|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Hm... Jak w Polsce jest, nie wiem
![]() U mnie w każdym Müllerze ![]() Trihomonas - piękna kolekcja. Choć nic nas obecnie nie łączy - podziwiam! Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2009-03-18 o 10:16 Powód: Zapomnienie :) |
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
W każdym Douglasie.
|
|
|
|
#3153 |
|
grozi wypollizowaniem
|
musze się wybrać na "macanko"
a na chłopach czy babach trzeba szukać?
|
|
#3154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropko, rzeczywiscie duzo zapachow nas laczy. Wiele z tych ktore masz w swojej kolekcji mialam lub zamierzam nabyc. Moze tylko z wyjatkiem slonia, ktory mnie nie lubi i ja tez go chyba nie polubie W tej chwili poluje na Lolite - zakochalam sie w tym zapachu i musze go zdobyc Dziękuję ![]() Cytat:
Noa to sentyment, pierwsza milosc i pierwsze perfumy wiec na razie trzymam buteleczke. A co do Miyake to mam troche mieszane uczucia - podoba mi sie pierwsza nuta a dalej jest juz troche gorzej ![]() tak, zapach jest sliczny Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sliczna kolekcja Dziękuję bardzo
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
W Gliwicach i Katowicach stały na chłopach.
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
A Lolka piękna jest. |
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
przepiękny zbiór
czarna coco, lolity, pure poison cudownie mogłabym mieć prawie każdy zapach z Twojej kolekcji
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
Libra2,Mariolasl,studentk a AM,Ewusia_Marchew,Magdule nka
Bardzo dziekuje Wam dziewczyny Wasze kolekcje tez sa sliczne,chyba w kazdej znalazlabym cos dla siebie![]() Kropko 75 No to mnie zaskoczylas U mnie jest tak z Coco,ze ja ja czuje ok 4godz. potem mój nos sie przyzwyczaja,ze prawie jej nie czuje ale znajomi mi mówia,ze czuja zapach bardzo wyraznie...ostatnio do pracy uzylam 7 psoków Crystal Noir,Versace Woman i JPG Clasicue to najbardziej trwale zapachy z mojej kolekcji..Wika28 Dziekuje bardzo Twoja kolekcja tez mi sie podoba...To od Ciebie wlasnie ''zgapilam'' Armaniego Potem przypomnialam sobie o Twoich flaszeczkach potluczonych i bylam ciekawa co to za zapachy ![]() W ten sposób nabylam Clinique ale happy bo innego nie mieli...Jeszcze Flowerbomb mnie interesuje(popularny wsrod wizazanek) ale nigdzie tego zapachu nie ma...Mysle,ze w tych perfumeriach raczej nie zdobede tych zapachów...Slonia tez chce przetestowac ale tez go nie widze nigdzie ![]() Organzza dziekuje bardzo Premiere to mój najnowszy zapach-jest sliczny ale na mnie baaardzo nietrwaly...W zasadzie po kilkdziestu minutach w ogóle go nie czuje i musze trzymac nos przy nadgarstkach Troche szkoda ale chociaz tyle dobrze,ze otoczenie go czuje...Mam 75ml to moge sie psikac do woli![]() Pozdrawiam Was wizazanki i pedze znów przygladac sie Waszym kolekcjom
|
|
|
|
#3158 |
|
Rozeznanie
|
To doprawdy niesamowite jakie mamy kolekcje.
Niejedna perfumeria mogłaby pozazdrościć takiego asortymentu. Rozpływam się oglądając Wasze zdjęcia i przyznam, że od czasu do czasu wyjątkowo ![]() Jako, że moja kolekcja przez parę ostatnich miesięcy trochę się wzbogaciła wrzucam zdjęcie tych nowych ![]() Z małymi uwagami. Confetto jest u mnie chwilowo, bo to ebay'owy zakup Zielonej30. Ale nie mogłam sobie odmówić ustawienia go do wspólnego zdjęcia ![]() Do fotki stanęły również na baczność 3 zapachy Pana Połówka. Brakuje jeszcze tego co mi się poklikało w ostatnich dniach. Te pewnie będą w kolejnym "apdejcie"
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Aszku, konkretne uzupełnienie muszę przyznać
![]() Z Twoich nowości u mnie jako "starości" są BC i NU ![]() Poznałabym z chęcią CdG, ale jakoś okazja się nie trafia, reszty niestety nie znam, a NR po dzisiejszych testach jest u mnie na nie Gratuluję )
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Aszku w prawdzie do twoich zapachów mi daleko, ale strasznie zazdroszczę NR i Hermesa. Gratuluję uaktualnień
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black cashmere Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-03-20 o 13:46 |
|
|
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clinique juz nabylam, co prawda tylko 30 ml ale dobre i to. Flowerbombki jeszcze nie mam, probowalam przez jakichs czas szukac na allegro, bo w perfumeriach jej rzeczywiscie nie ma, ale w miedzyczasie przyszla milosc do Aliena TM i zdradzilam Flowerbombke Do slonia to sie raczej nie przekonam Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#3163 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sama sobie też zazdroszczę i żałuję, że tak późno go poznałam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Aszku, cudowności! W moim stylu są zwłaszcza BC, Jaisalmer i Elixir dM
Co to za Goutalka? A co przed nią? A kiedy wkleisz całość ?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-03-20 o 17:14 Powód: zapomniałam się uślinić ;) |
|
|
|
#3166 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Songes. Przed nią mój ukochany miodowy Botrytis Ginestet. To dopiero ![]() Zdjęcia całości nie podejmuję się robić... Wolę jak flakony siedzą sobie po cichutku w szufladach. Nie mam wtedy świadomości ich ilości Skład właściwie się nie zmienił i zdjęcia, które zamieszczałam jakiś czas temu są aktualne. Na tym jest tylko to co przybyło od tamtego czasu. Na początku tego wątku są linki do naszych kolekcji Do moich są dwa. Ten późniejszy oczywiście aktualny
Edytowane przez Aszku73 Czas edycji: 2009-03-20 o 18:03 |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Cytat:
Dobrze, że jest BC, NR i EdM, to mam na czym oko zaczepić. No i te co znam są mniam, więc może i dobrze, że nie znam reszty, moja lista muszmieci mogłaby niebezpiecznie urosnąć. Gratki Aszku.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-03-20 o 18:41 |
|
|
|
|
#3168 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Aszku fajnie u Ciebie
![]() Ktorego Micallefa się dorobiłaś?
|
#3169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Małego Gaiaca i Anandę ![]() |
|
|
|
|
#3170 | |
|
Wiedźma
|
Gratuluję serdecznie wszystkim.
Tak, jak pisze Aszku - nie ma chyba perfumerii, która mogłaby rywalizować z tym wątkiem. Cytat:
To nie jest kolekcja, tylko aktualizacja?! Ojapierniczę! ![]() Sześć flaszek z mojego "repertuaru". I masz Black Sun, które mnie szalenie intryguje. ![]() Wymiotłaś Aszku. Przynajmniej mnie z fotela.
|
|
#3171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wiem, to choroba I te flachy w drodze... Dlatego nie chcę robić zbiorowego zdjęcia.A co do Black Sun to niedawno było w Superpharmie w Silesii. Tam kupiłam. Niewykluczone, że jeszcze mają. To maleństwo 30ml. I w zasadzie nie moje tylko Pana Połówka. Ja tak tylko troszkę podbieram żeby nie wywąchał ![]() A co do Twojego repertuaru... to chyba niedługo będę miała jeszcze jedną ![]() |
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Aszku73 piękna kolekcja
![]()
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizję swoją kolekcję perfum...
Oto moje kochane "Perełki" ![]() 1) Britney Spears Fantasy, Mexx Woman, 2) Max Mara Le Parfum, 2x C.K. Truth, DKNY Be Delicious, Shiseido Zen, 3) YSL Nu edt, Lanvin Jeanne, Perles de Lalique, Lanvin Eclat d'Arpege, Christina Aguilera Inspire, 4) Nina Ricci Nina, Chopard Wish, Dior Midnight Poison, Masaki/Masaki, Lacoste Pour Femme 5) Wszystko
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
Aszku73 gratuluje kolekcji-zadnego zapachu nie znam
Nie znam jeszcze wieeelu zapachów![]() Kesly1 gratuluje kolekcji i z checia przygarnelabym Midnight Poison
|
|
|
|
#3175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3177 |
|
BAN stały
|
Aszku- wspaniale u Ciebie, baaardzo w moim stylu
kesly- co prawda zupełnie nie w moim guście ale na prawdę ślicznie prezentują sie te Twoje perełki ![]() |
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo lubię Max Marę, Le Parfum, Wisha, MP i Lacostę. Kobieco u Ciebie i radośnie.
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ładne rzeczy można obejrzeć
![]() Aszku, kesly -
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

5269

W tej chwili poluje na Lolite - zakochalam sie w tym zapachu i musze go zdobyc
mogłabym mieć prawie każdy zapach z Twojej kolekcji 
Troche szkoda ale chociaz tyle dobrze,ze otoczenie go czuje...Mam 75ml to moge sie psikac do woli