|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
co ci szkodzi ![]() popatrzecie jaka podroz poslubna wymyslil sobie moj TZ ![]() http://www.peru.pl/oferty/peru/peru-...rminy=17932576 (niech was nie zmyli cena ok 6 tys., bo w sumie taka impreza wychodzi jakies 3250$ od osoby )doslownie MIESIAC miodowy ![]() i on na razie bardzo serio o tym mowi.... w sumie byloby super... no ale na razie to marzenia (przynajmniej ja to tak traktuje )...to TZ ma teraz super motywacje do zdobycia rocznej premii ![]() ide spac, bo mnie oczy pieka od wylewania lez nad kitkiem. dzis spi w lozku z rodzicami ogolnie odkad jest takim bidulkiem to moj tato pozwala mu na wszystko - moze spac na jego marynarce (zazwyczaj zostawal pogoniony), a nawet na jego polowie lozka zadziwiajace ale chyba tata tez sie nim bardzo przejal.
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Lecę spać, bo już padam.
lain, pozdrowienia dla kotka ![]() Do "zobaczenia" po weekendzie PA
|
|
|
|
#3393 |
|
Zadomowienie
|
Ja już czekam na ta tancerki wiatropylnosc. Hej zrób nie po to tak wcześnie wstawałąm zeby zobaczyc co naskrobałście.
Ide spac tylko chcialam sciagac dalej film:P |
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo będziemy miały dziecko?
Tancerka - luuuzik, do ślubu byłoby po wszystkim Zrób test, czasem widać tą cholerną drugą kreskę, taką delikatniutką, jak za dużo nabierze płynu ![]() lain u mnie tak samo było z moim królisiem, jak zachorował, to na wszystko mu pozwalali, a normalnie już dawno by został pogoniony ![]() ), a za 20 dni będzie 499 Boziu, niech ten suwak ruszy już do przodu!
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-20 o 08:21 |
|
|
|
#3395 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry, a ja myślę, że z testu nici bo pewnie Tancerka @ dostała
oj tak Chilanes niech ten Twój suwaczek ruszy bardzo by mnie to ucieszyo... z wiadomych względów ![]() dzień dobry
|
#3396 |
|
Zadomowienie
|
Ale się wkurzyłam wczoraj mi mówili ze ide na weekend teraz juz nie ide bo jednak juz ludzi nie potrzebuja. Troche sie załamałam
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
A na moim suwaczku dzis jest 449
![]() KOlejna bariera przelamana Jeszcze tylko 49 dni i bede miala jak Kasia 3 z przodu Dostalam od taty mala gerberke w doniczce mialą 6 slicznych kwiatuniów a tu coś dziwnego się dzieje od jakiegos czasu jak rano wstaje kwiatuszki opadniete są Jakby ktos je uwiązał 2 cm pod paczkiem ![]() najpierw opieralam jeden o drugi i jakos wstawaly ale teraz to widać ewidentnie ze usychaja Rodzice mówią ze kwaitkowi jest za gorąco wciaż a niby ma mieć 12-15 stopni w naslonecznionym iejscu ![]() stoi na parapecie lapie pierwsze promyki slońca i pada ![]() na pewno nie jest chory bo przecież i listeczki by mu opadały a nie opadaja w dodatku widzę, że urodzily sie juz nowe Tak się cieszylam bo mi się ładnie hodowal a teraz umieraja mu kwiatuszki ;(((((( |
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() zadziwiajaco czuje sie dzis wyspana ![]() i to jeszcze mam dzien wolny i duzo energii ![]() trzeba ja jakos spozytkowac pocwicze, posprzatam, zrobie pranie, poczytam zalegle teksty na zajecia i naskrobie troche w konspekcie magisterki
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- no i ciekawe dlaczego zacytowala mi sie wlasna wypowiedz skoro wciskalam luske ?? i teraz też :/ a kwiatunie i tka mi umierają
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 09:17 |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze byc 20 stopni, przesadzic ze sklepowej doniczki do wiekszej i kupic nawoz ![]() kicio mi mruczy na kolanach
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 09:20 |
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero sie ucze ogrodnictwa wiec wiecie nie smiejcie się kiedys muszę nauczyć się jak uprawiać ogródek przydomowy ![]() dziwi mnie tylko dlaczego wszystkie na raz nie padaja tylko jak skazańcy jeden po drugim a listeczki jak nowe wszystkie Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 09:23 |
|
|
|
|
#3402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz hoduje storczyki Mam 6 sztuk, wszystkie żyją, ale tylko 3 kwitną Muszę sobie następnego kupić A co do kwiatków doniczkowych to uratowałam jednego z pokoju siostry(zapomniany był, mało podlewany). Ale w ogródku w ziemi nie lubię"grzebać". Na szczęście mama jest ogródkową maniaczką i dba o ogród, a ja tylko lubie w nim spędzać miło czas
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez to mama dlubie w ziemi. ja jakos nie lubie
![]() a na parapecie mam w pokoju same storczyki, bo nie trzeba im w ogole uwagi poswiecac same kwitna jak szalone
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o przydomowe ogrody to ja zdecydowanie wole krzewy
![]() a tak w ogole to marzy mi sie piekny ogrod z rowniutki trawnikiem a na srodku wielka magnolia (w wersji drzewnej) ![]() o taka
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 09:32 |
|
|
|
#3406 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to powodzenia ![]() moja ciocia wlasnie sobie taki zrobila kwiatki ma tylko przy domu przy garazu wolnostojacym i przy strumyczku ktory kazala sobie postawic a na srodku miala rosnac jakas wlasnie magnolia czy inna jakas taka pojedyncza kikuta na wielkim zielonym trawniku skutek byl taki, ze najpierw trzeba bylo postawic nad nia parasol bo nie wytrzymywala naszego wtedy wyjatkowo goracego i suchego lata a potem psy biegajac po podworku w zimie zmasakrowaly ja i zostal tylko jeden zasuszony badylek..zrezygnowali z pojedynczego kikutka na wielkim zielonym trawniku swoja droga to byl dopiero widok: drzewko pod wielkim ogrodowym parasolem Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 09:35 |
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Zadomowienie
|
U mn ie natomiast tak ze to rodzice oboje zajmuja sie działeczka kawiatami i wogole ja jeżdze na dzialeczke jak musze ale za to jak byłam mała to kochałam grzebać sie w ziemi i zawsze z dziuałki umorusana wracałam teraz marzy mi sie wielki ogród a wśród nich piekne kwiaty w kolorach tęczy i sama bede je chodowac.
A mi moja kochana azalia przekwita dostałam ja od Tz na walentynki i tak pieknie kwiatła a tu juz po Dziś musze wyrzucić róże z dnia kobiet do wczoraj piekna jeszcze była a dziś już zdechła. Miala prawo dwa tygodnie w koncu stała ale widac ze bardzo szczerze była dana![]() Jutro dostane @ i mam dziś podły humor jescze ten nieszczesny weekend i znowu nie zarobie załame sie chyba A jeszcze dzis do szkoly masakra!!Ide rybe usmarzyć zeby potem sie z tym sie nie bawić:/
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-20 o 09:40 |
|
|
|
#3410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie nei planuje takich rzeczy.. bo nawet pieniedzy na dom jeszcze nie mam wiec.. poczekam z tym planowaniem
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak pisalam w domu mieszkac bede gotowa pewno kolo 50-ki ![]() choc moze moja wizje wczesniej urzeczywistnie w ogrodzie rodzicow obecny ogrod pewno przy budowie nowego domu zostanie zrownany z ziemia wiec bedzie duze pole do dzialania
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znaczy, ze zdrowa jesteś i bejbulka będziesz miec ![]() jaką ja miałam manianę z moim okresem mowiłam Wam, ze zwykle dostawalam 2 dni przed kalendarzowo wyliczonym terminem jak sięumawialam go gina dzwonilam we wtorek zeby sie na jakis czwartek umowic czy cos a ona do mnei ze nie ma miejsc i na nastepny wtorek jak zaczelam sobei liczyc to mi wlasnie tak wyszlo ze w czwartek powinnam miec wiec teoretycznie moge dostac nawet i we wtorek wg tego co mi sie wczesniej przydarzalo ale ufff udalo sie poszlam w terminie do gina a okres na mnie splynal w srode ![]() ale jesli mam byc szczer już mam go dosc a dodatku TZ jest na mnie nafuczony bo nie mamochoty na zabawy z nim ![]() no niestety no nie moja wina.. taka natura no ![]() jak ma mi sie chciec bawic jak mnie boli brzuch no i gdzie ta tancerka.. ile mozna sikac na jeden test??przeciez mowila że tyle wody wypila?? a moze wysikala wszystko w nocy?? i zapomniala o tescie
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 09:50 |
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
kubusewa - sprawdź, czy nie ma za mokro, powinnaś go trzymać w normalnej "pokojowej" temperaturze, ok20"-23' C. Radzę też obciąć te co już popadały lub są marne, bo roślinka niepotrzebnie wysila się, by je ratować. Co do przesadzania, to poczekałabym aż kwiaty kompletnie przekwitną (wszystkie) i dopiero potem przesadziła (chyba, że została "przelana", wtedy należy zmienić doniczkę na troszeczkę większą i dodać suchą ziemię (nie otrzepując tej w której teraz rośnie) i pozostawić ze 2 dni i dopiero podlać).
|
#3415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam 3 kwiatuszkii jeden wlasnie pada czy ma za mokro nooo czy ja wiem raczej nie a ze obcina sie przekwitlosci i różności tego typu to wiem.. mam maniaka ogrodowego w domu wiec to akurat juz wiem.. wydaje mi się że gdybym ja przelała, to by i liscie pognily a one wręcz rosną jak szalone jeden za drugim poczekam aż przekwitnie bo bez sensu teraz.. przesadzać i muszę znalexć jakaś ładną doniczke ale spokojnie jeszcze jest czas
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 09:56 |
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam @ wczoraj, brzuch mnie napiernicza, jak oszalały. Tż się naburmuszył "bo jestem popsuta" (jak to On mówi )Cytat:
Gerbera - Gerbera Popularna w uprawie na kwiat cięty. Ostatnio pojawiły się również odmiany karłowe, które uprawia się jako rośliny pokojowe. Mają one piękne kwiaty w różnych odcieniach żółci, czerwieni, różu, pomarańczu, bieli, pojedyncze lub pełne. Gerbera wymaga stanowisk widnych i stałej temperatury - około 200C oraz wilgotnego podłoża. po zakupie powinno się je przesadzić do większej doniczki i zasilać nawozami raz w tygodniu, aby dłużej cieszyły nasze oczy. Po przekwitnięciu gerbery w doniczce wcale nie musimy ich wyrzucać wręcz przeciwnie odstawiamy je do chłodnego pomieszczenia(ok. 15oC), ale widne miejsce na 4 – 6 tygodni od czasu do czasu je podlewamy roślinę ale nie nawozimy. Po tem przesadzamy ją, nawozimy i czekamy na kwiaty.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-20 o 10:02 |
||
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostaja tylko 2 poprosze o minute cisza nad moim malym zdechlym gerberkiem ![]() co do tego czy listki tez zdychaja no ja to jestem ciekawa, skoro jest sobie roslinka i skoro jest jej zle bo ma za mokro czy costo dlaczego wypuszcza nowe listeczki nie no dobra jakby nie bylo powazniejszych trmatow na naszym watku.. dajmy spokoj gerberce.. mam jeszcze 2 kwiatuszki wiec nie ma co tragizowac
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 10:05 |
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes dostałaś moją pw z umową? Bo ani dziękuję, ani pocałuj mnie w de
|
|
|
|
#3420 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wszystkie kwiatki doniczkowe jakie dostałam od Tżta wykończyłam po tygodniu
Za bardzo o nie dbałamJedynie storczyki się trzymają Ale jak Lain pisała one nie mają dużych wymagań a im mniej o nie dbam tym lepiej rosną
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

co ci szkodzi 

)