałabym do 7 dni po terminie @ i wtedy bym dzwoniła, tydzień spóźnienia to już przesada... :mag ia:

Dzisiaj jest 6 dzień braku @. Czasami mam wrażenie, że coś tam się w brzuchu dzieje, coś zaboli, ale o ile coś czuje to nijak nie przekłada się to na @. Poczekam jeszcze w takim bądź razie. A fluidka biorę

Wiecie co, u mnie w pracy takie nudy, że szok. W ogóle ludzi nie ma, raz na jakiś czas ktoś przyjdzie z pytaniem, ale żeby ktoś przyszedł umowę podpisać to nie Dlatego nie dziwcie się, że jestem na bieżąco dzisiaj z naszym wątkiem

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-19, 16:32   #979
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj jest 6 dzień braku @. Czasami mam wrażenie, że coś tam się w brzuchu dzieje, coś zaboli, ale o ile coś czuje to nijak nie przekłada się to na @. Poczekam jeszcze w takim bądź razie. A fluidka biorę

Wiecie co, u mnie w pracy takie nudy, że szok. W ogóle ludzi nie ma, raz na jakiś czas ktoś przyjdzie z pytaniem, ale żeby ktoś przyszedł umowę podpisać to nie Dlatego nie dziwcie się, że jestem na bieżąco dzisiaj z naszym wątkiem
no to poczekaj może i dzwoń jutro.. w końcu miałaś troszkę tych problemów ze zdrówkiem, więc tym bardziej nie powinnaś lekceważyć tego. mam nadzieję, że @ jak najszybciej przyjdzie izaczniecie staranka..owocne..zyczę Ci tego zaskoczenia , które my przeżyliśmy, gdy udało się w pierwszym cyklu po przerwie

Stary 2009-03-19, 16:32   #980
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
kobra913 ze mimo tego jak jestesmy roznymi ludzmi to i tak bardzo sie kochamy.....

i to jest najważniejsze... ważne, że jest miłość....
dzis na serio forum coś wariuje... ale to nic damy rade...
Stary 2009-03-19, 16:35   #981
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
To fajnie Ci, zazdroszczę.
Ja siedzę ciagle na wizażu, ale z innego powodu. Robię wszystko byle nie pisać pracy jakoś ciężko mi się skupić, zwłaszcza, że wizaz ciekawszy od moich wypocin

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-03-19, 16:38   #982
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
no to poczekaj może i dzwoń jutro.. w końcu miałaś troszkę tych problemów ze zdrówkiem, więc tym bardziej nie powinnaś lekceważyć tego. mam nadzieję, że @ jak najszybciej przyjdzie izaczniecie staranka..owocne..zyczę Ci tego zaskoczenia , które my przeżyliśmy, gdy udało się w pierwszym cyklu po przerwie
Nie no na pierwszy cykl to ja w ogóle nie liczę hehehe, chociaż nie mówię nie byle tylko się w końcu udało

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
To fajnie Ci, zazdroszczę.
Ja siedzę ciagle na wizażu, ale z innego powodu. Robię wszystko byle nie pisać pracy jakoś ciężko mi się skupić, zwłaszcza, że wizaz ciekawszy od moich wypocin
O taki powód to ja też bardzo dobrze znam Wszystko ważniejsze od pisania pracy i nauki Najlepiej wyłączyć komputer, odwrócić się do niego plecami i wtedy nauka lepiej idzie

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-19, 16:44   #983
Lisica1
Zadomowienie

A ja w tym miesiacu staranka zaczynam na wlasna reke tzn. bez lekarza, poniewaz w tych dniach kiedy moge miec owulke jego nie bedzie .Noi niestety wydaje mi sie ze nic z tego nie wyjdzie, bo ja wogole nie jajeczkuje. Lekarz wywoluje to zastrzykiem, ach jakie to jest trudne.... Tak bardzo chce miec dziecko, a nie wiem czy wogole bede je miala. Nadzieja mi zanika, coraz gorzej sie czuje. Kupilam sobie testy na owulacje i mierze temp., jeszcze nie wiem co mam robic.Bo ze sluzu jakos mi ciezko poznac dni plodne.
Codziennie siedze na forum i czytam kilka razy na dzien co piszecie, moze to pomaga,tylko moj maz sie wkurza bo mowi ze zamiast odpoczac to ja mecze sie przed monitorem. I chcialby zebym o tym tyle nie myslala, bo ja codziennie o tym mysle, ze to moja wina. Nawet nieraz nie moge zasnac. Ach jak ja potrzebuje przytulenia mojego meza, szkoda ze jest w pracy.... A tak malo czasu spedzamy razem....
Lisica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 16:48   #984
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no na pierwszy cykl to ja w ogóle nie liczę hehehe, chociaż nie mówię nie byle tylko się w końcu udało
dokładnie tak samo myslałam jak zaczynaliśmy staranka

