Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 15:53   #1201
201604211131
Konto usunięte

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dobry Padam z nóg, po dzisiejszym dniu nie mam już siły nawet myśleć, mój mózg ogłosił strajk Ale za to dostałam w pracy małą finansową premię - prawie na jutrzejsze zakupy
Witamy.
Ja tam wolę zrobić kilka zębów na raz, bo stres mniejszy Jakbym miała chodzić z pojedynczymi zębami to gorzej byłoby mi się zebrać, przekładałabym pewnie wizyty itp.

Ja myślę nad taką jedną jasnoróżową, ale ciągle się waham, bo kosztuje 109 zł i jak dla mnie to lekka przesada
Witam Iso A odnośnie premii to brawo (ja też się zastanawiam coby na weekendy nie pójść do pracy - oczywiście kasa pójdzie na kosmetyki ). A i odnośnie dentysty to też się zgodzę. Stres mniejszy
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:12   #1202
Hosenka*
Zakorzenienie

Wyrolniczyłam się Zrobiłam peeling mordki, potem algową maskę złuszczajacą z Ziaji Pro, przetarłam hydrolatem oczarowym i nałozyłam mieszankę oleju konopnego (ten zapach słonecznikowy ) z hialuronem z pantenolem.
Zaraz lece do wanny, będzie peeling ciałka, stópek, mycie włosów i potem zrobienie się na bóstwo. W końcu spędze wieczór, a moze i noc z moim Samczyskiem Tak sie stęskniłam ...
Będę zaglądać "z doskoku"

Aha : bede we wtorek w Krakowie, niestety służbowo ... akurat w dzień kiedy miałam iść z Samcem ( i moimi rodzicami ) do kina, mamy już bilety. I co? I Chyba że akurat we wtorek jest spotkanie, nosz kurde no Jedyna nadzieja ze miedzy 15 a 16 bede spowrotem, w co szczerze watpię

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:19   #1203
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
To ja zobaczę czy mi ten Garnier pomoże zanim się wybiorę do jakiegokolwiek lekarza. Nie ufam im ostatnio. Balsam kupiłam, i to udało mi się dużą butlę za 14,49zł na promocji w Rossmannie dorwać. Wapno profilaktycznie jeszcze będę piła, bo szczególnie skóra mojego dekoltu podejrzanie wygląda - zaczerwieniona i pełna pajęczynek, a na przedramionach jakieś czerwone kropeczki Za ostre mam szpony czy co
[..]
A w ogóle to się Wam pochwalę. Kliknęłam w końcu tą turkusową torebkę na etorebce i mam nadzieję, że w poniedziałek będę ją mieć. Ta granatowa i czarna dla siostry.
Mykam rozpalić w kominku, bo powoli zamarzam...
Mam nadzieję, że pomoże
A torebki piękne! Nie wiedziałam, że jest nowa dostawa - weszłam tam teraz i kuszą mnie 3 torebki

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Jakie piękne te buty
I najgorsze, że mogę je kupić zaraz obok swojego bolku - tylko czemu one takiej drogie

A naleśniki nie wyglądają pięknie, ale są pyszne
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:23   #1204
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wyrolniczyłam się Zrobiłam peeling mordki, potem algową maskę złuszczajacą z Ziaji Pro, przetarłam hydrolatem oczarowym i nałozyłam mieszankę oleju konopnego (ten zapach słonecznikowy ) z hialuronem z pantenolem.
Zaraz lece do wanny, będzie peeling ciałka, stópek, mycie włosów i potem zrobienie się na bóstwo. W końcu spędze wieczór, a moze i noc z moim Samczyskiem Tak sie stęskniłam ...
Będę zaglądać "z doskoku"

Aha : bede we wtorek w Krakowie, niestety służbowo ... akurat w dzień kiedy miałam iść z Samcem ( i moimi rodzicami ) do kina, mamy już bilety. I co? I Chyba że akurat we wtorek jest spotkanie, nosz kurde no Jedyna nadzieja ze miedzy 15 a 16 bede spowrotem, w co szczerze watpię
To będziesz miała bardzo przyjemny wieczór (zazdroszczę) , a odnośnie kina to współczuję

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
I najgorsze, że mogę je kupić zaraz obok swojego bolku - tylko czemu one takiej drogie A naleśniki nie wyglądają pięknie, ale są pyszne
No cóż - u nas to rodzinne - jak coś jest piękne, to kosztuje (a siostra, ja i mama mamy zawsze tendencję do wybierania najdroższego). Więc możemy przybić piątki.
Stary 2009-03-20, 16:30   #1205
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Iso A odnośnie premii to brawo (ja też się zastanawiam coby na weekendy nie pójść do pracy - oczywiście kasa pójdzie na kosmetyki ). A i odnośnie dentysty to też się zgodzę. Stres mniejszy

Hosenko miłego wieczorku(i nocy)

A ja się chyba walnę na wyro, puszczę muzyczkę na mp3 i będę się obijać do końca dnia. A jutro rano jadę zakupy Mimo, że zima za oknem jeszcze ja mam zamiar kupić jakieś wiosenne ciuszki.
Stary 2009-03-20, 17:06   #1206
Estella
Zakorzenienie

Kto ma mój numer i mógłby mi przesłać smska? Chyba skuszę się na jakiś róż.

Zdradzę Wam tajemnicę - Bourjois w czerwcu wypuści fantastyczne błyszczyki - mają piękne jasne kolory - w końcu coś dla osób, które nie lubią mocno podkreślać ust. Ładnie lśnią i mają bardzo wygodny silikonowy aplikator w kształcie łezki. Ja jestem nimi zauroczona

Estellka z rudym Wackiem na kolanach

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:09   #1207
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Kto ma mój numer i mógłby mi przesłać smska? Chyba skuszę się na jakiś róż.
jak podasz mi swoj numer na PW to moge przeslac.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 17:10   #1208
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Hosenko miłego wieczorku(i nocy)

A ja się chyba walnę na wyro, puszczę muzyczkę na mp3 i będę się obijać do końca dnia. A jutro rano jadę zakupy Mimo, że zima za oknem jeszcze ja mam zamiar kupić jakieś wiosenne ciuszki.
Dziękuję

To do "zobaczenia" jutro po południu po kwestia nocy już ustalona

Werka: napisz cos o sobie. Uczysz sie? Studiujesz? Pracujesz?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:15   #1209
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Zdradzę Wam tajemnicę - Bourjois w czerwcu wypuści fantastyczne błyszczyki - mają piękne jasne kolory - w końcu coś dla osób, które nie lubią mocno podkreślać ust. Ładnie lśnią i mają bardzo wygodny silikonowy aplikator w kształcie łezki. Ja jestem nimi zauroczona
Brzmi kusząco

Cytat:
Dziękuję

Do zobaczenia
Stary 2009-03-20, 17:31   #1210
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Estello, a są może gdzieś w necie zdjęcia albo swatche tych błyszczyków? Bo zapowiadają się bardzo kusząco
Stary 2009-03-20, 17:32   #1211
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też - dlatego zrezygnowałam - w moim przypadku to a wykonalne A odnośnie kolana to bardzo współczuję

Brzmi smakowicie

U nas też, a odnośnie autobusu to

Bardzo ładna torebka
Dzisiaj z kolanem jakoś lepiej, może trzeba było je rozchodzić Ale z drugiej strony jak nim ruszam, to czuję, że coś przeskakuje.

Co do wątróbki to naprawdę polecam w panierce. Ta panierka podczas smażenia z cebulką trochę zanika, nie ma co się spodziewać takiej jak w schaboszczaku, ale zmienia smak potrawy zdecydowanie na +

Z autobusem nawet mi się udało - w jedną stronę podjechałam po samego dentystę, a w drugą pod Billę. Co prawda przez to zmieniłam trochę plany, bo miałam iść gdzie indziej do sklepu, ale przynajmniej tam był i Rossmann i poczta, wszystko na miejscu. A ja nie musiałam iść przez ten śnieg i zawieruchę.

A torebka mam nadzieję, będzie jeszcze ładniejsza na żywo. Kolor ma boski, agabil wrzucała fotkę, na której trochę widać tą torebkę i to jest to, o co mi chodzi. Głęboki, ciemny turkus

Cytat:
Dobry Padam z nóg, po dzisiejszym dniu nie mam już siły nawet myśleć, mój mózg ogłosił strajk Ale za to dostałam w pracy małą finansową premię - prawie na jutrzejsze zakupy
Jak ja lubię takie niespodzianki Sama się niedawno dowiedziałam, że siostra cioteczna wisi mi 2 razy więcej kasy niż myślałam. Co prawda jeszcze mi tego nie oddała, ale sama perspektywa jest b. miła

Cytat:
Ja tam wolę zrobić kilka zębów na raz, bo stres mniejszy Jakbym miała chodzić z pojedynczymi zębami to gorzej byłoby mi się zebrać, przekładałabym pewnie wizyty itp.
Też tak wolę, ale nigdy nie robiłam więcej niż 2 na raz. Poza tym jeszcze się oswajam z tym dentystą. Z tym "moim" wiem co i jak, wiem czego się spodziewać, zresztą zawsze mi mówi, co będzie robił, a z tym "tatowym" jeszcze nie jestem obeznana. Ale po dzisiejszej wizycie stwierdzam, że w sumie b. delikatnie wszystko robi i za to ma +, niestety na usuwanie kamienia więcej się u niego raczej nie zdecyduję, bo jest dość bolesne Ten "mój" robi to chyba ultradźwiękami czy czymś bo nic a nic nie czułam, a tu aż krew się lała... Ale póki co mam spokój do maja, dziś zrobił jednego zęba, usunął mi kamień, a z resztą kazał się na razie wstrzymać.

Cytat:
Ja myślę nad taką jedną jasnoróżową, ale ciągle się waham, bo kosztuje 109 zł i jak dla mnie to lekka przesada
Fakt, niektóre modele są drogie, ale ja już wolę u nich wydać tą stówkę niż w jakiejś sieciówce, gdzie torebki często są jeszcze droższe, a jakość fatalna. Poza tym zawsze jest 5% zniżki, a po pierwszym zakupie dostajesz kod, na który zbierasz kolejne PLNy rabatu

Cytat:
Mam nadzieję, że pomoże
A torebki piękne! Nie wiedziałam, że jest nowa dostawa - weszłam tam teraz i kuszą mnie 3 torebki
Zdam relację
Co do torebek to nowości są gdzieś od 10 marca, stopniowo się pojawiały. Teraz już (chyba) wszystko wystawili. Chyba, bo turkusowa Mari pojawiła się ledwie 2 dni temu. Także mooooże jeszcze dojdą jakieś nowe kolory, ale z tego, co dziewczynom odpisywali, modele już nie. Zresztą polecam zajrzeć na wątek etorebkowy.

Cytat:
A naleśniki nie wyglądają pięknie, ale są pyszne
A tam niepięknie, normalnie. Taka mini-pizza Chyba idę sobie zrobić jajecznicę, bom głodna, a nie jadłam dziś porządnego obiadu, tylko tak po trochu podjadam, a to 2 paróweczki smażone, a to trochę zupy.

Cytat:

Estellka z rudym Wackiem na kolanach
Chyba rzyrafka już gdzieś wypatrzyła te błyszczydła i mi pokazywała. Chyba na japońskiej stronie, znając życie. Chyba go chcem. Chyba na pewno Dajcie znać jak już będą osiągalne, mooooże jednak wcześniej niż w czerwcu

Estell, pokaż Wacka Pewnie już przystojniak nieźle urósł.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 18:03   #1212
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, niektóre modele są drogie, ale ja już wolę u nich wydać tą stówkę niż w jakiejś sieciówce, gdzie torebki często są jeszcze droższe, a jakość fatalna. Poza tym zawsze jest 5% zniżki, a po pierwszym zakupie dostajesz kod, na który zbierasz kolejne PLNy rabatu
Ja tak konkretnie to myślę o tej: http://etorebka.pl/s03.php?f=0164
Kolor mi się bardzo podoba i kształt też - w ogóle cała wg. mnie jest śliczna
A ta ciemnoturkusowa, o której piszesz też mi w oko wpadła, ale tylko za sprawą koloru, bo kształt już niestety mi nie leży
Stary 2009-03-20, 18:30   #1213
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi kusząco
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Estello, a są może gdzieś w necie zdjęcia albo swatche tych błyszczyków? Bo zapowiadają się bardzo kusząco
Cytat:
Chyba rzyrafka już gdzieś wypatrzyła te błyszczydła i mi pokazywała. Chyba na japońskiej stronie, znając życie. Chyba go chcem. Chyba na pewno Dajcie znać jak już będą osiągalne, mooooże jednak wcześniej niż w czerwcu

Estell, pokaż Wacka Pewnie już przystojniak nieźle urósł.
MagJo ja ich nie znalazłam na stronie japońskiej, bo też ich dzisiaj szukałam. Postaram się zrobić jutro fotki jeśli chcecie

Oto Wacek miał chorą łapkę i weterynarz mu całą zabandażowała.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (141,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (83,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (70,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (58,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (142,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (130,9 KB, 26 załadowań)

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-03-20, 18:42   #1214
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczyny a co kupujecie w sephorowwej promocji?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:48   #1215
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak konkretnie to myślę o tej: http://etorebka.pl/s03.php?f=0164
Kolor mi się bardzo podoba i kształt też - w ogóle cała wg. mnie jest śliczna
A ta ciemnoturkusowa, o której piszesz też mi w oko wpadła, ale tylko za sprawą koloru, bo kształt już niestety mi nie leży
Ta Andi też mi się podoba, bo jest taka prosta, klasyczna, ale niestety jak dla mnie odpada ze względu na krótkie rączki. Jakby były parę cm dłuższe, to bym ją wzięła w czerwieni.
W turkusie jeszcze jest Landi, ale pewnie też nie w Twoim stylu http://etorebka.pl/s03.php?f=0125

Cytat:
MagJo ja ich nie znalazłam na stronie japońskiej, bo też ich dzisiaj szukałam. Postaram się zrobić jutro fotki jeśli chcecie
Też patrzyłam właśnie, więc to nie tam, ale już je widziałam Niemniej jednak real fotkami nie pogardzę

Cytat:
Słodziak. A już to zdjęcie na białej kołdrze z zieloną łapką powala Podrap go za uszkiem od cioci Madzi I niech szybko zdrowieje i rośnie duuuuuży
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:48   #1216
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Mój grzeszek wczoraj poznałaś

Cytat:

Estello, kotek jest przesłodki Jak ja bym chciała mieć takie śliczne futro w domu
Stary 2009-03-20, 18:51   #1217
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
cudny a lapka juz zdrowa?

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
ja sobie kupie jakies blyszczyki [Rouge Creme de Gloss, La LAque i Fever Glossa] i jakis roz. i mooooooze perfumy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:53   #1218
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Najprawdopodobniej róż, ale nie mogę się zdecydować. Może nowy Clinique? Sama nie wiem:/ Jakaś podpowiedź?
Cytat:
Też patrzyłam właśnie, więc to nie tam, ale już je widziałam Niemniej jednak real fotkami nie pogardzę

Słodziak. A już to zdjęcie na białej kołdrze z zieloną łapką powala Podrap go za uszkiem od cioci Madzi I niech szybko zdrowieje i rośnie duuuuuży
On tak śpi!!! Bardzo urósł odkąd się u nas zjawił jest przesłodki i wszyscy w domu go uwielbiają.

Jutro postaram się zrobić zdjęcia.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
cudny a lapka juz zdrowa?
Zdrowa, ale znowu ma powiększoną poduszeczkę:/ pewnie po raz kolejny wbił sobie pazur, sama nie wiem co z tym zrobić. Ledwo jedną poduszeczkę wyleczył, a tu druga znowu z ropą:/

Siegfried Obermeier
Stary 2009-03-20, 18:59   #1219
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Estello, ale śliczny rudasek Ja wprawdzie zdecydowanie psy wolę, ale gdybym miała mieć kota to właśnie takiego rudzika albo smoliście czarnego

Dziewczyny fajnie, że herbatka się udała, szkoda, że tym razem nie mogłam być No ale z drugiej strony "przyczyna" nieobecności była prawie tak sympatyczna jak czwartkowe herbatki

Rzadko ostatnio zaglądam z braku czasu i z rozsądku, żeby nie dać się skusić I chyba się udało, bo nawet po krem i szampon cały tydzień się wybierałam i w końcu nie kupiłam

Sms z Sephory w ogóle mnie nie rusza Mało tego zastanawiam się czy nie puścić w świat LU (muszę się jeszcze zastanowić, ale chyba jednak wolę pryzmy).
Wykończyłam kolejny żel pod prysznic i micela. I zakochałam się w Burżuju 10h Ja, która podkładu używała od święta, bo zawsze było coś nie tak: a to kolor, a to smugi, a to konsystencja, a to świecenie, a to efekt maski A tu kolor idealny, delikatny, nie można przedobrzyć, no bajka po prostu Nawet minerały już mnie nie kuszą

Rzyrafko piękne te kredki Zielona to wiedziałam, że będzie boska, ale ten fiolet
One są już w sklepach? Muszę mieć obie Możesz przypomnieć nazwy?

Miałam dziś iść ze znajomymi z pracy do klubu, ale jestem tak padnięta, że nawet nie ma o tym mowy. Zaraz się porolniczę trochę, obejrzę Boisko dla bezdomnych i idę spać

Miłego wieczoru

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:00   #1220
Olaola
Zadomowienie

Dziewczyny, wrzuciłam swoje zbiory pielęgnacyjne, gdzie trzeba gdyby ktoś chciał obejrzeć
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:07   #1221
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Mój grzeszek wczoraj poznałaś

Estello, kotek jest przesłodki Jak ja bym chciała mieć takie śliczne futro w domu
A ja nie wiem jaki grzeszek chcesz popełnić, zdradzisz?
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Estello, ale śliczny rudasek Ja wprawdzie zdecydowanie psy wolę, ale gdybym miała mieć kota to właśnie takiego rudzika albo smoliście czarnego
U mnie wszyscy wolą psy, ja wolę kot. Właściwie to nie planowaliśmy zwierzaka, ale jak tu nie pomóc takiemu słodziakowi

Siegfried Obermeier
Stary 2009-03-20, 19:21   #1222
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Karolina no szkoda, że Cię nie było, ale taką przyczynę oczywiście rozumiemy

Estello przyłączam się do zachwytów nad rudaskiem, jest przeuroczy

ja z Sephory bardzo chciałabym te perfumy, ale może jednak pójdę po rozum do głowy i kupię coś 'mniejszego' w końcu to nie ostatnia taka promocja..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:53   #1223
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Cześć
Dziewczyny fajnie, że herbatka się udała, szkoda, że tym razem nie mogłam być No ale z drugiej strony "przyczyna" nieobecności była prawie tak sympatyczna jak czwartkowe herbatki
To fajnie, że spotkanie się udało Ale mam nadzieję, że w następnym tygodniu już nas nie wystawisz?

Cytat:
A ja nie wiem jaki grzeszek chcesz popełnić, zdradzisz?
A taki:
http://www.biotherm.co.uk/_en/_gb/WOMEN/catalog/product.aspx?catpath=WOME N^AXIS_WOMEN_FACE_CARE&ca tcode=F2_WOMEN_FACE_CARE_ SPECIFIC_CARE_SENSITIVE_S KIN&topcode=&prdcode=PF10 001

Testuję go od kilku dni i jestem zauroczona, nie zapycha, nie podrażnia, skóra jest po nim taka mięciutka, a jednocześnie dobrze nawilżona i nie tłusta. Chyba zdradzę mój ukochany Avene HOR i zrobię skok w bok w stronę Biotherm

Ehh... widzę, ze link się źle wkleił:/ Chodzi mi o krem Biotherm Aquasorce Biosensitive Rich.

Edytowane przez lizzie
Czas edycji: 2009-03-20 o 19:55
lizzie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 20:34   #1224
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdam relację
Co do torebek to nowości są gdzieś od 10 marca, stopniowo się pojawiały. Teraz już (chyba) wszystko wystawili. Chyba, bo turkusowa Mari pojawiła się ledwie 2 dni temu. Także mooooże jeszcze dojdą jakieś nowe kolory, ale z tego, co dziewczynom odpisywali, modele już nie. Zresztą polecam zajrzeć na wątek etorebkowy.
Zaraz tam pójdę Mam nadzieję, że dwie torebki, które mi się podobają, okażą się brzydkie i będę musiała kupić tylko jedną

Cytat:
Jaki przystojny Pan Kot! Podrap go ode mnie za uszkiem
Ale moja Kota jest ładniejsza Oczywiście dlatego, że jest moja

Cytat:
Cześć
[...]
Sms z Sephory w ogóle mnie nie rusza Mało tego zastanawiam się czy nie puścić w świat LU (muszę się jeszcze zastanowić, ale chyba jednak wolę pryzmy).
Hej
A powiedz, mówisz o Lucidity sypkim w kolorze 06? Boooo jeśli tak, to pamiętaj o mnie Marzę o nim, a jednak teraz trudno go zdobyć

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wrzuciłam swoje zbiory pielęgnacyjne, gdzie trzeba gdyby ktoś chciał obejrzeć
Zaraz idę

Cytat:
U mnie wszyscy wolą psy, ja wolę kot. Właściwie to nie planowaliśmy zwierzaka, ale jak tu nie pomóc takiemu słodziakowi
Też wolę koty - mam swoją od 12 lat i przyzwyczaiłam się do cichego zwierzęcia Poza tym jak byłam mała ugryzł mnie pies, a ostatnio kilka razy rzucały się na mnie duże psy - i to nie na wsi, tylko normalnie w mieście, zwykłe psy na spacerze:/

No ja też idę, miłego wieczoru życzę wszystkim
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 22:07   #1225
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Brzmi smakowicie

Cytat:
Dziękuję

Werka: napisz cos o sobie. Uczysz sie? Studiujesz? Pracujesz?
Studiuję - dziennikarstwo (choć dziennikarzem nie będę ) w Warszawie (jestem z pod Warszawy).
Cytat:

Jaki śliczny (uwielbiam koty)
Cytat:
To fajnie, że spotkanie się udało Ale mam nadzieję, że w następnym tygodniu już nas nie wystawisz?

A taki:
http://www.biotherm.co.uk/_en/_gb/WOMEN/catalog/product.aspx?catpath=WOME N^AXIS_WOMEN_FACE_CARE&ca tcode=F2_WOMEN_FACE_CARE_ SPECIFIC_CARE_SENSITIVE_S KIN&topcode=&prdcode=PF10 001

Testuję go od kilku dni i jestem zauroczona, nie zapycha, nie podrażnia, skóra jest po nim taka mięciutka, a jednocześnie dobrze nawilżona i nie tłusta. Chyba zdradzę mój ukochany Avene HOR i zrobię skok w bok w stronę Biotherm

Ehh... widzę, ze link się źle wkleił:/ Chodzi mi o krem Biotherm Aquasorce Biosensitive Rich.
Bardzo ładny..
Cytat:
Z chęcią zobaczę co tam masz
Stary 2009-03-20, 23:22   #1226
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam 1 część moich nabytków Goshowych, niestety 2 kredki mi się dublują całkowicie z burżujkowymi duochrome (to te powyżej) będe musiała któreś puścic w świat

Ktore Ci sie dubluja?bo jak cos to przygarne ktoras byle nie zielen
Mialam NIC z Gosha nie kupowac ale efektem rozmow z Toba jest TO .........ciekawe czy ma tez inne jakies fajne kolory bo te eyelinery bija wszytskie na glowe-sa boskie i przede wszystkim wodoodporne

Prosze podac mi nazwe fioletowej kredki i numer

_________________________ _________________________ _________________________ ________________________

Estello Wacek jest piekny przypomina mi mojego......

Edytowane przez Hexxana
Czas edycji: 2009-03-21 o 00:02
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 03:05   #1227
Olaola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
EDIT: Nie wiecie może co to za piosenka do której on tańczy?
http://youcandance.plejada.pl/46,700...y,1,wideo.html
"Zombie" The Cranberries
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-21, 06:37   #1228
isa666
Zakorzenienie

Dobry Witam w pierwszy dzień wniosny Choć u mnie jakoś tej wiosny nie widać - za oknem leży kilka cm śniegu.
Ale nie zraża mnie to, zaraz się zbieram na zakupy

Cytat:
Jaki on śliczny Biedna łapka, mam nadzieję, że szybko się zagoi

Cytat:
Ta Andi też mi się podoba, bo jest taka prosta, klasyczna, ale niestety jak dla mnie odpada ze względu na krótkie rączki. Jakby były parę cm dłuższe, to bym ją wzięła w czerwieni.
W turkusie jeszcze jest Landi, ale pewnie też nie w Twoim stylu http://etorebka.pl/s03.php?f=0125
Mi krókie rączki nie przeszkadzają, częściej noszę torebki trzymając za rączki niż zarzucając na ramię
Ta Landi ma łady kolor, ale ja nie lubię takich workowatych Strasznie wybredna jestem jeśli chodzi o torebki

Cytat:
Ja chętnie zobaczę
Stary 2009-03-21, 07:14   #1229
201604211131
Konto usunięte

Dzień dobry
Cytat:
Dobry Witam w pierwszy dzień wniosny Choć u mnie jakoś tej wiosny nie widać - za oknem leży kilka cm śniegu.
Ale nie zraża mnie to, zaraz się zbieram na zakupy
Mi krókie rączki nie przeszkadzają, częściej noszę torebki trzymając za rączki niż zarzucając na ramię
Ta Landi ma łady kolor, ale ja nie lubię takich workowatych Strasznie wybredna jestem jeśli chodzi o torebki
Dzień dobry Iso - ja odnośnie torebek wolę takie na ramię - mam jedną od mojej siostry, właśnie taką na ramię (inne to takie sportowe, by nosić rzeczy akademickie). Przy okazji każdy dzień dobry na zakupy
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Ktore Ci sie dubluja?bo jak cos to przygarne ktoras byle nie zielen
Mialam NIC z Gosha nie kupowac ale efektem rozmow z Toba jest TO .........ciekawe czy ma tez inne jakies fajne kolory bo te eyelinery bija wszytskie na glowe-sa boskie i przede wszystkim wodoodporne
Prosze podac mi nazwe fioletowej kredki i numer
Jaki ładny Hexxano
Stary 2009-03-21, 07:51   #1230
Estella
Zakorzenienie

W imieniu Pana Wacka bardzo dziękuję za komplementy. Dziś rano zbił wazon:/

Cytat:
A taki:

A to wiem który, wrzucałam newsa o tej linii. A inne rzeczy z tej serii testowałaś? Bardzo fajnie się zapowiada.

Dziewczyny pomóżcie mi wyborem różu

Siegfried Obermeier
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości