|
|
#4951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2
Witam dziewczęta. <3 Jejku jak mie tu dawno nie było. Wiem, że zaniedbałam tak samo opisowy jak i ten wątek.
;( U mnie wszystko wporządku. Żyje i dobrze się mam. Dziś też z wami nie posiedzę bo już muszę uciekać ale obiecuje, że piątkowy wieczór spędzę tylko z wami i wszystko nadrobie, a przynajmniej postaram się nadrobić. Kocham Was i obiecuję, że już nie zostawię na tak długo. Buziaczki w pysiaczki. ;*;*;* PS Widziałam, że wymieniałyście się linkmi do profilków na nk, więc tutaj jest mój: http://nasza-klasa.pl/profile/8150978
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-03-19 o 20:17 |
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie juz chyba tez dobrze ;**
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć jak ostatniop pisałam z wieloma chłopakami to mam teraz wsyzstkich gdzies i mam takie samo zdanie jak ty! Tylko własnie ten jeden Nie mnoge się od neigo uwolnić nie dosć ze mamy wspólnych znajomych i w ogóle widujemy sie czesto ... Czytać o innych to mozesz posłuchasz moją histori e choć jak japrzeczytasz to uznasz że naiwna jestem i głupia.
|
|
|
#4954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze sama sobie mówiłam, że pewnie będzie tak jak wtedy i co? i było.. napisz, napisz..
|
|
#4955 |
|
BAN stały
|
oo cos mnie tu opusciło . Ah ja tylko na chwilke
tak duzo nauki mam zaraz ide zimny prysznic sobie zrobic mocna kawe wypije i dalej do ksiezek bo dzis to sie chyba spac nie połoze. Musze miec z tych 3 sprawdzianów piąteczki . A dzis taki fajny dzien. Chate mam wolna i zamiast korzystac to siedze nad ksiezkami sama! Biologia historia wos i tak wkółko. Ahh głowa mnie tak boli juz nie wiem sama co czytam
|
|
|
|
#4956 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane moje. <3
ja lece się kapac itepe (: nie pisac zbyt duzo ![]() a jak bd jednak pisac, to prosze zalozyc ladnie nowa czesc tego wąteczku ^^ <3 ;* |
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie jest tak że Jest ON miłość porpstu mojego zycia od moze 6 klasy kolegowaliśy się kolegujemy się nadal bardzo Tylko ze on 1 kalsy gim się spotykamy tak jakby po kryjomu znaczy nie którzy wiedzą że on idzie do mnei na kawe czy coś ale to jest tak że siedzimy ogladamy film jesteśmy przytuleni i oczywiśćie dochodzi do ![]() to trawa juz ponad 2 lata. kończyliśy to KILKA razy ale oczywiście był powrót ostatnio skończyłam znim napoczatku roku powiedziałam ze ja juzt ak dalej nie moge zę chce o nim zapomnieć bo to tak wyglada zę mnie wykorzystujesz on ze tak nie jestt itp wtedy miałam łzy w oczach jak mu to mówiłam. Ale dobra niecałe 2 miesiace i znów to samo Lubie się znim spotykać jak jesteśmy sami i w ogóle ale nie raz nie daje rady jak widze np Kolezanke i jego Jakby przyajciółke gdy ją bierze za reke i tak sie bawi albo się przytula do niej albo flirtuje zinnymi a późneij przychodzi do mnei jakby nic . Nie umiem tego zrozumeić czemu nei mozemy byc razem kiedys tez to mu powiedziałam, ale on nic nie odpowiedział zawsze mi zarzucał jaka ja jestem a jego byłe? jedna o ile mi wiadomo tańczyła z piwem i papierosem i udawała wielką dorosła no ząl a jeszcze inna raz zwymiotowała na jego kolegi buty i one są niby takei super? Ja nie jeżdze po imprezach nie pije nie moge na imprezy bo mi rodzice nie pozwalają jeszcze. Ale nei naleze też do spokojnych bo jestem starsznie wygadana i w ogóle.Umiemy się dogadać tylko sama nie wiem co już mam znim zrobić
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-03-19 o 20:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4958 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz tak to czytajac doszłam do wniosku ze mam bardzo pobibna sytuacje. Bardzo bardzo . I to jest ciekka sytuacja :/. A mozna wiedziec ile Ty masz lat a ile on ? |
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam jest u Ciebie ? Też tka zę sie brzydko to napisze Lizecie a nie jesteście razem
|
|
|
#4960 |
|
Zadomowienie
|
ajaja
![]() ide zaraz na Moment prawdy ![]() oglada ktos z was <3 ;*
|
#4961 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To jest tak, ze jakies dwa lata temu dokałdnie 30,06,2007r go poznałam. Zaczelismy krecic i wogle. tak było do pazdziernika. Pozniej on mnie bardzo wyujał :/ prawie sobie cos przez niego zrobiłam :/ głupia jestem wiem ale no coz. Był moja pierwsza i ostatnia miłoscia. Z nim pierwszy raz sie całowałam i wogole. Był pierwszy I kontak nam sie urwał na rok prawie. Nie chciałam go znac. I w tamtym roku jakos w wakacje zaczoł wchodzic na moje nk i fotke. Wiec ja do niego zaraz z pyskiem wyskoczyłam. I tak zaczelismy znów pisac. I on chciał sie bardzo ze mna zobaczyc ja nie chciałam. Bałam sie poprostu tego nie chciałam zeby to wróciło. Ale on zaczoł mi pisac to jak było miedzy nami. Zaczoł wspominac rozne sytuacje. Tak sie wzruszyłam tym, bo on wszystko pamietał mimo ze duzo czasu mineło. No i sie z nim spotkałam chyba ze dwa razy . Ale potem miałam jednego chlopaka drugiego . No i on znów zaczoł czesciej pisac, i wogle zebysmy sie znów spotkali. No i sie spotkalismy no i całowalismy sie itp. No i zerwałam wtedy ze swoim chlopakiem dla niego własnie. I od grudnia spotykam sie cały czas. Przyjezdza do mnei do domu albo zabiera mnie gdzies. Ostatnio nawet byłam u niego i mnie przedstawił swojej rodzinie. Niby nie jestesmy razem ale zachowujemy sie tak jak para. Niby nie kryjemy sie z tym. Bo jak na imprezach albo cos to chodzimy normalnie za reke całujemy sie przytulamy i to przy jego kolegach. Ale ja bym chciała z nim byc a nie tylko tak ze niby z nim jestem. Bo ja mu juz bardzo udowodniłam ze cos do niego czuje. Fizycznie i psychicznie. Tylko ze on ma 19 lat a ja 15. Ale zawsze był i bedzie moja miłoscia xD |
|
|
|
|
#4962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja miałam dzisiaj ![]() ale i tak nikt mnie nie chciał pytac. ![]() nie wiem o czym piszecie ![]() wpadłam się przywitać i pożegnać ![]() no, i tego.. cały czas pisze z P. ![]() edit: bananowalaska: mówił Ci ktoś, że masz genialne oczy i rzęsy? ![]() uciekam
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-03-19 o 20:56 |
|
|
|
|
#4963 |
|
Zadomowienie
|
hah xD
też nie wiem o czym kręci się rozmowa xD a leń jestem i mi się nie chce 3 stron przeglądać ;p
|
#4964 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tyle razy przez niego płakałam bo tak mi zależy na nim .. A on tego nie widzi ![]() A tam ten Twój hmm on choć się nie wstydzi przy kolegach siępokazać a u mnie jest to tak ze gdzie by zareke czy coś... Raz nas widział tka i kolega pare razy jak nim był u mnie . PODOBNO kiedys powiedziałz e on do mnie przychodzi jak niema co robić tylko to troche nie tego jest ;/ Nie wiem co ja mam zrobić... A ten Twój hmm moze mu poiedz wprost moze bedize madrzejszy od mojego i powie ze chce z toba być...
|
|
|
#4966 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
On mi tyle razy jazdy robił o róznych chlopaków. Takie akcje zazdrosci. A jak ja a co zazdrosny jestes to on twardo ze nie ze nie jest zazdrosny. Jasne to po co te chore akcje o róznych chłopaków ? ja mu wtedy pisze ze on jest najwazniejszy i na njim mi zalezy to pisze no jasne akurat xD i taka z nim rozmowa. Czasami mam wrazenie ze on sie boi ze mna rozmawiac. Tak jakbym go pogrysc miała czy cos |
|
|
|
|
#4967 |
|
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Jak wam mija wieczorek? Widzę że maltretujecie tematy damsko-męskie ufff szkoda słów faceci są dziwni mimo moich babcinych lat nadal uważam ze ich nie rozumie
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że on jest brzydki ze ma głupie imie nawet... To sieg o pytam też zazdrosny nie nie ... Ja teżpodejrzewałam ze on sie mnei wstydzi i coś w tym chyba jest ![]() I w ogóle jego siostra mnie nei lubi a to jest jego bardzo dobra siostrra dobrze ze soba zyja i myśle ze on by się tez wstydził póxneij że ze mną jest
|
|
|
#4969 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No u mnie tak jest ze on nie lubi mojej siosrty, a moja siostra nie lubi jego xD ja stoje zawsze miedzy nimi. Ale to nie jest takie wazne. I tez sie pytałam czy sie mnie wstydzi , a on ze nie ale ze przeciez kazdy nie musi wiedziec odrazu ze sie spotykamy. Oke niech mu bedzie. Dla mnie najwazniejsze jest to zebym sie z nim dobrze dogadywała i zeby miedzy nami było jak najlepiej. |
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiedz mi co ja mam zrobić jak znim szczeże zeby moze coś do niego dotarło, tylko też jest taki problem ze ja się wstydze z nim tak gadać bo jeszcze o mnie głupio pomyśli...
|
|
|
#4971 |
|
Zadomowienie
|
;*!
jestem ![]() jak tam ;D? jutro wagarujecie ;>!?
|
#4972 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hm ja teraz nic nie bede robic. Poczekam co sie bedzie działo . W najodpowiedniejszym momencie uderze przyjmniej tak mi sie wydaje. A na Twoim miejscu to bym z nim chyba pogadała jak to tak naprawde jest. I ze ty tak dłuzej nie chcesz. Ze Ciebie to meczy i wogle . I niech powie czy ma jakies plany wobec ciebie czy nie ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Ja juz nie jestem w stanie dzis myslec. Od nauki tak mnie głowa boli ze zaraz chyba padne tutaj. I konca nauki nie widac ![]() A wagary? jutro ? Ja nie wiem co to sa wagary a tym bardziej jutro xD gdzie mam 3 sprawdziany Po lekcjach pojde sobie na browarka i wróce do domu.
|
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Kocham Go jak przyjaciela. właśnie napisał mi esa... że chce ode mnie wakacji. nie wie na jak długo, może długie, krótkie, na zawsze.. tego sam nie wie. nie mam do niego zalu. wiem że nie jest to dla niego łatwe.
Cytat:
w sumie masz rację. dziekuję kochana ![]() ![]() ![]() Robię sobie jutro wolne tylko na 8 pojde na jazdy i do sis pojdę jak dobrze że mam klucze do jej mieszkania to się nazywają wagary xDWidziałyście może taki ciemnozielony plaszczyk swiecący z Orsay? bardzo mi się podoba i chcę go sobie kupić <jupi> xD Jak wieczorek?
|
|
#4974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh ja mam spr ustny , pisemny i duzą kartkowe ;|
|
|
#4975 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No dobra xD niech bedzie :P wiem co to sa wagary ! NO !![]() Ale jutro sobie lekcji odpuscic nie moge a takie plany miałam no. Ale tak to jest jak sie wczesniej cos planuje. TO potem nie wychodzi . Buu az mi sie płakac chce jak patrze na to co mam sie nauczyc na JUTRO!
|
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wagaryy hmm i tak jestem chorai nie ide do Szkoły ale gdyby nawet to ostanio mialam spiecie z mamą o godziny nie usprawiedliwione i nie ryzykuje teraz;p moze zzadzwonie jutro do znajomych do szkoły i powiem zeby przyszli do mnie xD i tak sama będe w domu ;D
|
|
|
#4977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hista niemiec angielski .. masakra; |!! eh.. tez miałam plany ..
|
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
łiiiii.
wróciłam.! ![]() o boże, tyle się u mnie pozmieniało. a Wy tak samo rozgadane.
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spac. dobranoc ;*
|
#4980 | |
|
xoxo
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak się cieszę ![]() już na zawsze ? gdzie byłaś jak Cię nie było ? ________ jednak założyłam dziś fbl jakby ktoś chciał ale nie spodziewajcie się na nim cudów bo ja nie prowadzę bujnego życia http://www.photoblog.pl/windykacjaszczescia/34475385 ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

Dziś też z wami nie posiedzę bo już muszę uciekać ale obiecuje, że piątkowy wieczór spędzę tylko z wami i wszystko nadrobie, a przynajmniej postaram się nadrobić. Kocham Was i obiecuję, że już nie zostawię na tak długo. Buziaczki w pysiaczki. ;*;*;* 

czasem mam ochote mu wygarnąć, że albo coś robi albo koniec i żeby podjął decyzje. ale mi głupio.