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
A ja w tym miesiacu staranka zaczynam na wlasna reke tzn. bez lekarza, poniewaz w tych dniach kiedy moge miec owulke jego nie bedzie .Noi niestety wydaje mi sie ze nic z tego nie wyjdzie, bo ja wogole nie jajeczkuje. Lekarz wywoluje to zastrzykiem, ach jakie to jest trudne.... Tak bardzo chce miec dziecko, a nie wiem czy wogole bede je miala. Nadzieja mi zanika, coraz gorzej sie czuje. Kupilam sobie testy na owulacje i mierze temp., jeszcze nie wiem co mam robic.Bo ze sluzu jakos mi ciezko poznac dni plodne.
Codziennie siedze na forum i czytam kilka razy na dzien co piszecie, moze to pomaga,tylko moj maz sie wkurza bo mowi ze zamiast odpoczac to ja mecze sie przed monitorem. I chcialby zebym o tym tyle nie myslala, bo ja codziennie o tym mysle, ze to moja wina. Nawet nieraz nie moge zasnac. Ach jak ja potrzebuje przytulenia mojego meza, szkoda ze jest w pracy.... A tak malo czasu spedzamy razem....
Lisico, a może dołączysz do wątku "próbować do skutku" są tam dziewczyny , które długo się staraja, znają się na wielu metodach, chętnie udzielą ci porady tak myslę...
wiem , że ci ciężko, ale postaraj się odnaleźć w tym wszystkim choć promyczek słońca...masz kochającego cię męża...uda się. nadzieja nie umie nigdy

Stary 2009-03-19, 16:58   #985
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
Kochana tylko siebie nie obwiniaj! Organizm to nie zegarek, jedni szybciej zachodzą w ciąże - inni wolniej. Może potrzeba Ci też odpoczynku od informacji? Rozluźnijcie się, wolną chwilę spędzajcie ze sobą, winko, świece. Wykorzystujcie ile się da

Cytat:
dokładnie tak samo myslałam jak zaczynaliśmy staranka
No widzisz i jak pięknie się udało

ja to dzisiaj w pracy normalnie zeświruję

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-19, 17:28   #986
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam w to piękne wiosenne popołudnie
u mnie pogoda wyśmienita oby jak najdłużej się utrzymała

Cytat:

jeszcze raz Gratuluje to dbaj o siebie i maleństwo i się nie przemęczaj

Cytat:
Witamy serdecznie nową staraczkę

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość

a u mnie śnieg i chlapa, przeslij mi troche tego słonca, bo juz mam dosyc tej pogody.
Właśnie ja dopiero tu popołudniu zaglądam to zawsze mam taaaak dużo do czytania macie wenę no
wysyłam Ci trochę wiosny na poprawę nastroju i za owocne staranka

Cytat:
dobry sposób najważniejsze, że dochodzicie do porozumienia i kochacie się

Miłego dzionka kochane będę tu zaglądać co jakiś czas
oby wredna @ nie przyszła
Stary 2009-03-19, 17:35   #987
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Witam w to piękne wiosenne popołudnie
u mnie pogoda wyśmienita oby jak najdłużej się utrzymała

jeszcze raz Gratuluje to dbaj o siebie i maleństwo i się nie przemęczaj

Witamy serdecznie nową staraczkę

Właśnie ja dopiero tu popołudniu zaglądam to zawsze mam taaaak dużo do czytania macie wenę no
wysyłam Ci trochę wiosny na poprawę nastroju i za owocne staranka

dobry sposób najważniejsze, że dochodzicie do porozumienia i kochacie się

Miłego dzionka kochane będę tu zaglądać co jakiś czas
oby wredna @ nie przyszła
i chyba jedyny sposob a u mnie w pracy nuda tez zadnej umowy porazka ale za godzine do domu
- Khalil Gibran
Stary 2009-03-19, 18:08   #988
dra
Zakorzenienie

Cytat:
flowerspower !! wielkie gratki!!

a dla Was kochane dziewczynki :

częstujcie się
a częstuje się

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
Witam w nowej czesci u nas tez brzydka pogoda
pare fluidkow od Natanielka no i czekam az prowadzaca liste zaciazy hihi pameitam jak ja prowadizlam liste jeszcze 5 miesiecy temu szok
i tez podkradam
no nie wiem kiedy sie doczekacie kiedy prowadzaca zaciązy czas pokaże
ja tez pamiętam jakbyś to niedawno prowadziła a tu już 5 miesięcy
Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
uuuuu...... nici z Pragi

Szkoda, ale tak mnie ta Praga nakręciła na wycieczkę że chętnie gdzieś bym wyskoczyła na ten weekend hmmmm..... tylko gdzie, jak na zewnątrz paskudna pogoda
co polecacie dziewczynki??
o szkoda,ale mozecie gdzies wyjechac w poblizu i wypoczac
Cytat:

super i czestuje sie fluitkiem

a ja poleciałam do ginki no i nic,zrobiła usg pęcherzyki są małe jeszcze,ale to to 7dc,ale troche ich jest,jajniki ok,a okres mógł być taki krótki przez stres,a u mnie stresu pełno,ale wszytsko ok jest to dobrze
Spotkalam kolezankę u ginki i skurcze łapały ją,kaząłam jej wchodzić,bo widac,ze zaczynała rodzić ona ma pierwszeństwo i pędęm do szpitala bo już 4cm rozwarcia czyli dzis pewnie urodzi ,ale brzuszek miała taki słodki i malutki,ja też chce już taki
Stary 2009-03-19, 18:17   #989
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
,ale brzuszek miała taki słodki i malutki,ja też chce już taki
wszystkie będziemy miały takie słodziutkie brzuszki w swoim czasie
niestety musimy się trochę narobić na ten brzuszek

ja już się nie mogę doczekać następnego cyklu bo wtedy zaczynamy staranka
Stary 2009-03-19, 18:21   #990
dra
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 37 staraczek:

KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone
Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone
kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone

whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01
Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01
aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02
gusiec - (Agnieszka, 27 lat, Buenos Aires) cykl 19, last @ 6.02
anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02
smerfeta01 - (Kasia z Cieszyna) cykl 1, last @ 12.02
brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02
dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02
zuzanna12 - ( Magda,26 lat, Canada ) cykl 1, last @ 14.02
kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02
pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02
solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 1, last @ 24.02
yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02
gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 3, last @ 26.02
ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 1, last @ 26.02
pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02
fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02
karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 2, last @ 2.03
celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03
edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 3, last @ 6.03
olka@@@ - (Olka,30lat,Bydgoszcz) cykl???
Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03
magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03
roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 11, last @ 6.03
paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03
Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 4, last @ 9.03
Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03
martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03
malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ ? ? ?
dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03
memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03
kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03
edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03
ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03
Justine1998 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03
DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 28 zafasolkowane:

maugoszatka gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009)
Karola_82gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009)
gosiaczekdmgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009)
*kaalinaa*gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009)
Cassandra 23 gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009)
Ania0104gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009)
erysipelothrixgratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009)
Gizmiatko gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009)
adaikakagratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009)
BASIA3333gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009)
czekoladka21gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009)
DDosiekgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009)
Foka29gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009)
Ainka11111gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
aassssiiiikkkkgratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
magdzia50gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
IwonkaAnna83gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
precious_81 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009)
Milibiligratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
Nika1980gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009)
sweetpinkygratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach
malin30gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 13 października 2009)
dramaturgia prostactwa gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009)
miss.hot gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009)
sorejna gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009)
Agusia_a9 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
flowerspower gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
malga19-Aniołki dwa [*][*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości