Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 21:21   #3361
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

po prostu trzeba pamiętać że zwierze to TYLKO zwierze, że nigdy nic nie wiadomo i nie należy prowokwac losu bo potem płacz i łzy juz nic nie pomogą

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:26   #3362
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

hehe w "momencie prawdy" kole przyznał się, że jest prawiczkiem, ale jednocześnie zadowolony ze swojego życia seksualnego Ze świecą szukać takiego faceta
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:28   #3363
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
no właśnie trzeba bardzo uważać patrząc na ceny bo....

i ja już nie raz się tak nacięłam tu radość, że tanio polecę, a po podliczeniu wszystkiego to

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

powiem Ci, że nie zawsze tak jest
ja już chyba ze dwa razy wracalam własnie na weekendzie bo bylo tańsze niż na tygodniu
weszystko zależy od okresu kiedy lecisz i w sumie od godziny wylotu też
ja już zawsze robię kalkulację na wszelki i się nie napalam na ceny i wszędzie szukam haczyków
W sumie masz rację, że nie jest tak źle z weekendami, bo kiedyś leciałam w sobote a wracałam za tydzień w niedzielę i to dość tanio, ale chyba przez odstep czasu. Ale zauważyłam, że na taki krótkie wypady typu dwa dni - wylot w piatek powrót w niedzielę to zawsze są kosmiczne ceny.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
w tym przypadku starosc oznaczala dla mnie ok 50 lat (jakos pewno w tym wieku bysmy byli gotowi na zamieszkanie za miastem ) mysle, ze TZ bedzie jeszcze dawal rade biegac choc jak pisalam, watpie w jego zapal do wstawania rano na spacerki

dokladnie
w tych wszystkich historiach gdzie pies zagryzl niemowle, piesek byl oceniany jao zawsze kochany, grzeczny i lagodny... i nagle nie wiadomo czemu mu odbilo... to ja dziekuje za tego typu wybryki...
trzymanie takiego psa z dzieckiem pod jednym dachem to prowokowanie losu.

moi kuzyni wychowywali sie od urdzoenia z owaczarkiem niemieckim dziadka. moga z tym psem wszystko. lezeli na nim, ciagneli za ogon, a piesek nic. a na spacerach ich pilnuje
ale to roznie z psami bywa, bo to czasem nie tylko kwestia wychowania, a poprostu charakteru psa... i tego co sie z tym charakterem moze nagle stac. (juz kiedys pisalam o piesku, ktoremu bardzo ufalam, a ten mnie pogryzl, bo mu nagle odbilo chyba ze starosci)
mój tata tak samo wychował sie z owczarkai niemieckimi
Mnie tez pise ugryzł jak byłam malutka, slady mam do dziś, nie wiem czy na zdjęciach je widać ito był pies mojej ciotki i wujka i stało sie to u nich w domu. Dlatego nie boje sie, ale nigdy nie ufam nie swojemu psu. Z moją piesia wiem, że moge zrobić wszystko, wiem, ze mnie nie ugryzie jak jej dłubie w uchu (najwyżej ucieknie i przybiera taka poze uległości - strasznie mi jest wtedy głupio,jak ona tak robi) jak jej zabiore kość(bo sama do mnie przychodzi, żebym jej trzymała, bo jej wtedy wygodniej jeśc - a ja siedzę z ręką cała we krwi, która dodatkowo kapie na dywan w saloniejakby mi ktos powiedział, że dotknę okrwawiona kośc to bym się w czoło popukała, ale jak ja mogę nie pomóc mojej piesi)
Temu pieskowi ufam, innym nie. Jest ze mna odkąd ma 7 tygodni i jest przekochana

Masz rację, że jedno to ułożyc psa a drugie to jego charakter, moja jest bardzo agresywna - po tacie
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:28   #3364
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
hehe w "momencie prawdy" kole przyznał się, że jest prawiczkiem, ale jednocześnie zadowolony ze swojego życia seksualnego Ze świecą szukać takiego faceta

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-19, 21:32   #3365
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
U nas to pies bedzie podstawą domku Pudelek biały bądź morelowy Ja sie wychowałam z psem i nie wyobrażam sobie życia bez piesków ale ja nie mówie tu o dużych tylko o malutkich pudelkach. Całe życie mialam psa a teraz już od ponad roku mojego Finusia nie ma A taka byłam do niego przywiązana 12 lat był ze mna. A zdjęcie na telefonie na pulpicie mam do tej pory....

