|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam koleżanki Wrocław :)
ja już się wczoraj wyleczyłam, ale wieczorem byłam taka padnięta że zasnęłam z lapem w łóżku
![]() ja nie dam rady na weekend, bo mamuśka wpada z inspekcją, nie chce jej narażać na stresy, bo wiem że jak z wami wyjdę to wsiąknę na dłużej ale i tak trzeba się zmobilizować!!! ja od niedzieli wieczór jestem już do pełnej dyspozycji... ![]() p.s cekinek nie może za długo przecież czekać na stypę....
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj uciekłam z kursu,bo oczy mi sie zamykały
Kurczę,ja chyba w niedzielę wychodzę ze znajomą do kina,ale to jutro będe wiedzieć,a sobote mam wolną.
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
hmmm... jakoś się zgadamy jeszcze, może ja się spróbuje wymknąć chociaż na trochę w sobotę...
powiem jej że igor mnie odprowadzizobaczymy jeszcze co na to dodek i pusia, kiedy im pasuje, jak napiszą swoje terminy, wtedy się wszystkie jakoś zgramy
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
helo
)ja szczerze to tez bym wolała kiedy indziej, nie w ten weekend bo kurde kasy brak na razie - choć i tak następnym razem to wezmę mniej pieniędzy może na hmmm góra dwa grzane winka
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
racja, nie możemy się za często spotykać bo zbankrutujemy
jak sprawię sobie garnek do mleka to będziemy zaczynać ekonomicznie w domu, a potem na promocyjne Tyskie na Jatki
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
zawsze moge zabrać swój garnek i ugotować Wam wino na miejscu
Ja uciekam na kursy,mam nadzieję,ze dzisiaj dotrwam do końca
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
ktos z grunwalda?
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
No laski, mi też nie pasuje ten weekend
Mój men zaprosił mnie do Trzebnicy na tańce ![]() Jak już będzie cieplej w tym tyg, to można się skromnie na spacer przy piwku spotkać Ja też do wypłaty skromnie, bo ubezpieczenie OC muszę zapłacić ![]() A tak apropo, wczoraj już o 20 spałam
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Kermitowa, o proszę
Mój facet nie mieszka w Trzebnicy, meliśmy jechać dzisiaj, ale ktoś wesele tam wyprawia ... czyli impreza zamknięta Zapewne w przyszłym tygodniu będziemy tam jechać A Ty jak się bawiłaś?Paulinka, pewnie że będziemy trzymać kciuki Najważniejsze to mieć dobre nastawienie!
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
zabieram dzisiaj przyjaciółkę, pokazać jej miejsce samobójstwa cekinka
![]() jakby któraś była chętna się przyłączyć tak na spontan.pl to zapraszam, będziemy tam gdzieś od 20 ![]() p.s sorki że tak póżno pisze ale wyszło tak jakos spontanicznie
Edytowane przez Baduworld Czas edycji: 2009-03-23 o 17:46 |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdą się jakieś inne wrocławianki chętne na spotkanie ? Oczywiście takie które nie załapały się na poprzednie a też chcą się spotkać
czy nie ma tu takich ?
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-03-23 o 19:03 |
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
ja chcę
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
ja też mogę się przyłączyć
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
me too
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
tak więc trzeba ustalić jakieś szczegóły
![]() mi by najbardziej pasował czwartek, bo na weekend chyba do domku, a jutro mam juz zajęte.
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
oo . myslalam ze do waszej ekipy juz sie nie da wbic dlatego staralam sie nawiazac kontatk z innymi wiazazankami , ale skoro i wy chcecie to super. mi czwartek tez pasuje.
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skadze, jestesmy bardzoo otwarte
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
mi pasuje tylko weekend,więc nie piszę się na to
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Mi czwartek niestety też nie pasuje
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Cezść dziewczyny...szkoda ze dopiero teraz odkryłam wasz wątek
mam nadzieje ze jeszcze mnie przyjmiecie do swego grona. Mieszkam we Wrocku 2 lata i nie znam nikogo wiec chetnie sie do was przyłącze. Ma 26 lat męza i synka 14 miesięcy...a i mieszkam krzyki kleciana - choroba wie która do dzielnica połapac sie nie moge (czyli podobnie jak Pusia wiekowo dzieciowo męzowo i lokalizacyjnie) - mam nadzieje ze taka stara baba wam nie przeszkadza
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej
) ja tez mieszkam na Klecinie ) na Marchewkowej i mamy dzieci w podobnym wieku fajnie może uda nam się jakoś poznać bliżej bo przyznam że strasznie brakuje mi w okolicy znojomych zwłaszcza z dzieckiem ale się Cieszę ). A na jakiej ul. mieszkasz - pracujesz czy siedzisz w domku z synkiem (jak synek ma na imię ) Pozdrawiam serdecznie
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siedzę w domu z małym Wojtusiem. Byłoby świetnie blizej sie pozać więc jestem jak najbardziej za . A ty dużo czasu spędzasz z dzieciaczkiem? Bo z tego co sie zorientowałam to robisz makijaze prawda?
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Park Kleciński mamy blisko chodzimy tam na spacery jak jest ładnie.
Co do siedzenia w domku to ja cały czas siedzę z Kacperkiem (a praca czyli makijaże są najczęściej w weekend albo w dzień tygodniu ale np po 15 jak maź już jest w domku i może się zająć synkiem .
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Oj to super ja też nie mogę sie doczekać
Ostanio nie chodzimy do parku tylko koło bloku na spacerki bo tu dużo dzieci tylko mały najmniejszy (ale zawsze jakas stycznosc z dziekami ma) a dziecmi zajmuja sie bacie albo nianie ( po 50) wiecza bardzo poplotkowac nie ma z kim
|
|
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skąd ja to znam latem jak Kacper był mały to chodziłam częściej i tam właśnie nianie, babcie
(teraz przyznam się jakoś mało chodzę chyba dla tego, że mieszkam na samej górze w bloku i dźwigać syna wózek masakra a w pobliżu nie mamy żadnego placu poza tym w parku. ) I zawsze jak widziałam jak kobitki już się znają gadają sobie a ja byłam taki odludek ... - mam nadzieję, że teraz to się zmieni
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
właściwie nie wiem gdzie to można napisać, więc pisze tutaj - może jest ktoś mi w stanie pomóc.
jestem klientką salonu kosmetycznego Prestiż (w rynku). do niedawna pracowała tam kosmetyczka - Ola. Niestety podczas ostatniej wizyty, dowiedziałam się, że już tam nie pracuje, natomiast właścicielka salonu - nie do końca mi odpowiada ;/ czy ktoś wie, jak owa Ola się nazywa dokładnie? I czy pracuje teraz w innym salonie? pozdrawiam (WROCŁAW) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Kurczę,ja chyba w niedzielę wychodzę ze znajomą do kina,ale to jutro będe wiedzieć,a sobote mam wolną.
)

Mój men zaprosił mnie do Trzebnicy na tańce