|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
a ja podobno mam lewe ręce do ogrodnictwa... gerberka miała byc dowodem na to, ze nie mam więc dlatego teraz sie tym tak podniecam ![]() Ja jestem straszny ciepluch a kwiatki lubia miec taka chlodniejsza temperature niz ta w ktorej ja jestem w stanie normalnie exystowac wlasnie dlatego nie moge miec kwiatkow w pokoju bo wlaczam na caly regulator grzeniki w pokoju i mam bardzo suche pwoietrze ... skore na twarzy da sie z tego wyleczyc z dnai na dzien ale kwiatki raczej nie przezywaja dlugo w takich warunkach... zobaczymy mzoe tym razem ten sie uchowa bo w koncu niedlugo koniec sezonu grzewczego |
|
|
|
|
#3422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Tez uwielbiam ciepełko, ale dla storczyków poświęciłam się I zamiast kaloryfer włączać na 5 teraz mam 3 I ze zdziwieniem odkryłam, że nie zamarzam A jakby co to można pod 2 kołderkami spać![]() ![]() ![]() Tancerka i jak zostanę forumową ciocią czy jednak nie??
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tancerko prosze natychmiast sie odezwać 20 potencjalnych cioc wizażowych czeka na newsy ?? |
|
|
|
|
#3424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
#3425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłaby okazja, żeby kolejny album scrapbookowy dla dzici zrobić a tak zonk![]() Teraz jak wiesz, że nie jesteś w ciązy to na pewno niedługo sie pojawi
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale drugiej kreski w ogóle nie było widać nawet nic bladego no nic a przyglądałam się z odległosci centymetra więc no chyba można wierzyć takiemu testowi podobno 99% wiarygodnosci- tak na pudełku napisane...
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień Dobry Ja Ci powiem, ze ja jakostak nigdy nie robię aż takiej paniki, zeby aż test kupować Gadam szczerze z TZ i czekam.. no bo w końcu kiedys sie pojawi@ Choc ok w grudniu jak mialam jechać na narty i okres mi sie spóźnił tydzień przeczytalam wszystkie fora o pierwszych objawach ciąży I powiem CI jedno naczytałam się ze niektorym dziewczynom to okres potrafil się nawet 3 miesiace spóźnić Więc na razie nie ma co paniki siać Chyba, ze możesz obawaić się jakichś torbieli i takich innych tfu tfu tfu odpukac
|
|
|
|
|
#3428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale powiem wam ze tż mi wczoraj napisał że jego mamie też się @ spóźnił- 40dni trwał aż cykl i też test kupiła hehehe no więc tż widzę w napięciu musi żyć w obawie czy siostra czy córka mu się będzie rodzić hehehe no ale nici i z jednego i z drugiego
tylko że teściowa @ dostała a ja dalej czekam.. w sumie ja czekam dopiero 2 dzień bo chyba dwóch tygodni spóźniającego sie okresu bym nie dożyła![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
nie wiem czy miało wpływ na to ze trochę na dietę przeszłam czy co?? ale fakt faktem dni płodnych nie miałam w tym czasie co zawsze mam i potem mogę się po 14 dniach okresu spodziewać więc w sumie to wszystko się w jakąś kupę łączy.. Cytat:
za to te 5 minut oczekiwania minęły jak 5 sekund tak szybko!!! a myslałam że będzie się ciągnąć w nieskonczoność
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie tak się stresowac Juz raz tak musialam trafiać ale, ze tak powiem tym drugim.. na badanie do fiolki srednicy 1 cm, po zatruciu pokarmowym... do sanepidu więcej tak nie będę robila.. bo to glupie tak stać kurnia nad sedesem i celować jak jakiś kretyn o rany aż nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- ale wiecie co wstyd mi sie przyznać musze się doszkolic chyba Bo mi gin powiedział ze oo dziś jutro robic dzidziusia bo jest jajeczkowanie a tu bach na drugi dzień okres.. to albo jemu sięcoś pochrzanilo, albo ja niewiem w ktorym dniu jest to cholerne jajeczkowanie.. zaraz sobie wpisze w wikipedii bo szlag mnie trafi, zaraz dojdzie do tego, że moj TZ bedzie w te klocki mądrzejszy ode mnie Tancerka Ty mnie nie denerwuj.. Ty po dwóch dniach spóźnienia kupilaś test ?? o Przepraszam jesli CIę to urazilo ale no co Ty zwariowałaś u mnie, że tak powiem ruchy 2-dniowe na kalendarzu to standard Ja sie zaczełam martwic jak po tygodniu nie dostalam.. a przesuw do tygodnia... jest dla mnie akceptowalny na tyle, ze nie mam potrzeby kupować testu Matko ale musieli CI psychoze zrobic w domu skoro tak kupiaś biedna ten test Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 10:40 |
|
|
|
|
#3431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dużo to kosztuje, ale myślę, że warto W przypadku Twojego tż to jest wartość rocznej premii, więc luzik Sama się napaliłam dopóki nie zobaczyłam, ze faktycznie miesiąc Tylko jak to tyle trwa miesiąc to chyba będziecie musieli poczekać parę lat aż obydwoje będziecie mieli 26 dni urlopu Co gorsza, trzeba przepracować dwa lata po skończeniu studiów...my myśleliśmy z tż, że liczy się staz pracy, bo wtedy już by mu to 26 dni przysługiwało a tu jeszcze rok trzeba czekać...a ja dopiero w 2012 będe miała 26 dni Wiesz co - jak tak sobie przemyślałam - za 29 dni, w cenie jest kilka przelotów i inne rzeczy to ta wycieczka jest tania jednak ![]() Cytat:
NA urodziny dostałam dwa storczyki i sobie ładnie rosły, jakis tydzień temu zaczęły im odpadać kwiatki dopiero. Poza tym mama zaczęła kupowac storczyki i mamy jeszcze dwa w salonie - jeden przekwitł a drugi ma ogromne kwiatki i cały czas rozwijaja się nowe![]() Cytat:
![]() Ale miałam durny ślubny sen ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sobie włączyła mradio wawa na komputerku i spiewam sobie polskie przeboje ![]() Lubię ot radio.. niby taka szmira bo starocie puszczaja ale przyznajcie same.. chyba mamy fajnych wykonawcow .. zwlaszcza tych z lat wczesniejszych.. a nie jakies dody i innych wisniewsko saro mayowców Samoa mnie też siętak wydawalo, dlatego lekko mnie to zdziwiło, ale zaufalam swoim obliczeniom i bach na drugi dzień po wizycie u gina .. wizyta @ Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-20 o 10:48 |
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu po otrzymaniu :P http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=918 Claris- gapaaa, Claris- gapaaa!
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
o własnie ja też miałam sen, ale jak się obudziłam to aż sie sama smiałam do siebie, bo sniło mi się że juz powstała następna częśc naszego wątku, i miałyśmy taką "normalną" "zwyczajną" nazwę wątku i każda była taka niezadowolona i nie chciało się nam w ogóle pisać, przez tą nazwę, nie pamiętam co to było no ale żebym już o tym śniła...paranoja
|
#3435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu mowa o podrozy poslubnej w sierpniu 2010 ![]() ja dopiero po slubie mam zamiar poszukac takiej pracy na serio, bo raczej studiujac dwa kierunki i piszac dwie prace byloby ciezko znalezc cos porzadnego ![]() a TZ stwierdzil, ze wzialby 2 tygodnie urlopu, a reszte wzialby urlop bezplatny ![]() Cytat:
relatywnie taniutka jest ![]() ale to tez dlatego, ze to nie wczasy tylko ekspedycja. mieszkanie w hotelach klasy turystycznej, spanie czasem w autokarze, czasem w wiosce indianskiej, a czasem na hamakach w dzungli pod najwyzszym wodospadem swiata ![]() na prawde super wycieczka. na pewno nie sa to wczasy wypoczynkowe tylko raczej taka przygoda zycia TZ sie strasznie napalil ciekawe czy mu przejdzie czy juz tak zostanie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 10:58 |
||
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
dokonalam tragicznego odkrycia moj kwiatuniek stal caly czas w wodzie bo okazuje się co ja wczesniej inaczej wydaje mi sie zaobserwowalam wydawalo mi sie naiwnej blondynce ze kwiatek stoi w koszyczku owinietym jakims tiulem czy czyms (od srodka) a tu durnota odkryla przed chwila ze kwiatek stal we wodzie tak na prawde ![]() zasadzony w palstikowa doniczuszke i wsadzona doniczuszka do tego cholernego koszyczka wyjelam i wlozylam do normalnej oslonki ceramicznej ale nie wiem czy cos z tego bedzie bo mam bialy osadek na ziemi przy krawedzi doniczki ![]() zamordowałam kwiatka |
|
|
|
#3438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jeszcze tam były jakies rozmowy z ludźmi w tym śnie, ale nie pamiętam. Aha - i w kościele się tż brechtaliśmy jak dałny![]() Hmmm, może jak Ci robił usg to zobaczył tam coś innego? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajna ta wyprawa, ale ja na podróż poślubną wolałabym mniejszy hardcore Ale ogólnie chętnie bym kiedyś pojechała - dlatego wlasnie dzieci chcemy miec później
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-20 o 11:12 |
|||
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest lepiej wypluj te slowa.. szczególnie, ze mam @ i cholernie boli mnie brzuchol i nawet mi nei mow ze @ jeszce o niczym nie swiadczy
bo cierpie |
|
|
|
#3440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3441 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain ta wycieczka jest niesamowita, kurczę, przeżyc taką przygotę to jest dopiero coś
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy co bedzie skoro go przelozylam do tej drugiej oslonki
moze sie opamięta z tego zatrucia tylko tak dziwnie zamiast wszystkie paść to padaly jeden po drugim .... dziwne |
|
|
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
Łe nie zostane ciotka znową
Ale moze i dobzre:P Własnie obejrzałam step up 2 i ja chce wiecej!!! |
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo lezec to on moze mniejszym kosztem w Egipcie czy Tunezji (chocby w tym roku )mi by bardzo odpowiadala taka podroz poslubna, francuskim pieskiem nie jestem nieobce jest mi nocowanie w lesie czy pod namiotem w deszczu no, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy...pewno najpierw trzeba by sie zaszczepic na rozne chorobska... ciekawe ile takie szczepienia kosztuja ![]() w ogole to jak ktos lubi zwiedzac i chcialby jakas super wycieczke to polecam przegladniecie ofert na tej stronie http://www.logostour.pl/ ja bym jeszcze chetnie na taka wycieczke do Nepalu pojechala z podejsciem na Annapurne... no ale TZ sie uparl na Machu Picchu (sladami Donalda Slonca Peru Tuska ![]() buuu jeden glosnik mi nie dziala chyba tesciu (zlota raczka ) bedzie musial sie tym zajac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 11:24 |
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by w zupełności zadowoliła ta - Peru+Boliwia
http://www.peru.pl/oferty/peru/peru-...rminy=17932564 bo ta co Ty pokazałaś jest strasznie (jak dla mnie) przeładowana, ewentualnie Boliwia +Ekwador, bo Wenezuela to juz za dużo, w ogóle trzy kraje jak na jeden wyjazd to będzie straszny zapieprz, lepiej rozbić to na dwa wyjazdy jak się spodoba ten region. Ta co wkleiłam linka zawiera w sumie taki ekstrakt z tego co warto zobaczyć
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi w sumie te koronkowe nie przeszkadzają ale te gładkie białe są już tak oklepane że nie chcę.. no chyba że sie okaże że tylko takie pasuje do mojej sukni- ale to ściągnę zaraz pod Kościołem wtedy
|
|
#3447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znaczy teraz jest tylko w 1 doniczce tak? Ta doniczka ma dziurki na dole, by woda wypływała? Nie podlewaj go przez 3-5 dni, by odechł trochę A później podlewaj z umiarem To nie dziwne, że jeden po drugim, każdy kwiatek inaczej reaguje, mojemu najpierw zaczeły żółknąć kwiatki (też pokolei, a nie wszystkie razem ) Będzie ok, uratujemy go ![]() Chyba nie do każdej sukienki nawet takie bolerka pasują
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-20 o 11:30 |
|||
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu krotsza - bo bez Ekwadoru i Wenezueli, ktore moim zdaniem jak najbardziej sa warte zobaczenia szczegolnie, ze ta czesc wyprawy to glownie dzungla, splywanie canoe po rzekach, wizyty w wioskach indianskich, nurkowanie i wypoczynek![]() mi tam miesieczna wycieczka wcale by nie przeszkadzala - jak pisalam - to mialaby byc przygoda a nie wczasy wypoczynkowe
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 11:32 |
|
|
|
|
#3449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Peru i Boliwia kończą się na Limie, więc Machu Picchu zaliczone ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Ekwador ok, ale Wenezuela wg mnie niepotrzebna. I jak juz bym miała jechac na taki zapieprz to na krócej Chodzi mi o to co pisałam wyżej - na szybko to będzie.
|
|||
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jak takie cos ma kosztowac tysiaka to nie dam tyle.Najbardziej mi sie to podoba: w ogóle ta suknia jest prześliczna, ale tz powiedział, że mu się nie podoba (i całe szczęście, bo kosztuje jakoś 5600 albo 5800 ) ale i tak ja przymierzę, co mi szkodzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

Za bardzo o nie dbałam
Ale jak Lain pisała one nie mają dużych wymagań a im mniej o nie dbam tym lepiej rosną

) i jeszcze tam były jakies rozmowy z ludźmi w tym śnie, ale nie pamiętam. Aha - i w kościele się tż brechtaliśmy jak dałny