Przekonałyscie mnie to teraz bedzie wielkie oszczędzanie na bilety do Anglii jako prezent dla Tz

A teraz to ja ściągam "tylko taniec" i "step up 2" musze ozbaczyc co to za filmy. Nic nie poradzę ze mam manie na temat filmów tanecznych....
a oglądałaś Moulin Rouge i Chicago?Nie w stylu Step up, ale warto obejrzeć A z takich stepupowych to Honey tez jest ok.

Cytat:
no, ale życie seksualne to nie tylko seks ten taki wieciePoza tym o dziwo są ludzie, którzy nie przepadają za uprawianiem seksu, nie mają takich potrzeb za specjalnie.
Stary 2009-03-19, 21:35   #3366
onaella
Zakorzenienie

ide spać bo padam na ryjek a jutro znowu pobudka o 4,40
ale co tam, dam rade

Dobrej nocy

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-19, 21:35   #3367
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a oglądałaś Moulin Rouge i Chicago?Nie w stylu Step up, ale warto obejrzeć A z takich stepupowych to Honey tez jest ok.
Nie oglądałam ale zaraz bede ściągać albo jutro bo tatko mnie wygania już spać
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:37   #3368
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ten facet jest jakis dziwny
dobrze, ze moj TZ nie ma takich przekonan
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:37   #3369
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
no, ale życie seksualne to nie tylko seks ten taki wieciePoza tym o dziwo są ludzie, którzy nie przepadają za uprawianiem seksu, nie mają takich potrzeb za specjalnie.
On gada, że to z jego przekonań wynika, ze dopiero po ślubie, ale już przegrał. Powiedział, że nigdy nie pomyślał, żeby uciec z domu od matki i nigdy nie wrócić, a to kłamstwo
Cytat:
ale co tam, dam rade

Dobrej nocy
Dasz, dasz
Stary 2009-03-19, 21:40   #3370
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ale co tam, dam rade

Dobrej nocy
dasz radęZobaczysz jaka będziesz z siebie dumna jak dostaniesz wypłatę

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ten facet jest jakis dziwny
dobrze, ze moj TZ nie ma takich przekonan
jakbyśmy żyły zgodnie z nauka kościoła to mogłbyby różne kwiatki wyjśc po ślubieA tak to uffNIe wyobrażam sobie udanego związku bez udanego życia seksualnego, ale własnie znam pary, które nie przywiązują do tego wagi - coś w stylu po ciemku, najlepiej w piżamie, 3 minutki i po kłopocie.
Stary 2009-03-19, 21:40   #3371
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Chicago nie znalazło a Moulin Rouge tylko w wersji angielskiej

Onaella pociesze sie ja w wekend bede wstawać o 4:20 A jeszcze nie dawno to wstawałam o 4:00. Da się przeżyć

To ja też mykam spaciu tatko marudzi Dobranoc Tancerko rano czekam specjalnie dla Ciebie nasza Tancereczka wiatropylna

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-03-19 o 21:44
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:44   #3372
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
On gada, że to z jego przekonań wynika, ze dopiero po ślubie, ale już przegrał.
a to głupol. Rozumiem brak odpowiedniej partnerki, małe potrzeby, ale przekonania to wg mnie szukanie na siłe idei, która to mozna sie chwalic znajomym

A oni sa tam podłączeni do wykrywacza kłamstw?
Na jakim to jest programie?I tak nie obejrze, bo rodzice ogladają.

a to jest tak, ze sa pary i odpowidaja na pytania? Bo o statnio mówiłyście, ze jest mąż i żona i, ze ona go zdradzala.
Stary 2009-03-19, 21:46   #3373
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jakbyśmy żyły zgodnie z nauka kościoła to mogłbyby różne kwiatki wyjśc po ślubieA tak to uffNIe wyobrażam sobie udanego związku bez udanego życia seksualnego, ale własnie znam pary, które nie przywiązują do tego wagi - coś w stylu po ciemku, najlepiej w piżamie, 3 minutki i po kłopocie.
niektórzy tak mogą faktycznie............... ALE to nie ja

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:49   #3374
Karlain
Rozeznanie

tancerko chciałam dodać Ci otuchy "cytuję":
Niech mocz będzie z Tobą!

.....poranny mocz prawdę Ci powie hihihihihi
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:51   #3375
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
gorzej jak wyjdzie, że jest w ciąży
Kaśka ubaw po pachy!!!!! zamorduję cię zaraz!!!

Cytat:

.
Honey było beznadziejne nie podobało mi sie w ogóle...

już jestem po kąpieli i taaaką piankę miałam

a ja wam pokazę na gmailu moje zdjęcie na piesku jak już o pieskach mowa o ile mam je na dysku- mam na nim 2,5 roczku hehehe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:51   #3376
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
a to głupol. Rozumiem brak odpowiedniej partnerki, małe potrzeby, ale przekonania to wg mnie szukanie na siłe idei, która to mozna sie chwalic znajomym

A oni sa tam podłączeni do wykrywacza kłamstw?
Na jakim to jest programie?I tak nie obejrze, bo rodzice ogladają.

a to jest tak, ze sa pary i odpowidaja na pytania? Bo o statnio mówiłyście, ze jest mąż i żona i, ze ona go zdradzala.
Oni wcześniej są podłączani do wykrywacza i odpowiadają na 100 pytań, ale wtedy nie wiedzą co ten wykrywacz wykrył, dopiero podczas programu, gdy dostają ponownie część z tych pytań. Uczestnikami są pojedyncze osoby, rodzina siedzi pod widownią i co chwilę pokazują ich miny Na polsacie jest, własnie typiara się przyznała, ze nakręcili z mężem film ze swoich igraszek łózkowych
Stary 2009-03-19, 21:54   #3377
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
tancerko chciałam dodać Ci otuchy "cytuję":
Niech mocz będzie z Tobą!

.....poranny mocz prawdę Ci powie hihihihihi
następna!!!!!
wy mi powiedzcie czemu @ nie mam a nie się śmiejecie że wiatropylna jestem
Stary 2009-03-19, 21:54   #3378
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
spokojnie! ja za ten test oceny nie dostanę dowiem się odpowiedzi od pani i Ci napiszę.
ale wkurzyło mnie na ostatnim teście że jak to pani powiedziała są odpowiedzi poprawne i bardziej poprawne.... ale zaznaczyć można tylko jedną no to albo jedna jest poprawna albo niech zrobią test wielokrotnego wyboru.. ale narazie spokojnie idźmy spać
he he to poczekaj na pytania o wycenie majątku - z tego co pamiętam z analizy bilansowej, to tam nie było nawet odpowiedzi, tylko propozycje A tak w ogóle, to chyba fajny masz ten kursik. tak mi się wydaje na podstawie tego co tu czasem piszesz. I te pytania też fajne.

A co do 'momentu prawdy', to widziałam kawałek jednego odcinka i w sumie nic tam nie było ani fajnego ani jakoś szczególnie emocjonującego - może taki 'gracz' akurat był jak to widziałam. Ale do dzisiaj pociskam z jednego tekstu. Żona bierze udział w grze i myśli czy grać dalej czy się wycofać. Mąż mówi: :Kochanie przestań, już dosyć tych emocji:, a teściowa "No przecież przyjechaliśmy po 200 tysięcy". Nie zazdroszczę kobiecie teściówki.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:56   #3379
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Honey było beznadziejne nie podobało mi sie w ogóle...
tez sie zawiodłam, ale obejrzec mozna, bo Jessica Alba jest ładna Dlatego ok

Cytat:
Oni wcześniej są podłączani do wykrywacza i odpowiadają na 100 pytań, ale wtedy nie wiedzą co ten wykrywacz wykrył, dopiero podczas programu, gdy dostają ponownie część z tych pytań. Uczestnikami są pojedyncze osoby, rodzina siedzi pod widownią i co chwilę pokazują ich miny Na polsacie jest, własnie typiara się przyznała, ze nakręcili z mężem film ze swoich igraszek łózkowych
eeee tam z mężem to normalneGorzej jakby się przyznali, że robia w łóżku jakieś ohydne rzeczy albo SM albo orgie, to byłby hardocorowy news dla rodzinki

Smieszny ten program musi być, ale nie obejrzę
Może wrezcie książke poczytam
Stary 2009-03-19, 21:56   #3380
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
następna!!!!!
Tancerko nie przejmuj się. nie bierzesz przecież tabletek więc to normalne, że Ci się może parę dni przesunać... oj ja nie mogę być jeszcze wirtualną ciocią.... za młoda jestem nie rób mi tego, nie jestem jeszcze gotowa

Stary 2009-03-19, 21:58   #3381
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
następna!!!!!
a może dlatego, ze Ci się pomyliły terminy?
A jak jesteś wiatropylna to czeka Cię ogólnoświatowa sława, nic tylko się cieszyć
Stary 2009-03-19, 22:00   #3382
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Smieszny ten program musi być, ale nie obejrzę
Może wrezcie książke poczytam
To zależy od uczestnika, akurat dzisiejszy odcinek lipny, typiara zrezygowała bez ujawnienia żadnych pikantnych szczególików Ale może to i lepiej, przynajmniej nie zeszmaciła się jak ta tydzień temu
Stary 2009-03-19, 22:03   #3383
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
ooo popołudniu mnie już tu nie będzie bo pójde się upić z tztem na randce- mam taką ochotę na wino że aż musiałam sobie nalać ale że już mało było to dupa ale i tak mi się goąco zrobiło jaaaaacie chyba się upiłam
Tancerko, w Twoim "stanie" nie wolno pić alkoholu Oj, oj. Dzidziuś się obrazi na mamusię
Niestety nie będzie mnie przy tym wiekopomnym wydarzeniu sprawdzenia wiatropylności tancerki U mnie jutrzejszy grafik pęka w szwach. Najpierw przedszkole, potem jadę na szkolenie dla nauczycieli anglika, wieczorem jadę do... Czech Ale tym razem tylko po samochód, bo był w naprawie (na szczęście nie nasz). Wrócę w sobotę wieczorem, a w niedzielę jeszcze na uczelnię Pewnie się odezwę dopiero w poniedziałek. Będziecie tęsknić?
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 22:08   #3384
Karlain
Rozeznanie

tancerko rozumiem Cię doskonale
ja przecież ostatnio miałam tak, że mi się okres spóźniał i brzunio jakiś taki duży był, aż moje Kochanie było zdziwione i do tego to było właśnie po tym jak chyba Kasieńka zarzuciła temat, że można mieć okres ze 2 razy jeszcze i można być w ciąży i się zestresowałam, że to już na mnie czas ale jednak okresior się pojawił i to na uczelni....aaa i suwak w spodniach zepsółam ze stres

ale wiesz co...coś mi się wydaje, że ci się daty pomyliły, czy my wszystkie nie miesiączkujemy czasem w tym samym czasie bo przecież w pewnym momencie tematem przewodnim była wspólna @ hahahahaha a mi jeszcze troche do @ brakuje...ty przelicz to jeszcze raz
Stary 2009-03-19, 22:20   #3385
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
he he to poczekaj na pytania o wycenie majątku - z tego co pamiętam z analizy bilansowej, to tam nie było nawet odpowiedzi, tylko propozycje A tak w ogóle, to chyba fajny masz ten kursik. tak mi się wydaje na podstawie tego co tu czasem piszesz. I te pytania też fajne..
póki co fajny fajny mamy zbiór zadań- mamy jakieś zadanko i oprócz samego księgowania na kontach mamy różne polecenia- np jak są zadania ze środków pieniężnych i operacje różne m.in. z kasą to potem mamy wypełnic raport kasowy, jak jest operacja że pracownik bierze zaliczkę na coś to wypisujemy wniosek, jak zwraca niewykorzystaną zlaicznę to wypełniamy rozliczenie zaliczki- i takie wzory dokumentów są przy każdym zadaniu więc fajnie bo nie tylko na sucho na kontach samych T-owych.

Cytat:
tez sie zawiodłam, ale obejrzec mozna, bo Jessica Alba jest ładna Dlatego ok
w tym filmie była tak rzygająco słodka że mi sie juz nawet na jej urodę nie chciało tanczyc i pod koniec to już poszłam do kuchni jeść bo mnie tak znudził..
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Tancerko nie przejmuj się. nie bierzesz przecież tabletek więc to normalne, że Ci się może parę dni przesunać... oj ja nie mogę być jeszcze wirtualną ciocią.... za młoda jestem nie rób mi tego, nie jestem jeszcze gotowa
no nie biorę tabletek i w sumie to normalka- w wakacje też tak miałam szczególnie jak podróże były to już całkiem. no cóż... taka moja uroda już...

Cytat:
a może dlatego, ze Ci się pomyliły terminy?
A jak jesteś wiatropylna to czeka Cię ogólnoświatowa sława, nic tylko się cieszyć
ciekawe jak ja światu udowodnię swoją wiatropylność co???????? terminów to ja w sumie nawet nie mam bo za każdym razem przychodzi sobie np 27 dnia, raz 28 raz 29 potem znów 27 więc ciężko o dokładne terminy

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Tancerko, w Twoim "stanie" nie wolno pić alkoholu Oj, oj. Dzidziuś się obrazi na mamusię
Niestety nie będzie mnie przy tym wiekopomnym wydarzeniu sprawdzenia wiatropylności tancerki . Będziecie tęsknić?
widzę że moja wiatropylność już jest sławna a jeszcze niczego nie zrobiłam hahahahaha spokojnie na pewno napisze o wynikach chyba ze okaże się że jestem wiatropylna jednak to wtedy nie wiem chyba zemdleję i nie będzie wieści....

wysłałam wam na gmaila fotkę

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
tancerko rozumiem Cię doskonale
ja przecież ostatnio miałam tak, że mi się okres spóźniał i brzunio jakiś taki duży był, aż moje Kochanie było zdziwione i do tego to było właśnie po tym jak chyba Kasieńka zarzuciła temat, że można mieć okres ze 2 razy jeszcze i można być w ciąży i się zestresowałam, że to już na mnie czas ale jednak okresior się pojawił i to na uczelni....aaa i suwak w spodniach zepsółam ze stres

ale wiesz co...coś mi się wydaje, że ci się daty pomyliły, czy my wszystkie nie miesiączkujemy czasem w tym samym czasie bo przecież w pewnym momencie tematem przewodnim była wspólna @ hahahahaha a mi jeszcze troche do @ brakuje...ty przelicz to jeszcze raz
nie pomyliło mi sie bo zapisuję sobie takie rzeczy w telefonie tylko w sumie nie wiadomo jak to liczyć bo jak tu liczyc 28 dni jak on sobie chodzi jak chce..... gdyby nie Kaśka i jej straszenie ciążą to by tematu nie było a tak przez nią kupiłam test i muszę go zrobić!! to wszystko przez nią mówię wam
Stary 2009-03-19, 22:28   #3386
lusmarija
Wtajemniczenie

Aniołku, pewnie, że będziemy tęsknić, to ja już zaczynam jako pierwsza

ja mówię Wam dzisiaj dobranoc idę odpoczywać, bo jutro już do pracy, koniec dwudniowej laby... chociaż trudno to labą nazwać, skoro ciagle siedziałam przy pisaniu pracy, ale nie ma co narzekać

kolorowych, ale jutro na pewno stawię się na ten ogólnopolski test

Buźka

Stary 2009-03-19, 22:34   #3387
Karlain
Rozeznanie

tancerko, już niemogę się doczekać...ahhh te emocje zawsze musi być ten pierwszy raz (chodzi mi o użycie testu, tylko i wyłącznie ) mi to serce zawsze tak biło jak zakraplałam i patrzyłam się paseczek zarysowuje .....oj będziesz miała stresa z 5 minut ...ale nie martw się jesteśmy z Tobą

edit:
Ja już chcę to wesele, już chcę być z moim Kochanie, mieszkac sobie razem, wszystko robić razem hihihi kochać się bez niepożądanych ludzi za ścianą, bez krępacji, ograniczenia czasu hahaha -ale mi się na "romantyzmy" wzięło
ostatnio to mielismy sam na sam tylko po godzince czasu, ale za to codziennie............mmm mmmm i jeszcze mi mało

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2009-03-19 o 22:39
Stary 2009-03-19, 22:54   #3388
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
kolorowych, ale jutro na pewno stawię się na ten ogólnopolski test
Cytat:
tancerko, już niemogę się doczekać...ahhh te emocje
weźcie colę i popcorn to będzie najdłuższe 5 minut w moim życiu

a tak poważnie to ja sie boję że mi się druga kreska przed oczami sama namaluje albo będzie prześwitywać albo nie wiem będzie jakaś taka jaśniutka i już umrę z rozpaczy. nie wiem jak test nawet wygląda i dlatego tak będzie. on jest tak biały że na bank przez przypadek nie da się zobaczyć drugiej kreski prześwitującej jak namoknie sikami ??
Stary 2009-03-19, 23:12   #3389
Karlain
Rozeznanie

ooooooo jak ja bym zjadła sobie popcorn i napiła się coli

póki co odzywiam się warzywkami i duszonym mięskiem i piję soczki i wogóle...nawet TŻ-cik kupił mi Lipometric z tym masażerem hehehe, on chyba chce mieć super laske na wakacje, a mi się tak nie chce systematycznie tym smarować...póki co poświęcam się

dobranoc kociaki

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2009-03-19 o 23:22
Stary 2009-03-19, 23:29   #3390
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ooooooo jak ja bym zjadła sobie popcorn i napiła się coli

póki co odzywiam się warzywkami i duszonym mięskiem i piję soczki i wogóle...nawet TŻ-cik kupił mi Lipometric z tym masażerem hehehe, on chyba chce mieć super laske na wakacje, a mi się tak nie chce systematycznie tym smarować...póki co poświęcam się

dobranoc kociaki
ja też w tym miesiącu na dietę przeszłam- nie jem ziemniaków i białego chleba tylko chrupki wasa i serki wiejskie codziennie... staram się jak tylko się da! nie chcę schudnąć i głodna nie chodzę - ale to dla zdrowia i urody

ide i ja chyba spać... nie wiem czy jutro zrobie ten test bo jakoś mi odeszła ochota i póki co wolę cierpliwie czekać...
dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości