Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 20:16   #4951
3martyna3
Zadomowienie

GG do 3martyna3
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2

Witam dziewczęta. <3 Jejku jak mie tu dawno nie było. Wiem, że zaniedbałam tak samo opisowy jak i ten wątek.
;( U mnie wszystko wporządku. Żyje i dobrze się mam. Dziś też z wami nie posiedzę bo już muszę uciekać ale obiecuje, że piątkowy wieczór spędzę tylko z wami i wszystko nadrobie, a przynajmniej postaram się nadrobić. Kocham Was i obiecuję, że już nie zostawię na tak długo. Buziaczki w pysiaczki. ;*;*;*

PS Widziałam, że wymieniałyście się linkmi do profilków na nk, więc tutaj jest mój:
http://nasza-klasa.pl/profile/8150978

D.

Pamiętam. [*]

Edytowane przez 3martyna3
Czas edycji: 2009-03-19 o 20:17
3martyna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:16   #4952
TiScatteroUnaFoto
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bananowalaska Pokaż wiadomość
u mnie jest juz ok..
wszystko dziala
ale nie wiem..
u mnie juz chyba tez dobrze ;**

TiScatteroUnaFoto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:18   #4953
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez letes Pokaż wiadomość
tzn. napisał do mnie w wakacje, bo mieszkamy niedaleko siebie, że chciałby się spotkać. a ja głupia go olałam.
no i potem jakieś rozmowy na gg były, chodzimy do jednego gimnazjum i w ogóle, wszyscy szło w dobrą stronę.. czasem jak się nie odzywał już ze dwa tygodnie to ja pisałam coś do niego no i jakoś tak wyszło.
no, a teraz się w ogóle nie odzywa. czasem mam ochote mu wygarnąć, że albo coś robi albo koniec i żeby podjął decyzje. ale mi głupio.
ogólnie to w wielkim skrócie napisałam, były tam jeszcze rozmowy jakieś, komplementy, dyskoteka i w ogóle.. a teraz? jakieś głupie spojrzenia w moją stronę podczas przerwy, które w ogóle nie wiem co oznaczają.. np. dzisiaj jak szedł obok nas (mnie i przyjaciółki) i podsłuchiwał..
faceci to idioci, naprawdę.

wiecie, że lubię pisać o sobie? i czytać o innych też.
Znam to ...
Choć jak ostatniop pisałam z wieloma chłopakami to mam teraz wsyzstkich gdzies i mam takie samo zdanie jak ty!
Tylko własnie ten jeden
Nie mnoge się od neigo uwolnić nie dosć ze mamy wspólnych znajomych i w ogóle widujemy sie czesto ...

Czytać o innych to mozesz posłuchasz moją histori e choć jak japrzeczytasz to uznasz że naiwna jestem i głupia.
Stary 2009-03-19, 20:22   #4954
letes
Zadomowienie

GG do letes

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Znam to ...
Choć jak ostatniop pisałam z wieloma chłopakami to mam teraz wsyzstkich gdzies i mam takie samo zdanie jak ty!
Tylko własnie ten jeden
Nie mnoge się od neigo uwolnić nie dosć ze mamy wspólnych znajomych i w ogóle widujemy sie czesto ...

Czytać o innych to mozesz posłuchasz moją histori e choć jak japrzeczytasz to uznasz że naiwna jestem i głupia.
ja już drugi przypadek baaardzo podobny taki przeżywam.
i jeszcze sama sobie mówiłam, że pewnie będzie tak jak wtedy i co? i było..

napisz, napisz..

zakochana od ponad roku!
letes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:23   #4955
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

oo cos mnie tu opusciło . Ah ja tylko na chwilke tak duzo nauki mam zaraz ide zimny prysznic sobie zrobic mocna kawe wypije i dalej do ksiezek bo dzis to sie chyba spac nie połoze. Musze miec z tych 3 sprawdzianów piąteczki .
A dzis taki fajny dzien. Chate mam wolna i zamiast korzystac to siedze nad ksiezkami sama! Biologia historia wos i tak wkółko. Ahh głowa mnie tak boli juz nie wiem sama co czytam
Calineczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:28   #4956
TiScatteroUnaFoto
Wtajemniczenie

kochane moje. <3
ja lece się kapac itepe (:
nie pisac zbyt duzo
a jak bd jednak pisac, to prosze zalozyc ladnie nowa czesc tego wąteczku ^^

<3 ;*

TiScatteroUnaFoto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:32   #4957
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez letes Pokaż wiadomość
ja już drugi przypadek baaardzo podobny taki przeżywam.
i jeszcze sama sobie mówiłam, że pewnie będzie tak jak wtedy i co? i było..

napisz, napisz..
to tak jak u mnie jak juz jest wszystko ok to zawsze sie cos zje** !! ;/

A u mnie jest tak że
Jest ON miłość porpstu mojego zycia od moze 6 klasy
kolegowaliśy się kolegujemy się nadal bardzo
Tylko ze on 1 kalsy gim się spotykamy tak jakby po kryjomu znaczy nie którzy wiedzą że on idzie do mnei na kawe czy coś ale to jest tak że siedzimy ogladamy film jesteśmy przytuleni i oczywiśćie dochodzi do no i oczywiście pod kreślam nie jestesy ze sobą
to trawa juz ponad 2 lata. kończyliśy to KILKA razy ale oczywiście był powrót ostatnio skończyłam znim napoczatku roku powiedziałam ze ja juzt ak dalej nie moge zę chce o nim zapomnieć bo to tak wyglada zę mnie wykorzystujesz on ze tak nie jestt itp wtedy miałam łzy w oczach jak mu to mówiłam. Ale dobra niecałe 2 miesiace i znów to samo Lubie się znim spotykać jak jesteśmy sami i w ogóle ale nie raz nie daje rady jak widze np Kolezanke i jego Jakby przyajciółke gdy ją bierze za reke i tak sie bawi albo się przytula do niej albo flirtuje zinnymi a późneij przychodzi do mnei jakby nic . Nie umiem tego zrozumeić czemu nei mozemy byc razem kiedys tez to mu powiedziałam, ale on nic nie odpowiedział zawsze mi zarzucał jaka ja jestem a jego byłe? jedna o ile mi wiadomo tańczyła z piwem i papierosem i udawała wielką dorosła no ząl a jeszcze inna raz zwymiotowała na jego kolegi buty i one są niby takei super?
Ja nie jeżdze po imprezach nie pije nie moge na imprezy bo mi rodzice nie pozwalają jeszcze. Ale nei naleze też do spokojnych bo jestem starsznie wygadana i w ogóle.Umiemy się dogadać tylko sama nie wiem co już mam znim zrobić

Edytowane przez Devileek
Czas edycji: 2009-03-19 o 20:43
Devileek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:38   #4958
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
to tak jak u mnie jak juz jest wszystko ok to zawsze sie cos zje** !! ;/

A u mnie jest tak że
Jest ON miłość porpstu mojego zycia od moze 6 klasy
kolegowaliśy się kolegujemy się nadal bardzo
Tylko ze on 1 kalsy gim się spotykamy tak jakby po kryjomu znaczy nie któzy wiedzą że on idzie do mnei na kawe czy coś ale to jest tak że siedzimy ogladamy film jesteśmy przytuleni i oczywiśćie dochodzi do no i oczywiście pod kreślam nie jestesy ze sobą
to trawa juz ponad 2 lata. kończyliśy to KILKA razy ale oczywiście był powrót ostatnio skończyłam znim napoczatku roku powiedziałam ze ja juzt ak dalej nie moge zę chce o nim zapomnieć bo to tak wyglada zę mnie wykorzystujesz on ze tak nie jestt itp wtedy miałam łzy w oczach jak mu to mówiłam. Ale dobra niecałe 2 miesiace i znów to samo Lubie się znim psotykać jak jesteśy sami i w ogóle ale nie raz nie daje rady jak widze np Kolezanke i jego Jkaby przyajciółke gdy ją bierze za reke i tak sie bawi albo się przytula do niej albo flirtuje zinnymi a późneij przychodzi do mnei jakby nic . Nie umiem tego zrozumeić czemu nei mozemy byc razem kiedys tez to mu powiedziałam, ale on nic nie odpowiedział zawsze mi zarzucał jaka ja jestem a jego byłe? jedna o ile mi wiadomo tańczyła z piwem i papierosem i udawała wielką dorosła no ząl a jeszcze inna raz zwymiotowała na jego kolegi buty i one są niby takei super?
Ja nie jeżdze po imprezach nie pije nie moge na imprezy bo mi rodzice nie pozwalają jeszcze. Ale nei naleze też do spokojnych bo jestem starsznie wygadana i w ogóle.Umiemy się dogadać tylko sama nie wiem co już mam znim zrobić

Wiesz tak to czytajac doszłam do wniosku ze mam bardzo pobibna sytuacje. Bardzo bardzo . I to jest ciekka sytuacja :/. A mozna wiedziec ile Ty masz lat a ile on ?
Stary 2009-03-19, 20:40   #4959
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez Calineczka777 Pokaż wiadomość
Wiesz tak to czytajac doszłam do wniosku ze mam bardzo pobibna sytuacje. Bardzo bardzo . I to jest ciekka sytuacja :/. A mozna wiedziec ile Ty masz lat a ile on ?
ja w maju 16 i on też jesteśmy w tym samym wieku ...
a jak tam jest u Ciebie ?
Też tka zę sie brzydko to napisze Lizecie a nie jesteście razem
Stary 2009-03-19, 20:50   #4960
bananowalaska
Zadomowienie

ajaja
ide zaraz na Moment prawdy
oglada ktos z was <3 ;*
Stary 2009-03-19, 20:51   #4961
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
ja w maju 16 i on też jesteśmy w tym samym wieku ...
a jak tam jest u Ciebie ?
Też tka zę sie brzydko to napisze Lizecie a nie jesteście razem

To jest tak, ze jakies dwa lata temu dokałdnie 30,06,2007r go poznałam. Zaczelismy krecic i wogle. tak było do pazdziernika. Pozniej on mnie bardzo wyujał :/ prawie sobie cos przez niego zrobiłam :/ głupia jestem wiem ale no coz. Był moja pierwsza i ostatnia miłoscia. Z nim pierwszy raz sie całowałam i wogole. Był pierwszy I kontak nam sie urwał na rok prawie. Nie chciałam go znac. I w tamtym roku jakos w wakacje zaczoł wchodzic na moje nk i fotke. Wiec ja do niego zaraz z pyskiem wyskoczyłam. I tak zaczelismy znów pisac. I on chciał sie bardzo ze mna zobaczyc ja nie chciałam. Bałam sie poprostu tego nie chciałam zeby to wróciło. Ale on zaczoł mi pisac to jak było miedzy nami. Zaczoł wspominac rozne sytuacje. Tak sie wzruszyłam tym, bo on wszystko pamietał mimo ze duzo czasu mineło. No i sie z nim spotkałam chyba ze dwa razy . Ale potem miałam jednego chlopaka drugiego . No i on znów zaczoł czesciej pisac, i wogle zebysmy sie znów spotkali. No i sie spotkalismy no i całowalismy sie itp. No i zerwałam wtedy ze swoim chlopakiem dla niego własnie. I od grudnia spotykam sie cały czas. Przyjezdza do mnei do domu albo zabiera mnie gdzies. Ostatnio nawet byłam u niego i mnie przedstawił swojej rodzinie. Niby nie jestesmy razem ale zachowujemy sie tak jak para. Niby nie kryjemy sie z tym. Bo jak na imprezach albo cos to chodzimy normalnie za reke całujemy sie przytulamy i to przy jego kolegach. Ale ja bym chciała z nim byc a nie tylko tak ze niby z nim jestem. Bo ja mu juz bardzo udowodniłam ze cos do niego czuje. Fizycznie i psychicznie.
Tylko ze on ma 19 lat a ja 15. Ale zawsze był i bedzie moja miłoscia xD
Stary 2009-03-19, 20:53   #4962
carmenkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Primadonna Pokaż wiadomość
[B][COLOR=Teal]
no nie jestem zadowolona!
wczoraj siedziałam trzy godziny nad zeszytem (patrząc głównie na datę) po czym stwierdziłam, że mnie nie zapyta i jestem wkurzona, że jednak się nie pouczyłam.. a tak liczyłam na szczęśliwy numerek

w tym roku miałam dwa razy szczęśliwy numerek- raz, gdy jechałam do teatru, a drugim razem, gdy miałam konkurs..
i jak tu można lubić szkołę..

ja miałam dzisiaj
ale i tak nikt mnie nie chciał pytac.

nie wiem o czym piszecie
wpadłam się przywitać i pożegnać

no, i tego.. cały czas pisze z P.

edit: bananowalaska: mówił Ci ktoś, że masz genialne oczy i rzęsy?

uciekam

Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars
23.11.2012 - MUSE

Edytowane przez carmenkaa
Czas edycji: 2009-03-19 o 20:56
carmenkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:56   #4963
nydee
Zadomowienie

hah xD
też nie wiem o czym kręci się rozmowa xD
a leń jestem i mi się nie chce 3 stron przeglądać ;p

nydee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 20:58   #4964
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
Napisane przez nydee Pokaż wiadomość
hah xD
też nie wiem o czym kręci się rozmowa xD
a leń jestem i mi się nie chce 3 stron przeglądać ;p

No ten xD opowiadamy swoje niespełnione do konca historie miłosne to co nam na serduszkach lezy
Stary 2009-03-19, 21:02   #4965
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
To jest tak, ze jakies dwa lata temu dokałdnie 30,06,2007r go poznałam. Zaczelismy krecic i wogle. tak było do pazdziernika. Pozniej on mnie bardzo wyujał :/ prawie sobie cos przez niego zrobiłam :/ głupia jestem wiem ale no coz. Był moja pierwsza i ostatnia miłoscia. Z nim pierwszy raz sie całowałam i wogole. Był pierwszy I kontak nam sie urwał na rok prawie. Nie chciałam go znac. I w tamtym roku jakos w wakacje zaczoł wchodzic na moje nk i fotke. Wiec ja do niego zaraz z pyskiem wyskoczyłam. I tak zaczelismy znów pisac. I on chciał sie bardzo ze mna zobaczyc ja nie chciałam. Bałam sie poprostu tego nie chciałam zeby to wróciło. Ale on zaczoł mi pisac to jak było miedzy nami. Zaczoł wspominac rozne sytuacje. Tak sie wzruszyłam tym, bo on wszystko pamietał mimo ze duzo czasu mineło. No i sie z nim spotkałam chyba ze dwa razy . Ale potem miałam jednego chlopaka drugiego . No i on znów zaczoł czesciej pisac, i wogle zebysmy sie znów spotkali. No i sie spotkalismy no i całowalismy sie itp. No i zerwałam wtedy ze swoim chlopakiem dla niego własnie. I od grudnia spotykam sie cały czas. Przyjezdza do mnei do domu albo zabiera mnie gdzies. Ostatnio nawet byłam u niego i mnie przedstawił swojej rodzinie. Niby nie jestesmy razem ale zachowujemy sie tak jak para. Niby nie kryjemy sie z tym. Bo jak na imprezach albo cos to chodzimy normalnie za reke całujemy sie przytulamy i to przy jego kolegach. Ale ja bym chciała z nim byc a nie tylko tak ze niby z nim jestem. Bo ja mu juz bardzo udowodniłam ze cos do niego czuje. Fizycznie i psychicznie.
Tylko ze on ma 19 lat a ja 15. Ale zawsze był i bedzie moja miłoscia xD
no rzeczywiście podobnie..
Ja tyle razy przez niego płakałam bo tak mi zależy na nim ..
A on tego nie widzi
A tam ten Twój hmm on choć się nie wstydzi przy kolegach siępokazać a u mnie jest to tak ze gdzie by zareke czy coś...
Raz nas widział tka i kolega pare razy jak nim był u mnie .
PODOBNO kiedys powiedziałz e on do mnie przychodzi jak niema co robić tylko to troche nie tego jest ;/
Nie wiem co ja mam zrobić...
A ten Twój hmm moze mu poiedz wprost moze bedize madrzejszy od mojego i powie ze chce z toba być...
Stary 2009-03-19, 21:05   #4966
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
no rzeczywiście podobnie..
Ja tyle razy przez niego płakałam bo tak mi zależy na nim ..
A on tego nie widzi
A tam ten Twój hmm on choć się nie wstydzi przy kolegach siępokazać a u mnie jest to tak ze gdzie by zareke czy coś...
Raz nas widział tka i kolega pare razy jak nim był u mnie .
PODOBNO kiedys powiedziałz e on do mnie przychodzi jak niema co robić tylko to troche nie tego jest ;/
Nie wiem co ja mam zrobić...
A ten Twój hmm moze mu poiedz wprost moze bedize madrzejszy od mojego i powie ze chce z toba być...

On mi tyle razy jazdy robił o róznych chlopaków. Takie akcje zazdrosci. A jak ja a co zazdrosny jestes to on twardo ze nie ze nie jest zazdrosny. Jasne to po co te chore akcje o róznych chłopaków ? ja mu wtedy pisze ze on jest najwazniejszy i na njim mi zalezy to pisze no jasne akurat xD i taka z nim rozmowa. Czasami mam wrazenie ze on sie boi ze mna rozmawiac. Tak jakbym go pogrysc miała czy cos
Stary 2009-03-19, 21:11   #4967
mandragona
Marudziara

Witajcie Dziewczynki
Jak wam mija wieczorek?
Widzę że maltretujecie tematy damsko-męskie ufff szkoda słów faceci są dziwni mimo moich babcinych lat nadal uważam ze ich nie rozumie

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:14   #4968
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
On mi tyle razy jazdy robił o róznych chlopaków. Takie akcje zazdrosci. A jak ja a co zazdrosny jestes to on twardo ze nie ze nie jest zazdrosny. Jasne to po co te chore akcje o róznych chłopaków ? ja mu wtedy pisze ze on jest najwazniejszy i na njim mi zalezy to pisze no jasne akurat xD i taka z nim rozmowa. Czasami mam wrazenie ze on sie boi ze mna rozmawiac. Tak jakbym go pogrysc miała czy cos
No tak smao jest u mnie o wszystkich się czepia z kim pisze odrazu coś...
że on jest brzydki ze ma głupie imie nawet...
To sieg o pytam też zazdrosny nie nie ...
Ja teżpodejrzewałam ze on sie mnei wstydzi i coś w tym chyba jest
I w ogóle jego siostra mnie nei lubi a to jest jego bardzo dobra siostrra dobrze ze soba zyja i myśle ze on by się tez wstydził póxneij że ze mną jest
Stary 2009-03-19, 21:17   #4969
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
No tak smao jest u mnie o wszystkich się czepia z kim pisze odrazu coś...
że on jest brzydki ze ma głupie imie nawet...
To sieg o pytam też zazdrosny nie nie ...
Ja teżpodejrzewałam ze on sie mnei wstydzi i coś w tym chyba jest
I w ogóle jego siostra mnie nei lubi a to jest jego bardzo dobra siostrra dobrze ze soba zyja i myśle ze on by się tez wstydził póxneij że ze mną jest

No u mnie tak jest ze on nie lubi mojej siosrty, a moja siostra nie lubi jego xD ja stoje zawsze miedzy nimi. Ale to nie jest takie wazne. I tez sie pytałam czy sie mnie wstydzi , a on ze nie ale ze przeciez kazdy nie musi wiedziec odrazu ze sie spotykamy. Oke niech mu bedzie. Dla mnie najwazniejsze jest to zebym sie z nim dobrze dogadywała i zeby miedzy nami było jak najlepiej.
Stary 2009-03-19, 21:39   #4970
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
No u mnie tak jest ze on nie lubi mojej siosrty, a moja siostra nie lubi jego xD ja stoje zawsze miedzy nimi. Ale to nie jest takie wazne. I tez sie pytałam czy sie mnie wstydzi , a on ze nie ale ze przeciez kazdy nie musi wiedziec odrazu ze sie spotykamy. Oke niech mu bedzie. Dla mnie najwazniejsze jest to zebym sie z nim dobrze dogadywała i zeby miedzy nami było jak najlepiej.
też głupia sprawa ale co masz zamiar zrobić znim w najbliższym czasie ?
I powiedz mi co ja mam zrobić jak znim szczeże zeby moze coś do niego dotarło, tylko też jest taki problem ze ja się wstydze z nim tak gadać bo jeszcze o mnie głupio pomyśli...
Stary 2009-03-19, 21:54   #4971
bananowalaska
Zadomowienie

;*!
jestem
jak tam ;D?
jutro wagarujecie ;>!?
Stary 2009-03-19, 22:03   #4972
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
też głupia sprawa ale co masz zamiar zrobić znim w najbliższym czasie ?
I powiedz mi co ja mam zrobić jak znim szczeże zeby moze coś do niego dotarło, tylko też jest taki problem ze ja się wstydze z nim tak gadać bo jeszcze o mnie głupio pomyśli...

Hm ja teraz nic nie bede robic. Poczekam co sie bedzie działo . W najodpowiedniejszym momencie uderze przyjmniej tak mi sie wydaje.
A na Twoim miejscu to bym z nim chyba pogadała jak to tak naprawde jest. I ze ty tak dłuzej nie chcesz. Ze Ciebie to meczy i wogle . I niech powie czy ma jakies plany wobec ciebie czy nie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
;*!
jestem
jak tam ;D?
jutro wagarujecie ;>!?

Ja juz nie jestem w stanie dzis myslec. Od nauki tak mnie głowa boli ze zaraz chyba padne tutaj. I konca nauki nie widac
A wagary? jutro ? Ja nie wiem co to sa wagary a tym bardziej jutro xD gdzie mam 3 sprawdziany Po lekcjach pojde sobie na browarka i wróce do domu.
Stary 2009-03-19, 22:03   #4973
DorotaComa
Zakorzenienie

GG do DorotaComa Send a message via Skype™ to DorotaComa

Cytat:
Napisane przez Primadonna Pokaż wiadomość
ciężka sprawa, a Ty do Piotra jeszcze coś? czy już całkiem nic?
Kocham Go jak przyjaciela. właśnie napisał mi esa... że chce ode mnie wakacji. nie wie na jak długo, może długie, krótkie, na zawsze.. tego sam nie wie. nie mam do niego zalu. wiem że nie jest to dla niego łatwe.

Cytat:
Napisane przez TiScatteroUnaFoto Pokaż wiadomość
no to wiesz .. jednak ja na twoim miejscu by sprobowwała, a nuz moze coś z tego wyjdzie? (:
warto sprobowac. a jesli nie masz zamiaru juz byc z Tym Piotrkiem, to i tak bedzie cierpiał w mniejszym lub wiekszymm stopniu - ale zawsze.
tego już nie zmienisz.

w sumie masz rację. dziekuję kochana

Robię sobie jutro wolne tylko na 8 pojde na jazdy i do sis pojdę jak dobrze że mam klucze do jej mieszkania to się nazywają wagary xD

Widziałyście może taki ciemnozielony plaszczyk swiecący z Orsay? bardzo mi się podoba i chcę go sobie kupić <jupi> xD

Jak wieczorek?

DorotaComa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 22:10   #4974
bananowalaska
Zadomowienie

Cytat:

Ja juz nie jestem w stanie dzis myslec. Od nauki tak mnie głowa boli ze zaraz chyba padne tutaj. I konca nauki nie widac
A wagary? jutro ? Ja nie wiem co to sa wagary a tym bardziej jutro xD gdzie mam 3 sprawdziany Po lekcjach pojde sobie na browarka i wróce do domu.
hahaaha! ;D dobre xd!
eh ja mam spr ustny , pisemny i duzą kartkowe ;|
Stary 2009-03-19, 22:13   #4975
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
hahaaha! ;D dobre xd!
eh ja mam spr ustny , pisemny i duzą kartkowe ;|

No dobra xD niech bedzie :P wiem co to sa wagary ! NO !
Ale jutro sobie lekcji odpuscic nie moge a takie plany miałam no. Ale tak to jest jak sie wczesniej cos planuje. TO potem nie wychodzi . Buu az mi sie płakac chce jak patrze na to co mam sie nauczyc na JUTRO!
Stary 2009-03-19, 22:26   #4976
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Hm ja teraz nic nie bede robic. Poczekam co sie bedzie działo . W najodpowiedniejszym momencie uderze przyjmniej tak mi sie wydaje.
A na Twoim miejscu to bym z nim chyba pogadała jak to tak naprawde jest. I ze ty tak dłuzej nie chcesz. Ze Ciebie to meczy i wogle . I niech powie czy ma jakies plany wobec ciebie czy nie[COLOR="Silver"]
no bede musiała tylko nie wiem kiedy moze jeszcze pokorzystam dalej....

Wagaryy hmm
i tak jestem chorai nie ide do Szkoły
ale gdyby nawet to ostanio mialam spiecie z mamą o godziny nie usprawiedliwione i nie ryzykuje teraz;p
moze zzadzwonie jutro do znajomych do szkoły i powiem zeby przyszli do mnie xD i tak sama będe w domu ;D
Stary 2009-03-19, 22:29   #4977
bananowalaska
Zadomowienie

Cytat:
No dobra xD niech bedzie :P wiem co to sa wagary ! NO !
Ale jutro sobie lekcji odpuscic nie moge a takie plany miałam no. Ale tak to jest jak sie wczesniej cos planuje. TO potem nie wychodzi . Buu az mi sie płakac chce jak patrze na to co mam sie nauczyc na JUTRO!
ehh ja tak samo
hista niemiec angielski ..

masakra; |!!
eh.. tez miałam plany ..
Stary 2009-03-19, 22:39   #4978
Klerii
Raczkowanie

GG do Klerii

łiiiii. wróciłam.! o boże, tyle się u mnie pozmieniało. a Wy tak samo rozgadane.
Stary 2009-03-19, 22:54   #4979
DorotaComa
Zakorzenienie

GG do DorotaComa Send a message via Skype™ to DorotaComa

uciekam spac. dobranoc ;*

DorotaComa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 23:02   #4980
Plotkaraaa
xoxo

Cytat:
Napisane przez Klerii Pokaż wiadomość
łiiiii. wróciłam.! o boże, tyle się u mnie pozmieniało. a Wy tak samo rozgadane.

nawet nie wiesz jak się cieszę
już na zawsze ?
gdzie byłaś jak Cię nie było ?

________
jednak założyłam dziś fbl
jakby ktoś chciał
ale nie spodziewajcie się na nim cudów
bo ja nie prowadzę bujnego życia

http://www.photoblog.pl/windykacjaszczescia/34475385

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Dobranoc

.
Plotkaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości