|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
po prostu trzeba pamiętać że zwierze to TYLKO zwierze, że nigdy nic nie wiadomo i nie należy prowokwac losu bo potem płacz i łzy juz nic nie pomogą
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
hehe w "momencie prawdy" kole przyznał się, że jest prawiczkiem, ale jednocześnie zadowolony ze swojego życia seksualnego
Ze świecą szukać takiego faceta |
|
|
|
#3363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie masz rację, że nie jest tak źle z weekendami, bo kiedyś leciałam w sobote a wracałam za tydzień w niedzielę i to dość tanio, ale chyba przez odstep czasu. Ale zauważyłam, że na taki krótkie wypady typu dwa dni - wylot w piatek powrót w niedzielę to zawsze są kosmiczne ceny. Cytat:
![]() Mnie tez pise ugryzł jak byłam malutka, slady mam do dziś, nie wiem czy na zdjęciach je widać ito był pies mojej ciotki i wujka i stało sie to u nich w domu. Dlatego nie boje sie, ale nigdy nie ufam nie swojemu psu. Z moją piesia wiem, że moge zrobić wszystko, wiem, ze mnie nie ugryzie jak jej dłubie w uchu (najwyżej ucieknie i przybiera taka poze uległości - strasznie mi jest wtedy głupio,jak ona tak robi ) jak jej zabiore kość(bo sama do mnie przychodzi, żebym jej trzymała, bo jej wtedy wygodniej jeśc - a ja siedzę z ręką cała we krwi, która dodatkowo kapie na dywan w salonie jakby mi ktos powiedział, że dotknę okrwawiona kośc to bym się w czoło popukała, ale jak ja mogę nie pomóc mojej piesi )Temu pieskowi ufam, innym nie. Jest ze mna odkąd ma 7 tygodni i jest przekochana ![]() Masz rację, że jedno to ułożyc psa a drugie to jego charakter, moja jest bardzo agresywna - po tacie
|
||
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z takich stepupowych to Honey tez jest ok.Cytat:
Poza tym o dziwo są ludzie, którzy nie przepadają za uprawianiem seksu, nie mają takich potrzeb za specjalnie.
|
||
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
ide spać bo padam na ryjek
a jutro znowu pobudka o 4,40 ale co tam, dam rade Dobrej nocy |
|
|
|
#3367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz jaka będziesz z siebie dumna jak dostaniesz wypłatę![]() jakbyśmy żyły zgodnie z nauka kościoła to mogłbyby różne kwiatki wyjśc po ślubie A tak to uff NIe wyobrażam sobie udanego związku bez udanego życia seksualnego, ale własnie znam pary, które nie przywiązują do tego wagi - coś w stylu po ciemku, najlepiej w piżamie, 3 minutki i po kłopocie.
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
Chicago nie znalazło a Moulin Rouge tylko w wersji angielskiej
![]() Onaella pociesze sie ja w wekend bede wstawać o 4:20 A jeszcze nie dawno to wstawałam o 4:00. Da się przeżyć![]() To ja też mykam spaciu tatko marudzi Dobranoc Tancerko rano czekam specjalnie dla Ciebie nasza Tancereczka wiatropylna
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-19 o 21:44 |
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A oni sa tam podłączeni do wykrywacza kłamstw? Na jakim to jest programie?I tak nie obejrze, bo rodzice ogladają. a to jest tak, ze sa pary i odpowidaja na pytania? Bo o statnio mówiłyście, ze jest mąż i żona i, ze ona go zdradzala. |
|
|
|
|
#3373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3374 |
|
Rozeznanie
|
tancerko chciałam dodać Ci otuchy
"cytuję":Niech mocz będzie z Tobą! ![]() .....poranny mocz prawdę Ci powie hihihihihi
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka ubaw po pachy!!!!!
zamorduję cię zaraz!!!Cytat:
już jestem po kąpieli i taaaką piankę miałam ![]() a ja wam pokazę na gmailu moje zdjęcie na piesku jak już o pieskach mowa o ile mam je na dysku- mam na nim 2,5 roczku hehehe
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na polsacie jest, własnie typiara się przyznała, ze nakręcili z mężem film ze swoich igraszek łózkowych
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wy mi powiedzcie czemu @ nie mam a nie się śmiejecie że wiatropylna jestem
|
|
#3378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to chyba fajny masz ten kursik. A co do 'momentu prawdy', to widziałam kawałek jednego odcinka i w sumie nic tam nie było ani fajnego ani jakoś szczególnie emocjonującego - może taki 'gracz' akurat był jak to widziałam. Ale do dzisiaj pociskam z jednego tekstu. Żona bierze udział w grze i myśli czy grać dalej czy się wycofać. Mąż mówi: :Kochanie przestań, już dosyć tych emocji:, a teściowa "No przecież przyjechaliśmy po 200 tysięcy". |
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
tez sie zawiodłam, ale obejrzec mozna, bo Jessica Alba jest ładna
Dlatego ok![]() Cytat:
Gorzej jakby się przyznali, że robia w łóżku jakieś ohydne rzeczy albo SM albo orgie, to byłby hardocorowy news dla rodzinki![]() Smieszny ten program musi być, ale nie obejrzę ![]() Może wrezcie książke poczytam
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie rób mi tego, nie jestem jeszcze gotowa
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może to i lepiej, przynajmniej nie zeszmaciła się jak ta tydzień temu
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, oj. Dzidziuś się obrazi na mamusię Niestety nie będzie mnie przy tym wiekopomnym wydarzeniu sprawdzenia wiatropylności tancerki U mnie jutrzejszy grafik pęka w szwach. Najpierw przedszkole, potem jadę na szkolenie dla nauczycieli anglika, wieczorem jadę do... Czech Ale tym razem tylko po samochód, bo był w naprawie (na szczęście nie nasz). Wrócę w sobotę wieczorem, a w niedzielę jeszcze na uczelnię Pewnie się odezwę dopiero w poniedziałek. Będziecie tęsknić?
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Rozeznanie
|
tancerko rozumiem Cię doskonale
ja przecież ostatnio miałam tak, że mi się okres spóźniał i brzunio jakiś taki duży był, aż moje Kochanie było zdziwione i do tego to było właśnie po tym jak chyba Kasieńka zarzuciła temat, że można mieć okres ze 2 razy jeszcze i można być w ciąży i się zestresowałam, że to już na mnie czas ale jednak okresior się pojawił i to na uczelni....aaa i suwak w spodniach zepsółam ze stres ![]() ale wiesz co...coś mi się wydaje, że ci się daty pomyliły, czy my wszystkie nie miesiączkujemy czasem w tym samym czasie ![]() ![]() bo przecież w pewnym momencie tematem przewodnim była wspólna @ hahahahaha a mi jeszcze troche do @ brakuje...ty przelicz to jeszcze raz
|
|
|
|
#3385 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny mamy zbiór zadań- mamy jakieś zadanko i oprócz samego księgowania na kontach mamy różne polecenia- np jak są zadania ze środków pieniężnych i operacje różne m.in. z kasą to potem mamy wypełnic raport kasowy, jak jest operacja że pracownik bierze zaliczkę na coś to wypisujemy wniosek, jak zwraca niewykorzystaną zlaicznę to wypełniamy rozliczenie zaliczki- i takie wzory dokumentów są przy każdym zadaniu więc fajnie bo nie tylko na sucho na kontach samych T-owych. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wysłałam wam na gmaila fotkę ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniołku, pewnie, że będziemy tęsknić, to ja już zaczynam jako pierwsza
![]() ja mówię Wam dzisiaj dobranoc idę odpoczywać, bo jutro już do pracy, koniec dwudniowej laby... chociaż trudno to labą nazwać, skoro ciagle siedziałam przy pisaniu pracy, ale nie ma co narzekać kolorowych, ale jutro na pewno stawię się na ten ogólnopolski test ![]() Buźka
|
#3387 |
|
Rozeznanie
|
tancerko, już niemogę się doczekać...ahhh te emocje
zawsze musi być ten pierwszy raz (chodzi mi o użycie testu, tylko i wyłącznie ) mi to serce zawsze tak biło jak zakraplałam i patrzyłam się paseczek zarysowuje .....oj będziesz miała stresa z 5 minut ...ale nie martw się jesteśmy z Tobą ![]() edit: Ja już chcę to wesele, już chcę być z moim Kochanie, mieszkac sobie razem, wszystko robić razem hihihi kochać się bez niepożądanych ludzi za ścianą, bez krępacji, ograniczenia czasu hahaha -ale mi się na "romantyzmy" wzięło ![]() ostatnio to mielismy sam na sam tylko po godzince czasu, ale za to codziennie............mmm mmmm i jeszcze mi mało
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-03-19 o 22:39 |
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie colę i popcorn to będzie najdłuższe 5 minut w moim życiu
![]() a tak poważnie to ja sie boję że mi się druga kreska przed oczami sama namaluje albo będzie prześwitywać albo nie wiem będzie jakaś taka jaśniutka i już umrę z rozpaczy. nie wiem jak test nawet wygląda i dlatego tak będzie. on jest tak biały że na bank przez przypadek nie da się zobaczyć drugiej kreski prześwitującej jak namoknie sikami ??
|
#3389 |
|
Rozeznanie
|
ooooooo jak ja bym zjadła sobie popcorn i napiła się coli
![]() póki co odzywiam się warzywkami i duszonym mięskiem i piję soczki i wogóle...nawet TŻ-cik kupił mi Lipometric z tym masażerem hehehe, on chyba chce mieć super laske na wakacje, a mi się tak nie chce systematycznie tym smarować...póki co poświęcam się ![]() dobranoc kociaki
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-03-19 o 23:22 |
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide i ja chyba spać... nie wiem czy jutro zrobie ten test bo jakoś mi odeszła ochota i póki co wolę cierpliwie czekać... dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Ze świecą szukać takiego faceta
tu radość, że tanio polecę, a po podliczeniu wszystkiego to 

) jak jej zabiore kość(bo sama do mnie przychodzi, żebym jej trzymała, bo jej wtedy wygodniej jeśc - a ja siedzę z ręką cała we krwi, która dodatkowo kapie na dywan w salonie
A taka byłam do niego przywiązana 12 lat był ze mna. A zdjęcie na telefonie na pulpicie mam do tej pory....